Kızlar bebeklerinize gün içinde ne kadar ek gıda veriyorsunuz birbirimizi bilgilendirelim mesela; bebegim 5.5 aylık anne sütü alıyor sabah kalkınca emzirip iki saat sonra bir yemek kaşığı püre sonra şu kadar saat sonra anne sütü ondan sonra yoğurt vb. Şeklinde yazar misiniz özellikle tecrübeli anneler benim gibi ilk bebegi olan ve ek gıda konusunda kararsız annelere çok yardımınız olur bence
canım benim doktorun önerisini yazıyorum . sabah anne sütü kuşluk meyve püresi öğlen sebze püresi ikindi anne sütü akşam muhallebi yada kaşık maması gece anne sütü . ama ben çalışıyorum hafta içi annem bakıyo saatlimi veriyo bilmiyorum . sabah çıkmadan emziriyorum . meyve püresi veriyomuş ben 5 te gidiyorum eve 300-350 arası süt bırakıyorum onu bitiriyolar ben gidene kadar :) yani yine ağırlık anne sütünde ama artık geçmemiz lazım. isterseniz muhallebnin tarifini veriyim. meyve püresi cam rendeyle yapılıyo. sebze püresi az suyla haşlayıp içine bir çay kaşığı zeytinyağı yada haşlama suyundan koyuyoruz.