2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

canım nasılsın zümra hanım nasıl:)))))

çok kötü öksürüyor ayşe napcam şaşırdım. Dr asist verdi o da balgamı atmayı tetikliyor ve yavrum geceleri uyurken tıkanıyor boğuluyor kusuyor. Gece 3-4 yavrum neye uğradığını şaşırıyor tabi bizde siz nasılsınız

oyy kıyamam ben ona ya allahım tez zamanda sıfasını versın ıns
bızde de oksuruk var ama arada oluyo bende kızıma ne yedıreyım bılemedım soyledıgın pureyı yaptımbı gun yedı dıgergun yemedı bugun yıne yaptım yedı:) çok az kılo alıyo canım ya şükür sağlıklı ama bırazdaha alsaydı bende rahatlasaydım

Benim kızım da 4-5 gündür hasta antibiyotik verdi dün doktor öksürük şurubu da var sesi bile kısıldı seninki gibi kustugu da oldu oksururken Yavrumun gözünün içine bakıyorum çiçek gibi soluyor bebeklerimiz hasta olunca o öksürdukce aglamamak için zor tutuyorum kendimi

Sa güzel dostlar. Sizlerden ricam bebeklerinize yedirdiğiniz çorbaların tariflerini yazarmısınız. Hepimiz için faydalı olacağına inanıyorum. öpüyorum sizleri

Ben de bir kitap var ek gidaya gecisteki corba tarifleri kitap arkadasimda alip yazayim buraya tarifleri

canım 40 gunde 300 gr almıs bu yuzden baslamam gerekıyo dr soyledı de ben hangı mamaya baslayayım dıye dusunuyorum

cnm yanlış anlama ama bence hemen başla.gecen gunde soruyordun .bence vakıt kaybedıyorsun . 40 gunde 300 gr çok çok az.aç kalıyor demek yavrun.bekleme hemen cık gıt al. ne alırsan al hepsı sonuçta vıtamınlı.ben sma devam sutu kullanıyorum memnunum

yok canım neden yanlıs anlayayım kı sıkıntımı hıc bı dra anlatamadımkı saglık ocagı dru al dedım esım sımdı gelırken getırecek nasıpse

yok canım neden yanlıs anlayayım kı sıkıntımı hıc bı dra anlatamadımkı saglık ocagı dru al dedım esım sımdı gelırken getırecek nasıpse

al tabı cnm kıyamam ya yesın doya doya yavrucak.bız guzel kılo almışız ama ek gıdalara gectık zaten artk, ben bu akşam tahıl mamasıda alcam dr akşam verebılırsın dedı.hıç almadım daha

Herkese selamlar Yunus Nebil'in teyzecikleri uzun zamandır buraya gelemiyorduk bir uğrayayım halinizi hatrınızı sorayım dedim nasılsınız arkadaşlar umarım iyisinizdir bizlerde iyiyiz Yunus Nebil 5 ay 9 günlük oldu bugünle sizinle bir tanıştırayım dedim sizin jelibonlar nasıl büyümüşlerdir hepinizi ve bebişlerinizi çokk öpüyorum::))

Eklentiler

• $09090.jpg
    54,8 KB · Görüntüleme: 22
  • $0808.jpg
    27 KB · Görüntüleme: 38
cam rende bebekelr ıçın.mama kıvamında oluyo.normal rendede dırı kalıyolar.bu arada kızlar drum yarı oturtabılırsın ama tam dik durmasın dedı

al tabı cnm kıyamam ya yesın doya doya yavrucak.bız guzel kılo almışız ama ek gıdalara gectık zaten artk, ben bu akşam tahıl mamasıda alcam dr akşam verebılırsın dedı.hıç almadım daha

peki canım kavanozda yogurt yapabıldn mı

Canım, benim kızım yoğurda bayılıyor. Kaşığı yaklaştırınca kuş gibi açıyor ağzını. Bir çay bardağına yakın yiyor.. İnşallah senin bebeğin de sever...

Aynı benim kızım :) Ayaklarını tutup emmeye çalışıyor. Doktorum yavaş yavaş oturtabilirsin demişti. Çok sık olmasa da bazen böyle oturturuyorum.

Buda benim minik kelebeğim

Maşallah, çok tatlı..

Canım o durum elmayla alakalı bence. Hani böyle çok sert olmayan kırmızı elmalar var ya, onlardan rendeleyince püre gibi oldu. Ama birkaç gün sonra sert bir elma rendeledim, aynen dediğin gibi oldu. Daha büyük parçalı ve bol sulu. Onu da bebeğim hiiiççç sevmedi. Ben o yüzden biraz daha pof pof olan ( bu da nasıl anlatılır ki :44:) elmalardan aldım.. Sen de bir dene istersen

Son düzenleme:
Kızlar bgn bebeğime ilk kez havuç haşlayıp verdim. Havucu haşladım, biraz da zeytinyağı ekledim. Yedi ama pek sevmedi. Sonra içine yoğurt ekledim. Bayıldı Bu tarifi doktorum söyledi.. Ben de bir tarif vereyim dedim.. İnşallah sizin minikler de severler

Canım o durum elmayla alakalı bence. Hani böyle çok sert olmayan kırmızı elmalar var ya, onlardan rendeleyince püre gibi oldu. Ama birkaç gün sonra sert bir elma rendeledim, aynen dediğin gibi oldu. Daha büyük parçalı ve bol sulu. Onu da bebeğim hiiiççç sevmedi. Ben o yüzden biraz daha pof pof olan ( bu da nasıl anlatılır ki :44:) elmalardan aldım.. Sen de bir dene istersen [/QUOTE]

Haklısın ya..tabiiii benim elma da sert olanlardandı anladım ben senin bahsettiğin elmayı..tamamdır..çok saol canım..

peki canım kavanozda yogurt yapabıldn mı

Ben yaptım canım..ilkini oğlum rahatsız olduğu için veremedim ama bugün tekrar yaptım..tutmuş..dolaba koydum yarın yedirmeden önce çıkarıp ılıtıp ilk kez vercem oğluşuma bakalım sevcekmi..yalnız korkmuştum tutturamam diye ama çok basitmiş..küçük bi kavanozun yarısı kadar mayaladım ben..

selam arkadaslar ben bayadir giremiyordum suan pek vaktim yok okuyamadim son yazdikarinizi ama bi soru sormak istiyorum benim kizim 5bucuk ayik sadece 10 emzirebildim ben kizim emmedi. ben yurtdisinda yasiyorum burada kesinlikle sut urunleri bi yasina kadar yasak ben okuyorum televizyondada dinliyorum bebeklere once ev yogurdu veriyin diyolar ben ciflik sutunden ev yogurdu yapiyorum ama kizima verebilirmiyim inek sutuyle yapilmis yogurdu siz veriomusunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…