2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar günaydınn bir haftadır doğıru düzgün bakamıyorum kızım hastaydı işe gelemedimm geçmişi okudumda uyutmaktan bahsetmişsiniz. benim kızımda geceleri göğsümde uyuyor uykuya dalınca beşiğine koyuyorum ama bazende o şekilde uyumak istemiyor mesela dün gece çok uyukusu vardı karnı doydu daha fazla memede kalmak istemedi beşiğine koydum biraz salladım uyudu yüzü peluş battaniyesine deyince gözü kapanıyo sıpanın:) . ama kızlar herşeyden öte sağlıklı olsunlar yeter . kızım hastaydı ömrünmden ömür geçti basit bir soğuk algınlığı olmasına rağmen . biraz da ben evham yaptım sanırım en kötüsünü düşündüm hep ya şöyleyse ya böyleyse diye.

cnm senin durumuna çok üzüldüm. benim kızımda uyumadığında ben çok yoruluyorum

gündüz hiç uyutma. uyutmayı deneme bile hep uyanık kalsın belki gece rahat uyur

kızlar bugün tam 5 aylık olduk sağlık ocağına gittim
eczaneden rotavirüs aşısını aldık hemşire ağzından aşısını verdi. kızım afiyetle yedi yuttu aşısını :))

bu ay izlenim yok dedi boyuna kilosuna bakmayacaklarmış. 2 ayda birmiş artık.
ben kilosunu merak ediyorum dedim tarttırdım. 500 gram almış bu ay
doktoruda bakmadı izlenim yok diye

doğru düzgün emmiyor artık hep oyun oynuyor bebeğim sizin bebeklerinizde öylemi
önce açlıkla saldırıyor memeye 2 dakika sonra başlıyor oynamaya emip bırakıyor emip bırakıyor.

öğleden sonrada kendi doktoruna götüreceğim bakalım ne diyecek.

Canim cok zordur eminim müzik dinletmeyi denedin mi.ben oglum agladigi zaman müzik aciyorum susuyor.ama enteresan bir tarafi var sadece tlf dan cikan muzikle susuyor:)))))Allah kolaylik versin.

canım benim kızımda öyle yumuluyo ilk önce sonra bırakıyo biraz etrafa bakıo sonra dönüp tekrar bir iki kere çekiyo bırakıyo tekrar tekrar hele bide odada birisi varsa cilveler yapıyo :)

Ağlayıp uyanmadıysa meme verme onlar tok olsada memeye hiç bi zaman hayır demezler, acıkınca ağlayıp zaten kendi uyanır acıkmadan emzirdiysen o yüzden kusmuş olabilir canım.

Cok gecmis olsun.iyisinizdir şimdi inşallah. Bu pelus batteniyede bir keramet var sanki))) benim oglumda cok seviyor yüzünü kapatiyor onunla ve uzun uyuyor biraz daha.:))))

Cok gecmis olsun.iyisinizdir şimdi inşallah. Bu pelus batteniyede bir keramet var sanki))) benim oglumda cok seviyor yüzünü kapatiyor onunla ve uzun uyuyor biraz daha.:))))

o battaniyeyi eki eli ile kavrayıp yüzünü kapatıyorya böyle bi mutluluk yok. o gözlerinin içi gülüyor. yada kapanıyor usul usul. aşkım benim . çalışmak ne zor. nasıl özlüyorum

Canim bu rotavirus asisi ne oluyor ozel mi.bize kimse bahsetmedi bbundan.
Benim oglumda ayni oyun pgrenmeye basladilar dikkatleri dagilunca emmiyorlar.unutiyorlar karinlarini sessoz sakin ortamda doyurmak gerekiyor artik karinlarini

iyiyiz biraz daha teyzesi neşemiz yerinde çok şükür en azından... çok tatlı görünüyolar ama yaaa onun içinde ... bide siz gece yatırırken ne örtüysunuz üstüne çokmu yada azmı örtüyorum bilemedim ben peluş battinesini sarıorum bide içine ince bi battaniye koyuyorum çünkü diğerini itiyo ellerini dışarı çıkarıyo en azından göğsü kapalı kalsın die inceyide göğsüne çekiyorum

o battaniyeyi eki eli ile kavrayıp yüzünü kapatıyorya böyle bi mutluluk yok. o gözlerinin içi gülüyor. yada kapanıyor usul usul. aşkım benim . çalışmak ne zor. nasıl özlüyorum

Aksam olmak bilmiyordur senin icin.
Diyorum keramet var bu battaniyelerde. Gerçekten cok tatli oluyorlar.

aynen bazen yüzü aklıma geliyo çalışırken yada resimlerine bakıyorum burnumda tütüyo o zaman

Canim ben sarmiyorum artim.pelus battaniyeyi iki katli yapip uzerine koyuyorum birde uyku setinin yorgani var incecik onu prtuyorum uzurine göğsü kapaniyor sarmadigim icin.eger sicak oldugunu hissediyorsam battaniyeyo tek katli ortuyorum.benim ev kömür kaloriferli sabaha katsi soguk oluyor evim sonduruyorlar çünkü.

bız rotavırusu 3,5 aylıkken yaptırmıştık bırde bu zamanlardamı yapılıyo.epeyde pahalı bır aşı ya neyse napalım bebişlerımıze değer
bızım kız 2 gundur gece derın uykuya gecmekte cok zorlanıyo ağlayarak uyanıyo hemde ne ağlama.ışıkları yakıp ayakta sallıyozda oyle uyuyo tekrar.damakları kabarmış bıraz bırde sureklı elı kafasında yoluyo kaşıyo sankı.konak oldu gene o kaşıntımı yapıyo acaba.banyodan önce zeytınyagı süreceğin gene gece rınş

Her ne kadar gerçek hayatta tanışmasak da gebelik sürecini,ağrıyı,sancıyı,tedirginliği,mutluluğu ve bebeklerimizin gelişimini birlikte yaşadık. sizi tanıyormuşcasına merak ediyorum. acaba neler yaptılar. bebekleri farklı neler yapıyor hep aklımdasınız. anneme gelmek gibi bişi oldu bu siteye bakmak:))) instagram kullanan arkadaşlarım varsa bende beklerim. adım songl_aygur duyrulur:)

Bizimde bi peluş battaniyemiz var ayaklarının arasına alıyo eliyle topak yapıyo o yüzden gündüzleri kullanıyo sadece gece ince yün bi yorgan var bebek yorganı onu örtüyorum bizimde evimiz çok sıcak oluyo bazen onu bile atmış oluyo üzerinden :)
Aile olmak voltran oluşturmaktı bi yerde ;:)

Ayy maşallah yaa yerim ben o eli

Genelde herkes yapıyodur ama bebeklerinize uyutmadan önce ayetel kürsiyi mutlaka okuyun ayetel kürsi okuyup uyutulan bebekler ağlayarak uyanmazmış kızlar,bazen bi uyanırım açmış gözleri aguluyo unuttuğum zamanlarda mutlaka ağlayarak uyanır.

teyzesi bende hu hu hu ALLAH diye uyutuyorum kızımı:) bi hu diyom hemen battaniyeyi yüzüne çeker :))

ben şuan küçük beşikte yatırıyorum yorganımız var ama hiç açmadım bile sadece battaniye örtüyorum . yorgan küçük beşiğe büyük gelir... ama cicili bicili nevresimler almıştım onlarıda kullanmak istiyorum aslında:) benim instagramım yok yaa ama facebook var insstagrammı açsam :) sizinle görüşmek için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…