2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

bebe bıskuvısı yerıne ne verıyorsun kahvaltıda???? oncelerı verme tarftarı degıldım ama bızler cok takıyoruz mısal ben hep bebe bıskuvısıyle buyumuşum şukur saglık sorunum yok.bende o yuzden fazla pinpiriklenmemeye karar verdım.gecrı o gereklı bır gıda degıl ama peynır yumurta vs gereklı. olmadı blenderdan gecır corbasına at cnm.çorbayıda dedıgım gbı yap tat olsun

Benim oglumda 7 buçuk aylık 15 gundur biniyo yurutece bizim doktorumuzda desteksiz oturmaya basladiktan sonra koy demisti ben oyle yaptim ama tabi surunurken de yurutecteykende cok dikkat etmek yanindan ayrilmamak gerekiyo artık epey tehlikeli isler yapmaya basladilar gecen gun kasla goz arasinda saksilarimi devirmis toprakla oynamaya baslamis cicekleride kaldirdim hemen prizlerin onunede sandalye falan koyuyorum masa örtüsünu cekistiriryo masaya bardak sürahi koymamaya calisiyorum bide yuruseler artik napariz bilmem

Canım benim oglumun uykulari cok duzenli degil bazen gece uykusuna 8 8 bucukta yatiyor ozaman gece cok uyaniyo sabahta 6 bucuk gibi kalkiyor o nedenle artik karar verdim 10 11 den once yatirmiycam oyle olunca geceleri daha guzel uyuyyor

Canım benim oglumda tek yumurtayi sevmedi sen onlari karistir birde oyle dene labne peynir falan katarsan icine guzel tat veriyo daha cok severek yer

benim kız emekleyerek her yere gidebiliyo ama yürüteç te ilerlemeyi keşfedemedi daha seninki ilerleye biliyomu:)

çok normal kımse artık cevap yazmıyor.bende hep yazıyorum ama kımse ılgılenmeyınce açıkçası yazasım gelmiyor..sızın için demedım aynı şeyden bahsettiğimiz için soyledım.benım kıızm 23:30 gıbı yatıp saba 8 cıvarında kalkıyor.gunduz 2 yada 3 kez uyuyor.3 kez uyudugund 23:30 GIBI UYUYOR 2 KEZ UYUDUGUNDA 22:00 gibi...canım uzman tvde anlatıyor ıstersen bak ıcın rahatlar.çocukların gunduz uykuları azalır dıyor.ama bence senın bebeğin istediğinde uyutuyorsun .ben uzmanlardan çok dınledım aksam uykusu için bellı saatlerde çocuklarınızı yatağa yatırp uyutmaya alıştırın dıyor.son 7 uykusunu uyutmasan daha mı rahat edersın ne.

cnm denedım bu seferde saat 9 oldumu uykusu gelıyo huysuzlanmaya baslıyo.9da yatırsam sabah erkenden kalkıyo.zaten 8.30 gbı kalkıyo bıde 9 da yatsa 7de kalkar:26:

Gündüz son uykusunu 19:00-19:30 gibi yapıyo yarım saat gece uykusuna 22:30 da yatıyo canım gündüz dediğin gibi 3 satte bir ama yarım saat çok değil annemin dediğine göre öğle uykusu bazen 1 saat oluyomuş.

Canım yumurtayı bazen devam sütüne katıyorum ben rafadan pişiriyorum içine bide pınar beyaz sıcakta eriyo üçünü karışıtırıp veriyorum güzel yiyo maşallah.

hala yürüteç alıp almamakta kararsızım ya napsamkı gereklı mı sızce .

Bende kararsızdım bir aydır var çok uzun tutmuyorum ondada geri geri gidiyordu şimdi ileri doğru başladı oturma odasında bırakıyorum bi bakömışım mutfağa gelmiş,erkek olduğu için çok uzun tutmuyorum zaten,o kurtarıcı oluyo şimdi yerde bıraksam emekleyerek gidiyo kanepeden tutup kalkmaya çalışıyo kalkmamayınca düşüyo o yüzden ona bindirmek daha güvenli oluyo.

aynıymış uyku duzenımız cnm.bu arada yumurtayı rafadan vermemen gerekıyo bebegınne ıyıce pişmiş olması lazımmış

hala yürüteç alıp almamakta kararsızım ya napsamkı gereklı mı sızce .
bende yurutece koymayacagim deyip koyanlardanim.artisida var kurtarici oluyor pesimden geliyor oyalaniyor.dezeavantaji emeklemeyi bilmiyor ogrenmekde isine gelmiyor emekleme pozisyonuna birakinca aglamaya basliyor.bende yere bir yorgan seriyom dusse bile bir zarari olmuyor.oylece emekleme alistirmalari yapiyom.benim bebis kiz.varsa bi yakinindan alabilirsin

Masallah dişlerinize
Aksam 10.30 ile 11 arasi uyuyor gece 2 kez uyaniyor ortalma 3 4 saat arayla emiyor tekrar uyuyor.sabah 11de faln uyanir.bu süre icinde emmek icinde uyanir yarim saat uyanik kalir.aksama dogru saat 4 de falan 1 saat uyur.gunduz oglene kadar uyuyor ben bunu benimde onunla uyumama bagliyorum.cunku gece uyutrkn yaninda yatmassam 10 dk sonra uyanir ben yoksam sonraki uyku acikma saatine devr ediyor o da gece 1 2 yi buluyr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…