- 31 Aralık 2013
- 241
- 29
- 34
Damla seklinde 7 damla verin dedi. Surup defil yalnız
kusura bakma yanlış anladım ben.sorun olmaz canım kilo başına bir damla veriliyor ondan 7 damla demiş.inşallah iyi gelir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Damla seklinde 7 damla verin dedi. Surup defil yalnız
kusura bakma yanlış anladım ben.sorun olmaz canım kilo başına bir damla veriliyor ondan 7 damla demiş.inşallah iyi gelir
İçeriğine baktım mısır surubu glukoz şurubu var. Peki sen mama vermiyorsun, bu ayda sütün yetiyor mu ? Bende mama sutum yetmez diye veriyorum aslinda...
İçeriğine baktım mısır surubu glukoz şurubu var. Peki sen mama vermiyorsun, bu ayda sütün yetiyor mu ? Bende mama sutum yetmez diye veriyorum aslinda...
Işte bunu nedense etrafimizdakilere anlatamiyoruz.bebegim mutlu oyle saat basi aglamaz kilo alimi iyi daha niye mama vermemizi bekliyorlar anlamiyorum.halen emziriyor olmaniz ne kadar guzel.yani oğlana bakıyorum ağlamıyor her zaman,aç olsa sütüm yetmese ağlardı.kilo alımı da az da olsa iyi.birinden emzirirken diğerinden akar süt.çok şükür mutlu bir bebek, dediğim gibi süt yetmese aç kalsa dünyayı yıkardı
Sevgili arkadaşlar, şimdi anlatsam çok uzar, bebek düşünmeye başladığımızda çocuğun olmaz rahmin ortasında miyom var dedi bir doktor ve ameliyat arkasaından tüp bebek önerdi. diğer doktor polip var bebeğin olması imkansız değil ama zor dedi ameliyat önerdi, o ay hamile kaldım. 8. haftadan 27. haftaya kadar her yediğimi kustum. yaklaşık şubat ayından-temmuza kadar. hayat zindan oldu hiç bitmeyecek sandım eşimin ailesi sadece sen mi hamilesin gibi bir ton söz söyledi, açıkcası psikolojik olarak çok yıprandım , kendi ailem eşimin aliesine eşime kızdı benimle ilgilenmedi, sezeryanımda 1 gün kalıp gitti kızım 7 aylık ancak 6 kere gelmiştir evime, bu arada ben kızım 5 aylıkken işe başladım ücretsiz izin almıştım ama izni iptal ettirdim bunalımdan dolayı... şimdi şükür iyiyim, eşimle birbirimiz çok seviyoruz ama çok tartışıyoruz... yine de kızıma bir kardeş olsun istiyorum (hata mı yapıyorum) . kızımla arası yakın ollursa birbirlerini daha iyi anlarlar gibime geliyor. benim kardeşimle aramda 10 yaş var ve duygusal anlamda hiç birbirimize destek olamıyoruz. bu beni çok üzüyor, zaten annem hiç destek olmaz manen. Kayınvalidem aslında annemden daha iyi çoğu konuda evet gebelikte baya lafları oldu, sonrasında sezeryanda falan o ilgilendi 10 gün kaldı bizde ara ara gelip kaldı beni dinlendirdi, bu çok ağrıma gitti annem yapmadı ama o yaptı
tabi bir sorun daha 2. gebelikte 1. gibi zor geçerse ya da daha zor, kızımı ihmal edersem, tabi kayınvalidem bizde kalıp kızımla ilgilenecek başka çarem yok.Kayınvalidemlerle sorun yok bakalım şimdi, ben de işime yaradıkları ölçüde sınırları korumaya çalışıyorum... kızıma da eşimin teyzesi bakıyor. Siz olsanız ne yapardınız? görüşlerinizi bekliyorum arkadaşlarım.
70cm 7kilo olmuş.17eylülde doğdu ama 8gün yoğun bakımda kaldı.zaten 38.haftasında doğdu,eşim onu kendi ayından olan bebeklerle kıyaslama diyor ama elimde değil.sen ne zamandır mama veriyorsun?ben hiç vermedim sadece anne sütü aldı, 6.ayına girince ek gıdaya başladı o da günde 1 çay bardağı bile olmuyor,zorla yiyor
Işte bunu nedense etrafimizdakilere anlatamiyoruz.bebegim mutlu oyle saat basi aglamaz kilo alimi iyi daha niye mama vermemizi bekliyorlar anlamiyorum.halen emziriyor olmaniz ne kadar guzel.
Sevgili arkadaşlar, şimdi anlatsam çok uzar, bebek düşünmeye başladığımızda çocuğun olmaz rahmin ortasında miyom var dedi bir doktor ve ameliyat arkasaından tüp bebek önerdi. diğer doktor polip var bebeğin olması imkansız değil ama zor dedi ameliyat önerdi, o ay hamile kaldım. 8. haftadan 27. haftaya kadar her yediğimi kustum. yaklaşık şubat ayından-temmuza kadar. hayat zindan oldu hiç bitmeyecek sandım eşimin ailesi sadece sen mi hamilesin gibi bir ton söz söyledi, açıkcası psikolojik olarak çok yıprandım , kendi ailem eşimin aliesine eşime kızdı benimle ilgilenmedi, sezeryanımda 1 gün kalıp gitti annem, kızım 7 aylık ancak 6 kere gelmiştir evime, bu arada ben kızım 5 aylıkken işe başladım ücretsiz izin almıştım ama izni iptal ettirdim bunalımdan dolayı... şimdi şükür iyiyim, eşimle birbirimiz çok seviyoruz ama çok tartışıyoruz... yine de kızıma bir kardeş olsun istiyorum (hata mı yapıyorum) . kızımla arası yakın ollursa birbirlerini daha iyi anlarlar gibime geliyor. benim kardeşimle aramda 10 yaş var ve duygusal anlamda hiç birbirimize destek olamıyoruz. bu beni çok üzüyor, zaten annem hiç destek olmaz manen. Kayınvalidem aslında annemden daha iyi çoğu konuda evet gebelikte baya lafları oldu, sonrasında sezeryanda falan o ilgilendi 10 gün kaldı bizde ara ara gelip kaldı beni dinlendirdi, bu çok ağrıma gitti annem yapmadı ama o yaptı
tabi bir sorun daha 2. gebelikte 1. gibi zor geçerse ya da daha zor, kızımı ihmal edersem, tabi kayınvalidem bizde kalıp kızımla ilgilenecek başka çarem yok.Kayınvalidemlerle sorun yok bakalım şimdi, ben de işime yaradıkları ölçüde sınırları korumaya çalışıyorum... kızıma da eşimin teyzesi bakıyor. Siz olsanız ne yapardınız? görüşlerinizi bekliyorum arkadaşlarım.
Işte bunu nedense etrafimizdakilere anlatamiyoruz.bebegim mutlu oyle saat basi aglamaz kilo alimi iyi daha niye mama vermemizi bekliyorlar anlamiyorum.halen emziriyor olmaniz ne kadar guzel.
Maşallah kuzuna tütuuu maşallah kac kilo doğduCanım al benden de o kadar..ben de oğlumu hala doya doya emziriyorum..sabahları kahvaltı ediyo benim minik sıpam,,gün içinde çorba meyve, yoğurt da yiyo ama az az..bazen istese bile vermiyorum..ama özellikle bişiler yediğinde daha çok emmek istiyo üstüne..akşamları belli bi saatten sonra bişey vermiyorum ki yatarken ve gece emsin..ben de geceleri 2-3 kez kalkıyorum emzirmek için..yeter ki emsin kuzucuğum..mama, devam sütü tadını bilmez oğluşum kilosu da 9.700 civarı çok şükür..
Maşallah kuzuna tütuuu maşallah kac kilo doğdu
Gecen bir makale okudum afrikali bebeklee neden aglamaz diye.afrikali bi bayanin tecrübesi daha çok buyuk annesinin ona yaptirdiklarini anlatmis.yeri gelmis saat basi emzirmis yanındaki anneler ek gidaya geçtiğinde buyuk anesine sormuş ben ne yapayim diye sen emzirmeye devam et bebeğin zamani geldiginde sana yol gosterecek demis ve kadin emzirmye devametmis.o kadinin etrafindaki insanlar bu bebegin hic aglamadigini aglamasi ggerektiğinde bile hircinlasmadan sessizcd agladigini soylerlermis.bu yaziyi okuyunca kayinvalidem benim kizim icin de senin kiz aglamayi bilmiyor derdi harbiden de oyle artik canina tak ederse.çığlık çığlığa aglar.sizde bu durum nasıl..
Meleğimm büyüyor teyzeleriiii Eki Görüntüle 1067794
Her aglama her istek anneyi sinava çekmek icinmis 2 yasina kadar doyacak insallah tabi bu iki sene içinde guvenli baglanmayi basarabilirsem.basarabilen anne ve cocuk 2 yasindan sonra cocuk anneye bagli ama bagimli olmazmis.hanu 3 4 yasinda olan cocuklar halen anneye bagimli olur annesinin dibinden ayrilmmasi hircin olmasi bu ilk 2 senedeki guven baginn kurulamamasindan kaynakliymis.Canım benim oğlan 3.250 doğdu..bizde durumlar farklı biraz..yabancılama sendromlarında sıpa..bensiz katiyen durmuyo..evin İçinde dip dibeyiz..yanından ayrıldığım anda basıyo yaygarayı..oynuyoruz beraber sürekli yerdeyiz bi muhabbet sorma..ama niye doymuyo anlamadım yatarken de yatağımın yanıbaşında yatağında yatıyo..2 ayım kaldı işe başlamama ne yapcam bilemiyorum..:k.validem yandı böyle gidersessz:
Canim bizde ek gidaya tam olarak gecmedik anne sutu aliyor.verdigin ek gidayi hic vermesen gak dediginde emzir guk dediğinde emzirsen bi hafta takip et bakalım ne olacak düşüs devam ederse doktora danisirsin.adet doneminde biraz tad degisikkigi olabilirmis sutte.bide artik sese oyuna cok duyarli olouyor bu yuzdn emme süresi cok azalabiliyor.slm bayanlar nasılsınız?
bnde 2 eylulde doğum yaptım bebişten fırsat bulup hergun gıremıyorum netımız de yoktu yenı baglandık üst katınkıne :)
bişey danısıcam sızlere,oğluşuma 6 ay sadece anne sütü verdim,ek gıda ıcın danısacaktık kontrole gıttık,sırada beklerken gozlerınde capaklanmalar oldu ardı ardına hemde,mıkrop kapmıs orda bende grıptım zaten göz nezlesıymıs, 1 hafta da gectı surup ve cay tedavısıyle neyse asımızı erteledı dr,1 hafta sonra gıttık asıyı yaptırın ama ek gıdaya 15 gun sonra gecın dedı,gecmedik zaten ben pek ek gıdaya yuklenme taraftarı olmadıgımdan umursamadım
Bu arada 6. ayda 8620 gr 68 cm di oglum,bı hafta sonra 8600 e düşmüş 69 cm olmusstu,bu rahatsızlıktan mı ne emmemeye basladı ve o zamandan berı bırda araya regl oldum o gırınce mı oldu anlamadım zorla ıkı dakıka emzırıyodum,o yuzden 7. ayda az kılo almıs 8960 gr 70 cm olmuş, bunlar normal mı? bebegım emmeyi bırakır diye cok korkuyorum ek gıdaya az az basladım meyve tadını alınca da emmez demıs bı dr tv de ben meyvede vermıstım ne yapıcam sasırdım yogurt verıyorum,peynır,yumurta sarısı ve arada sebzelerden corba yaptım 5-6 kez hepsi bu ama tadımlık yedı yogurt dısındakılerı yemek ıstemıyo pek,sizce ne yapmalıyım?
Meleğimm büyüyor teyzeleriiii Eki Görüntüle 1067794
slm bayanlar nasılsınız?
bnde 2 eylulde doğum yaptım bebişten fırsat bulup hergun gıremıyorum netımız de yoktu yenı baglandık üst katınkıne :)
bişey danısıcam sızlere,oğluşuma 6 ay sadece anne sütü verdim,ek gıda ıcın danısacaktık kontrole gıttık,sırada beklerken gozlerınde capaklanmalar oldu ardı ardına hemde,mıkrop kapmıs orda bende grıptım zaten göz nezlesıymıs, 1 hafta da gectı surup ve cay tedavısıyle neyse asımızı erteledı dr,1 hafta sonra gıttık asıyı yaptırın ama ek gıdaya 15 gun sonra gecın dedı,gecmedik zaten ben pek ek gıdaya yuklenme taraftarı olmadıgımdan umursamadım
Bu arada 6. ayda 8620 gr 68 cm di oglum,bı hafta sonra 8600 e düşmüş 69 cm olmusstu,bu rahatsızlıktan mı ne emmemeye basladı ve o zamandan berı bırda araya regl oldum o gırınce mı oldu anlamadım zorla ıkı dakıka emzırıyodum,o yuzden 7. ayda az kılo almıs 8960 gr 70 cm olmuş, bunlar normal mı? bebegım emmeyi bırakır diye cok korkuyorum ek gıdaya az az basladım meyve tadını alınca da emmez demıs bı dr tv de ben meyvede vermıstım ne yapıcam sasırdım yogurt verıyorum,peynır,yumurta sarısı ve arada sebzelerden corba yaptım 5-6 kez hepsi bu ama tadımlık yedı yogurt dısındakılerı yemek ıstemıyo pek,sizce ne yapmalıyım?