kızlar gene yogurdum tutmuyo ya.mınık kavanoza yaptım 2 kere olmadı.ustelık kızım yogurdu sevdı ama anası beceremıyo
elma puresı verıyorum arada.çorba yapıcam ınş bugun
kızlar gene yogurdum tutmuyo ya.mınık kavanoza yaptım 2 kere olmadı.ustelık kızım yogurdu sevdı ama anası beceremıyo
Balonun ipini eline verdim ben..ona seslendi gülücük artı..heycanlandı..sonra ip elinden kaçınca balon tavana çıktı çok şaşırdı gözlerini kocaman açtı noluyo dercesine..yattığı yerden sürekli onu seyredip kendine çağırıyo balonuben çocuk gelişimiyle ilgili bi yerde okumuştum canım..bebeğinizin anakucağına uçanbalon asın diyordu.. ablamın kızından bize kalınca deneyebildim..
Kizlar bir sorum olacak biz daha ek gidaya baslamadik ginduzun hic bir sokontimiz yok doyma kpnusinda ama aksamlari sabaha kadar saat bado meme istiyor oglum 2eylul doğumlu. Gece sutum az oluyo büyük ihtimal doymuyo ne yapabilirim geceleri ne verebilirim doyurucu olmasi icin yardim ederseniz sevinirim. Devam sutu mu kullanacam.hic mama kullanmadik.
Bebeğimi böyle düşünmek bile çok heyecanlandırdı beni. Bebeğim benim.. Hemen alıcam ben de. Güzel fikir için teşekkürler
O zaman aç kalıyordur annesi. Ben de hep emziriyorum. 3 saatte bir emiyor ama gece olunca azalıyor sütüm herhalde. Ben de gece uyumadan önce bir kere 30 cc, bazen de 60 cc aptamil 1 devam sütü veriyorum...
Yalnız ben biberona alışır da beni emmeyi bırakır diye kaşıkla veriyorum devam sütünü. Çok şükür hiiç azaltmadı emmeyi...
Ben yatmadan önce aptamil sütlü tahıllı gece kaşık mamasından veriyorum bir çay bardağı kadar baya tok tututyo, 4-5 saat sonra emmek için kalkıyo emiyo yatıyo tekrar öneririrm,
Bebeğimi böyle düşünmek bile çok heyecanlandırdı beni. Bebeğim benim.. Hemen alıcam ben de. Güzel fikir için teşekkürler
O zaman aç kalıyordur annesi. Ben de hep emziriyorum. 3 saatte bir emiyor ama gece olunca azalıyor sütüm herhalde. Ben de gece uyumadan önce bir kere 30 cc, bazen de 60 cc aptamil 1 devam sütü veriyorum...
Yalnız ben biberona alışır da beni emmeyi bırakır diye kaşıkla veriyorum devam sütünü. Çok şükür hiiç azaltmadı emmeyi...
16 haftalık olduktan sonra bebekler biberon ve memeyi ayırt edebiliyomuş canım ben çalıştığım için evde sütüde devam sütünüde biberonla veriyolar awentin anne memesine benzeyen bırakmadıçok şükür bu aydan sonra bırakmaz rahat ol.
Evde numunelerim var aptamil2 ama 6.aydan sonra kullanilor diyo acaba sadece deneyecem ya kullansam bisey olurmu ki.birde tahil bazli ek gida var tek yapimlik.ama gece degil normal onumu denesemki.onun uzerinde 4 36ay kullanilir diyo.hangisini vereyim kizlar.bu gece deneyim diyorum ona gore devamini alacam.
aynen canım bende ..aptamil 1 iciremedim beğenmedi çünkü bende kaşık mamasına geceyim dedim kaşığı çok sevdi gece tahılli sütlü mamayı yediriyorum enaz 4saat rahatız.mama vermeden sadece emerek yatarsa bütün gece 2saatte uyanıyor bütün uykular gidiyor. 2satten fazla uyumuyor.Ben yatmadan önce aptamil sütlü tahıllı gece kaşık mamasından veriyorum bir çay bardağı kadar baya tok tututyo, 4-5 saat sonra emmek için kalkıyo emiyo yatıyo tekrar öneririrm,
aynen canım bende ..aptamil 1 iciremedim beğenmedi çünkü bende kaşık mamasına geceyim dedim kaşığı çok sevdi gece tahılli sütlü mamayı yediriyorum enaz 4saat rahatız.mama vermeden sadece emerek yatarsa bütün gece 2saatte uyanıyor bütün uykular gidiyor. 2satten fazla uyumuyor.
bende 4 36 aylık olan tahıllı mamadan kullanıyorum bebeğim seviyor.6aylık yazanı 6 aylık olunca kullanırsınız. Geceicin olanınıda gece yatmadan 90 _100cl kadar yediriyorum 4_saatkadar uyuyor sadece emzirmeye devem edersem süre kli 2satte bir ağlıyor emmeye kalkıyor sütüm yetmiyor.zaten doktoru 1_2 öğün mama vermemi söylemişti.tabii bunuda kilosuna bakarak söyledi.mama takviyesi gerekli demişti 4 aylık kontrolünde.11inde 5 aylık kontrolü var kilosu 6200g idi Bakalım kaç çıkacak sadece emzirmek yetmiyor artık ek gıdayagecmemiz gerek diye düşünüyorum.Evde numunelerim var aptamil2 ama 6.aydan sonra kullanilor diyo acaba sadece deneyecem ya kullansam bisey olurmu ki.birde tahil bazli ek gida var tek yapimlik.ama gece degil normal onumu denesemki.onun uzerinde 4 36ay kullanilir diyo.hangisini vereyim kizlar.bu gece deneyim diyorum ona gore devamini alacam.
Evde numunelerim var aptamil2 ama 6.aydan sonra kullanilor diyo acaba sadece deneyecem ya kullansam bisey olurmu ki.birde tahil bazli ek gida var tek yapimlik.ama gece degil normal onumu denesemki.onun uzerinde 4 36ay kullanilir diyo.hangisini vereyim kizlar.bu gece deneyim diyorum ona gore devamini alacam.
bacılarım ne 2 si ne 4 ü bebeğim 9da vuruyor kafayı 6da kalkıyor.
kucuk kavanozlara yapildigi icin cabuk soguyordur. Bi arkadasim kavanozu sicak suyun icine oturt sonra sar demisti. Ben ek gidaya baslamadigim icin denemedim ama bana mantikli geldi.kızlar gene yogurdum tutmuyo ya.mınık kavanoza yaptım 2 kere olmadı.ustelık kızım yogurdu sevdı ama anası beceremıyo
Kizlar bir sorum olacak biz daha ek gidaya baslamadik ginduzun hic bir sokontimiz yok doyma kpnusinda ama aksamlari sabaha kadar saat bado meme istiyor oglum 2eylul doğumlu. Gece sutum az oluyo büyük ihtimal doymuyo ne yapabilirim geceleri ne verebilirim doyurucu olmasi icin yardim ederseniz sevinirim. Devam sutu mu kullanacam.hic mama kullanmadik.
bacılarım ne 2 si ne 4 ü bebeğim 9da vuruyor kafayı 6da kalkıyor.
bende denedim balon u hosuna gitti ama seninki kadar kahkalar atmadiBen çocuk gelişimiyle ilgili bi sitede okumuştum anakucağına balon bağlayın yazıyordu ben de evde olmadığı için deneyememiştim..dün ablamın kızına aldık balonu..benim kuzu görünce çok şaşırdı..onlar gidince balon da bize kaldı..inanılmaz sevdi ipini eline verdim elinden kaçınca ip uçup tavana çıkınca balon inanılmaz sevindi gözlerini kocaman açtı çok şaşırdı bilseydiim bu kadar seveceğini önceden alırdım
ben pedagogtan dinledim bebek gece anneyi kaybetme korkusu duyarsa aglarmis.ben de kizimla beraber yatiyorum arada besiginde uyttugumda gece arada mizirlanir .2 yasina kadar ayni yatakta uyuyun diyor anadolu pedagojisini savunanlar.Seni cok iyi anliyorum canim. Benim oglumda hep 2 saate bir,bazen de saat basi uyanir. Insan cok kotu oluyor uykusunu alamayinca.ama ek biseylere baslamayi dusunmedim 6 aya kadar. Dun aksam yine 11,30 12,30 1,30 uyandi esim gecenin bi yarisi nette bakti niye uyanir saat basi diye. Yine bu forumda biri yazmis 5-6. Aylarda cocuk annesini kaybetme korkusu yasarmis o yuzden uyanirmis, yaninizda yatirin diye yorum yapmis birisi. Ne kadar dogrudur bilemem ama esim salona gitti bizde oglumla yattik 2 den 5,30 a kadar uyudu emmeden. Mizikdandikca elini tuttum geri uyudu. Banada ilac gibi geldi tabi biraz dinlenmisim.
kuzum gece beni emdi 8.30 gibi kahvalti agir gelir diye 100 cc mamasini icti 11.30 da kahvaltisini yedi oyunla tabi 4 cici bebe 60 cc sut 1 tatli kasigi labne peynir 1 cay kasigi yumurta ve 1 cay kasigi pekmez cok azda zamanla articak dovulmus ceviz