2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar nasılsınız o kadar uzun bir zaman oldu ki hiç fırsatım olmuyor kızım 5 ayını bitiriyor hiç uyutamıyoruz ne gece ne gündüz artık iyice bittim gözlerim çökmüş durumda 49 kiloya düştüm götürmediğimiz doktor kalmadı oda uyuması için yarım fitil verdi sapasmo panalgine diye çünkü ağlama krizleride var hala bitmedi ama o fitil de o kadar iyi gelmedi sizce ne yapmalıyım

Yarim kundak yapmayi denedinmi.burdaki bir arkadaş yarin kundak yapmya baslamis bebegi daha uzun süre uyumaya baslamisti.yanlis anlamayin ne olur mutlaka cokk zordur ama uyumasi için fitil vermeyin bir hastalık arastirmasi yapılır hastalığı olur verilir de sirf uyku için bilemedim ne olur kizmayin bana.hic mi uykusu yok. Uyudgunda beraber uyuyun sizin kokunuza kaybettigi an tekrar uyaniyor olabilir.sadece anne sütü mu aliyor

kızlar nasılsınız o kadar uzun bir zaman oldu ki hiç fırsatım olmuyor kızım 5 ayını bitiriyor hiç uyutamıyoruz ne gece ne gündüz artık iyice bittim gözlerim çökmüş durumda 49 kiloya düştüm götürmediğimiz doktor kalmadı oda uyuması için yarım fitil verdi sapasmo panalgine diye çünkü ağlama krizleride var hala bitmedi ama o fitil de o kadar iyi gelmedi sizce ne yapmalıyım

bende arkadasa katılıyorum yarım kundak yap ellerını bağla hafıften cnm.bırde nasıl uyutmayı denıyosun.ben ayakta sallamaya basladım malesef.besıkte uyumadı kendı kendıne mecbur kaldım.bırde akşamları mayaladıgın yopurdu yedırmeye çalış. sankı daha cok uyuyolar yogurt yıyınce.

Arkadaşlar her uyku öncesi çok zorlanıyoruz anlamadım, beşikte uyututyoruz ama binbir güçlükle ya fön makinasıyla ya denk gelirse ninniyle yoksa genelde ağlıyorz, kaldırıyorm gezdriyorum yatırmaya çalışınca başlıyoruz ağlamaya, arada emerek euyuyo arada kucakta ama çok zor uykuya geçiyo 2 saate yakın uğraşıyorm özellikle akşamları,varmı öneriniz??

Arkadaşlar her uyku öncesi çok zorlanıyoruz anlamadım, beşikte uyututyoruz ama binbir güçlükle ya fön makinasıyla ya denk gelirse ninniyle yoksa genelde ağlıyorz, kaldırıyorm gezdriyorum yatırmaya çalışınca başlıyoruz ağlamaya, arada emerek euyuyo arada kucakta ama çok zor uykuya geçiyo 2 saate yakın uğraşıyorm özellikle akşamları,varmı öneriniz??

Benim şahsi dusuncem besikte uyumak istemiyorlar. Zor oluyor biraz ama ben geceleri gogsumde uyutuyorum.bebek emerek sadece karnini doyurmuyor ruhunuda doyuruyor kelimesini pedagogtan duyduğumda beri besikte ve kendi kendine uyutma sevdamdan vazgectim.bu yaptigimiin hediyesi ni esim gittikten sonra kizim yanimda kendi kendine uyuyarak aliyorum bu da bana yetiyor. Bide geceleri uzun uyuyor kocaman guzel iki hediye veririken kizimi yanimda uyumasina gogsumde uyumasina izin veriyorum.bilmedikleri alisamadiklari bir dunya var ve biz anneler tek guvenecekleri kisiyiz.onu yanimizdan kokumuzdan elimizden geldigince ayirmamaliyiz.

Yanında uyumak istiyordur. Belki . Beşiğinde kendini yanlız hissede bilir ..ayakta sallamayı ellerini tutmayı kundak yapmayı deneye bilirsin ... Hergün aynı saatte uyutmaya çalış ... Humananın iyi geceler cayı var ondan verebilirsin ... Her gün belli saate . Rahat olman zor ama raht olmaya çalış bebeğin sende ki sinir sitres hepsini hisseder ... Buda onda olumsuz etki yapar. İnş en kısa zamanda düzelir uykusu...

Yanında uyumak istiyordur. Belki . Beşiğinde kendini yanlız hissede bilir ..ayakta sallamayı ellerini tutmayı kundak yapmayı deneye bilirsin ... Hergün aynı saatte uyutmaya çalış ... Humananın iyi geceler cayı var ondan verebilirsin ... Her gün belli saate . Rahat olman zor ama raht olmaya çalış bebeğin sende ki sinir sitres hepsini hisseder ... Buda onda olumsuz etki yapar. İnş en kısa zamanda düzelir uykusu...
siz beraber mi yatıyorsunuz bebeğinizle.sizin uyku düzeniniz nasıl

ben pedagogtan dinledim bebek gece anneyi kaybetme korkusu duyarsa aglarmis.ben de kizimla beraber yatiyorum arada besiginde uyttugumda gece arada mizirlanir .2 yasina kadar ayni yatakta uyuyun diyor anadolu pedagojisini savunanlar.
hep mi yatıyorsun kızınla. bizde beşiğin yanındaki parçayı çıkarıp benim yatağımın yanına dayayacağım bu kararı aldık. yanımda yatacak yani. çünkü öbür türlü eşim salona gitmek zorunda kalıyor onu da istemiyorum. bi müddet böyle deneyeceğiz bakalım inşallah işe yarar. çünkü artık biraz uzun uyusun istiyorum. uzun derken 3 saatte kalkması bile yeter şuan benim için:)

Slm kizlar ogluma aptamil 2yi verdim.doktoruma sordum 5.ayimiz bitti dedim.artik 6.ayda olduğumuz icin verebilirsin dedi.bakalim yine uyanacakmi.

Benim şahsi dusuncem besikte uyumak istemiyorlar. Zor oluyor biraz ama ben geceleri gogsumde uyutuyorum.bebek emerek sadece karnini doyurmuyor ruhunuda doyuruyor kelimesini pedagogtan duyduğumda beri besikte ve kendi kendine uyutma sevdamdan vazgectim.bu yaptigimiin hediyesi ni esim gittikten sonra kizim yanimda kendi kendine uyuyarak aliyorum bu da bana yetiyor. Bide geceleri uzun uyuyor kocaman guzel iki hediye veririken kizimi yanimda uyumasina gogsumde uyumasina izin veriyorum.bilmedikleri alisamadiklari bir dunya var ve biz anneler tek guvenecekleri kisiyiz.onu yanimizdan kokumuzdan elimizden geldigince ayirmamaliyiz.

Kesinlikle katılıyorum sana oğlum doğduğundan beri hep memede uyumaya alıştı o kadar çok şey söyleyen oldu ki alışır seni kullanır,bazı geceler yanımda yatırdım yok yorgan sıkışır ağzına kücücük çocuğun ağzına kocaman yorgan nasıl tıkışsın ya yok ezersin,o yanımdayken zaten tedirgin yatıyorum biraz mıkırdasa uyanıyordum neyse sonucu söyliyim size işe başladım oğlum gece uykularına hep memede geçiyordu uyuyunca beşiğine alıyorum,ve son bir haftadır memede karnını doyuruyo bırakıyo kafasını bi oraya bi buraya çeviriyo elinle yüzümü tutuyo sonra kendi kendine uyuyo,sizde zorlamayın ben gündüz zaten yokum diye vicdan azabı yapıyorum oğlum annesine doysun varsın memede uyusun diye oda annem bütün gün çalışıyo diye gece dinlendiriyo annesini çok şükür:nazar::nazar::nazar:

kızlar ben bütün yöntemleri denedim ayakta hamakta bezde kucakta ama uyumuyor başını yastığa koyunca basıyor yaygarayı birdahada susturamıyoruz ve annem eşim kayınvalidem kayınpederim hepimiz bir tane çocuğu büyütüyoruz ve çevremizde en iyi doktorlara götürdük bişey yok dediler bu fitilide doktorumz ağlamaktan sesi kesildiği için verdi ağlamayı unutması lazım dedi napcamı bilmiyorum

kızlar ben bütün yöntemleri denedim ayakta hamakta bezde kucakta ama uyumuyor başını yastığa koyunca basıyor yaygarayı birdahada susturamıyoruz ve annem eşim kayınvalidem kayınpederim hepimiz bir tane çocuğu büyütüyoruz ve çevremizde en iyi doktorlara götürdük bişey yok dediler bu fitilide doktorumz ağlamaktan sesi kesildiği için verdi ağlamayı unutması lazım dedi napcamı bilmiyorum

ne diyorsun sen ya:KK43:(( Allah'ım kolaylık nasip etsin tezzamanda. :KK43:( kıyamam yaaa sizede ona da yazık tühh

Elektrik süpürgesi saç kurutma makinesi denediniz mi? kolik ağlaması mı acaba aynı saatlerdemi oluyo,Allah yardımcın olsun canım.

Son düzenleme:
Ne yaptınız canım inşaallah güzel bir uyku çekmişsinizdir.

Canim 12gibi vermistim 3
30 gibi uyandi heralde artik acikmistir dedim aldim emdi beni sonrasinda felaket bir sekilde kustu midesi hazm etmemis hic mamayi yavrum sonra acildi 6ya kadar uyumusiz yine.acaba fazlami verdim 90ml suya karistirin diyordu 3olcekmi oluyor.ben 5.ayim dolana kadar vermeyim diyorum midesi kaldiramadi yavrumun.uyanip surekli emzirmeye raziyim insan evladi kotu olunca dayanamiyorki.

Canim seyrettim bende zaten vazgectim yalniz uyumasindan yana diilim.sadece biraz daha uzun uyumasini istiyorum ama o da olacak inşallah. Ben oglumun odasinda yatiyorum kayrolasinin karşısında cekyat var orada yatiyorum yatak odam soguk oluyor biraz oğlum için. Sabahlari uyaninca beni karsisinda goruyor ve çok mutlu oluyor onun tatli tatlı konusmalariyla uyaniyorum ve bu cok güzel bir duygu gercekten.benim oglumda ya emerken uyuyor.ya kucagimda salliyorum ya da besikte salliyorum.bazen de kendi bile uyuyor oynarken cok israr etmemek gerektiğine inaniyorum onlar annelerini uzmemek için dogru yolu bulacaklardir:))))))

X