2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

selamünaleyküm güzel anneler. Kızımın yanağında ve poposunda sivilceler var. minik minik isilik gibi. sizce alerjikmidir yoksa önemsizmi

aleyküm selam canım benim kızımdada oluyo ama genelde dudağının etrafında muhtemelen ağzı falan akıyo ya sürekli ıslak kaldığı için diye düşünüyorum yıkadığın zaman sık sık geçiyo

peki siz hangi yogurtla mayaliyorsunuz?

Canım benim kızım anne sütü alıyor gecen haftalarda bronsiolit oldu tam iyileşti bir hafta sonra grip oldu yani hasta okdu mu oluyorlar ama biz bu ay ankara manisa oradan tekrar istanbula evimize geldik sanırım hava değişimi neden oluyor bizim kiza bir de benim doktorum Sütaş babymix ilk yogurdum diye bir yoğurt ondan yada evde yaptığın yoğurdu ver ama babymixle mayala dedi sanırım probiyotik yoğurt olduğundan biliyorsunuz probiyotikler çok faydalı

Kızlar benim kızım 5ay 3 günlük ben bu ay sadece günde bir ya da iki kere yoğurt yada elma veriyorum bazen de karıştırıp veriyorum gerçi hasta olduğu için sadece emmek istiyor ıhlamur ve su veriyorum ılık ılık elmayla yogurda pek yanasmiyor hastalanmadan önce yemisti çorba vs.ye 6.ayda başlayayım diyorum sizce napmaliyim

Hmm bilgilerin için teşekkürler çok işime yapıcak ben bi internetten arastirdim bakım buralarda bulabilecekmiyim probiyotik yoğurt buarada melegine geçmiş olsun

canım zaten bu ay verdiklerimiz tamamen doyması için değilde tadını alması için o yüzden dert etme çay kaşığı dahi veriş olsan yeter

canım zaten bu ay verdiklerimiz tamamen doyması için değilde tadını alması için o yüzden dert etme çay kaşığı dahi veriş olsan yeter
Başka bir şey tattirmadim ama
Hmm bilgilerin için teşekkürler çok işime yapıcak ben bi internetten arastirdim bakım buralarda bulabilecekmiyim probiyotik yoğurt buarada melegine geçmiş olsun

Çok Sağol canım bir haftadır uyuyamiyor yavrum doğru düzgün çok şükür dünden beri uykusu düzelmeye başladı benim kızım bir ara gece 12den sabah 6ya kadar uyurdu emzirip tekrar uyuturdum 10da 11de kalkardi inşallah iyilesince tekrar tekrar o haline döner

2 gun bı fıncan kadarını mayalayıp kalanını kendım içiyorum yada cope gıdıyo cnm.burda bı arkadas demıştı kapağı açılmadan 3-4 gun sonrada kullanbılırsınız hepsını kuçuk kavanozlara aynı gun mayalayın dıye ama yapmadım oyle

10 gün kaldı Kızımın 6 aylık olmasına şimdi yapsam bişey olmaz herhalde. Ben tv duymuştum çorbalar biraz irmik koyunca tok tutuyorum şimdi yapcam oglen yemegi olarak vercem bakalım inşallah sever

ırmık alcam bende.bende bugun çorbanın ıçıne bır olçek devam sutu koyup yedırdım
bırazdan pırınç unlu mama yedırcem.numune gelmıştı çok sevmıştı bende aldım

Canım benim kızım da birara 12 de uyuyo du 6 da uyanıyor sora yine yatıp 10 11 de uyanıyor hastalandı bu düzen bozuldu ama şimdi ben erken yatağa koymaya karar verdim 3 gündür 7 8 gibi koyuyorum yatağa uyuyo 2 gibi uyanıyor mama içiyor sonra uyuyo sabah 8 dedimi kalkiyo 11 gibi yine uyuyo 12 buçuk gibi uyanıyor sora 3 buçuk gibi uyuyo 4 buçuk ta uyanıyor sora 7 8 gibi tam uyuyo. Allah şükür düzenini kurdu yavrum bu benim içinde çok rahat başta türlü çok huzursuz ben kızım 40 çıktıktan sora odasında yaptırmaya başladım hiçte pişman değilim böyle daha iyi şimdi bazen yanıma alıyorum ama istemiyo kendi yatağı istiyor 😚😚

Arkadaşlar ben 2 eylülde doğum yaptım o ay sütüm fazla olunca sağıp 4-5 poşet buzluğa atmıştım, en fazla ne kadar durabilir buzlukta kullansam mı acaba 5 ay oldu?

slm kızlar nasılsınızzz

ek gıdalara geçilmiş bizde ufaktan geçtik gibi balgamlı öksürükle çok uğraştık inşallah geçmiştir tekrarlamazsa

ırmık alcam bende.bende bugun çorbanın ıçıne bır olçek devam sutu koyup yedırdım
bırazdan pırınç unlu mama yedırcem.numune gelmıştı çok sevmıştı bende aldım

sebze çorbasının içine devam sütü neden kattın cnm
katılabiliyomu ? bende devam sütünü az içtiği için nasıl fazlalaştırım diye düşünüyorumda

kızlarrr oğlusumun dişi cıktı bugün ikinciside yolda nokta seklinde görunuyo çıkacak o da biz oğlumla 1 haftadır şehir dışındayız eşime soylemedim dişinin çıktığını şimdi çok heyecanlanır bizi hemen cagırır diye gidi nce sürpriz olacak babamıza

oksuruk için isterseniz ayva çekirdeklerini yada kirmizi elma tarifleri verebilirim denemediyseniz.ortam sartlari uygunsa ben kizimi hastayken yikamaktan cekinmem.gece uyurken kafasina yakin yere kesilmiş sogan koyun.ustunu basini iyice giydirip hava aldirin odasini havalandirin cok geçmiş olsun

gecmis olsunnn bende kullanmiyom o ilaci 3 hafta sonra bende kan tahlili yaptircM

gecmisler olsn.ayva ve kirmizi elma tarifleri yapmak isterseniz verebilirim.oksuruk icin iyi gelir.bir yerde okumustum ne kadar dogru bilmiyorum avrupa da 6 yasindan küçükler e oksuruk surubu vermezlermis.gogsune sicak havlu koyabilirsiniz. Sogani kesip koyabilirsiniz basucunA..doktor oksuruk için ne dedi nesi varmis

Arkadaşlar ben 2 eylülde doğum yaptım o ay sütüm fazla olunca sağıp 4-5 poşet buzluğa atmıştım, en fazla ne kadar durabilir buzlukta kullansam mı acaba 5 ay oldu?

dışarıda 3 saat,buzdolabında 3 gün, buzlukta 3 ay diye biliyorum.vermeyin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…