2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

mrb arkadaşlar,
Ek gıdaya geçen arkadaşlara bir sorum olacak.Bebeklerinize çorbayı nasıl yapıyorsunuz.Maalesef benim kızım gurme çıktı.tadını beğenmedi.Ben ilk yaptığımı çatalla ezdim ikinci gün tel süzgeçten geçirdim maalesef.Tuz da konmuyor malumunuz.Ne yapacağız bilmiyorum.Bir de kahvaltısını cici bebe ile mi hazırlıyorsunuz ?

kızlar bebeklerinizin emme düzeni nasıl ne sıklıkta kaç dakika emziriyorsunuz?

merhaba, ben de eylül annesiyim, sizleri takip etmeye çalışıyorum fırsat buldukça.
İstediği zaman emziriyorum ben, bazen saatbaşı, 2 saatte bir baen de 3 saati buluyor. Bilmiyorum yanlış mı yapıyorum ama. Başlarda her istediğinde vereceksiniz dedikleri için ben hala uyguluyorum. Genelde emerken uyuduğu için oğlum yarım saat de kalabiliyor memede, ben bırakacaksam da 15-20 dakika sonra çekiyorum, kendisi doyunca pek bırakmıyor da, sonra da fazlasını çıkarıyor.

benim tosun ilk dişini çıkardı :) son 3 gündür çok kaka yapıyordu ben rahatsız ilaç içiyor ondan diye düşünmüştüm ama diş içinmış sanırım :) şimdilik hiç ateş yapmadı bundan sonra da yapmaz heralde

kızlar bebeklerinizin emme düzeni nasıl ne sıklıkta kaç dakika emziriyorsunuz?

Canım ben artık istediği zaman ya da uyutacağım da emziriyorum.Bazen çok kalmak istemiyor meme de.Kalkıp oturuyor etrafa bakıyor tekrar alıyor yani oynayarak emiyor.Beş dakika emiyor ama benim öyle aman aman sütüm yok zaten takviyeyle gittik hep.

benim tosun ilk dişini çıkardı :) son 3 gündür çok kaka yapıyordu ben rahatsız ilaç içiyor ondan diye düşünmüştüm ama diş içinmış sanırım :) şimdilik hiç ateş yapmadı bundan sonra da yapmaz heralde

Hayırlı olsun .Nasıl yakışmıştır beyaz inci kimbilir.Öpüyorum .

benim kızımında göz yaşı damarlarında tıkanıklık var damla yapıyorum masaj uyguluyorum gözlerine....bir yaşına kadare bizede geçer dediler.

günde 3 kere kaka yapıyor ama son 3 4 gündür çok sıvı kakası sırtına kadar çıkıyor kaka daha doktora gitmedim ..pazartesi gidicem şehir dışındayım şuan =( çok huzursuz üzgün ...bugün sürekli kulağınlada oynadı neyi var anlamadım ....çok rahatsızlanırsa akşam acile götürürüm artık...

Canım anlattıkların bana diş gibi geldi hadi hayırlısı.Diş çıkaracakları zaman kulaklarını çok çekiştiriyorlar.Ama tabi dr a bir götür bence de.

Oy maaşallahhhh..beyaz inciniz hayırlı olsunnn..

Canım anlattıkların bana diş gibi geldi hadi hayırlısı.Diş çıkaracakları zaman kulaklarını çok çekiştiriyorlar.Ama tabi dr a bir götür bence de.

Aynen benm oğlumda 4, 5 aylık ve bugün diş çıkardı bir tanecik kulagını elliyor hep diştendirr yüksek ihtimal nir şey sorcam erken diş erken çürüme yapar diye duydum car mı öyle bir şey

canım Bende duydum erken çıkan diş erken çürür diye ama yapcak bisey yok git geri çıkma diyemedim :) bu arada 1 yıl adet olmayan da oluyormuş ben hiç ara vermedim 40ım çıktı 20 gün sonra adet oldum şimdide düzenli şekilde oluyorum

Beni büyük kızım yedi buçuk aylıkken ilk dişini çıkarmıştı.Hala ağzında sağlam süt dişleri var 10 yaşında.Hİç te çürük olmadı doğru düürst.Ama abur cubur yemedi benim fıstık sağlıklı beslendi .Şeker çikolata kola bence dişi bitiren erken çıkması değil.O dişlerin nasıl kullanıldığı.

Bebeğim kabız noldu :KK43: nolur yardım edin çırpınıyor yavrum 😔 bende ağlıyorum o ağladıkça. Zeytinyağı içirdim. Kayısı kaynattım içirdim. Ama hala aynı

Bebeğim kabız noldu :KK43: nolur yardım edin çırpınıyor yavrum 😔 bende ağlıyorum o ağladıkça. Zeytinyağı içirdim. Kayısı kaynattım içirdim. Ama hala aynı

Kayısıyı püresi yapıp ver canım. En son çare poposuna kulak çöpüyle zeytin yağı sür biraz. Çok geçmiş olsun :KK43:

benim kızımında göz yaşı damarlarında tıkanıklık var damla yapıyorum masaj uyguluyorum gözlerine....bir yaşına kadare bizede geçer dediler.

günde 3 kere kaka yapıyor ama son 3 4 gündür çok sıvı kakası sırtına kadar çıkıyor kaka daha doktora gitmedim ..pazartesi gidicem şehir dışındayım şuan =( çok huzursuz üzgün ...bugün sürekli kulağınlada oynadı neyi var anlamadım ....çok rahatsızlanırsa akşam acile götürürüm artık...
aile hekimim gunde 7 8 kez yaparsa ishaldir demisti.sadece anne sütü alan bebeklerin kakasi sıvı olur demislerdi benim kizimin da kakasi sividir.kulagini oynuyorsa belki kulagi da ağrıyor olabilir.

Sicak su içinde karnina saat yonunde masaj yapabilirsiniz bacaklarını karnina dogru bastirabilirsin

Gozunuzaydin :) dis cikarmadaki huysuzluklari cevremden duydukca bende korkuyla bekliorum ilk disi. Bak ne guzel atessiz agrisiz cikarmis oglun. Aferin ona :) darisi basimiza insaallah. Bu arada ilk kim farketti disini, bizde ilk goren hediye alir bebise :KK66:)

Gozunuzaydin :) dis cikarmadaki huysuzluklari cevremden duydukca bende korkuyla bekliorum ilk disi. Bak ne guzel atessiz agrisiz cikarmis oglun. Aferin ona :) darisi basimiza insaallah. Bu arada ilk kim farketti disini, bizde ilk goren hediye alir bebise :KK66:)

Ilk ben gördüm :) kaçan yine bana kaçtı canım :)) anasıyım diye bana yapıyo napcaksa tosun. Inşallah sizde böyle rahat çıkarırsınız ilk dişinizi.

X