Heyooooooooooooooooo 1 senelik çaba sonucu bu ay ilk aşılamada hamile kaldım... Şükürler olsun hala inanamıyorum tarifi imkansız bir duyguymuş... Muhtemel tarihimiz 11 Eylül
Heyooooooooooooooooo 1 senelik çaba sonucu bu ay ilk aşılamada hamile kaldım... Şükürler olsun hala inanamıyorum tarifi imkansız bir duyguymuş... Muhtemel tarihimiz 11 Eylül
slmm kızlar
dr a ne zmn gtmeli ultrason için?
Hosgeldin hayirli olsun..Kızlar merhba benm batım dundu ve ben dun ust uste 3 tane test yaptım ve ucundede ıkıncı cızgıyo gordum sukurler olsun... ama henüz dr a gtmedım gıtmeeyede korkuyorum açıkçası bundan oncekı gebelıklerımden dolayı oyle buyuk bı korku varkı ıcımde ne yapsam atamıyorm ne yapmam lazım bu korkuyu yenmek için onuda bılmıyorum bu sefer kısmet olursa eylül annesi olucam sızler gıbı eğer benı aranıza alırsanız çok sevınırım..
kızlar bende Allah nasib ederse eylül annesi oluyorum:) bebeğim henüz 5 haftalık. bu gün keseyi gördük 2 hafta sonrada kalp atışlarını duyarız inşş:)
allahım o günü görmeyi nasip eder inşallah. mayıs annesi olacaktım ama olmadı iyi gitmedi. şimdi yine hamileyim kan sulandırıcı iğne kullanıyorum. işim zor ama allaha bıraktım. elimden geleni yapıyorum
selam eylül anneleri burcu canım sende eylül annesi olacaksın kızlar inş.hayırlı sağlıklı eli ayağı düzgün ve güzel bir gebelik ve doğum yaşarsınız rabbim sizleri korusun canlar bizleride unutmayın dualarınızda bizleride eksik etmeyin hamilelerin duası kabul olurmuş eylül annesi olmadım ama ekim olur inş. kızlar bari hepiniz belirtilerinizi yazsaydınız ya halden anlarsınız regl gelmeden belirti arar ya insan mümkünse yazın bizde öğrenelim hepinizi öpüyor rabbim sizleri korusun yavrularınızı size bağışlasın dua ettikçede bebişlerinizede söyleyin amin desin