arkadaşlar kızım çığrından çıktı sürekli çığlık atıyor tam cadı oldu..herkesn bebeği agu falan der benımkı çığlık atıyor
arkadaşlar kızım çığrından çıktı sürekli çığlık atıyor tam cadı oldu..herkesn bebeği agu falan der benımkı çığlık atıyor
bızımkıde agu demıyo sesını keşfettı çığlıklar atıp duruyo.ağlamıyo sadece keşfedıyo sesını
kızlar sınırden basım ağrıdı.2 saat kadar once kızım uyandı oyuncaklarını verdım bende kola içiyorum yanında. kola şişesıne taktı ellerını nasılda kaldırıyo şişeyı almak için.çok sevıyo poşet şişe gbı ses çıkaran şeylerı.neyse dedım verdım nasıl olsa ağzına göturemeyecek 1 lt kola şisesı. kapağınıda sıkıca kapadım hanı ağzına sokarsa tırtıklı yanı canını acıtmasın dıye. verdım elıne arkamı dönmemle bırlıkte bır baktım ne göreyım. kapaklı kısmı ağzına dik gelecek şekilde sokmuş. ağzıda küçükya çıkaramıyo sesde çıkaramıyo ağzını kaplamış şok oldum nasıl çektım ağzından. nasıl ağladı yavrum canı acıdı tabı.ıçını çeke çeke ağladı nasıl üzüldüm nasıl kahroldum.keşke vermeseydım keşke.....
mesaj kutun dolu canım
bnmkide ciglik atiyor kiziyo bana sinirleniyorarkadaşlar kızım çığrından çıktı sürekli çığlık atıyor tam cadı oldu..herkesn bebeği agu falan der benımkı çığlık atıyor
bnmkide ciglik atiyor kiziyo bana sinirleniyor
Ağlayarak mi ciglik atiyor yoksa sadece mi çığlık atiyor.benimkide 2 gündür çığlık atiyor ama aglamiyor
Benim kızım da bağırırdi ama simdi yapmıyor bir haftadır hasta sesi bile kısıldı Yavrumun:'(
bızımkıde agu demıyo sesını keşfettı çığlıklar atıp duruyo.ağlamıyo sadece keşfedıyo sesını
kızlar sınırden basım ağrıdı.2 saat kadar once kızım uyandı oyuncaklarını verdım bende kola içiyorum yanında. kola şişesıne taktı ellerını nasılda kaldırıyo şişeyı almak için.çok sevıyo poşet şişe gbı ses çıkaran şeylerı.neyse dedım verdım nasıl olsa ağzına göturemeyecek 1 lt kola şisesı. kapağınıda sıkıca kapadım hanı ağzına sokarsa tırtıklı yanı canını acıtmasın dıye. verdım elıne arkamı dönmemle bırlıkte bır baktım ne göreyım. kapaklı kısmı ağzına dik gelecek şekilde sokmuş. ağzıda küçükya çıkaramıyo sesde çıkaramıyo ağzını kaplamış şok oldum nasıl çektım ağzından. nasıl ağladı yavrum canı acıdı tabı.ıçını çeke çeke ağladı nasıl üzüldüm nasıl kahroldum.keşke vermeseydım keşke.....
Allah korumuş ne kadar sakinsak da kazalar oluyor ben de bir gün kızımı koltuktan düşmek üzere yakaladim oyun halisindaydi iki koltugu siper ederk ona yer yapmıştım dusmesi imkânsızdı ama eşim otururken koltugu kaydırmış galiba o da hasta yatiyordu yanina gittim kontrole iki dk gecmedi salondan resmen çocuk çığlığı duydum bir kostum benim kız tepe aşağı koltukla minderinin arasina sıkışmış aklım çıktı ama Allahtan hiç bir yeri acimamis sadece kendini kurtaramayinca bagirmisbızımkıde agu demıyo sesını keşfettı çığlıklar atıp duruyo.ağlamıyo sadece keşfedıyo sesını
nasılsınız kızıma mamaya basladık gece mamasını yedı fakat kahvaltıyı sevmedı ıns sever de kılo alır kızım
gecemızde ıyı gectı çok sukur
benım kızımda bebebebe deyıp duruyo butun gun :)))))
nesi war yazık...bağırrken mi kesildisesi yoksa
İyi akşamlar herkse,
bişey sormak istiyorum. Önceleri oğlum gaz çıkardığında hiç koku olmazdı, yaklaşık 4-5 gündür gaz çıkardığında kokuyor :)) Sizce bu normal mi yoksa bir sorun mu var?
ek gıdadan olabılır.