2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

boyu iyiymiş aslında senin kızın ama kilosu az, düzelir inşallah.benim eşim aile hekimi canım o başlatmadı devam sütüne, gereksiz kilo alınıyor bir anlamı yok diyor boş kilonun. ama insan ister istemez başkalarıylaa kıyaslıyor.umarım kızında bir şey çıkmaz.Allah esirgesin.doktor sonucunu haber verirsen sevinirim

Inan biraz belki kilo alir diye basladim. Yoksa sutum var. Kabızlık, demir eksikliği ve besin alerjiler i iştahsızlık yapabiliyormus.

selam hezyaa
benim kuzu meme emmek istemiyo ben israrla emzirmek istiyorum uykuya gecerken yeda uykuda veriyorum.gunduzleri arada bir istahla sariliyo nasil seviniyorum.bir kahve fincani yogurt az corba vveriyorum .yumurta peynir sevmedi.
bu aylarda neler vermeli, en onemlil olanlar konusunda esin ne diyor cnim.yazarsan sevinirim.birde kan ilaci ve d vitamini veriyormusun sen.

sen ısrarla emzirmeye devam et arkadaşım. benimki de peyniri hiç sevmedi sabah kahvaltıda 2 tatlı kaşığı yoğurda yarım yumurta sarısı ekleyip zorla yediriyorum. sebze çorbalarından nefret ediyor, milupanın tavuklu kerevizli çorbasını çok sevdi ondan aldık ama hazıra alışmasın diye sürekli vermiyorum. tavuk suyu et suyu olan çorbaları seviyor oğluşum eşimde sebzede yesin diyor ama yemiyor napayım.ben de hiç zorlayamam, sabırsızım biraz.kan ilacını da devit i de veriyorum, ameliyat oldu bizim için devit çok önemli. meyveleri rendeledim sevmiyor öyle, ama kavanozdakilere bayılıyor sıpa sütlaç yaptırıyor eşim az şekerli, sen de yapabilirsin ama şekeri oldukça az olsun. gece uyanıp emiyor değil mi?

geçmiş olsun canım sizede. inşallah aynı hastalık değildir, sen sakın ihmal etme götür dr canım. biz bu sebeple dr. bile değiştirdik. kendi dr. bir teşhis koyamadı neredeyse 1 ay bir sürü ilaç kullandım yavruma sonra dr değiştirdik de o en azından bir teşhis koydu ve elecon diye bir losyon verdi, kortizonlu ne yazıkki onu kullanınca geçti. ama bu öyle birseymiş ki 3 yaşına kadar devam eder dedi yani bu losyon sadece o anlık bastırıyor sonra yine çıkabiliyor sen biran önce dr götür canım en azından ne olduğunu bilirsin ona göre davranırsın.

tatlım bebegını oncekı fotosunu hatırlıyorum kızın maşallah çok buyumus...hıc uzulme.üzülmek fayda etmez bence kızını yere yatır sende yat onu hareketlendirmek ıcın bıseyler yap.dikkatını çekmeye çalış.parlak seslı şeyler olabılır.....herkesın turlu turlu benım kızımda dıs yok ıstahsız ama cok hareketlı azıcık emekliyor surunuyor meraklı sewımlı oldu ama yemıyor sınır oluyorum.

eşin doğru soylıyor 8 gun demke 500 grmm...hıc uzulme sağlıklı olsun benım kızımda o kılolarda

tskr ederim ederim canim .oglusuna cok gecmis olsun onemli bi ameliyat oldugunu yazmustin
benimki bir yasina kadar emse en azindan iyi olacak..sutlac muhallebi gibi seyler verrmedim henuz.sutcumuzden aldigimiz inek sutuyle mi yapiyoruz sutlac? gece iki defa emiyor .eger uyanip tepiniyorsa ozaman emmiyor

evet inek sütüyle yap mümkünse yoksa hazır sütte olur.zaten yiyeceği 2 yemek kaşığı gece yatmadan birşeyler yedirmeye çalış ozaman aç kalmasın.kilo alsın istiyorsan pirinç unuyla muhallebi de yapabilirsin içine pekmez koyup,benim iki oğlumda sevmedi umarım seninki sever. sağolasın bu arada evet önemli bir ameliyat geçirdi kalp ile akciğeri arasındaki arter damarları tersmiş, onların yeri değişti.bizde bilmiyorduk doğduğunda öğrendik,bir sürü sıkıntı yaşadık ama Allaha çok şükür şimdi çok iyi.damarında hafif bir darlığı var o da 6ay da bir kontrole gidip baktırcaz.artmadığı sürece sorun yok.zayıf diye üzülmemek lazım sağlıklıysa gerisi boş..

ne yaptınız gittiniz mi doktora? ne dedi merak ettim?

Merhaba bugün gittik. Muayene etti, mutlu bir bebek ancak kilosu gözardı edilemeyecek kadar düşük dedi. 2 tane kalorisi yüksek tek icimlik mama verdi. Hangisinin tadını begenirse onu verin, zaditen damla iştah acar onu da kullanabiliriz dedi. Bu arada Türkiye nin en iyi çocuk gastroenteroloji prof imis. Kan ve tahlili istedi. Onları yaptirdik. Emzirmeniz önemli emebildigi kadar emsin dedi. Hayirlisi bakalım.

merak ettim hocanın adını öğrenebilir miyim? zaditen büyük oğlum alerji olduğunda kullanmıştık,onların yan etkisi iştah açıyor sanırım onun için vermiş

Prof. Özlem Durmaz cnm cok arastirdim. Doktorumuz da ayni hastane de.

eşimde çapa dan mezun tanıyormuş çok iyidir diyor.inşallah mamalar işe yarar bebeğin normal kilosun sağlıklı bir şekilde gelir.mamaların sıkıntılı yanı bağışıklığı zayıflatıyor, havalarda bir iyi bir kötü malum,tavsiyem biraz dikkat edersin hasta olmasın.güzelce büyüsünler sorunsuz bizlerde üzülmeyelim onlarda..

Inşallah iyi olurlar cnm biraz toparlansin zaten vermem hem de anne sutu alıyor ya cok zarari olmaz inşallah. Siz istanbul da mi oturuyorsunuz. Ameliyatinizi ASM de oldunuz sanirim degil mi ?

Zaditen damla kullanma konusunda emin degilim, eşine sorarmisin oneriuor mu ?

Inşallah iyi olurlar cnm biraz toparlansin zaten vermem hem de anne sutu alıyor ya cok zarari olmaz inşallah. Siz istanbul da mi oturuyorsunuz. Ameliyatinizi ASM de oldunuz sanirim degil mi ?

evet istanbuldayız.ameliyat beylikdüzü medicana da oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…