2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Hayırlı olsun cnm bende 4 gözle bekliyorum. Kızım herseyi ağzına alıyo salyasıda akıyor ama kızarıklık yok 😆

ırmık alcam bende.bende bugun çorbanın ıçıne bır olçek devam sutu koyup yedırdım
bırazdan pırınç unlu mama yedırcem.numune gelmıştı çok sevmıştı bende aldım

canım bizim tarifte her çorbaya 1 çay kaşığı prinç 1 çay kaşığı irmik konuyor lakin sebzeler prinç başta konup irmik pişmeye yakın ekleniyor bilgin olsun çorbayada doktorum devam sütü değilde sade en iisi lakin yediremezsen labne peyniri koy demişti

Son düzenleme:
sebze çorbasının içine devam sütü neden kattın cnm
katılabiliyomu ? bende devam sütünü az içtiği için nasıl fazlalaştırım diye düşünüyorumda

ben gerekirse çorbaya labne peynir eklicem doktor dedi ama sade en iisi ya zaten karışık yiyolar devam sütünü kahvaltıya muhallebiye meyveye koyabilirsin

kızlar bayıla bayıla yediğimiz muhallebi tarifimiz
1 tatlı kaşığ prinç unu 1 tatlı kaşığı irmik 1 çay bard biraz fazla soğuk suda pişiriliyor kıvamı katı olursa su ekleniyor ılıyınca 4 5 ölçek toz mama ekleniyor pekmezlede tatlandırılıyor kızım yiyor sabaha kadarda uyuyo maşallah

ay çok güzelllllllll

canım ek gıda veriyosan yemek artıkları kalıyo ondan ouyo lher yemekten sonra yüzünü yıka ben öyle yapıyorum

bebeğim anneanne de oda gücü yettiğince elinden geleni yapıyor. ben çok seviyorum onun yüzünü sabahları yıkamıyı. şarkı söyle söyleye günaydın minik kızım küçük kızım diye diye hemde:) anneme derim yine sağolasın

Rumeysacim şu bahsettigin tarifi yazar mısın öksürük için olani
6 7 adet ayva çekirdeğini oda sıcaklıgindaki bir cay bardagi suya bırak aksamdan. Sabah gun icinde 3 4 defa 3 kaşık falan verebilirsin. Gogsune sicak havlu koy.kirmizi elmayi 5 6 dk kaynat biraz demlensin ondanda ver gun içinde.tekrar geçmiş olsun.umarim iyi gelir bebeginize.odasini havalandirmayi unutma.eger hava soguksa3 4 dk evimin butun camlarini acarim.kizim besiginde yatarkn iki battaniye daha atarim ustune. evde bir ceryan olur .hem cabuk hem iyi şekilde havalanir ev hemde evin ısı kaybı cok olmaz

canım mamayı toz haliyle mi katıyosun bide sebep nedir mamayı koymandaki

kızlar günaydınn Allah a çok şükür sağlığımız iyi ama iki gündür ela yı uyutuyorum 9-10 gibi 1 saat sonra başlıyo ağlamaya çok zor uyutuyorum tekrar sonra sabaha kadar sürekli uyanıyo yanıma alıp emziriyorum serikle emiyo hiç bırakmıyo ağzından ben çekmesem çalışıyorum çok uykusuz kalıyorum aç değil biliyorum. dün muhallebi yedirdim bide acaba alıktanmı yapıyo diye. o yüzdn olmadığını biliyorum benimi özlüyo acaba dicem . off off

canım mamayı toz haliyle mi katıyosun bide sebep nedir mamayı koymandaki

sut icmiste sayiliyor cnm ilk kizim 7 aylikken taze keci sutu buluyorduk sirf keci sutuyle pisirince mama eklenmiyor. suyla pisir bi kaseye al yutabilecegi sekilde sulandir icine 3 kasik toz mama koy karistir kivamina bak azicikta pekmez koy tat olsun hem muhallebi yemis oluyor hemde 90 cc sut icmis

bakan kisilere soyle gunduz cok uyutmasinlar gunduz cok uzun uyuyosa gece bolunur uyku bizde 11 12 gibi yatiyoruz sabah 7 8 gibi kalkiyoruz 4 saatte bi emmek istiyo biraz oynayip yine uyku sonraki uykular dik ama az oluyor aksam 7 8 gibi oyuna daliyo yatasiya kdr oturuyorz

herzamam degıl cnm bıkere koydum zaten

cnm gecen hafta bız oyleydık her yarım saatte bır uyanıyordu delı olacaktım.gazı yok karnı tok.dra bı gıttık meğer dişi çıkmış haberımız yokmuşdr bu yuzdendır dedı

canımya annem bakıyo zaten annem gündzde zor uyuduğunu söyledi normal de 9-10 gibi uyuyodu 4 saat arayla 7-8 e kadar 2 kere uyanıyodu kolaylıklada uykuya dalıyodu gece uyandığında şimdi bi farklı farkndalığı arttıkça özlüyomu acaba

merhaba kızlar öncelikle teşekkür etmek istiyorum çünkü kafama takılan her durumda baktım acaba neler var diye bu konuya. birbirimizi tanımasakta bilgilerinize güveniyorum. özellikle ek gıda konusunda bana baya yardımcı oldunuz. bende bi eylül annesiyim oğlum 26 eylül doğumlu ilk bebeğim ve yanımda kimse yok haliyle bişey olduğunda çabuk telaşlanıyorum. ama burayı okuyunca biraz olsun rahatlıyorum.

Evet aynen öyle bende çok teşekkür ederim arkadaşlar hamileligimdede çok faydasını görmüştüm bu sitenin. Benim kizim 30 ağustosta doğdu 6 Eylül'e hesaplanmışti ama ben kendimi bu blogta daha iyi hissetiyorum 💋💋💋

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…