2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

daha belirtiler için erken diil mi ya? Bnm midem çk yanıyo bazen çıldırıyorum tek sorunum bu da değil gece zor uykuya dalıyorum bazen göğüslerim de acıyo midem de yanıyo eşimi de rahatsız ediyom :KK43:

Eveeeey bende insallah ikincikez eylul annesi olucam 2009eylul annesiydim ins. 2013eylul annesi olucagim... bugun test yaptim gunum gecmeden ve 52 yani iki haftalik hamileyim.... dogum tarihi 6eylul olarak gozukuyor

tebrik ederim canım ne kadar şanslısın

merhaba kızlar:KK16:
ben daha adet günüm geçmeden kan tahlili yaptırdım idrarda belli belirsiz bir 2. çizgi vardı ama 2. çizgi demeye bin şahit lazım :KK9:
sonra cumartesi günü gittik özel olarak yaptırdık bhcg 75 çıktı çalıştığım için ve haftaiçi salı günlerim boş olduğu için salı gidicem doktora ama yyarın yılbaşı tatili mecburen haftaya kalcak
ilk hamişliğimde düşük oldu inş bu sefer sorunsuz bir şekilde geçer keseyi görüp kallp atışlarını duyabilirim yavrumun:emir_bebek:

merhaba kızlar:KK16:
ben daha adet günüm geçmeden kan tahlili yaptırdım idrarda belli belirsiz bir 2. çizgi vardı ama 2. çizgi demeye bin şahit lazım :KK9:
sonra cumartesi günü gittik özel olarak yaptırdık bhcg 75 çıktı çalıştığım için ve haftaiçi salı günlerim boş olduğu için salı gidicem doktora ama yyarın yılbaşı tatili mecburen haftaya kalcak
ilk hamişliğimde düşük oldu inş bu sefer sorunsuz bir şekilde geçer keseyi görüp kallp atışlarını duyabilirim yavrumun:emir_bebek:

Hosgeldin sonuna kadar daim olur hamileligin ins. Bende tam adet gunumde yaptim 52 cikti ikigun sonrada 149 cikti pazartesiye gidicm ins.

allahım nasip ederse ben de eylül annesi olucam innnnşşşşlllllhhhhhh :) SAT 28 KASIM.. 24 aralıkta b hcg 163 çıktı..tekrar gitmedim doktora..haftaya gel dedi ama..bu hafta içi kese görünmesi için erken dieğil mi daha ?

allahım nasip ederse ben de eylül annesi olucam innnnşşşşlllllhhhhhh :) SAT 28 KASIM.. 24 aralıkta b hcg 163 çıktı..tekrar gitmedim doktora..haftaya gel dedi ama..bu hafta içi kese görünmesi için erken dieğil mi daha ?

Hayirli olsun .. tahlili yaptigin gnden basla iki gunde bir cifte katla degeri 1500 den sonra zaen kese goruluyo

Hayirli olsun .. tahlili yaptigin gnden basla iki gunde bir cifte katla degeri 1500 den sonra zaen kese goruluyo

teşekkür ederm...o zaman bu haftanın sonunda belli olur herlde o da vajinal sanırım..ben en iyisi önümüzdeki hafta gidim..bişe görünmiycek die içim içimi yiyo çünkü..sizler kaçıncı haftalarda gördünüz kızlar kese ve kalp atışlarını? tecrübeli arkadaşlar paylaşsın lütfen..ben bir kez devam etmeyen bi hamilelik geçirdm ama hatrlayamıyrm..sanırım unutmak istemişim o günleri :KK43:

teşekkür ederm...o zaman bu haftanın sonunda belli olur herlde o da vajinal sanırım..ben en iyisi önümüzdeki hafta gidim..bişe görünmiycek die içim içimi yiyo çünkü..sizler kaçıncı haftalarda gördünüz kızlar kese ve kalp atışlarını? tecrübeli arkadaşlar paylaşsın lütfen..ben bir kez devam etmeyen bi hamilelik geçirdm ama hatrlayamıyrm..sanırım unutmak istemişim o günleri :KK43:

Benim ikinci hamileligim canim dedigim gibi 1500 de kese 2hafta sonrada kalp sesini duyman icin cagirir dr

Hosgeldin sonuna kadar daim olur hamileligin ins. Bende tam adet gunumde yaptim 52 cikti ikigun sonrada 149 cikti pazartesiye gidicm ins.
hoşbulduk tatlım
amin inş bu sefer sorunsuz olur canım herkesin de öyle olsun sorunsuz güzelcecik :nazar:

canım benim de 28 kasımdı sat ama döngüm 33 günde bir
hemen hemen aynıyız :KK9:
bence erken değil bhcg değerin 1 haftada baya yükselir ve vajinal ultrason ile kese görünebilir diye düşünüyorum ihmal etme sakın :KK49::KK49:

Merhaba arkadaslar.bende dun eylul annesi olacagimi ogrendim:KK66:cok mutluyum.insallah devami gelir.cok korkuyorum:KK43:

Benim ikinci hamileligim canim dedigim gibi 1500 de kese 2hafta sonrada kalp sesini duyman icin cagirir dr

anladım canım bakalım hayrlısı..

canım benim de 28 kasımdı sat ama döngüm 33 günde bir
hemen hemen aynıyız :KK9:
bence erken değil bhcg değerin 1 haftada baya yükselir ve vajinal ultrason ile kese görünebilir diye düşünüyorum ihmal etme sakın :KK49::KK49:[/QUOTE]

evet canım aynı gibiyiz ama benm döngü 24-25 günde bir..bebeğin gelişimini falan değiştirir mi bu döngü olayı..valla 2 günde bir ikiye katlaması lazımmış.ben de hesapladım hatta yuvarlayarak hesapladım görünmesi lazım bu hafta..yarın gidicem sanırım..zatn ben de idrarda yanma falan da var yani muayene de olmak istiyorum..enfeksiyon falan çıkabilir die..haber veririm burda görünse de görünmese de kızlar.. sağolun...

kızlar ben vajinal muayeneden korkuyorum içim almıyor düşününce:18: bu hafta dr a gtmem heralde..biraz daha büyüsün kerata:KK49:

Merhabalar eylül anneleri,:KK49:

bende bgn devletin acilinde kan testi yaptırdım,

acil lab da yapılan kan testinde biz sadece pozitif negatif şeklinde söyleyebiliriz,hcg miktarını söyleyemiyoruz die bişeler söylediler,

eşim tlfnla sonucu almak için aradığında 4.27 ya da 427 demişler eşim tam anlayamamışş ,yani pozitif diye de eklemişlerr
4. 27 olamaz değil mi 427 dir o :26::26::26:

Son düzenleme:
X