- 28 Mart 2012
- 9.812
- 27
Allah razı olsun kızlar cevaplarınız için,
regl bıtınce bıraz duzelmeye basladı emmesı cok sukur,
yemeklerı de tadımlık sabah kahvaltı oglen corba yogurt seklınde ona ozel tuzsuz yagsız yapıp verıyorum ne kadar yerse artık,kafama takmamaya calısıyorum aman hasta olmasınlarda önemli olan o diyorum artık :)
cok sevındım buna,abımde 2 yasına kadar anne sutu ve yasından sonr ıne sutunden aska bısey yememıs,masallah hastaneye gıtmez koly kolayRelax olabilmene sevindim.dedigin gibi hasta olmasinlarda gerisi bi sekilde duzelir.ben atv de zahide yetis de çocuk doktoru vardi 9na sordu bir bayan.ek gidayi pek yemiyor anne sutu aliyor dedi.doktor da 1 yasina kadar bu sekilde devam edebilirsiniz bi sakıncası yok dedi ama taddirmaya devam dedi.
cnaım benim gititğim bi doktor diş ağrısının kulağa vurduğunu bu zamanlarda kulak ağrısıyla karıştırıldığını sölemişti belki ondan yapıyodur diş çıkardı mı
arkadaslar bebıslerınızı yurutece bındırıyor musunuz? ozellıkle erkek bebeklerı olanlar, zararlıymıs dıyolar bızım dr 8. aydan sonra ddi,ama tek basına hıc bırakamıorum surunuyo sureklı bı yerlere sıkısıyo aglıyo napcagımı sasırdım yaa :44::18:
allah razı olsun kızlar cevaplarınız için,
regl bıtınce bıraz duzelmeye basladı emmesı cok sukur,
yemeklerı de tadımlık sabah kahvaltı oglen corba yogurt seklınde ona ozel tuzsuz yagsız yapıp verıyorum ne kadar yerse artık,kafama takmamaya calısıyorum aman hasta olmasınlarda önemli olan o diyorum artık :)
arkadaslar bebıslerınızı yurutece bındırıyor musunuz? ozellıkle erkek bebeklerı olanlar, zararlıymıs dıyolar bızım dr 8. aydan sonra ddi,ama tek basına hıc bırakamıorum surunuyo sureklı bı yerlere sıkısıyo aglıyo napcagımı sasırdım yaa :44::18:
bızımkının hıç emeklemeye nıyetı yok.çok hareketlı ama iş emeklemey geldımı döduruyo totoşunu yerebattanıye yazıyom yere koyuyom gelgel yapıyom beceremıyo çok uğraşmıyo ağlayıveryo
2 gundurde gece cok sık uyanıyo uykuya hasretım valla.bıde kızlar ne sorcam bebsılerınızın son gunduz uykusuna kaçta yatıyo ve akşam gece uykusuna kaçta yatıyo yazar mısınız
Kızlar günaydınlar hayırlı haftalar oğlum emeklemeye başladı pıtır pıtır geziyo odaları,perşembe günü akşam emeklemeye başladı cuma sabahı kalktık bi baktım alt dişimiz çıkmış ard arda oldu onların büyüdüğünü görmek ne kadar güzel cumartesi günü doktora gittik 6 ay kontrolüne götürememiştim genel bi kontrol ettirelim dedik doktorumuz şaşırdı bu aylarda yeni yeni oturması lazım 7 buçuk aylık emekleme erken olmuş dedi,10 kilo olmuş aslında kilolu çocuk zorlanır ama kuvvetli demekki dedi,dudakları beyaz kan damlasını kullanmıyorum dedim onu kullanalım dedi yanlız markasını değiştirdi sağlıkocağının verdiği dişi de çıkmış çürütebilir dedi başka bi marka yazdı mecbur kullanıcam artık.
bizimkinin de totosu kıymetli sürmüyor yerlerde :))) akşam 21.00 de uyuyoruz. sabah 05.30 acıkıyor aptamil yiyor uyumaya devam ediyoruz. sabah 7de işe gittiğimiz için yola çıkıyor malesef. ama her 3 saatte bir uyuyor 1 saatde olsa
sagol cnm senden baska yazan olmamış.tekrar sorayım kızlar bebklerını akşam kaçta yatırıyorsunuz ve son gunduz uykusunu kaçta uyuyor? bızımkıde gunduz 3 saatte bır mutlaka uyur en fazla 1 saat.o yuzden mı gece çok kalkıyo dıyorum.en son 7 gbı uyur 8 gbı kalkar.10.30 de gece uykusu
dostum ben son uyumadan önce kaşık maması yada muhallebi ile besliyorum(saat 21.00)
kendim gece yatarken (00.00) aptamil 100ml uyurken uykusunda yediriyorum.
sabah 05.30-06.00 arası mızmızlanıyor o arada da 120ml aptamil veriyorum.
sonrası artık uyanıyor başlıyor peynir zeytin tereyağı reçel yumurta salatalık kemirmeyeD
kızlar yaa benim kızın kilosu iyi ama şu sırlar yemek konusunda problemliyiz çoğu annelerkahvaltıda pekmez yumurta peynir ceviz falan filan yediriyolar ben yumurta bile yediremiyorum bu günlerde yoğurdunu yiyo, hatta çorbasınıda pek yemiyo çok değişik çorbalarda yapamıyrum kıymalı tarhana yapılyorum onu yiyo kızım vitaminsiz kalırmı böyleanne sütü alıyor bide ...
dostum ben son uyumadan önce kaşık maması yada muhallebi ile besliyorum(saat 21.00)
sonrası artık uyanıyor başlıyor peynir zeytin tereyağı reçel yumurta salatalık kemirmeyeD[/QUOTE
benim kızımda 9 da uyuyo ilk yattığında 4 saat uyuyo ama sonra başlıyo saat başı kalkmaya yada iki saatte bir sabahta en son 7,30 da kalkıyor gündüzde 3 saatte bir yarım saat 2 saat arası uyuyo bu günlerde pek uykumuz yok ama ben emziriyorum gece her kalktığında uyumuyo çünkü başka türlü yatmadanda muhallebi vermeyi denedim ama doktor zoruyla kestikçünkü 9,5 kiloyuz şuan doktor muhallebi vermeyin dedi ben bu uyku konusundan çok muzdaribim benim gibi olanlar var mı?
sonrası artık uyanıyor başlıyor peynir zeytin tereyağı reçel yumurta salatalık kemirmeyeD[/QUOTE
benim kızımda 9 da uyuyo ilk yattığında 4 saat uyuyo ama sonra başlıyo saat başı kalkmaya yada iki saatte bir sabahta en son 7,30 da kalkıyor gündüzde 3 saatte bir yarım saat 2 saat arası uyuyo bu günlerde pek uykumuz yok ama ben emziriyorum gece her kalktığında uyumuyo çünkü başka türlü yatmadanda muhallebi vermeyi denedim ama doktor zoruyla kestikçünkü 9,5 kiloyuz şuan doktor muhallebi vermeyin dedi ben bu uyku konusundan çok muzdaribim benim gibi olanlar var mı?
senınkı dahada zormuş.gece her saat bası kalkılır mı...bızde 1 haftadır oyleyız ama sanırım gecıcı dış için olabılır.bu arada gece uyanınca mama vermeyı denesen??? ben emzırıyorum gece 1 saat sonra kalkıyo ama maa verıyosam 3 saat sonra kalkıyo...
kahvaltıda karıştırıp ver cnm o zamanda yemıyor mu.bebe bıskuvısı tatlı gelır yer dıye dusunuyorum.bızımkıde pek corba ıçmıyordu tarhana yeter sımdılık demışlerdı saglık ocagında.sonra doktorum tavuğa baslıyoruz tavuk suyuna corba yap dedı.sebze corbalarına tavuk suyu koyuyorum artık sebze corbasıda ıcmeye basladı.bende tattım hakkaten tat vermış tavuk suyu.dene mutlaka