sa güzel dostlar. Sizlerden ricam bebeklerinize yedirdiğiniz çorbaların tariflerini yazarmısınız. Hepimiz için faydalı olacağına inanıyorum. öpüyorum sizleri
canım nasılsın zümra hanım nasıl:)))))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sa güzel dostlar. Sizlerden ricam bebeklerinize yedirdiğiniz çorbaların tariflerini yazarmısınız. Hepimiz için faydalı olacağına inanıyorum. öpüyorum sizleri
canım nasılsın zümra hanım nasıl:)))))
çok kötü öksürüyor ayşe napcam şaşırdım. Dr asist verdi o da balgamı atmayı tetikliyor ve yavrum geceleri uyurken tıkanıyor boğuluyor kusuyor. Gece 3-4 yavrum neye uğradığını şaşırıyor tabi bizde siz nasılsınız
çok kötü öksürüyor ayşe napcam şaşırdım. Dr asist verdi o da balgamı atmayı tetikliyr ve yavrum geceleri uyurken tıkanıyor boğuluyor kusuyor. Gece 3-4 yavrum neye uğradığını şaşırıyor tabi bizde siz nasılsınız
Sa güzel dostlar. Sizlerden ricam bebeklerinize yedirdiğiniz çorbaların tariflerini yazarmısınız. Hepimiz için faydalı olacağına inanıyorum. öpüyorum sizleri
neden cam rende benı bılgılendrırmısn canım
anım cam rendede meyvelerin vitamini kaybolmuyor birde daha mama kıvamında oluyo
hım anladım bende yaptım ama cam rendeyle degıl bıde parcalayıcıdan gecırdım yanlısmı yaptım ben
evet canım cam rendeyle rendelemen yeterlimetal değmesin
canım 40 gunde 300 gr almıs bu yuzden baslamam gerekıyo dr soyledı de ben hangı mamaya baslayayım dıye dusunuyorum
neden cam rende benı bılgılendrırmısn canım
cnm yanlış anlama ama bence hemen başla.gecen gunde soruyordun .bence vakıt kaybedıyorsun . 40 gunde 300 gr çok çok az.aç kalıyor demek yavrun.bekleme hemen cık gıt al. Ne alırsan al hepsı sonuçta vıtamınlı.ben sma devam sutu kullanıyorum memnunum
yok canım neden yanlıs anlayayım kı sıkıntımı hıc bı dra anlatamadımkı saglık ocagı dru al dedım esım sımdı gelırken getırecek nasıpse
cam rende bebekelr ıçın.mama kıvamında oluyo.normal rendede dırı kalıyolar.bu arada kızlar drum yarı oturtabılırsın ama tam dik durmasın dedı
al tabı cnm kıyamam ya yesın doya doya yavrucak.bız guzel kılo almışız ama ek gıdalara gectık zaten artk, ben bu akşam tahıl mamasıda alcam dr akşam verebılırsın dedı.hıç almadım daha
Anladım cnm cevabın için sağol ben elma havuç armut denedim çay kaşığı kadar ama hep dışarı itti belki çok az yutmuştur.öğürüyor hep böyle olacak diye korkuyorum.yarında allah nasip ederse yoğurt verecem bakalım ona tepkisi nasıl olacak merak ediyorum:)
Bebekleri oturtmak konusunu konuşmuşsunuz benim oğlum oturuyor destekli ayaklarına uzanıp emiyor nerdeyse zararlı mı ki biyeri ağırsa yapamazki acaba gelişimini etkiledi mi doktorum 3 aylıkken oturtabilirsin demişti kendi yapamayağı şeyleri yaptırmaz dedi moralim bozuldu şimdi (
Buda benim minik kelebeğim
Canlarım oğlum ek gıdayla tanıştıcam rendede elma rendeleyip verdim şapur şupur çok sevdiama ağzına gelen parçaları diliyle itti dışarıpcam rendede daha pütürsüz olmaz gerekmez miydi ben mi beceremedim normal rende gibi oldu parçaları. suyu çok çıktı ama
peki canım kavanozda yogurt yapabıldn mı