1 yasina kadar yumurtanin sarisini verin dedi tv de cocuk doktoru.yarin atv de zahide ike yetis hayata da çocuk doktoru konuk olacak
bende yurutece koymayacagim deyip koyanlardanim.artisida var kurtarici oluyor pesimden geliyor oyalaniyor.dezeavantaji emeklemeyi bilmiyor ogrenmekde isine gelmiyor emekleme pozisyonuna birakinca aglamaya basliyor.bende yere bir yorgan seriyom dusse bile bir zarari olmuyor.oylece emekleme alistirmalari yapiyom.benim bebis kiz.varsa bi yakinindan alabilirsin
Masallah dişlerinize
Aksam 10.30 ile 11 arasi uyuyor gece 2 kez uyaniyor ortalma 3 4 saat arayla emiyor tekrar uyuyor.sabah 11de faln uyanir.bu süre icinde emmek icinde uyanir yarim saat uyanik kalir.aksama dogru saat 4 de falan 1 saat uyur.gunduz oglene kadar uyuyor ben bunu benimde onunla uyumama bagliyorum.cunku gece uyutrkn yaninda yatmassam 10 dk sonra uyanir ben yoksam sonraki uyku acikma saatine devr ediyor o da gece 1 2 yi buluyr
kahvaltıda karıştırıp ver cnm o zamanda yemıyor mu.bebe bıskuvısı tatlı gelır yer dıye dusunuyorum.bızımkıde pek corba ıçmıyordu tarhana yeter sımdılık demışlerdı saglık ocagında.sonra doktorum tavuğa baslıyoruz tavuk suyuna corba yap dedı.sebze corbalarına tavuk suyu koyuyorum artık sebze corbasıda ıcmeye basladı.bende tattım hakkaten tat vermış tavuk suyu.dene mutlaka
Sibelim sana özel mesaj atamıyorum bir kaç birşey sormak istiyorum nasıl yapabiliriz ki
Kızlar slm benim sorum biraz farklı bizde bugün kızımda 7. Ayımıza girdik gel gel yapmayı öğretiyorum gel gel diyor ama el hareketlerini yapmıyor internetten okudum 4. Ayda yapan bebişlerimizinde varmış sizinkiler ne alemde
Yok canım sorun bende ya 25 olmadığı için mesaj atamıyormuşum maalesefneden ozel mesaj atamıyorsun benım msj kutummu dolmuş cnm? boşaltayım
Yok canım sorun bende ya 25 olmadığı için mesaj atamıyormuşum maalesef
yok cnm bızımkıde gelgel yapamıyor yapmayı denıyo ellerını kaldırıyo bakıyo çok komık oluyo ama beceremıyo henuz
Yok canım özel değil zaten soracağım senin bebişim tam kaç aylık emeklemiyo sanırım seninki de eski yazdıklarına bakayım dedim de kızım uyanmadan hepsini okuyamadım mesela benimki yüzmüştü dönüyor bazen öyleyken sırtüstüne de dönüyor ama çoğunlukta yüzüstüneyken ağlıyor dönmüyor çok kafaya takar oldumburda soramaz mısın? hukuki soru mu?? bılemıyorum baska nasıl olur cnm
Ya benim çevremdekiler çok gıcıklar hepsi birşey söylüyor sinir oluyorum bebeğim bugün 7 aylık oldu moralimi çok bozuyorlar önce bu çocuk basmıyo dediler o kadar çok kafama taktımki Dr hiç bişeyi yok dedi hamdolsun şimdi göz teması kurmuyor dediler ki kızım gayet güzel benim gözlerime bakıyor ama biri gelince daha çok gelenin eline koluna orasına burasına bakıyo :) baba diyo ama gel gel yapmıyor şimdi de emeklemiyo dediler deli edecekler ya beni
Yok canım özel değil zaten soracağım senin bebişim tam kaç aylık emeklemiyo sanırım seninki de eski yazdıklarına bakayım dedim de kızım uyanmadan hepsini okuyamadım mesela benimki yüzmüştü dönüyor bazen öyleyken sırtüstüne de dönüyor ama çoğunlukta yüzüstüneyken ağlıyor dönmüyor çok kafaya takar oldum
2 eylul doğumlu cnm.boyleşeylerı takma her bebek bır degıl.benımkıde donerken bazen beceremıyo elı altında kalıyo ağlıyo.emeklemıyo.hıçte takmıyorum.zamanı vardır cnm
Götürmemi canım her ay götürüyorum işte ama üzülüyorum yine de bide eğer cevap vermek istemezsen anlarım boyu kilosu ve baş çevresi nedir benimki 20 Eylül doğumlu boyu 67.5 kilosu 7985 baş çevresi de 43,5 bide Dr herşeyinde normal dedi salosuna teyzemiz kısa boylu olacak bu kız dedi teyze derdimde yanlış anlama apartmandaki teyzemiz ben ona kısaca kötü haber tellalı diyorum
Valla millet bi alem..benim oğlan ne emekliyo ne de bişiler söylüyo arada dede diyo o kadar..hem söylese bile ben bilinçli olarak babasına baba ya da dedeye dede diyebileceklerine bu aylarda inanmıyorum sadece hece çıkarmaya çalışıyoşar..benim oğluşum da emeklemiyo..eskiden çok severdi yü üstü durmayı şimdi hemen ağlıyo..elimden tut yürüt düyo öyle ki koşuyo bike elinden tutuncasıpa bunlar ya henüz her şey için çok erken kızlar her bebeğin gelişimi farklıdır bebeklerimiiz bınlarla yormayalım
Ya benim çevremdekiler çok gıcıklar hepsi birşey söylüyor sinir oluyorum bebeğim bugün 7 aylık oldu moralimi çok bozuyorlar önce bu çocuk basmıyo dediler o kadar çok kafama taktımki Dr hiç bişeyi yok dedi hamdolsun şimdi göz teması kurmuyor dediler ki kızım gayet güzel benim gözlerime bakıyor ama biri gelince daha çok gelenin eline koluna orasına burasına bakıyo :) baba diyo ama gel gel yapmıyor şimdi de emeklemiyo dediler deli edecekler ya beni
15 gun once 72 cm 8500 kg du cnm.ama baba 2 metre ana 1.75çok kısa doğdu 47 cm hatta baya şaşırdık ama toparladı. senınkıde normal.nıye takıyorsun bukadar anlamadım.sağlığı herşeyden onemlı.boy kılo bunlar şimdiden bellı olmaz kı ılerde nasıl olacagı....nıye uzuluyorsun baksana normal herseyı