2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar sizce ne zmn doktora gtmeliyiz günüm geçeli bgn on gün oldu testi 3gün önce yaptım.. midem çk yanıyor maalesef gecede göğüslerim acıyo yatakta çk dönüyorum çk erken değil mi bu tepkiler için bn fazla mı heyecan yaptım:26:

Eveeeey bende insallah ikincikez eylul annesi olucam 2009eylul annesiydim ins. 2013eylul annesi olucagim... bugun test yaptim gunum gecmeden ve 52 yani iki haftalik hamileyim.... dogum tarihi 6eylul olarak gozukuyor

Heyooooooooooooooooo 1 senelik çaba sonucu bu ay ilk aşılamada hamile kaldım... Şükürler olsun hala inanamıyorum tarifi imkansız bir duyguymuş... Muhtemel tarihimiz 11 Eylül

kızlar bende Allah nasib ederse eylül annesi oluyorum:) bebeğim henüz 5 haftalık. bu gün keseyi gördük 2 hafta sonrada kalp atışlarını duyarız inşş:)

Kızlar merhba benm batım dundu ve ben dun ust uste 3 tane test yaptım ve ucundede ıkıncı cızgıyo gordum sukurler olsun... ama henüz dr a gtmedım gıtmeeyede korkuyorum açıkçası bundan oncekı gebelıklerımden dolayı oyle buyuk bı korku varkı ıcımde ne yapsam atamıyorm ne yapmam lazım bu korkuyu yenmek için onuda bılmıyorum bu sefer kısmet olursa eylül annesi olucam sızler gıbı eğer benı aranıza alırsanız çok sevınırım..

slmm kızlar
dr a ne zmn gtmeli ultrason için?

Kanda 1500 deger gorulunce kese gorulur sonraki 15gun sonrada kalp atisi dr aradim ben ocagin 7sinde cagirdi..
Hosgeldin hayirli olsun..
kızlar bende Allah nasib ederse eylül annesi oluyorum:) bebeğim henüz 5 haftalık. bu gün keseyi gördük 2 hafta sonrada kalp atışlarını duyarız inşş:)

Hayorli olsun..

selam eylül anneleri hamiş olanları tebrik ediyorum umarım herşey yolunda gider sağlıklı sıhhatli alırsınız bebişlerinizi. ben de eylül annesi olurum belki derken adetimin 18. günü tekrar adet oldum ve sinir oldum yani çok düzensiz oluyor dr' a gitsem doğumdan sonra normal diyor, ama 2. bebiş de sanırım beni uğraştıracak... ben diskalifiye oldum yani neyse zaten pek umutlu değilim pcoda zor oluyor.... sevgiyle kalın...

allahım o günü görmeyi nasip eder inşallah. mayıs annesi olacaktım ama olmadı iyi gitmedi. şimdi yine hamileyim kan sulandırıcı iğne kullanıyorum. işim zor ama allaha bıraktım. elimden geleni yapıyorum

Insallah sonuna kadar daim olur gozunaydin..

selam eylül anneleri burcu canım sende eylül annesi olacaksın kızlar inş.hayırlı sağlıklı eli ayağı düzgün ve güzel bir gebelik ve doğum yaşarsınız rabbim sizleri korusun canlar bizleride unutmayın dualarınızda bizleride eksik etmeyin hamilelerin duası kabul olurmuş eylül annesi olmadım ama ekim olur inş. kızlar bari hepiniz belirtilerinizi yazsaydınız ya halden anlarsınız regl gelmeden belirti arar ya insan mümkünse yazın bizde öğrenelim hepinizi öpüyor rabbim sizleri korusun yavrularınızı size bağışlasın dua ettikçede bebişlerinizede söyleyin amin desin

2013 eylül anneleri hayırlı uğurlu olsun topiğiniz bende geçen sene bu zamanlar eylül annesi olacğımı öğrendiğm güne geri döndüm sanki gerçi oğluşumu 28 ağustosta kucağıma aldım normelde 9 eylüldü beklenen doğum tarihi sezaryan olduğum için öyle oldu. ama kendimi hem eylül hem ağustos annesi sayıyorum çünkü nerdeyse 9 ay hep eylül annesi olacağımı düşündüm ve onların topiğine baktım takip ettim.umarım yavrularınızı sağlıklı şekilde kucaklarınıza almayı nasip eder allahım.

Canim benim belirtilerimi biliyosun zaten :) rabbim ins. Tez zamanda bebegini verir sana ve tum isteyenlere..

Yaaa bn bu belirti islerini hic anlamiyorm anormalmiym neym anlamadmki hic ama hic bisey hissetmiyorm normal gunluk hayatmda nasilsam aynen oyleym acaba gebeligimde bi sikintimi var yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…