2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

bende kullanmıyorum rahatsız olmasın dıye habıre ustunu degışıyom.Annemde mendıl koy dıyo ama ben senın gbı oyle ıslak görunce cok rahatsız oluyom.aslında haklılar bızım yaptıgımız yanlış

Doktora götürün eğer fiziksel sorunu yoksa size adem gunesin bebeklerde uyum problemi dost tv 2.bolumu tavsiye ederim. YouTube aratip bulabilirsiniz.

gece öksrmüyomu peki benimki gündüz değil ama gece öksürüyo öksürmekten uyuyamıyo

Gecede oksuruyor ama cok değil oyüzden ilac kullanmiyorum ama siddeti artarsa cogalirsa yoluna yordami na bakarim.ayva cekirdegini aksamdan bir cay bardagina ilik suya birak 6 7 adet.sabah gun icinde 2 3 kezz 2 cay kasigi ver .oksuruk surubunun adi ne

merhb canım damla vermiyorum ben.arada anason ya da rezene veriyorum ama çok nadir.
uyuma sorunu bende de var.bir ara düzene girmiştik ama şimdi çok sık uyanıyor.birde gece uykuya zor gidiyor

canım bir tanıdığım sıcak havlu yapıp sırtına koymuştu çocuğun öyle geçti öksürüğü

kızlar akşam çoçuğu kaçta yatırıyorsunuz.ve nasıl uyutuyorsunuz.
ben kendi uyumasını sağlamaya çalışıyorum ama malesef olamıyor.

propan sanırım reçeteyi tam okuyamıyorum ama

Bizimde evde içmiyo canım mutfakda içiyordu öyle dedikten sonra balkona çıkıyo ve elini yüzünü yıkıyo iyice protax mı ne sıvı sabun varya ondan aldım 0,99 bakterileri yok ediyomuş diye önünün ıslaklığı için altı naylon önlük yada mendil kullanıyorum sonra dayanamayıp çıkartıyorum eczaneye gitmişken kaşıkları sorsana ikili satılıyo.

9 buçukda hazırlıklara başlıyoruz geceliklerini giydiriyorum iki gezdiriyorum emziirirken memede uyuyo saat 10 oluyo yani uyuyana kadar.

Ben artık vazgeçtim kendi kendine uyuna işinden dün akşam youtube den pedegog adem güneş in bebrklrrde uyum problemi adlı isimli söyleyişini dinledim tavsiye ederim sana da

Yok arkadaşım kendi kendine uyumuyor benimki de. Bıraksam öyle bi ağlıyo ki komşular işkence yapıyorum sanır. 9 da odaya giriyoruz ama öncesinde 7 ye kadar uyudu uyudu 7 den sonra 9 a kadar uyku yok. 9da odaya gidiyoruz meiyor eğer çok uykusu varsa memede uyuyor orda uyumazsa ana kucağında sallayarak uyutuyorum ama her yarım saatte bir en fazla saatte bir mızıklıyor. Babam ayakta sallamaya alıştır dedi. Gündüz sallayınız uyuyor ama gece hayatta ayakta sallamaya gelmiyor. Garip garip huylar edindi benim velet :) ama 9da yatmaya alıştı odaya girer girmez ninnisini söylemeye başlıyor.:)

Bende gaz ilacina devam ediyorum birakinca huzursuz oluyo oglumda 8 bucuk 9 bucuk arasi uyuyo ayagimizda salliyoruz veya hamak besik yaptirdik onda salliyoruz oyle uyuyo

Bende gaz ilacina devam ediyorum birakinca huzursuz oluyo oglumda 8 bucuk 9 bucuk arasi uyuyo ayagimizda salliyoruz veya hamak besik yaptirdik onda salliyoruz oyle uyuyo

Gaz damlası vermeyi keseli 2 ay oldu. Eğer 7kgnin üştündeyse bebeğin alıştıra alıştıra kesebilirsiniz. Bizim doktorumuz öyle demişti. Bi dene istersen sende.

Ben kuzucuğumu yatağına yatırıyorum ninni söylüyorum kafasını okşuyorum uyuyo geceleri 10 gibi..ama gündüz sallamadan imkanı yok yarım saatten fazla uyumuyo..ben çözemedim bu oğlanı onunla bunun ne farkı var niye uyumuyo..bazen oluyo 2 saat kalkamıyorum salıcam diye..uyumazsa huzursu oluyo gün boyu..minik sıpammm

Ben artık vazgeçtim kendi kendine uyuna işinden dün akşam youtube den pedegog adem güneş in bebrklrrde uyum problemi adlı isimli söyleyişini dinledim tavsiye ederim sana da
bakarım canım....ama ne güzel alıştıranlar var

aynen yaaa etinden et koparmışım gibi dayanamıyorum alıyorum kucağıma öyle uyuyor yada emerken uyuyakalıyor...
birede birbuçuk saatte bir uyanıyor emmek istiyor belkide sütüm azaldı artık..
gece birşeyler oluyor sanki gündüz bir şekilde pış pış yapıp uyutuyorum ama gece için odaya girince yok cırlıyor resmen..anlamadım gitti.

benim de tam tersi desene ben gündüzleri uyutuyorum çok uzun uyumuyor ama ara ara uyuyor sürekli ama gece ne oluyorsa anlamıyorum uyutamıyorum.

Elleriyle gözlerini ovuşturmuyor mu canım ya? Ben kundaklama yapcam nerdeyse uyuturken ellerini tutmazsam gözlerini ovalamaktan uyumuyor.

Elleriyle gözlerini ovuşturmuyor mu canım ya? Ben kundaklama yapcam nerdeyse uyuturken ellerini tutmazsam gözlerini ovalamaktan uyumuyor.

aynı dert bende de var canım gözler kıpkırmızı oluyor resmen.birde emziğini ağzından çıkartmayı öğrendi sürekli alıyor ağzından ve birdaha geri alamıyor haliyle

hepinize teşekkür ederim mesajımı cevaplamışsınız
bugün adet oldum ve süt iyice azaldı ama kızım bugün sabahtan beri çok az emiyor ve süt az diye formül mama verdim aptamil1 almadı biberonu reddetti halbuki 1. ay civarı bi ara sütüm kesilmişti baya biberonla içiyordu mamayı tamamen unutmuş sanki... ağladı biberonu çek diye. aç olsa alırdı diye düşündüm. sonra ek gıdaya bu ay başlamama kararı almama rağmen bir de meyve suyu deneyeyim dedim havuç ve armut suyu verdim cam rendeden geçirip tülbentten süzdüm onu bir iki kaşık aldı size dr lar meyveyi nasıl verin dedi suyunu mu püresini mi ? 6. aydan sonra püre verilecekmiş.

kaşık maması deneyeyim diye düşünüyorum ama eşimde mama verme mama verme doyuyo herşeyi normal deyip duruyor.
boyu olması gerekenden uzunmuş dr öyle söylüyo kilosu normal diyo ama sınırda . 6 kilo en alt sınır bu 6050 zaten ..ama ilk ay 3 sonra 5 -3 ve en son 2 cm uzadı, baş çevresi de büyüyor dr babası gibi ince uzun olacak manken gibi daha ne istiyosun diyor başka bi dr a götüresim var açıkçası bi arkadaşta zayıf, büyümüyo iri doğdu minik kaldı diyip diyip moralimi bozuyor.

Son düzenleme:

Ovuşturmaz mı bide kafasını bi o tarafa bi bu tarafa çevirir durur..heralde yerleştiriyo kafasını...yan yatırıyorum bazen öyle de rahat ediyo 20 dk falan ninni söylüyorum artık üst kat komşumuz ne düşünüyosa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…