2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

bebekleri oturtmak konusunu konuşmuşsunuz benim oğlum oturuyor destekli ayaklarına uzanıp emiyor nerdeyse zararlı mı ki biyeri ağırsa yapamazki acaba gelişimini etkiledi mi doktorum 3 aylıkken oturtabilirsin demişti kendi yapamayağı şeyleri yaptırmaz dedi moralim bozuldu şimdi :KK43:(

benimde aynı canım oturuyo bide ayaklarını tutuyo ağzına alıyo uzanıp bişeyler alıyo eline tekrar eski haline dönebiliyo hatta oturduğunda tutunabileceği bişey varsa tutup ayağa kalkıo ben ne yapabilirimki engel olamıyorumm

çok gecmış olsun canım ya

anladım canım bende haberın cıktıgı gun aptamılın gece mamasını aldıracaktım esıme haberlerde çıkınca korktum almadım..şimdide bebelacmı aptamılmı hala dusunuyorum....

ıste bu kusku olustu ya o yuzden dusunuyorum

masallah ne guzel oturmus oyle ben hıc oturtmuyorum kızımı
Sürekli oturtmuyorum ama arada oturuyorum artık bi süre daha oturtmayayım bari ama dediğim gibi kucakta durmuyor yattı mı ağlıyor başka ne yapacağımı bilemedim :KK43:

benimde aynı canım oturuyo bide ayaklarını tutuyo ağzına alıyo uzanıp bişeyler alıyo eline tekrar eski haline dönebiliyo hatta oturduğunda tutunabileceği bişey varsa tutup ayağa kalkıo ben ne yapabilirimki engel olamıyorumm
Ben de aynı cnm dikliyorum sonra yine aynı allaha emanet inşallah bir sıkıntı olmaz

Buda benim minik kelebeğim

Eklentiler

• $IMG-20140217-WA0004.jpg
    $IMG-20140217-WA0004.jpg
    25,4 KB · Görüntüleme: 37
Kizlar bugün doktora gece mamasini da sordum. Yok yok gerek yok dedi ek gidaya baslayacan zaten dedi.bir verirsen devami gelir dedi seni emsin dedi ama geceleri cok sik kalkiyiruz dedim olsun dedi ek gida alacak gunduzleri geceleri sütun olur o zaman dedi:KK43:(

canım bizde senın gıbı sut yokken mama kullandık aptamıl kullandık sut gelınce kestık suan baslamamız gerkıyormus ama gecen haberlerde toplatılıyor denıldı kafam karıstı gene
Canım ben anlamadım neden mamaya baslaman gerekiyormuş sütün mü yok benim doktorum emziriyorsan mamaya gerek yok demişti
Oğlum 2eylul dogumlu.bugun sordum doktora artik kucagimda oturuyor bu benim dedim doktorda kucakta oturt ama kendini birakma dedi bir ay sonra kendi otursun dedi.

Bu doktorlar gerçekten çok tutarsız bnm doktor da artık yavaş yavaş oturtabilirsin dedi 16 eylül doğumlu benim kızım

canım ben anlamadım neden mamaya baslaman gerekiyormuş sütün mü yok benim doktorum emziriyorsan mamaya gerek yok demişti

bu doktorlar gerçekten çok tutarsız bnm doktor da artık yavaş yavaş oturtabilirsin dedi 16 eylül doğumlu benim kızım

canım 40 gunde 300 gr almıs bu yuzden baslamam gerekıyo dr soyledı de ben hangı mamaya baslayayım dıye dusunuyorum

Bana da doktorumuz kucağında oturtabilirsin kanepe köşelerinde siİn gözeteminiz altında oturtun dedi..kucağına aldı destekli kucakta böyle oturtacaksın diye göstercekti aa bu kucakta oturmayı öğrenmiş annesi bak dedi..ben de yavaş yavaş oturtuyorum

canım 40 gunde 300 gr almıs bu yuzden baslamam gerekıyo dr soyledı de ben hangı mamaya baslayayım dıye dusunuyorum

Benim kızım bu ay hasta oldu 10 gün belki daha fazla geçti 1hafta sonra yine grip oldu bu ay bnmki de 300gr almış 7800 şu an yine de kilosu güzel ek gıdaya başlamak yeterli dedi

Sa güzel dostlar. Sizlerden ricam bebeklerinize yedirdiğiniz çorbaların tariflerini yazarmısınız. Hepimiz için faydalı olacağına inanıyorum. öpüyorum sizleri

Canlarım oğlum ek gıdayla tanıştı:KK1:cam rendede elma rendeleyip verdim şapur şupur çok sevdi:KK76:ama ağzına gelen parçaları diliyle itti dışarı:KK52:pcam rendede daha pütürsüz olmaz gerekmez miydi ben mi beceremedim normal rende gibi oldu parçaları. suyu çok çıktı ama:KK17:

canlarım oğlum ek gıdayla tanıştı:KK1:cam rendede elma rendeleyip verdim şapur şupur çok sevdi:KK76:ama ağzına gelen parçaları diliyle itti dışarı:KK52:pcam rendede daha pütürsüz olmaz gerekmez miydi ben mi beceremedim normal rende gibi oldu parçaları. Suyu çok çıktı ama:KK17:

neden cam rende benı bılgılendrırmısn canım

X