2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bugün cıvıl cıvıl burası ne güzelll...ben de yazayım oğlanın uyku düzeninibenim oğlan uyku eğitimi denirse onu en azından gece uykusu için başardık sanırım yaklaşık 4 aydır beşiğine 9-10 arası artık uykusunun gelme durumuna göre koyuyorum nini söylerken uyuya kalıyo..gece de 3-4 saatte bi emziriyorum..sabah da 7:30-8:00 gibi uyanır..buraya kadar her şey mükemmel ama gündüz uykusu hala sıkıntılı..ayakta sallayarak zorla yarım saat bazen 3 saat uyur..yumurta konuşulmuş yumurta pişmiş ama dışı grileşmemiş olacak, grileşirse dışı zararlıymş canan karataydan dinlemiştim..

merhaba kızlar bu grubu seviyorum beni rahatlatıyor. ek gıdalar dişler emeklemeler çok tatlı heyecanlar bunlar. benim de bi sorum var sizlere bebişlerle nasıl vakit geçiriyosunuz normal zamanlarda yani oyunlar vs. yeni oyuncaklar almak istiyorum ama hem eğitici hem de eğlendirici olsun istiyorum tavsiyeleriniz varmıdır?

masallah gece uykuları guzelmış.benımkı besıgınde yatıyor ama bızım odada

Kızlar slm benim sorum biraz farklı bizde bugün kızımda 7. Ayımıza girdik gel gel yapmayı öğretiyorum gel gel diyor ama el hareketlerini yapmıyor internetten okudum 4. Ayda yapan bebişlerimizinde varmış sizinkiler ne alemde

Sibelim sana özel mesaj atamıyorum bir kaç birşey sormak istiyorum nasıl yapabiliriz ki

yok cnm bızımkıde gelgel yapamıyor yapmayı denıyo ellerını kaldırıyo bakıyo çok komık oluyo ama beceremıyo henuz

yok cnm bızımkıde gelgel yapamıyor yapmayı denıyo ellerını kaldırıyo bakıyo çok komık oluyo ama beceremıyo henuz

Ya benim çevremdekiler çok gıcıklar hepsi birşey söylüyor sinir oluyorum bebeğim bugün 7 aylık oldu moralimi çok bozuyorlar önce bu çocuk basmıyo dediler o kadar çok kafama taktımki Dr hiç bişeyi yok dedi hamdolsun şimdi göz teması kurmuyor dediler ki kızım gayet güzel benim gözlerime bakıyor ama biri gelince daha çok gelenin eline koluna orasına burasına bakıyo :) baba diyo ama gel gel yapmıyor şimdi de emeklemiyo dediler deli edecekler ya beni

burda soramaz mısın? hukuki soru mu?? bılemıyorum baska nasıl olur cnm
Yok canım özel değil zaten soracağım senin bebişim tam kaç aylık emeklemiyo sanırım seninki de eski yazdıklarına bakayım dedim de kızım uyanmadan hepsini okuyamadım mesela benimki yüzmüştü dönüyor bazen öyleyken sırtüstüne de dönüyor ama çoğunlukta yüzüstüneyken ağlıyor dönmüyor çok kafaya takar oldum

ohoo sen bukadar takarsan....benımkıde emeklemıyo...dönduruyo totoşunu yere koyunca aglıyoanasıda emeklemeden yurumuş 11 aylıkken...takma bukadar.mıllete neymış...ellerıne bakması çok normal.ellerle çok ılgılıler hep taklıt etmeye calışıyorlar el hareketlerını.sen kontrole gouoruyorsundur bırşey olsa doktor farkederdı.boşver herkesı takma oyle...lafda soyletme sızene deyıver kım kırılırsa kırılsın

2 eylul doğumlu cnm.boyleşeylerı takma her bebek bır degıl.benımkıde donerken bazen beceremıyo elı altında kalıyo ağlıyo.emeklemıyo.hıçte takmıyorum.zamanı vardır cnm

2 eylul doğumlu cnm.boyleşeylerı takma her bebek bır degıl.benımkıde donerken bazen beceremıyo elı altında kalıyo ağlıyo.emeklemıyo.hıçte takmıyorum.zamanı vardır cnm

Götürmemi canım her ay götürüyorum işte ama üzülüyorum yine de bide eğer cevap vermek istemezsen anlarım boyu kilosu ve baş çevresi nedir benimki 20 Eylül doğumlu boyu 67.5 kilosu 7985 baş çevresi de 43,5 bide Dr herşeyinde normal dedi salosuna teyzemiz kısa boylu olacak bu kız dedi teyze derdimde yanlış anlama apartmandaki teyzemiz ben ona kısaca kötü haber tellalı diyorum

Valla millet bi alem..benim oğlan ne emekliyo ne de bişiler söylüyo arada dede diyo o kadar..hem söylese bile ben bilinçli olarak babasına baba ya da dedeye dede diyebileceklerine bu aylarda inanmıyorum sadece hece çıkarmaya çalışıyoşar..benim oğluşum da emeklemiyo..eskiden çok severdi yü üstü durmayı şimdi hemen ağlıyo..elimden tut yürüt düyo öyle ki koşuyo bike elinden tutuncasıpa bunlar ya henüz her şey için çok erken kızlar her bebeğin gelişimi farklıdır bebeklerimiiz bınlarla yormayalım

15 gun once 72 cm 8500 kg du cnm.ama baba 2 metre ana 1.75 çok kısa doğdu 47 cm hatta baya şaşırdık ama toparladı. senınkıde normal.nıye takıyorsun bukadar anlamadım.sağlığı herşeyden onemlı.boy kılo bunlar şimdiden bellı olmaz kı ılerde nasıl olacagı....nıye uzuluyorsun baksana normal herseyı

Tabiki canım çok haklısın zaten bilinçli olarak demiyordu ba ba del del diyo hece çıkartıyor yani evet her bebek farklı da insanların çenesi susmuyo ki hele bi komşum sanki hersabah hayatı bana zehretmeye geliyo kapıyı açmıcam diyorum ısrarla çalıyor yaşlı da kırmak istemiyorum biliyo evdekim bi yere çıkmıyorum Off bilmiyorum ya geliyo birşey diyo bütün gün ağlıyorum bu günde tel açtı geliyorum diye dedim ki arkadaşım gelecek hazırlık yapıyorum yalan söyledim ama napalım

Bebekler daha cok hareketli ve renkli olan cisimlere dikkat eder.o yuzden eller daha dikkat çekicidir onlar için oyuzden ellerle ilgilenmesi normaldir hele bide ellerinde bişeyler varsa.seninle giz teması kuruyorsa salla cok biliyor onlar.daha 7 8 aylik bebeklee ne gel gel inden bahsediyorlar yok bide fikra anlatsın bebislerimiz.emekleme isine gelirsek ben kizimi cok kucagimda tuuttum o yuzden emekleme pozisyonunu hicc sevmiy agliyor mizirdaniyor ama iş yurutec e koyunca degisiyor biraksam evi dort donecek.her gebelik nasil farkliysa her bebegin gelisimide farklidir.seni bunaltanlarin bebeklerini hatirtlat bakalim onlarinki ne zaman gel gel yapmış.doktor yada zaten ebe sana soruyor gelisimi ile fikirler veriyor.

Bizimde baba kısa ana kısa anca işte doğru diyosun :) baş çevresi bizim için önemli sürekli kontrol altında olması gerekli o yüzden onu sormuştum ama hatırlamayabilirsin ben manyaklaştım da biraz çok saolasın valla bi an kendime geldim biri gelip bugünü burnumdan getirene kadarı yiyin hamdolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…