2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Ya kızlar benim kızım ek gidayi da biberonu da reddetti her çeşit biberonu alırdı simdi ağzına sokmuyor geçenlerde elma muz püresi verdim bayila bayila yedi bir kere de verdiğim yoğurdu yemisti ama şimdi yemiyor emzirdikten iki saat sonra falan veriyorum yine yemiyor bııırrrr yapıp çıkarıyor ağzından her yerlere sıçratiyor corbalari ağzına sokmaz artık

bizde 5.5 ayligiz ikinci bebegim oldugu icin daha rahatim zarar vermiyecek herseyi yiyoruz benide emiyor et ve ciger ekliyorum corbaya ilk doktoruma cok guvendim 2 yasinda kizim saglikli 7 aylik olsun balik corbasina baslicz zaten o zaman baligi cigner tuzsuz oldugu icin labne dedi doktor farkli bi tat vermiyor bulundugum yerde taze peynir yok kutudakilerede guvenmiyorum senelik yapiliyor zten ek gidaya baslamissin gece tahilli kasik mamasi ver illa sut icmek zorunda degil kahvaltida sutlu ama bence corbaya dvm sutu koyma damak tadi oturmaz ilerde sikinti yasarsin benim kizimda yogurt sevmedi keci sutu ismarladim suan hazir bebek yogurdu yediriyorum sevmezse pekmez dokenler var yogurda vitaminide olmez zaten meyve yogurt ara ogun

Ya kızlar benim kızım ek gidayi da biberonu da reddetti her çeşit biberonu alırdı simdi ağzına sokmuyor geçenlerde elma muz püresi verdim bayila bayila yedi bir kere de verdiğim yoğurdu yemisti ama şimdi yemiyor emzirdikten iki saat sonra falan veriyorum yine yemiyor bııırrrr yapıp çıkarıyor ağzından her yerlere sıçratiyor corbalari ağzına sokmaz artık

2 saat sonra ac oluyormu yabide ek gidaya gectiysen duzene oturmasi lzm doktorum biberona alistirmk zor ama kasikta demisti gece her istediginde sabah uyandiginda emiyor kizim kahvalti meyve corba yogurt veriyorum basta zorlandik kasik istemedi emziriyorumda geceye sutum azsada muhallebi yediriyorm oyunla filan ugras artik tek anne sutu beslemez ogun arasini 3 4 saat yap cnm..

Son düzenleme:
Kizlar bisey sorcan sizin bebeklerinizde surekli yuzunu ve gozlerini ovuyormu benim bebeğim uykusu gelince de uykudan uyaninca da eliyle yuzunu mahfediyor hep cizmis ya bi elini tutsam oteki eliyle dalıyor yuzune geceleri uyurken ellerini battaniyeye sarıp oyle uyutuyorum elini bi dışarı cikarmayi basardimi yine yuzun daliyor sonra yine koyuyorum battaniyenin icine gece hep böyle yoksa hic uyumaz korkum bunu aliskanlik yapar hadi simdi kış diye battaniyeye sariyorum yazin sicakta ben nasil basa cikicam o elleriyle sizin bebeklerinizdede ayni şey varmi

yok tatlım ağlamıyor .. salt çığlık. bide her yerimi sıkıştırıyor.yuzumu çiziyor tırnaklarını kestığım halde çok mutsuzum bebeğim melek gibiydi iyiyce cadı oldu çıktı:KK3:
Allahım seni hep guldursun emi.. :KK16: kiz sevinmen lazim biseyler ogrenmeye calisiyor artik elleriyle kesfedecek ben bayiliyorum kizimin bu halleerine tamam saçımı cektiginde azcik sinirleniyom ama hemen topluyom kendimi kizim kesfediyor diyorum.kizim ciglik atarken eşimle bende eşlik eder ciglik atarizt tabii cok yuksek sesle degil

Son düzenleme:

Sen bebisini saatli mi yediriyosun.ben kizimi aglamadan emzirmiyom ozaman daha istahli emiyor.nezamanki birilerinin sözüyle emzirmek zorunda kalsam 4 5 firt cekip birakir.doktordan duydum birakin az açlığı bilsin aç olunca zaten kendi isteycek diyor.senin karnin tokken yemek verseler zorla naparsin redderdersin.ac kalmadan zorla yedirirsek beyin yemeklere karsi kötü bişey olarak algılar hep istahsizliga sebep oluruz.bu herhangi yemek içinde gecerli mesela yogurt verdim kizima ogurur gibi yaptiysa bi iki gun vermem sonraki gün verdigimde yer..bebeklerimiz suan yaradanin yarattigi saf haliyle yasiyorlar bebeklerimizden gelen sinyalleri alalim dogru okuyalim ona göre davranalim ..rabbim bebeklerin içine bir icbuyurucu ile yaratmis o buyurucu ile bebekler karni aciktiginda alti pislendiginde aglamaya baslar yoksa bize kalsa bazi anneler gunde bikez yedirirdi bazi anneler 10 kez..

Günaydın kizlar oglun iyi oldu cok şükür. Antibjyotik devsm ediyoz.kulak kizarikligi icin inşallah o da iyi olacak.bugun ogluma yogurt yedirecem ilk kez taze yogurt yspmistim bakalim begenecek mi paşa.

Günaydın kizlar oglun iyi oldu cok şükür. Antibjyotik devsm ediyoz.kulak kizarikligi icin inşallah o da iyi olacak.bugun ogluma yogurt yedirecem ilk kez taze yogurt yspmistim bakalim begenecek mi paşa.

Çok geçmiş olsun canım..benim oğluşum da toparlandı çok şükür..benim oğlan ilk verdiğimde biraz soğuk geldi sanırım yemedi..sonra 2-3 saatte verince bayıla bayıla yedi:KK52:

gaz yapıcı seyler yıyorsanız karnabahar lahana vss gbı olabılır

ilk 2 aydan sonra herşeyi yemeye başladım cnm. herşey gaz yapıyor ama protein kaynağı fasulye nohut barbunya yoğurt mercimekler yeşillikler... :)

Kakasini yapmadiysa bir kaç gündür ondan da olabilir

Evet 1 haftadır kaka düzeni bozuldu, önceleri hergün 2-3 kere yapıyordu, şimdi günde bir, günaşırı gibi oldu. Sadece anne sütü alıyor. Demekki benden kaynaklanıyor.

Kızlar hepiniz ek gıdaya başladınız gibi, ben daha hiçbirşey vermedim, sadece arada elma armut muz yalatıyorum tadını alsın diye. Hatta geçen akşam armutu resmen kemirdi(sert deveci armutu) deli oldu ellerimi tutup nasıl kendine çekiyor. Doktorumuz birşey demedi ben de başlamadım. Pazartesi günü 5.ay kontrolümüz olacak bakalım ne diyecek dr merak ediyorum kilo alımı bu ay nasıl oldu.

benim kuzu 3 gündür kaka yapmıyor ama gaz çıkışı sorunsuz ıkınıp sıkılmadan çıkarıyor. zeytinyağı sıktım biraz poposundan içeri oda işe yaramadı. Işin garip tarafı keyfi de yerinde hiç sancı falan çekmiyo gülüp oynuyo uyuyo kaka haricinde herşey çok normal. 2 haftadır meyve püresi ve sebze çorbası veriyorum anne sütü ağırlıklı besleniyor. Ek gıdaya ilk başladığımızdan beri çok normal kaka yapıyofdu taki 3 gün öncesine kadar. O kaka yapmadım diye sıkılmıyo ama ben kendi kendimi yiyorum. :KK43: işin kötü tarafı doktorumuza da ulaşamıyorum.

Kakasini yapmadiysa bir kaç gündür ondan da olabilir

Ben de koşu bandi almayi düşünüyorum yaninda twister ve mekik aleti verenlerden doğum öncesi kiloma 5 evlenmeden önceki kiloma da 10kilo fazlam var

sz bilirsnz ama evde koşu bandı çok yer kaplıyor,asağıya ses gönderiyor ama eminim işe yarar.esim 75 tl ye almış çok memnunum

help arkadaşlar masaya elimi wurdum artık...bu yemekler bitecek dedim.yemiyor kerata ya.agzını kıtlıyor açmıyor.valla sıkıldım açtım tw bıraktım karşısına ıdealıstlığım buraya kadar.kustum ona..:KK55: cırlayıp ,:KK24:donup duruyor.

Çok geçmiş olsun canım..benim oğluşum da toparlandı çok şükür..benim oğlan ilk verdiğimde biraz soğuk geldi sanırım yemedi..sonra 2-3 saatte verince bayıla bayıla yedi:KK52:

Cok sagol canim.verdim biraz guzel guzel yedi ama cok vermedim yaaa.kusar belki diye arada yuzunu eksitti yogurt tatliydi ama videoya aldım ilk yogurtla tanisma anini olerode izler güler kendine:))))))

Cok sagol canim.verdim biraz guzel guzel yedi ama cok vermedim yaaa.kusar belki diye arada yuzunu eksitti yogurt tatliydi ama videoya aldım ilk yogurtla tanisma anini olerode izler güler kendine:))))))
Canım aynen ben de videoya çektim yoğurtlu suratını çok tatlıydı:KK1:afiyet olsun yarasın kuzuna

kızlar ben kuçuk kavanoza yapıyom yoğurt.gecen gun fıncana yaptım ağzını çay fıncanıyla kapadım olmamış.fincana yapan arkadaslar nasıl yapıyorsunuz

Kızlar hepiniz ek gıdaya başladınız gibi, ben daha hiçbirşey vermedim, sadece arada elma armut muz yalatıyorum tadını alsın diye. Hatta geçen akşam armutu resmen kemirdi(sert deveci armutu) deli oldu ellerimi tutup nasıl kendine çekiyor. Doktorumuz birşey demedi ben de başlamadım. Pazartesi günü 5.ay kontrolümüz olacak bakalım ne diyecek dr merak ediyorum kilo alımı bu ay nasıl oldu.
Bende senin gibiyim tadimlik haricinde oyle bişeyler vermedim.mesela bugün salatalik turşusu yiyordum kizim bakıp bakıp heyecanlaniyordu agzina dogru goturdum açtı agzini bende kemirmesine musade ettim guzel güzel kemirdi..bebegimi gozlemliyom o zaten bize bir nevi yol gosteriyo sende oyle yapabilirsin doktor kontrolüne kadar..
benim kuzu 3 gündür kaka yapmıyor ama gaz çıkışı sorunsuz ıkınıp sıkılmadan çıkarıyor. zeytinyağı sıktım biraz poposundan içeri oda işe yaramadı. Işin garip tarafı keyfi de yerinde hiç sancı falan çekmiyo gülüp oynuyo uyuyo kaka haricinde herşey çok normal. 2 haftadır meyve püresi ve sebze çorbası veriyorum anne sütü ağırlıklı besleniyor. Ek gıdaya ilk başladığımızdan beri çok normal kaka yapıyofdu taki 3 gün öncesine kadar. O kaka yapmadım diye sıkılmıyo ama ben kendi kendimi yiyorum. :KK43: işin kötü tarafı doktorumuza da ulaşamıyorum.

Bir yerde okumustum anne sütü alan bebeklerde 5 gune kadar kaka yapmaya bilir huysuzlugu yoksa mudahale etme bence

help arkadaşlar masaya elimi wurdum artık...bu yemekler bitecek dedim.yemiyor kerata ya.agzını kıtlıyor açmıyor.valla sıkıldım açtım tw bıraktım karşısına ıdealıstlığım buraya kadar.kustum ona..:KK55: cırlayıp ,:KK24:donup duruyor.

Sonuç ne oldu :KK16: kendu kendini yedin sadece ..sabah da yazdim istemiyorsa zorlamaya gerek yok ki.yarim saat sonra tekrar dene olmadi 15 dk sonra tekrar dene.

Son düzenleme:
elada havucu zeytinyağıyla sevmedi canım yaa bende yoğurtla veriyim bakiyim sevicekmi ne kadar yoğurt koydun

Canım kusura bakma, daha şimdi cvp yazabiliyorum. Yoğurtu göz kararı koydum, bir kaşık kadar. Bu arada havuç benim bebeğime alerji yaptı galiba. Havuç yediği günün ertesinde vücudunda küçük kırmızı noktacıklar çıktı. O gün farklı olarak havuç yedirmişti, ilk kez hem de. Birkaç gün geçsin, tekrar denicem.

Bende senin gibiyim tadimlik haricinde oyle bişeyler vermedim.mesela bugün salatalik turşusu yiyordum kizim bakıp bakıp heyecanlaniyordu agzina dogru goturdum açtı agzini bende kemirmesine musade ettim guzel güzel kemirdi..bebegimi gozlemliyom o zaten bize bir nevi yol gosteriyo sende oyle yapabilirsin doktor kontrolüne kadar..

Bir yerde okumustum anne sütü alan bebeklerde 5 gune kadar kaka yapmaya bilir huysuzlugu yoksa mudahale etme bence

Turşu çok tuzlu oluyor ya içi yanmasın bebişin... Biraz su verseydin arkasından.
Benim bebeğim de bir kere 2 gün yapmadı içim içimi yedi üzüldüm ama o gayet rahattı. Bugün yine hiç yapmadı, bakalım yarın inş yapar. Kakasını yapınca seviniyoruz diyenleri anlamazdım demek böyle birşeymiş :)

X