canım kaşığın markasına evde bakarım,eşinin yaptığını her eş yapıyo merak etme çocuk hasta olur sen suçlu olursun çocuk huzursuz olur huysuz olur niye böyle bu çocuk yine suçlu sen olursun ağlar niye ağlıyo bu çocuk hiç morelini bozma canım hep suçlu anneler, bizimki en son hasta olduğunda dışarı çıkmadan hasta oldu ondada yine suçlu bendim aynen benim eşimde sigara içiyo ve sigara kokusu gerçekten tetikliyo o akşam havalandırmada içti sigarayı oğlum gecesinde öksürmeye başladı öksürük zaten yabancı bi mikrobu çıkartmaya çalıştığı için oluyomuş,ve hususi doktorun yanında sordum bu soruyu akşamdan mutfakta veya havalandırmada içilen sigara ertesi sabaha etki edermi dedim evde balık pişirince nereye giderse koku sigara kokusuda öyle biz duymayız ama onlaın burunları şu an çok hassas dedi eşim çıktıktan sonra kızdı ama etkili oldu artık balkonda içiyo elini ağzını yıkamadan gelmiyo,doktora gidersen doktor evde sigara mı içiliyo diye sordu bana de
canım çok sağol bizim doktorda aradan aldı acil deyince bende anadolu sağlık merkezine gidiyorum. şükür iltihaplık bi durum yokmuş. öksürük şurubu verdi bide odanın havasını değiştiricek bişey verdi okaliptusluymuş:). yatmadan odasını havalandır ve başını yükselt yatırırken dedi. iyi söyledin canım eve gidince öyle dicem. benim eşim evin içinde içmiyo balkonda içiyo bide en kötüsü banyoda içiyo .
bu arada çocuğu öksüren anneler öksürünce ılık su verebilirmişiz