2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bir de bir çoğunuz bebeklerinize pekmez falan veriyormuşsunuz. Benim doktorumun bana verdiği çizelgede 1 yaşından önce o tür besinler vermeyin diyor. Siz bunları doktor kontrolünde mi veriyorsunuz?

Valla canım benim oğlum öksürmüştü biraz o dönem sıcak sıcak pekmez verdim çok da iyi geldi öksürüğü kesildi

Bir de bir çoğunuz bebeklerinize pekmez falan veriyormuşsunuz. Benim doktorumun bana verdiği çizelgede 1 yaşından önce o tür besinler vermeyin diyor. Siz bunları doktor kontrolünde mi veriyorsunuz?

Canim ben oglma veriyorum.doktorum da sabah kahvaltolarinda ozellikle icine koymami soyledi dohal olarak tatlandirmak icin.neden ne zararı oluyormus ki.birde zaten bebegimin dudaklarinda pamukcuk olmusti doktorum dut pekmezi vermemi soyledi.

kızlar alakası varmıdır bilmiyorum ama ben kızıma saat 8 buçukta muhallebi yapıp yediriyorum son zamanlarda. burdan bi arkadaşın tarifiyle 1 tatlı kaşığı irmik 1 tatlı kaşığı pirinç unu bir çaybardağı su ve pekmezle . kızım daha çok uyuyor.
Benim kızım gripti öksürük burun tıkanması yüzünden sürekli uyaniyordu şimdi iyi az biraz öksürüğü var ama gece oksurmuyor ama saat başı yada iku saatte bir uyanıyor ben neredeyse 1 aydır gece adam gibi uyuyamiyorum nasıl yedirebiliyorsun muhallebiyi benimki pek yemiyor

Ben yaklaşık bir haftadır kullanıyorum pekmez ama su da veriyorum muhakkak ne yedirirsem yedireyim yaninda mutlaka su da veririm doktorum da bisey demedi

Benim kızım gripti öksürük burun tıkanması yüzünden sürekli uyaniyordu şimdi iyi az biraz öksürüğü var ama gece oksurmuyor ama saat başı yada iku saatte bir uyanıyor ben neredeyse 1 aydır gece adam gibi uyuyamiyorum nasıl yedirebiliyorsun muhallebiyi benimki pek yemiyor

canım seninki hasta olduğu için uyanıyodur benim kızımda hastayken hep uyanırdı zombi gibi olmuştum artık ilk zamanlardaki gibi . :KK43: inşallah iyileşip normale döner . muhallebiyi bazen yiyo bazen yemiyo canım zorlmayıorum bende kaç kaşık yerse o kadar veriyorum gerisini döküyorum .

dr 6 aya gırınce kahvaltsına bır kaşık koycaksın dedı cnm.bu arada ben 2 haftadır uykusuzum dr dışten dedı.

canım sanırım sen İstanbul da oturuyordun geçenlerde doktorundan bahsetmiştin çabuk cvp veriyor vs diye sakıncası yoksa nereye gidiyorsun özeldende msj atabilirsin

Kızlar günaydın ne kaçırdım ben ne yapıyosunuz kilolar için 58 ile hamile kaldım 78 ile doğuma girdim şu 64 kiloyum boyum 1.70 ama göbek var yaa varsa bildiğiniz bişeyler söyleyin.

canım benım boyum 165cm.doğumdan once 58 kıloydum 76 ıle doğuma gırdım suan 61 kılyum .aksam yemekleri ve ekmek yemiyorum.eşimin aldığı spor aleti ile şınav çekiyorum.tavsiye ederim.

benim oğlumun 2 dişi çıktı öncesinde haftalarca kafası ateş gibi sıcaktı ama ateşi yoktu ben etrafımdakilere söyleyince kafası sıcak olcak tabi dediler ama bi kaç hafta sonra diş çıkardı. Şimdi normal sıcaklıkta kafası belki senin bebeğinde diş çıkaracaktır yakında canım.

kızlar kızım çok kötu oldu ya benden grıp gectı sanırım dun öksuruğu vardı bugun burnuda gözude akmaya basladı.acıle gıttık kan aldılar sonuçlar sukur normalmış ama sadece burun damlası verıdler ya.gözude cok akıyo bırşey vermedıler baska.bolbol ıhlamur verıyorum napım:KK14:

kızlar kızım çok kötu oldu ya benden grıp gectı sanırım dun öksuruğu vardı bugun burnuda gözude akmaya basladı.acıle gıttık kan aldılar sonuçlar sukur normalmış ama sadece burun damlası verıdler ya.gözude cok akıyo bırşey vermedıler baska.bolbol ıhlamur verıyorum napım:KK14:

Geçmiş olsun canım benim kız da gripti ağzı burnu gözü akiyordu simdi sadece öksürük kaldı o da eskiye göre daha az Allaha Şükür inşallah hemencik iyileşir bebeklerimiz onların hasta olmaları çok kötü bir şey

Cok geçmiş olsun.kendine aktardan zencefil alip icebilirsin.evi guzelce havalandir gogsune sicak havlu koyabilirsiniz gozlerini ılık suyla silebilirsin.grip ve nezle ortalama 6 7 gunde geçer

suyu irmiği ve pirinç ununu koy kaba ocağın üzerinede koy kaynayana kadar karıştır az su olduğu için 3-4 dk da pişiyor 1-2 dk kaynat al ocaktan soğusun biraz pekmezini karıştır 1 çay kaşığı kadar oldu bitti ben zazen içine muzda rendeleyip koyuyorum

tamam canım yazdım teşekkür ederim.

X