2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

canım kaşığın markasına evde bakarım,eşinin yaptığını her eş yapıyo merak etme çocuk hasta olur sen suçlu olursun çocuk huzursuz olur huysuz olur niye böyle bu çocuk yine suçlu sen olursun ağlar niye ağlıyo bu çocuk hiç morelini bozma canım hep suçlu anneler, bizimki en son hasta olduğunda dışarı çıkmadan hasta oldu ondada yine suçlu bendim aynen benim eşimde sigara içiyo ve sigara kokusu gerçekten tetikliyo o akşam havalandırmada içti sigarayı oğlum gecesinde öksürmeye başladı öksürük zaten yabancı bi mikrobu çıkartmaya çalıştığı için oluyomuş,ve hususi doktorun yanında sordum bu soruyu akşamdan mutfakta veya havalandırmada içilen sigara ertesi sabaha etki edermi dedim evde balık pişirince nereye giderse koku sigara kokusuda öyle biz duymayız ama onlaın burunları şu an çok hassas dedi eşim çıktıktan sonra kızdı ama etkili oldu artık balkonda içiyo elini ağzını yıkamadan gelmiyo,doktora gidersen doktor evde sigara mı içiliyo diye sordu bana de

canım çok sağol bizim doktorda aradan aldı acil deyince bende anadolu sağlık merkezine gidiyorum. şükür iltihaplık bi durum yokmuş. öksürük şurubu verdi bide odanın havasını değiştiricek bişey verdi okaliptusluymuş:). yatmadan odasını havalandır ve başını yükselt yatırırken dedi. iyi söyledin canım eve gidince öyle dicem. benim eşim evin içinde içmiyo balkonda içiyo bide en kötüsü banyoda içiyo :KK43:.
bu arada çocuğu öksüren anneler öksürünce ılık su verebilirmişiz

canım çok sağol bizim doktorda aradan aldı acil deyince bende anadolu sağlık merkezine gidiyorum. şükür iltihaplık bi durum yokmuş. öksürük şurubu verdi bide odanın havasını değiştiricek bişey verdi okaliptusluymuş:). yatmadan odasını havalandır ve başını yükselt yatırırken dedi. iyi söyledin canım eve gidince öyle dicem. benim eşim evin içinde içmiyo balkonda içiyo bide en kötüsü banyoda içiyo :KK43:.
bu arada çocuğu öksüren anneler öksürünce ılık su verebilirmişiz

Canım o okaliptuslu seye dikkat et çok sakın damlayi fazla kaçırma bende almıştım onu yatagina damlatirim nefes açar diye fazla kacirmisiz sonra kokusu bir agirlasti odaya kokudan girilmedi int. Den arastirdik kazla kaçınca nefes borusunda sikintiya yol aciyomus tehlikeli biri tecrubesini anlatmisti bence 1 2 damladan fazla damlatma

annemde çok az da olsa at dıyo ama ben atmadım dr kıtap verdı bana beslenmeyle ılgılı orda atmamışlar bende atmıyorum
çorba yapmaya başlamıştım ben ama dr otekı ay dedı bu ay sadece elma armut püresi ve yogurt dedı:KK4: genede ben yapmaya başlıcam 5 aylık oldu nerdeyse

kitabı bizlerede söyle dostum. bizde faydalanalım

benım mılupa nın bebeğim dıye bır kıtabı.ama kıtap reklamdan çok bıgılerle dolu. o yuzden ek gıdaya gecışte drum dırek burdan ornek lıste bakabılırsın dedı.

Canım o okaliptuslu seye dikkat et çok sakın damlayi fazla kaçırma bende almıştım onu yatagina damlatirim nefes açar diye fazla kacirmisiz sonra kokusu bir agirlasti odaya kokudan girilmedi int. Den arastirdik kazla kaçınca nefes borusunda sikintiya yol aciyomus tehlikeli biri tecrubesini anlatmisti bence 1 2 damladan fazla damlatma

doktorun dediğini almadım daha ama eve giderken alıcam ama kaynamış suya konulan bişeymiş seninkidemi öyleydi

Dışarı cikarmk hava almasi daha iyi evde ayni havayi solumasi daha mi iyi. Çok biliyor zaten babasi.ayva cekirdegini denedinmi. Gogsune sicak havlu koyabilirsin.ayaklarina bir kat daha corap giydir.ben kizimi dogdugundan beri haftada iki kez disari cikariyom hasta olmadi mi oldu suan bile hasta öksürüğü bile var.kendim zencefil iciyom kizimada ihlamur verdim 2 cay kasigi.

gece öksrmüyomu peki benimki gündüz değil ama gece öksürüyo öksürmekten uyuyamıyo

Kızlar fırında yoğurt yapma denemem on numara beş yıldız oldu:KK9::KK9::KK9: kesinlikle deneyin derim. Bu arada ben izmirde oturuyorum ama aptamil kullanmıyorum yardımcı olabileceğim bili var mı canım

kızar bide bu çocukların önü çok ıslanıyo değiştiriorum beş dk geçmeden yine ıslanıyo :KK43: önlüklerin altına geçio nasıl becerio bilmiyorum belkide bundan hasta oldu

doktorun dediğini almadım daha ama eve giderken alıcam ama kaynamış suya konulan bişeymiş seninkidemi öyleydi

Ben kafama gore almistim yastigina damlattik ama fazla kacirmisiz benimkinin adi cold mix ama suya damlatacaksan sorun olmaz diye dusunuyorum seninkinin adi ne ve suya kac damla koy dedi ? Kokusu guzel aslinda orman gibi kokuyo ama iste fazla kacirmamak lazım

Ben kafama gore almistim yastigina damlattik ama fazla kacirmisiz benimkinin adi cold mix ama suya damlatacaksan sorun olmaz diye dusunuyorum seninkinin adi ne ve suya kac damla koy dedi ? Kokusu guzel aslinda orman gibi kokuyo ama iste fazla kacirmamak lazım

99banyo yağı diye bişeyy internetten bi bak istersen kaç damla olduğunu yazmamış reçeteye

kızar bide bu çocukların önü çok ıslanıyo değiştiriorum beş dk geçmeden yine ıslanıyo :KK43: önlüklerin altına geçio nasıl becerio bilmiyorum belkide bundan hasta oldu

Canım önlük bebek icin pek rahat olmuyo ben bluzunun altından mendil kokuyorum gunde 2 3 defa islandikca mendili degistiriyorumz bende senin gibi sürekli üstünü degistiriyodum annem bana kızdı cocugu hasta edersin oyle sürekli soyundur giydir olmaz mendil koy dedi oyle yapiyorum bence daha iyi oldu gunde 1 kez de üstünü degistiriyorum siddetle tavsidye ederim sende oyle yap

Bence ilk once 2 damlayla basla dene biz 4 damla koyduk cok ağır oldu

baktım canım şimdi hatta yıkama suyuna koyuyolarmış ama ben odaya koyucam sadece bi kase sıcak suya 5 damlaymış :) mantıklı mendil olayı bende öyle yapmaya başladım son zamanlarda ama bluzu ıslanıncada rahatsız oluyorum ben:KK43:

Kızlar gaz ılacına devam edıyormusunuz yoksa kestınızmı
bıde benım kızım gecelerı artık daha fazla uyanıyo nedendır acaba bılemedım
gecen cıcıbebe verdım belkı doymuyordur dedım ama gene memeden ayrılınca kısa surelı uyuyp uyanıyo
en ıyısı dra gıtmek

Kızlar gaz ılacına devam edıyormusunuz yoksa kestınızmı
bıde benım kızım gecelerı artık daha fazla uyanıyo nedendır acaba bılemedım
gecen cıcıbebe verdım belkı doymuyordur dedım ama gene memeden ayrılınca kısa surelı uyuyp uyanıyo
en ıyısı dra gıtmek

gaz ilacını vermeyeli çok oluyo canım yaa .ama ben sürekli rezene içtim yani rezene ile karışık bişeyler vardı içinde çörek otu bile vardı.valla canım uyanma konusuna doktorların pek bi yorumu olamıyo sağlıklı ise bebek oda ile ilgili bişeyler sölüyolar yani havalandır . sıcaklığını azalt falan flan die.

Kızlar fırında yoğurt yapma denemem on numara beş yıldız oldu:KK9::KK9::KK9: kesinlikle deneyin derim. Bu arada ben izmirde oturuyorum ama aptamil kullanmıyorum yardımcı olabileceğim bili var mı canım

yok cnm sağol.ben önceelerı aptamıl kullanıyodumya bır kutu aldım 2 kere kullandık gaz yaptı dıye dr mamayı deiiştirdi kutu oylece kaldı.İzmirden arkadas varsa yollayım dıcektım malum az para değiller

X