2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

2 saat sonra ac oluyormu yabide ek gidaya gectiysen duzene oturmasi lzm doktorum biberona alistirmk zor ama kasikta demisti gece her istediginde sabah uyandiginda emiyor kizim kahvalti meyve corba yogurt veriyorum basta zorlandik kasik istemedi emziriyorumda geceye sutum azsada muhallebi yediriyorm oyunla filan ugras artik tek anne sutu beslemez ogun arasini 3 4 saat yap cnm..
Evet acikiyor sütümün artık onu uzun süre tutmadiginin farkındayım ama iki üç tatlı kaşığı zor yediriyorum sonra puskurtuyor etrafa yutmuyor sabah öğle akşam düzenine gecmedik daha gece yatmadan yedirmeye çalışıyorum süt uzun süre tok tutmadigi icin gece sürekli uyanıyor
sz bilirsnz ama evde koşu bandı çok yer kaplıyor,asağıya ses gönderiyor ama eminim işe yarar.esim 75 tl ye almış çok memnunum

Seninki işe yararsa bana da haber ver belki ben de ondan alirim

Kızlar hepiniz ek gıdaya başladınız gibi, ben daha hiçbirşey vermedim, sadece arada elma armut muz yalatıyorum tadını alsın diye. Hatta geçen akşam armutu resmen kemirdi(sert deveci armutu) deli oldu ellerimi tutup nasıl kendine çekiyor. Doktorumuz birşey demedi ben de başlamadım. Pazartesi günü 5.ay kontrolümüz olacak bakalım ne diyecek dr merak ediyorum kilo alımı bu ay nasıl oldu.

canım bende ek gıda vermiyorum daha bebeğim 5. ayını bitirdi kilo alımı iyi olduğu için doktor gerekli görmüyor sadece anne sütü içiyo bebiş

merhaba arkadaslar benim oglum da 9 eylul dogumlu mamadan bikinca 2 hafta once ani olarak ek gidaya gecis yaptik size ogunlerimizi yazayim dogrumu acaba
sabah 9:00 hipp in yulafli yada pirincli kasik mamasi
oglen 12:00 sebze corbasi
15:00 mama ( sutum bitti:-(
16:30 yogurt ( uc gundur basladik )
18:00 uyuyorsa mama uyumuyorsa kasik mamasi (pasa mamayi uyanikken icmiyor )
19:00 elma puresi
gece 9 da 12 de birde 4 te mama veriyorum boyle bir duzen olustu bizde :-) opuyorum sizi ve tatli bebisleri :-)

birde esim sma 2 almis uzerinde 6 ay ve uzeri bebekler icin yaziyor onu kullaniyoruz 1 ve 2 nin icerigi ayni sadece 2 de demir ve protein fazla yanlis mi yaptik acaba :-(

birde esim sma 2 almis uzerinde 6 ay ve uzeri bebekler icin yaziyor onu kullaniyoruz 1 ve 2 nin icerigi ayni sadece 2 de demir ve protein fazla yanlis mi yaptik acaba :-(

4 eylül doğumlu kızım 10 gündür doktorumun isteğiyle aptamil 2 kullanıyorum emziriyorum mamayı kahvaltı ve muhallebide kullanıyorum eskiden 2 numaraya 4 aylıkken geçilirmiş 6 ay sadece anne sütü dendiği için mamalarda ilk 6 ay 1 numaraya çevrilmiş normalde 4 aydan sonra 2 numaraymış sorun yok devam et

Evet acikiyor sütümün artık onu uzun süre tutmadiginin farkındayım ama iki üç tatlı kaşığı zor yediriyorum sonra puskurtuyor etrafa yutmuyor sabah öğle akşam düzenine gecmedik daha gece yatmadan yedirmeye çalışıyorum süt uzun süre tok tutmadigi icin gece sürekli uyanıyor

ilk başta benim kızda yemek istemedi reflüsü var hala sürekli kusan bi bebek 6 aylık olcaz ama bi kaşık daha ısrar etsem hepsini kusar genelde 3 saatte ağlar acıktım diye ama ek gıda vericeksem keyfi yerindeyse 4 saat bekliyorum iice aç oluyor azda olsa yiyor bizde ev yoğurdu sevmedik sütaş babymix yediriyorum bu ara sonra tekrar denicem ev yoğurduyla çorba yapıyorum yediriyorum benimkide gönüllü değil ama dikkat çekerek filan alıştı

ilk başta benim kızda yemek istemedi reflüsü var hala sürekli kusan bi bebek 6 aylık olcaz ama bi kaşık daha ısrar etsem hepsini kusar genelde 3 saatte ağlar acıktım diye ama ek gıda vericeksem keyfi yerindeyse 4 saat bekliyorum iice aç oluyor azda olsa yiyor bizde ev yoğurdu sevmedik sütaş babymix yediriyorum bu ara sonra tekrar denicem ev yoğurduyla çorba yapıyorum yediriyorum benimkide gönüllü değil ama dikkat çekerek filan alıştı

Kızım 8 gündür hasta hala atlatamadik öksürük ve burun akıntısı var bugün sabah emzirdim öksürürken kustu tekrar emzirdim yine aynısı oldu açıkçası hasta olduğu için onu fazla zorlamak istemiyorum ama dün gece oyunla 2-3 yemek kaşığı muhallebi yedirdim

Seninki işe yararsa bana da haber ver belki ben de ondan alirim

okey..simdiden karnımın sıkılaştığını hissediyorum.bu arada 61 kıloyum son 3 kılom kaldı

bebeğine cici bebe yediren var mı? Verip vermemekte çok kararsız kaldım. Bizler hep Onla büyümüşüz versem bişey olmaz diyorum ama bazen çok şekerli damak tadı hep şekerli olur diye korkuyorum. Bilemedim :KK43:

Slm kizlar...ben bu gece bebelac 2aldim onu verecem tek sefer bekalim uykumuzda degisiklik olacakmi.gece sütüm cok az geliyor ya gece uyku arasında az bisey devam sütü verecem bakalım ne olacak.bunu daha once de denemistim ama o zaman biraz fazla vermistim bir de o zaman aptamil 2vermistim kusmustu cok fazla.insallah bu ise yarar.

Kizlar inek sütü 1yasina kadar zarali değil mi
Bugün benim doktorum sabah kahvaltida yumurta sarisi icine inek sütü karistir pekmez koy bisey olmaz dedi ama ben vermeyrcem oyle.

Bugün ilk kez ogluma kahvalti yaptırdım teyzeleri.ama oglum kahvaltidan pek hoslanmadi işimiz var sanırım:)))
Yarim yumurta sarisi.2cay kasagi pekmez.az peynir.birde dogal tereyağı vardi cok az icine ondan da koydum birde az muz koydum pure gibi oldu zaten hepsini karistirinca yedi oyle ama zor oldu biraz tabi.

kızlar meerhaba, oğluşum çok iyi maş. ama benm piskloji bitik kilo veremiyorum bi turlü,, 62 hamile kaldm 86 ile doğma girdm 77ile çıktım doğmdn. sonra 73e kadar düştü. ama şimdi gene 77 olmşum bi türlü veremiyorum. emzirdiğm için diyet de yapamıyorum ama kndimi çoook kötü hissediyorum hiç bi kıyafetm ol uyor insan içine çıkmak istemiyorum. napcm ben böyle ....

okey..simdiden karnımın sıkılaştığını hissediyorum.bu arada 61 kıloyum son 3 kılom kaldı
Bnm de 5 kilom var ama benim hedefim 10 kiloyla bekar halime dönmek inşallah
geçmiş olsun tatlım
Cok tesekkur ederim
Slm kizlar...ben bu gece bebelac 2aldim onu verecem tek sefer bekalim uykumuzda degisiklik olacakmi.gece sütüm cok az geliyor ya gece uyku arasında az bisey devam sütü verecem bakalım ne olacak.bunu daha once de denemistim ama o zaman biraz fazla vermistim bir de o zaman aptamil 2vermistim kusmustu cok fazla.insallah bu ise yarar.

Bnm kızım sma yi kustu dün gece aptamil aldiracaktim eşime ama vazgeçtim hem yine kusar diye hem de corbalarin içine mama koymayı istemiyorum çünkü şu an damak tadı gelişiyor sadece yediği şeylerin tadını almalı diye düşünüyorum

kızlar meerhaba, oğluşum çok iyi maş. ama benm piskloji bitik kilo veremiyorum bi turlü,, 62 hamile kaldm 86 ile doğma girdm 77ile çıktım doğmdn. sonra 73e kadar düştü. ama şimdi gene 77 olmşum bi türlü veremiyorum. emzirdiğm için diyet de yapamıyorum ama kndimi çoook kötü hissediyorum hiç bi kıyafetm ol uyor insan içine çıkmak istemiyorum. napcm ben böyle ....
Aaah aahhh emzirme olayı bitsin ben de hemen diyet ve spora ağırlık vericem ben evlenirken 58-60 kiloydum boyum 1.72 ve 65kiloyla hamile kaldim doğuma 79le girdim doğumdan sonra iki hafta içinde 68e düştüm hatta annem korktu o kadar hızlı kilo vermemden şimdi 70kiloya geri döndüm eski kiyafetler olmayinca mecbur yenisini aldım koşu bandi alcam yaninda mekik aletiyle twister hediye edenden en azindan sporumu yapayım diyorum

X