2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar benim bat cuma günû biraz önce 2 tane test aldım ne zaman yapim sizce?

cnm tahmini yumurtlamadan 10 gun gecince pozitif sonuc verir
bnmde gelen giden yok su an bende cuma yapicam normalde bugun benm gunum hakkimizda hayirlisi insAllah

InsAllah cnm bak ne guzel erkrnden ogrenmissin bl bol dinlen guzelim
Gozunaydinnnnn

sağol canım
bu gün kan testini tekrarladım 301 çıktı doktorum normal bi gebelik olduğunu söyledi
çarşamba ultrason için gidicem
şaka maka ilk eylül annesi ben mi olucam :)

sağol canım
bu gün kan testini tekrarladım 301 çıktı doktorum normal bi gebelik olduğunu söyledi

Ohhhh masAllah hadi gozumuz aydin bnmde adetim
Gelmedi yarinda gelmesse umudlanicam bakalim
Cumaya test yaparim insAllah
Hasururken bile kasik agrim oluyor cok aciyor

sağol canım

Oyoy neguel ilk eylul ayi annesi huzurlarimizda :)) darisi tum istiyen arkadaslarimizin basina ins...

mrb..daha doktora gtmedim haftaya inş. ultrasonda görünmez dediler de..

darısı tüm isteyenlerin başına..

Mucizeye sahit olmak ne guzel saglicakla kucagimiza almak nasip olsun insAllah

tebrik ediyorum yeni eylül annelerini allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin.eylül ayını çok severim inşallah allah bizede nasip eder eylülde anne olmayı.

Ovu testi ile test yaptim cift cizgi cikti
InsAllah cumaya gebelik testindede gorurum
Cift cizgiyi

sağol canım

mrblar
bnde az önce test yapmış bulunuyorum pozitif çıktı şaşkınım:18:[/QUOTE

tebrıklerr bende 2o12 eylul annesıyımm. sagsaglımm kucagınızaa alın ınss.. hayırlısı olsun

bizim kızlar dediydi 2013 ün hamileleri dökülmeye başlamış die bi bakem dedim zaten bizimkiler istila etmiş sayfayı 2012 eylül annesiyim hamişleri tebrik ederim sabırsızlıkla bekleyenler içinde hayırlısıyla olsun inş

eski günlerin hatrınaa=))) bizde geçtik bu yollardannnn allah sağlıkla kucağınıza almayı nasıp etsin kızlarrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…