Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
estagfırullah canım benım çok tesekkur ederım bana onem verıp ılgılendıgın ıcın ıyıkı eylül annelerı burda ve bılgılearını ıyıkı devamlı paylasıyorlar herkesten allah razı olsun .,dun dra dedım kı ben kızıma 1 cıcıbebe 2 olcek mama verıyorum anca buunu bıtırıyor dedım oda cıcıbe koyma mamayı fazlalastır dedı agzına tıka yedrımeye calıs dedı geldık eve çok zorlandım ama yedırdım butun ara ve ana ogunlerını zorda olsa yedrdım fakat sabah gene zorla yedırırken hepsını kustu o kadar basım agrıyorkı gecen gun komsum bendeyken çay kasıgına sutuumu sagdım kızımın gozune damlatmak ıcın sutumu gorunce ay sütünde çok bulanık dedı neden acaba benımkı bembeyaz dedı neye ugradıgımı sasırdım sımdı sormadan edemıyorum arkadasım senın sutunde bembeyazmı benım sutum mu ıyı degıl acaba vallahı ben ıyı degılım
aklim sende ydi çok gecmisler olsun
Bizde hastalar kervanına katıldık..oksuruk burun akintisi baş kismi ates gibi ama olcuyom bisey cikmiyor
benim bebeğimde grip gibi. burnu bir akıyor bir tıkanıyor, yarım saatte bir öksürüyor hapşırıyor. ilerlemesinden korkuyorum.
derkennn bugün ben ağır grip oldum. maske taktım az önce onunla dolaşıyorum. kızımın ilerlemez inşallah. benim boğazım yanmaya başladı bile (((
sizler bebekleriniz için neler yapıyorsunuz
evet canım dogru duzgun bı hekıme gotureyım bı sıkıntsı yoksa onemsemıcem ıns
Bu arada kızlar ben istanbulda yaşıyorum burada oturan arkadaşlarla bir araya gelsek nasıl olur tanışır kaynasiriz sanal değil aynı zamanda gerçek arkadaş oluruz ayda bir falan bebislerimizle hir yerlerde toplansak fena mi olur şahsen ben sizlerle tanismaktan çok memnun olurum çünkü bana göre hepiniz çok anlayışlı sevecen insanlarsiniz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bende istanbulda yasiyorum bencede cok hos olur yapabiliriz oyle bir organizasyon
Ben de kimse fikrime yanasmadi kimse benim gibi düşünmüyor demeye başlamıştım, sen neresindesin istanbulun
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ümraniye deyim sen neredesin
Arkadaşım bebeğin gerçekten 6 aylıkmı:)) maşallah diyeyim ya çok imrendim benim oğlan 6 ay 10 günlük nerdeyse hiçbişi yemiyo ek gıda devamlı emmek istiyo sütle duruyo,herşeyi deniyorum yapıyorum döküyorum,napıcam bilmiyorum
Cnm ya nasıl başarıyosun bu kadar çok şeyi yedirmeyi. Biraz bahsedersen sevinirim.benim doktorumda yer dedi ama ben yediremiyorum sadece emiyo.ne yaparsam yapayım 4- 5 çay kaşığı kadar yiyor.zorlarsam onuda kusar. Ya emdiği yetiyor yada hep yemek sececek herhelde. Önemli değil de benim derdim kan degerleri düşük olursa o zaman kan damlası verirler. Ne gerek var dogal yollardan almak varken.yani vitamin ve mineralleri.
ben corbasına kıyma koymadım henuz.nasıl koycam kavurup ezcemmı...
bu arada emeklıyormuş senınkı ha maşallah...sanırım topiğin ilk emekleyen bebeği...benımkı tembel galıba bırazaslında çok hareketlı ama orumceğe bıle koyunca duruyo oyle totoşunu hareket ettırmek ıstemıyo bellıkı anası gbı
maşallah bebeğine =)
benim bebeğimde yemek istiyor ama herkes çok verme diyor anlamadım :S
sonra seni emmez dediler..şuan bile mamma diye bağrınıyor :S ne yapcam anlamadım valla
sabah yarım yumurta sarısı peynir (lor ) bebe bisküvisi (ev yapımı ) yumuşatıp veriyorum ıhlamurla vs ile öğlen yoğurt veriyordum keçi yoğurdu ama annemler verme öğleni dediler ...akşamda yatmadan muhallebi yapıyorum balkabaklı bazen elmalı bazen muzlu ..
bunlara çok dedilr anlamadm ben valla seni okuyunca kızımı aç bırakıyorum gibi hissettim :S:S
biz emekliyorz dönüp oturmaya çalışıyoruz ...ama malesef dişimiz yok ben d vitamini kullanmadım bunun etkisi var sanırım
canım cıgerı ve mantıyı nasıl yedırıyorsun blendrdan gecırıyormusun
ben hiç koymadım hıımm koyulabilir..muhtemelen onden haşlanıp suyu eklenip en son malzemeler ıle eziliyordur.tahmın ama bu ....
Maşallah ya bizimkide 4 mart doğumlu ama daha emekleme yok döne döne gidiyo gideceği yere dişde yok ben yoğurt çorbasındaki pirinç bile takılacak boğazına diye korkuyorum:18:
Slm arkadaşlar.
Dün oglumu doktora götürdük ve yavruma serum taktilar.bu aksam da alacaz serum sabah da aldik.gribal enfeksiyon kapmis ve tekrarlamis hastaligi.kongest duye bir şurup ta veriyorum ayni zamanda.yavrumun elinde serum için kelebek duruyo canim çok sıkılıyor bu akşam cikaracakkar allahtan.eline çorap geçirdim yoksa çekiyor sürekli. Atesi düştü artik.yarin da aşı günümüzdü ama doktor erteleyecez dedi 1ay ertelenebilir birsey olmaz dedi
Kizimin uyurken kulagi kivriliyordu. Basta cok onemsemedim, gunduzleri sac bandi kullaniyorum ama geceleri ne kadar duzeltsemde kulagini kivirip yatiyor. iice kepce kulak olmaya basladi. Kulak bandi varmis kullananiz var mi?
Kizimin uyurken kulagi kivriliyordu. Basta cok onemsemedim, gunduzleri sac bandi kullaniyorum ama geceleri ne kadar duzeltsemde kulagini kivirip yatiyor. iice kepce kulak olmaya basladi. Kulak bandi varmis kullananiz var mi?
Bebeğimin aşısı çarşamba günüydü. 4. ayda aşı olduğu akşam(37.0)çıkmıştı. Ama bu kez 37.5'e çıktı. Üstelik hem o akşam, gece, hem de ertesi gün öğlen yine 37.5'i gördük. Akşam pek keyfi yoktu, mızırdandı hep kuzum ama geceleyin ateşli olmasına rağmen pek neşeliydi. Zor uykuya daldi, biraz uyudu, uyanınca (gece 12.30) aman bir neşe bir neşe. Herşeye gülüyor, oynuyor. 1.30 saat sonra uyudu. Çok sık uyandı ama geçti çok şükür. Ben de çok korktum kızlar. Ama aşının en iyi tarafı, rahatsızlığının bir gece süreceğini ve biteceğini bilmek.. İnşallah sizin kuzular da hemen atlatır.. Şimdiden geçmiş olsun..
kızlar kızıma çorba tarıfı ararken nette bı sıte buldum.bebeğiminyemekleri.com dye haber edeym dedım çok guzel bılgıler var.
fakat benım sızlere sormak ıstedıgım bırşey var.ozellıkle mama ile beslenen bebişlerın annelerıne.kızlar kızım anne sutude aldı ama daha cok mama ile beslendı.şimdi ben ek gıdaya ıyıce gectımya mamayı baya azaltmak ıstıyorum ama anne sutu almadıgı ıçın reklamlarda denıldığı gbı gunde 500 ml yada 750 ml genede ıcmsı gereklımı acaba?bu konuyu bılen yada doktoruna soran var mı.yanı ben bır gunu sırf ek gıdayla gecıremez mıyım.yanı sabah kahvaltı oğlen çorba akşam muhallebı gbı???