- 15 Şubat 2009
- 3.933
- 1.884
Yaaa bn bu belirti islerini hic anlamiyorm anormalmiym neym anlamadmki hic ama hic bisey hissetmiyorm normal gunluk hayatmda nasilsam aynen oyleym acaba gebeligimde bi sikintimi var yaaa
Eveeeey bende insallah ikincikez eylul annesi olucam 2009eylul annesiydim ins. 2013eylul annesi olucagim... bugun test yaptim gunum gecmeden ve 52 yani iki haftalik hamileyim.... dogum tarihi 6eylul olarak gozukuyor
tebrik ederim canım ne kadar şanslısın
merhaba kızlar
ben daha adet günüm geçmeden kan tahlili yaptırdım idrarda belli belirsiz bir 2. çizgi vardı ama 2. çizgi demeye bin şahit lazım
sonra cumartesi günü gittik özel olarak yaptırdık bhcg 75 çıktı çalıştığım için ve haftaiçi salı günlerim boş olduğu için salı gidicem doktora ama yyarın yılbaşı tatili mecburen haftaya kalcak
ilk hamişliğimde düşük oldu inş bu sefer sorunsuz bir şekilde geçer keseyi görüp kallp atışlarını duyabilirim yavrumun
allahım nasip ederse ben de eylül annesi olucam innnnşşşşlllllhhhhhh :) SAT 28 KASIM.. 24 aralıkta b hcg 163 çıktı..tekrar gitmedim doktora..haftaya gel dedi ama..bu hafta içi kese görünmesi için erken dieğil mi daha ?
Hayirli olsun .. tahlili yaptigin gnden basla iki gunde bir cifte katla degeri 1500 den sonra zaen kese goruluyo
teşekkür ederm...o zaman bu haftanın sonunda belli olur herlde o da vajinal sanırım..ben en iyisi önümüzdeki hafta gidim..bişe görünmiycek die içim içimi yiyo çünkü..sizler kaçıncı haftalarda gördünüz kızlar kese ve kalp atışlarını? tecrübeli arkadaşlar paylaşsın lütfen..ben bir kez devam etmeyen bi hamilelik geçirdm ama hatrlayamıyrm..sanırım unutmak istemişim o günleri
hoşbulduk tatlımHosgeldin sonuna kadar daim olur hamileligin ins. Bende tam adet gunumde yaptim 52 cikti ikigun sonrada 149 cikti pazartesiye gidicm ins.
allahım nasip ederse ben de eylül annesi olucam innnnşşşşlllllhhhhhh :) SAT 28 KASIM.. 24 aralıkta b hcg 163 çıktı..tekrar gitmedim doktora..haftaya gel dedi ama..bu hafta içi kese görünmesi için erken dieğil mi daha ?
Benim ikinci hamileligim canim dedigim gibi 1500 de kese 2hafta sonrada kalp sesini duyman icin cagirir dr
Kizlar sizler nezaman dr gideceksiniz..
Merhaba arkadaslar.bende dun eylul annesi olacagimi ogrendimcok mutluyum.insallah devami gelir.cok korkuyorum