selamünaleyküm güzel anneler. Kızımın yanağında ve poposunda sivilceler var. minik minik isilik gibi. sizce alerjikmidir yoksa önemsizmi
peki siz hangi yogurtla mayaliyorsunuz?
Canım benim kızım anne sütü alıyor gecen haftalarda bronsiolit oldu tam iyileşti bir hafta sonra grip oldu yani hasta okdu mu oluyorlar ama biz bu ay ankara manisa oradan tekrar istanbula evimize geldik sanırım hava değişimi neden oluyor bizim kiza bir de benim doktorum Sütaş babymix ilk yogurdum diye bir yoğurt ondan yada evde yaptığın yoğurdu ver ama babymixle mayala dedi sanırım probiyotik yoğurt olduğundan biliyorsunuz probiyotikler çok faydalı
Kızlar benim kızım 5ay 3 günlük ben bu ay sadece günde bir ya da iki kere yoğurt yada elma veriyorum bazen de karıştırıp veriyorum gerçi hasta olduğu için sadece emmek istiyor ıhlamur ve su veriyorum ılık ılık elmayla yogurda pek yanasmiyor hastalanmadan önce yemisti çorba vs.ye 6.ayda başlayayım diyorum sizce napmaliyim
Başka bir şey tattirmadim amacanım zaten bu ay verdiklerimiz tamamen doyması için değilde tadını alması için o yüzden dert etme çay kaşığı dahi veriş olsan yeter
Hmm bilgilerin için teşekkürler çok işime yapıcak ben bi internetten arastirdim bakım buralarda bulabilecekmiyim probiyotik yoğurt buarada melegine geçmiş olsun
evet canım sade tarhana hiçbişey koymadan verdim ben denedim sadece sevdi hoşuma gitti benimde günlük sütün alıyosunya onun tamamınımı mayalıyosun hergün bir fincan kadarınımı mayalıyosun yada bugün aldığın sütü yarında mayalıyomusun
10 gün kaldı Kızımın 6 aylık olmasına şimdi yapsam bişey olmaz herhalde. Ben tv duymuştum çorbalar biraz irmik koyunca tok tutuyorum şimdi yapcam oglen yemegi olarak vercem bakalım inşallah sever
Başka bir şey tattirmadim ama
Çok Sağol canım bir haftadır uyuyamiyor yavrum doğru düzgün çok şükür dünden beri uykusu düzelmeye başladı benim kızım bir ara gece 12den sabah 6ya kadar uyurdu emzirip tekrar uyuturdum 10da 11de kalkardi inşallah iyilesince tekrar tekrar o haline döner
arkadaşlar kızıma tarhanayi verdim ama 3 çay kaşığı anca yedi sora mama içti
ırmık alcam bende.bende bugun çorbanın ıçıne bır olçek devam sutu koyup yedırdım
bırazdan pırınç unlu mama yedırcem.numune gelmıştı çok sevmıştı bende aldım
benimki de dün yememiş annem dedi. Gittim ılıttım dedim ki "minik kızım bunu yemezsen mama yok) allem ettim kullem ettim 1 kepçe tarhana yedirdim.
slm kızlar nasılsınızzz
ek gıdalara geçilmiş bizde ufaktan geçtik gibi balgamlı öksürükle çok uğraştık inşallah geçmiştir tekrarlamazsa
selamünaleyküm güzel anneler. Kızımın yanağında ve poposunda sivilceler var. minik minik isilik gibi. sizce alerjikmidir yoksa önemsizmi
oksuruk için isterseniz ayva çekirdeklerini yada kirmizi elma tarifleri verebilirim denemediyseniz.ortam sartlari uygunsa ben kizimi hastayken yikamaktan cekinmem.gece uyurken kafasina yakin yere kesilmiş sogan koyun.ustunu basini iyice giydirip hava aldirin odasini havalandirin cok geçmiş olsunKızlar bebeğim grip oldu burnu tıkalı öksürüyor 15-20 gün önce bronsiolit olmuştu istemeye istemeye antibiyotik kullandık geçti şimdi de grip ateş falan yok doktora da gittik burun spreyi öksürük şurubu serum fizyolojik verdi kendim otri bebe de kullanıyorum ama burnu hiç açılmıyor tekrar bronsiolite çevirecek diye Ödüm kopuyor onu zor nefes alırken görmek beni mahvediyor iki gözüm iki Çeşme nolur etkili bir çözümü olan varsa yardım etsin dayanamıyorum artık:'(
gecmis olsunnn bende kullanmiyom o ilaci 3 hafta sonra bende kan tahlili yaptircMSlm kizlar.
Biz dun gece ateslendik 38.1i gördük. Bugün doktora gittik grip olmuş yavrum burnu da akiyor.hic keyfi yok.kulaginda da kizariklik oluşmuş. Antiboyotik verdi.birde ateş düşürücü. Şu sağlık ocaklarindan verilen demis ilacini gösterdim daha kullanmamistim.iyiki de kullanmamisim.kan ölçümü yaptık gayet iyi dedi kani için kullanmamiza gerek yokmuş birde sağlık ocağında direkt 7damla kullan dediler
gecmisler olsn.ayva ve kirmizi elma tarifleri yapmak isterseniz verebilirim.oksuruk icin iyi gelir.bir yerde okumustum ne kadar dogru bilmiyorum avrupa da 6 yasindan küçükler e oksuruk surubu vermezlermis.gogsune sicak havlu koyabilirsiniz. Sogani kesip koyabilirsiniz basucunA..doktor oksuruk için ne dedi nesi varmisçok kötü öksürüyor ayşe napcam şaşırdım. Dr asist verdi o da balgamı atmayı tetikliyor ve yavrum geceleri uyurken tıkanıyor boğuluyor kusuyor. Gece 3-4 yavrum neye uğradığını şaşırıyor tabi bizdesiz nasılsınız
Arkadaşlar ben 2 eylülde doğum yaptım o ay sütüm fazla olunca sağıp 4-5 poşet buzluğa atmıştım, en fazla ne kadar durabilir buzlukta kullansam mı acaba 5 ay oldu?