benımde oluyo ama annem çoğu bebek oyle yapar ama aslında demez daha erken dedi. benım ılk dedıgım kelıme komşumuza olmuş "cadı-eşşek"demişim anneden önce
Eşimle kahve içiyorduk ortam tamamen sessizdi oglumda uyuyodu uyandı kucağıma aldım tekrar oturduk oglumda tamamen sessizdi bizde konuşmuyorduk biranda anne dedi ve sustu çok tatliydi esimle öylece bakakaldik belki oylesine soylenen heceler ama dünyalar benim oldu ne kadar güzel birseymis evlat sahibi olmak hergün yeni birşeyler öğrendiğini görmek paha bicilemez....Allahım isteyen herkese evlat nasip etsin
Benim tosun doymuyor yaa :) neredeyse 2 çorba kaşığı yoğurt yedi yetmedi üstüne 2 memeyi de emdi yahu. Buna rağmen 10 da uyuyup 12 de uyandı. Başka bi derdi var benim kuzumın ama ne bilemedim ya
Kizlar oglum anne dedi cokkk mutlu oldum aglamalarinin arasida anneye benzer bisey derdi ama birkac defadir bariz durup dururken anne deyip susuyo cok hosumuza gitti oyle esimle sok olduk daha erkenmi sizinkilerde varmi boyle
merhaba ,
hamileyken takip ediyordum arada burayı ama kızım doğduktan sonra hiç gelmedim...
kızım 3650 gr doğdu fakat çok az kilo aldı
şubat başı 5. aylık olcak ve geçen ay 6050 gr dı
5. ayınca da olsa olsa 6450 olur belki olmaz
boyu uzun 68 cm olmuş 4 aylıkken 65 di
kıyaslamak doğru değil ama sizlerin bebekleri ne alemde
dr normal normal diyor ama artık kızım doymuyor da biliyorum
5. ayda doğum kilosunun 2 katına çıkmalıymış güya bebekler ama biz çıkamadık sizde durum nasıl?
Dişleri ne durumda canım...diş mi çıkaracak aceba?
kızlar bir iki ay içinde hepimiz ek gıdalara geçicez çok önemlimi bilmiyorum ama nasıl kaşık kullanmalıyız bir fikriniz var mı?
Canım eczaneden aldım ben silikon kaşık hem hiç dökülmüyo hemde yumuşak ya çok hoşuna gidiyo dişlerini de kaşımaya çalışıyo onunla kesinlikle tavsiye ederim..
markası ne canım ... bu arada kızlar kızım 4 gecedir saat başı kalkıyo öksürmekten denemediğim şey kalmadı bugün doktora götürücem . sabahta eşimle birbirimize girdik çok moralim bozuk. pazar günü hava çok güzeldi dışarı çıkaralım dedim ondan hasta olmuş suçlusu ben oldum. inanın 4 gecedir 2-3 saat zor uyuyorum o şekilde işe geliyorum akşama kadar çalışıp eve gidiorum ama enerjiğim yine çünkü kızım iyi olusn başka bişey istemiyorum ama çok ağrıma gitti öyle demesi . dışarıya çıkmaktan çocuk hasta olurmu siz söyleyin . kendisi hasta gibiydi azcık uzak duruyım demedi öpü kokladı yine . sigara içiyo her seferinde elini yıka kokuyosun uzak dur demekten ben sıkıldım bunları hiç düşünmüyo. muayene içinde hastaneyi aradım doktorumunboş randevusu yok napıcam ben
markası ne canım ... bu arada kızlar kızım 4 gecedir saat başı kalkıyo öksürmekten denemediğim şey kalmadı bugün doktora götürücem . sabahta eşimle birbirimize girdik çok moralim bozuk. pazar günü hava çok güzeldi dışarı çıkaralım dedim ondan hasta olmuş suçlusu ben oldum. inanın 4 gecedir 2-3 saat zor uyuyorum o şekilde işe geliyorum akşama kadar çalışıp eve gidiorum ama enerjiğim yine çünkü kızım iyi olusn başka bişey istemiyorum ama çok ağrıma gitti öyle demesi . dışarıya çıkmaktan çocuk hasta olurmu siz söyleyin . kendisi hasta gibiydi azcık uzak duruyım demedi öpü kokladı yine . sigara içiyo her seferinde elini yıka kokuyosun uzak dur demekten ben sıkıldım bunları hiç düşünmüyo. muayene içinde hastaneyi aradım doktorumunboş randevusu yok napıcam ben
merhaba ,
hamileyken takip ediyordum arada burayı ama kızım doğduktan sonra hiç gelmedim...
5. ayda doğum kilosunun 2 katına çıkmalıymış güya bebekler ama biz çıkamadık sizde durum nasıl?
Selam güzel teyzeler anneler :) benim kızımla 5.ayımız bitti ve biz artık öğünlerimizi değiştirdik:)
sabaha aptamil mama ile başlıyoruz (hiç emzirmek nasip olmadı.sağarak anne sütümü verdim. işe başlayınca o sütte bitti)
öğlene kabak havuç patates pirinç yağ tuz dan oluşan bi haşlama yapıp ezip çorba içiyoruz.
sonrasında ara öğün olarak yoğurdumuza pekmez atarak yiyoruz.
elma ve havuç yada armut suyumuzu içiyoruz. kaşık mamaya başladık bu arada armutlu pirinçli aptamil ondan bi tabak yiyoruz teyzeler.
akşamda yine aptamil devam sütü ile uykuya geçiyoruz:) selamlar öpücükler ( kızım 9 kg 70 cm )
merhaba ,
masallah cnmçorbaya tuz koyuyor musun yasak dıye bılıyorum tuz ve seker
bi çimdik teyzesi