merhaba canım tamam orayada bir bakayım, sabah 8:15 gibi gelecek akşam 19:00 da çıkacak cumartesi pazar tatil.
ücret 800-900 arası verebilirim.
Dişiniz hayırlı olsun canım 1-2 güne kaşığa bardağa tık tıklamaya başlar
Kizimin alt dişi nin ucu çıkmış kizlar.damakta keskin bisey var sizinkilerde oylemi oldu
Sagolasin canim.simdi beni aldi bir soru o dislerle nasil emziricem
canım ben behcet uza gıttım baktım çok kalabalık gıttım şifaya goturdum dr liya alkılıç çok ıyı ılgılend..ı bızım kan damlamız 10 damla aslında daha çok ıhtıyacı var ama bırden yuklenemeyız dedı dr .. 15 gun sonrakı kontrolde 15 damlaya cıkarıp ılaclarına ekleme yapacak sanırım bırde bı vıtamın verdı ve balık yagına devam etmemı soyledı
Kizimin alt dişi nin ucu çıkmış kizlar.damakta keskin bisey var sizinkilerde oylemi oldu
benım doktora göturmuşsun sevındım cnm bende memnunum çunku.hadı bakalım ınş ıyı sonuçlar alırsınız.söylememıştım uzulursun dıye ama hakkaten behcet uz hıç onerılmeyen bır hastane
bu arada kan damlası kullanan arkadasların gunde kaç damla verdıgını öğrenebırlır mıyım?? mama sandalyesı sorulmuş ben almadım ne bılım gereklı gelmedı sankı
bızım ust dışımız ve ustun yanı da dun patlamış. kırmızı keskın bır cızgı var. çok ağlamıştı gece demek ondanmış. bu arada altta ıkı tane var zaten göğsumu ısırıyor arada çok canım yanıyo sessız kalmak mumkun dgeıl basıyom çığlığı
aa bende çok sevındım bı turlu senın soyledıgın drun adı aklıma gelmıyordu..behcet uzdan kaçıp geldım lutfen ıyı bı dra sıra verırmısınız dedım..ama kızım hala yememekte ısrarcı ve hala 6 bucuk kılo yapacak bıseyyok saglıklı olsunda zayıf olsun..afacanım surunuyordu sımdı dort ayak olup emeklemeye çalısıyor beceremeyınce dusuyor çok komık oluyo..
ya kızlar ne soracagım sıze.hanı boyle bı tıtreme gelırya bızlere sanıyelık bırşeydır ama hanı halk arasında şeytan dürtttü deriz:44: kızım 1 hafta on gundur arada boyle yapıyo...nıye kı....:44:
canım ya benim kızımdayapıyo onu ama son zamanlarda değil bayadır yapıyo genekllikle çişini yaptığı zamanlarad yapıyo :) nedendir bilmiyorum
kızlarr bizimde dişimiz çıktı sonunda ağzını açıp tam göremedim ama elime değiyo bardakla su içiriyorum tık tık edio:) diş buğdayı yapıcam ama tam çıkmasınımı beklesem ne kadar zamanda belli olcak diş
gören oldu mu dur bakalım kım görurse hedıye alır bılıyosundur.diş bugdayı yapcagı gun verır. 10 gune kadar bellı olur sanırım
arkadaslar bu arada arkadasım doğum yapalı 2 hafta oldu.göğüslerı yara oldu.Emzırırken ağlıyormuş yazık.lansolın ve garmastan pomat kullanmış hala gecmemış.tavsıyesı olan var mı başka????????
dün arkadaşların yanında içirdim su tık tık edince anladılar dişi çıktı diye aaa bilmiyodum dedim şakadan :):) gülüştük ama bilmiyorum alır mı
çok huysuz ama doğru düzgün uyumuyo yemiyozor günler geçiriyoruz...
Ama çok tatlılar yaa allah a çok şükür dün vde güvenlik önlemleri aldık mobilyalara yumuşak kenarlık taktık alt çekmecelere aparat taktık çünkü en son çekmeceyi tutup ayağa kalktığını çekmecenin yavaş yavaş kapandığını gördüm parmaklar sıkışmak üzereyken yakaladım muzurluklar peşinde
cekmeceye nasıl bı onlem aldınız canım
canım aparatlar satılıyo koçtaştan aldık biz çekmece kilidi diye