2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Benim oğluşum çok sıkıntılı ve mızmız bu gece...memeden ayrılmak istemeyen oğlumu emmeye zorladım ilk kez...bağırdı sürekli..emmek istemiyo..erkek anneleri ben sünnet zamanı geldi ondan sıkıntısı var diye düşünmeye başladım..dış tarafında çok minik bi kızarıklığı var çiş yaparken canı acıyo sanırım..haftaya cuma randevu aldık sünnet muayenesi için..uyudu kuzum ama inşallah gece sıkıntılı geçmez

Soğumayacak şekilde güzelce sarsıysan tutar canım..hadi hayırlı olsun bakalım..ben daha ek gıda işine girişmicem en az 2 ay daha

Biz o işi kasım ayında hallettik canım yaa. 20dk da bitti. Çok rahat geçti keşke beklemeseydin daha fazla hareketlenmeden hemen yaptır canım bence.

Soğumayacak şekilde güzelce sarsıysan tutar canım..hadi hayırlı olsun bakalım..ben daha ek gıda işine girişmicem en az 2 ay daha

Bende girmezdim de işte önümüzdeki ay işe başlıcam ya ondan biraz biraz alışması lazım başka şeylere canım

Biz o işi kasım ayında hallettik canım yaa. 20dk da bitti. Çok rahat geçti keşke beklemeseydin daha fazla hareketlenmeden hemen yaptır canım bence.

Biz de yaptıralım dedik eşim doktor beğenmedi...bana kalsa doğumdan hemen sonra yaptırcaktım..üfff ya canım çok sıkıldı...inşallah haftaya cumaya kadar biraz olsun sıkıntısı geçer

Biz de yaptıralım dedik eşim doktor beğenmedi...bana kalsa doğumdan hemen sonra yaptırcaktım..üfff ya canım çok sıkıldı...inşallah haftaya cumaya kadar biraz olsun sıkıntısı geçer

Sana tavsiyem hastanede yaptır muayenehanede yapıyor bazı doktorlar alerji falan varsa sıkıntı olmasın.

Sana tavsiyem hastanede yaptır muayenehanede yapıyor bazı doktorlar alerji falan varsa sıkıntı olmasın.

Aynen canım..hatta devlet hastanesinde çok iyi diye duyduğumuz bi doktordan aldık randevuyu bütün arkadaşlarımızın çocukları onda sünnet oldu..ama bu daha muayene inşallah sünnet randevusunu hemen verir vermezse özel hastanede yaptırcaz

Devlet hastanesinde genel anestezi verip yapıyorlarmış ben öyle biliyorum. Genel anestezi almasin bebiş daha çok küçük. Biz lokal anestezi ile yaptırdık.

Devlet hastanesinde genel anestezi verip yapıyorlarmış ben öyle biliyorum. Genel anestezi almasin bebiş daha çok küçük. Biz lokal anestezi ile yaptırdık.

muayenesini olsun da bakalım ne diyecek doktor.. genel anestezi derse biz de istemiyoruz..kıyamam minik adamıma..

ben de sünnet düşünüyorum hhatta konusuda geçti burda doğar doğmazdı niyetim ama hamileyken karar vermek kolaydı sonra vazgeçtim şimdi eşim yaptıralım diyor ben korkuyorum nasıl oldu hemen iyileşti mi bakımı nasıldı özelde mi yaptırdın çok soru sordum ama ben çok endişe ediyorum bu konuda:)

Özelde yaptırdık biz başta bende çok korktum ama küçük adam tam erkek gibi davrandı evet biraz ağladı ama sonrasında hiçbir sorun yaşamadik 1 haftada iyileşti merhemini çok düzenli sürdüm zaten doktor nasıl bakım yapacağımı söyledi tek sıkıntı kilolu bebek olduğu için pipi içine kaçıyordu hala da kaçıyor onu çıkarıyorum sürekli. Ama hiç ağlama olmadı sünnetten sonra.

kizlar buyuk kizim krese gittigi icin disari cikmam gerekiyordu pazartesi servise baslicak ben hem kizim hem kendi islerim icin disari ciktigimda anneannemiz milupa sutlu princli kasik mamasi veriyordu kizima 1 ogun kasikla yedigi kadar ve az yiyordu ama bize huzuli kilo yapti 2 haftada 700 gr civari almis biz vermiyoruz artik doktorum fazla dedi az kilo alanlar deneyebilir

Pastörize sütlerdende olur dedi bizim aile hekimi,hadi inşallah tutmuştur
Benim oğlum ne zaman öyle ağlasa emmek istemese bi kaldırıyoruz iki gezdiryoruz sakinleşsin diye gaz çıkartıyo gaı olunca emmek istemiyolar yatmak istemiyolar.Biz sünnetimizi 3 günlükken yaptırdık iyikide yaptırmışız 3. günde banyosunu yaptı oğlum göbek düşmeden sünnet yeri iyileşti gözleri açıktı anneannesiyle babası tuttu gözler açıkken oldu bu konuda doktorumu iyi ki dinlemişim. biran önce yaptır canım sende.

Allahım sifasini versin uzme annesi kendini insallah toarlar en kısa zamanda cocuklar tabiki hastalanacak maalesef bunu engellemek bizim cok elimizde olmuyo toparlar insallah biran once

Beim iş yerim bu konuda rahat olunca ben 6ayın tamamını aldım..ama şimdi de daha çok alışacaz birbirimize alışması daha mı zor olur diye düşünüyorum

Çok şanslısınız tadını çıkarın valla üç aylıkken bırakıp işe gelmek zorunda kaldım:2:ilk hafta hergün ağlaya ağlaya gelip gittim evde o işte ben ama alıştık çok şükür..

bnde 3,5 aylıkken başladım çok zor gerçekten ama annem baktığı çin gözüm arkada kalmıyo

Pastörize sütlerdende olur dedi bizim aile hekimi,hadi inşallah tutmuştur.

Sanırım tutmamış sıcaklığı ayarlayamadım sanırım. Fırında 40-50 derecede 5saat tutarak yapsam olur mu ki? Daha tadına falan bakmadım ama pek olmuş gibi durmuyo. Babamın yaptıklarına hiç benzemiyo :)

Biz 10günlükken yaptırdık sunnetini şükür rahatız tavsiye ederim herkese

Kaç saat sarılı tuttun canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…