2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ben burdakı arkadaslara sorarak mınık kavanoza yaptım tutmuş.beşbuçuk saat bekletıp sonra dolaba koydum
bu arada kızımın öksürüğü var kızlar.neler yapabılırım bılen varmı

ben burdakı arkadaslara sorarak mınık kavanoza yaptım tutmuş.beşbuçuk saat bekletıp sonra dolaba koydum
bu arada kızımın öksürüğü var kızlar.neler yapabılırım bılen varmı

benimkininde var canım yaa burdaki arkadaşlar ıhlamur ve elma kabuğunu kaynat ver demişlerdi gündüz iyiydi ama gece yine çok öksürdü ve öksürüğü değişti kuru ama değişik sesli öksürüyo

8saate yakın tuttum canım.
Biraz çokmu durmuş sanki:44:

İyileşiyo demekki canım balgamlı öksürmesinde bebiş,o öksürdükçe senin ciğerlerin parçalanır bilirim Allahım acil şifalar versin bütün bebeklerimize..

kızlar bir iki ay içinde hepimiz ek gıdalara geçicez çok önemlimi bilmiyorum ama nasıl kaşık kullanmalıyız bir fikriniz var mı?

ne yaptin senn 8 saate evinde sicaksa eksir yogurt firindada 5 saat fazla en fazla 4 saat ben tam tutsun diye beklerim kisin yazin 3.5 saat filan 5 yillik evliyim hazir yogurt almam hic sutu guzelce pisir kaynasin duz bi yere al ilisin hafif parmak yalacak sekilde olacak ben buyuk tencereye 1 2 yemek kasigi koyuyorum yogurt sute gore az bisey yogurt karistir kapat agzini ben genelde battaniye tarzi birseylere iice sariyorum cok sarsmadan bi yere koyuyorum max 4 saat sonrada dolaba atiyorum susuz cok guzel oluyor ama ben devam sutuyle yapicam 7 aya kadar yogurdu doktorum inek sutu verme bulursan kutu keci sutunden yap dedi sarktayiz dogudayim suan bulamadim keci sutu cok vitaminli tavsiye ederim

kızlar bir iki ay içinde hepimiz ek gıdalara geçicez çok önemlimi bilmiyorum ama nasıl kaşık kullanmalıyız bir fikriniz var mı?

ilk kizimda 6 cesit bebek kasigi aldim hicte memnun kalmadim annemin israriyla cokta rahat ettim basta hijyenik cay sonra tatli sonrada yemek kasigi cok incelemistim gereksizmis suam cay kasigiyla veriyorum daha kolay oluyor

oksuruk benim icin onemli 1 2 gun 3. gun gecmezse direk doktora giderim heleki suan salgin var doktorum bebekler ufak mutlaka kontrol edilmeli minik baslar bi anda buyur cigere iner der kontrol ettir sonra cay ver bence ufak daha biz genelde oksuruk hapsurma durumunda peditus kullaniriz doktorum gecmezse 5 gun ver getir ama tuafsa hemen demisti

Ev gece 22 derece oluyor o kadar sıcak olmuyor ilk olarak 6 saat tuttum nübaktım hala cıvık 2 saat daha tuttum. Ekşiyecek kadar sıcak değildi zaten canım örtüleri açtığımda çok ılıktı. Oysa ki babamın yaptığı yoğurtlar örtüyü açtığında sıcacık oluyordu. Bakalım ya herşey akşama belli olacak inatla 8 buçuğu bekliyorum o zaman daldırcam kaşığı

Son düzenleme:

Ben nuby marka kaşık aldım sıcak olunca renk değiştirenlerden daha 2 kere değişik bişeyler verdim ama sıkıntımız olmadı. Bu arada ben şurup verirken de o kaşığı kullandım dökmeden rahat rahat içti. Tavsiye edebilirim canım.

Son düzenleme:
hangı mamayı kullandınız cnm. mama kakayı degıştırıyo onu bılıyorum sadece
Aptamil Milupa 1 numarayı kullanıyorum. Bugün 1 kere verdim 2 saat uyumuştu. uyumadan yarım saat önce emzirmiştim.
acıkmış demekki hazırladığım Aptamil mamayı bitirdi.
90 ml hazırlamıştım.

mama veren anneler kaç saatte bir ve kaç ml mama veriyorsunuz.
ben bugün 90 ml verdim bitirdi. önceden hep 60 ml yenidoğan bebeğe verilmesi gerekeni hazırlıyordum bitirmiyordu????

buyuyolar artık cnm.benım sutum az o yuzden mama takvıyesı yapıyorum hep.3 yada 4 saatte bır 90 ıçıyordu ama 1 haftadır 120 oldu o aman ıçsın gecen ay az kılo aldı dr yarım kılo yeter dedı ama bılıyorum ıştahı azdı. aradada emıyo ama bıberona alıştı malesef memeyı çok emmek ıstemıyo farkındayım

Kizlar oglum anne dedi cokkk mutlu oldum aglamalarinin arasida anneye benzer bisey derdi ama birkac defadir bariz durup dururken anne deyip susuyo cok hosumuza gitti oyle esimle sok olduk daha erkenmi sizinkilerde varmi boyle

Kizlar oglum anne dedi cokkk mutlu oldum aglamalarinin arasida anneye benzer bisey derdi ama birkac defadir bariz durup dururken anne deyip susuyo cok hosumuza gitti oyle esimle sok olduk daha erkenmi sizinkilerde varmi boyle
Hadi canim diyesim geldi ama dediyse de maşallah maşallah. Aglarken arada anne der gibi geliyordu kulagima ama oyle durup dururken hiç olmadi

benımde oluyo ama annem çoğu bebek oyle yapar ama aslında demez daha erken dedi. benım ılk dedıgım kelıme komşumuza olmuş "cadı-eşşek"demişim anneden önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…