2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlarrr bugün bi arkadaşım gösterdi lamaze nin çıngıraklı çorap ve bileklikleri var ben gitti gidiyordan alcam çok hoşuma gitti sizinde ilginizi çekerse bi bakın benim sıpa çoraplarıyla çok oynuyo çünkü

ewet bende baktım çok güzeller bende alacağım..bende ilkel olarak çocuğuma bunu yapıyormuşum

arkadaşlar bebeklere klasik müzik dinletmek neden fayadalıymış:

Araştırmacılar, bebeğe müzik dinletmenin onun beyninde yeni yolların, yeni bağlantıların oluşmasını desteklediğini ortaya çıkarmıştır. Anne karnında müzik dinletilerek gelişen ve doğum sonrasında da müzik dinletilmeye devam edilen çocukların; yaratıcılık, sosyallik, hafıza, matematik, dil ve duygusal zeka gibi alanlarda hızlı bir gelişim gösterdiği yapılan araştırmalarla ortaya çıkmıştır

rotavirüs bebeklerde sık rastlanan uzun süren ishal rahatsızlığına karşı önlem. Bebek ishal olsa bile daha kolay atlatıyormuş.
3. Ayında yaptırmıştık. 5. Ayında yine yaptırmak gerekiyor ki ilk yapılanın etkisi tam olsun. 2 doz halinde 142,5 tl.
Bize hem sağlık ocağında, hemde özel doktoru doğum yaptığım hastanede yani ikiside söylemişti

bizim ev doğalgazlı ve şansıma sıcacık olduğu için ince yorganı var çokta hafif onu örtüyorum sadece üstüne. Kollarını dışarıda bırakıyorum. Göğsünün altına kadar çekiyorum.
Içindede uzun kollu badisinin üzerine uzun kollu pijama üstü giydiriyorum 2 kat uzun kollu olduğu için hiç üşümüyor

benimkinin hep eli kafasında. Emzirirken saçlarının tepesinden alıp gözüne sokuyor
alıyor gözüne sokuyor :))))))))))))))

hahahahahahah:)) benim aşkımda taktı ayağına illa onu tutacak :))))))))))))

arkadaşlar bebeklere klasik müzik dinletmek neden fayadalıymış:

Araştırmacılar, bebeğe müzik dinletmenin onun beyninde yeni yolların, yeni bağlantıların oluşmasını desteklediğini ortaya çıkarmıştır. Anne karnında müzik dinletilerek gelişen ve doğum sonrasında da müzik dinletilmeye devam edilen çocukların; yaratıcılık, sosyallik, hafıza, matematik, dil ve duygusal zeka gibi alanlarda hızlı bir gelişim gösterdiği yapılan araştırmalarla ortaya çıkmıştır

Sağ beyni çalışan ince ruhlu,halden anlayan,hassas,anlayışlı bir evlat düşlüyorsanız biraz tınıdan zarar gelmez. ben akıllı bebek cd sini aldım. orada klasik müzik var açıp onunla dans ediyorum:) ama ilahide okuyorum. onu hu hu hu Allah diye uyutuyorum:)

Kızlar ablam da doğum yapalı 1,5 yıl oldu onund a saçları inanılmaz dökülüyodu..konuşurken ben de şikayetlendim..ben bioxin şampuan aldım çok faydası oldu dökülmesi kesildi dedi..dün hemen eşime aldırdım onu denicem inşallah faydası olur..bıktım artık her yerden saçlarımı toplamaktan:KK14:

Kızlar ablam da doğum yapalı 1,5 yıl oldu onund a saçları inanılmaz dökülüyodu..konuşurken ben de şikayetlendim..ben bioxin şampuan aldım çok faydası oldu dökülmesi kesildi dedi..dün hemen eşime aldırdım onu denicem inşallah faydası olur..bıktım artık her yerden saçlarımı toplamaktan:KK14:

saçımı lavobaya doğru tarıyorum hergün. böyle bir saç dökümü yok. kötü hastalık gibi dökülüyor. içim cız ediyor

demir hapı kullanıyor musunuz benim de çok dökülüyor saçım acaba demir eksikliği mı başladı diyorum. Doğum doktorum emzirmeye devam ettiğin sürece demir hapı kullanacaksın demişti ama ben kullanmadım. Acaba ondan mı dökülüyor ki

demir hapı kullanıyor musunuz benim de çok dökülüyor saçım acaba demir eksikliği mı başladı diyorum. Doğum doktorum emzirmeye devam ettiğin sürece demir hapı kullanacaksın demişti ama ben kullanmadım. Acaba ondan mı dökülüyor ki

Ben kontrollüme kadar demir ilacı kullandım..sonra kan tahlilinde kanım iyi çıkınca dr. Kullan demedi ben de kullanmadım..saç dökülmesi kanla değil de hormonlarla alakalı hormonlarımız eski haline döndüğü için dökülüyo sanırım..bakalım inşallah şampuan bende de işe yarar da kurtulurum

kızlar benimde saçım acayip dökülüyo evin içinden topak topak çıkıyo heryer saçım kızım emekleyene kadar geçer inşallah diyorum :KK43: dediğiniz gibi demir eksikliğinden dökülürmüş saç bende demir hapını bıraktım ... bi şampuan vardı eczacı numune vermişti bana hamilelik sonrası kullanım için ondanmı almak lazım acaba belkide senin dediğin odur bıoksindi galiba oda

ewet bende baktım çok güzeller bende alacağım..bende ilkel olarak çocuğuma bunu yapıyormuşum

dostlar siz dersinizde ben almammı:) aldım hemen kzıma gitti gidiyordan. Birde aklımda şu eğitici tırtıl var:) param olsun ilk fırsatta onu da alacağım inş

Eklentiler

• $102071477_tn70_0.jpg
    $102071477_tn70_0.jpg
    43 KB · Görüntüleme: 29
dostlar siz dersinizde ben almammı:) aldım hemen kzıma gitti gidiyordan. Birde aklımda şu eğitici tırtıl var:) param olsun ilk fırsatta onu da alacağım inş

eğitici masalcı tırtılı diyosun dimi ben ondan aldım geçenlerde indirimdeydi ama şöyle söliyim her sayfara ikişer çok kısa şarkı var o kadar masal yok. bide bi kaç tuşu var basınca sayfadaki bi kaç bişeyi sölüyo. biz pilini bile bitirdik onun bende çoraplı çıngırakların siparişini vericem şimdi :):)

ben meyve püresini sabahları verıyorum genelde drum oyle dedı.pek sevmedı yoğurdu sevdı ama anası pek tutturamıyor.dun tuttu ama duru oldu bu sefer nıyekı yoğurdumu az koydum acaba

kızlar meyve suyunu kaç öğün yediriyorsunuz bir de keçi yoğurdu yediren var mı bebisine

tatlım 1 öğün meyve,1 öğün yoğurt,1 öğün çorba,1öğün kaşık maması,geri kalanı devam sütü. Yoğurt meyve ara, çorba ana öğün olarak devam ediyorum ben.

X