Kaç saat sarılı tuttun canım?
ben burdakı arkadaslara sorarak mınık kavanoza yaptım tutmuş.beşbuçuk saat bekletıp sonra dolaba koydum
bu arada kızımın öksürüğü var kızlar.neler yapabılırım bılen varmı
benimkininde var canım yaa burdaki arkadaşlar ıhlamur ve elma kabuğunu kaynat ver demişlerdi gündüz iyiydi ama gece yine çok öksürdü ve öksürüğü değişti kuru ama değişik sesli öksürüyo
denedını cnm işe yaradımı
O nasıl oluyo canım ya ilk defa duydum.
Biraz çokmu durmuş sanki:44:8saate yakın tuttum canım.
benimkininde var canım yaa burdaki arkadaşlar ıhlamur ve elma kabuğunu kaynat ver demişlerdi gündüz iyiydi ama gece yine çok öksürdü ve öksürüğü değişti kuru ama değişik sesli öksürüyo
Biraz çokmu durmuş sanki:44:..
Kayınvalidem geldi ona gösterdim olmuş bu dedi bakalım akşama belli olcak fırında yoğurt tariflerine de baktım bu akşam da onu deneyeceğim 50 derecede 5 saat yetermiş kapak kapatılmayacakmış. Denemelerim hızla devam edecek
kızlar bir iki ay içinde hepimiz ek gıdalara geçicez çok önemlimi bilmiyorum ama nasıl kaşık kullanmalıyız bir fikriniz var mı?
ne yaptin senn 8 saate evinde sicaksa eksir yogurt firindada 5 saat fazla en fazla 4 saat ben tam tutsun diye beklerim kisin yazin 3.5 saat filan 5 yillik evliyim hazir yogurt almam hic sutu guzelce pisir kaynasin duz bi yere al ilisin hafif parmak yalacak sekilde olacak ben buyuk tencereye 1 2 yemek kasigi koyuyorum yogurt sute gore az bisey yogurt karistir kapat agzini ben genelde battaniye tarzi birseylere iice sariyorum cok sarsmadan bi yere koyuyorum max 4 saat sonrada dolaba atiyorum susuz cok guzel oluyor ama ben devam sutuyle yapicam 7 aya kadar yogurdu doktorum inek sutu verme bulursan kutu keci sutunden yap dedi sarktayiz dogudayim suan bulamadim keci sutu cok vitaminli tavsiye ederim
kızlar bir iki ay içinde hepimiz ek gıdalara geçicez çok önemlimi bilmiyorum ama nasıl kaşık kullanmalıyız bir fikriniz var mı?
Aptamil Milupa 1 numarayı kullanıyorum. Bugün 1 kere verdim 2 saat uyumuştu. uyumadan yarım saat önce emzirmiştim.hangı mamayı kullandınız cnm. mama kakayı degıştırıyo onu bılıyorum sadece
Hadi canim diyesim geldiKizlar oglum anne dedi cokkk mutlu oldum aglamalarinin arasida anneye benzer bisey derdi ama birkac defadir bariz durup dururken anne deyip susuyo cok hosumuza gitti oyle esimle sok olduk daha erkenmi sizinkilerde varmi boyle
Kizlar oglum anne dedi cokkk mutlu oldum aglamalarinin arasida anneye benzer bisey derdi ama birkac defadir bariz durup dururken anne deyip susuyo cok hosumuza gitti oyle esimle sok olduk daha erkenmi sizinkilerde varmi boyle