2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Benim velet de döndü az önce Yerde yatar vaziyette bırakmıştım mutfağa gittim geldim benim tosun dönmüş. Iyi ki yerde yatırmışım. Bu Eylül bebekleri anlaşmışlar herhalde annelerimizi hep beraber şaşırtalım deli edelim diye

Kontrolleri iyi çıktı dimi canım. Inşallah huzursuzluk yapmaz. Ateş ölçeri yanından ayırma canım.. Ben sırt üstü bıraktım yüz üstü dönmüş velet.

yok cnm olmadı zaten bır kere kakasını yapıyo kızım.senınkı sadece anne sutu alıyosa acele etme derım gerci annelerımız hep erken gıdaya gecmışler.bızde acele edıyoruz dımı

Kontrolleri iyi çıktı dimi canım. Inşallah huzursuzluk yapmaz. Ateş ölçeri yanından ayırma canım.. Ben sırt üstü bıraktım yüz üstü dönmüş velet.

Çok saol canımm..inşallah çıkmaz ateşi daha hiç bi ilaç vermedim ateş durumuna göre vereyim diyorum..uyuyo kuzum şimdi..ebemiz çok iyi gidiyo gelişimi dedi 8.200gr. Olmuş evdesin değil mi işe başlamadın dedi yok dedim hazirana kadar evdeyim..o zaman 6.ayını doldurana kadar ek gıdaya başlama dedi..benim oğluşum da geçen gece babasıyla ben başka bişeylerle ilgilenirken dönüverdi".çok şaşırdık..kanepenin üzerindeydi tesadüfen döndü heralde dedik tekrar çevirdik yine döndü..alkışı hak etti..

Bende de oyleydi hatta daha emerkende çıkarttığı oluyordu gavikon kullandim gecti artik kullanmiyorum.memeyi cekmesi sutun az olunca oluyor canim bende de bazen öyle oluyo

Selam hanımlar ben normal dogum yaptım nerdeyse 5 ay oldu ancak dogumdan sonra bende bir türlü geçmeyen kasık ve ayak agrisi peydahladi bazı zamanlarda çok şiddetleniyor bazen ayaklarımın üstüne basmakta zorlanıyorum belden aşağım hala kötü durumda yani benim gibi olanınız var mi böyle devam ederse doktora gitcem acaba kalıcı bi hasar mi olduki yada emzirmeklemi alakalı acaba 10 gun 0nce aslında kadin doguma gittim dogum sonrasi kontrolumu olmamistim yeni gittim ona normal hersey dedi fikri olan var mi aranizda?

Evet galiba anlasmislar.onceden donuyordu ama kolunu altindan cikaramiyordu artik onuda yapıyor. Yakindada sürükleyerek ilerlemeye başlar bunlar.cok dikkat etmek lazım.

Evet galiba anlasmislar.onceden donuyordu ama kolunu altindan cikaramiyordu artik onuda yapıyor. Yakindada sürükleyerek ilerlemeye başlar bunlar.cok dikkat etmek lazım.

Artık koltuklar çok sakıncalı galiba. Kaşla göz arasında yürüyüverir bunlar şimdi

Gelir gelmez uyuduğu için veremedim calpol akşama doğru veririm ben de..2. Ay aşısında bile hemen verdiğim halde ateşi yükselmişti..kan ilacı olarak ferro sanol verdi..eylül bebekleri coştular ohhhh

Ben kan damlasına başlamadım daha 5. Ay kontrolünde kan tahlili yaptırıp öyle başlamayı düşünüyorum vegaform diye bi damla tadı fena diil ama kabızlık yapabiliyormuş. Korktum biraz onun için tahlil yaptırmadan vermeyeyim dedim.

sağol canım ben kararımı ikeadan yana verdim ev küçük zaten bide hantal şeyleri hiç sevmem sadece endişe ettiren parasıydı uygun diye ama herkes de memnun

olmuş olmuş çok güzel bir foto bebiş tembel değildir de ne gerek var dönmeme diyordur belki benim yeğenimde geç döndü erken yürüdü şimdi çok hareketli ve zeki istediği zaman döner aras bey

Vallahi harika super olmus

çok teşekkürler teyzesiiii

aynen cnaım bizim 4 aylık olmamıştı yaptım bizimkide sıkılan bir çocuk ben yerde boruları çıkarıyorum üstüne koyuyorum o şekilde hareket etmesi daha rahat oluyor herhalde çok uzun süre boruları istemiyor tekme atarak yamultuyor sinirli de biraz kendileri

artık dikkat etmek lazım tetikte olacaz ne zaman ne yapacakları belli olmuyor burdan gidemez dediğim zamanlarda düşme tehlekisi atlatıyoruz şimdi böyleyse emekleyince ne yapacaz acaba onlar önde biz arkada gerçi bi yandan iyi olur fazlalık kiloları veriris

bizim de bir ara öyleydi sonra düzeldi kendiliğinde üşüttük herhalde o ara, bide çıkarıyorsa devamlı acıkıyordur tekrar

sorunun kaynağını bulmuşsn tebriklerr şimdi gelsin püreler

canım sen ne zaman alamayı düşünüyorsun mama sandalyesini yani ne zaman oturtcaksın ben de ikea alcam ama onun ki tek pozisyon ve dik ne zaman kullanmaya başlanmalı bilemedim

Artık koltuklar çok sakıncalı galiba. Kaşla göz arasında yürüyüverir bunlar şimdi
Aman sen yaninda yokken koyma sakin.bende cekyati actim yaninda dururken uzerine koyuyorum.yoksa isim varsa kayrolasinda duruyor.o gunleride gorelim hayirlisiyla:)))

Bendede ayni damla var ben de vermedim daha kanina baktirayim doktorumuz ne derse yaparim öyle yaparim

ben başladm bı skıntı yaşamadım. dr demıştı zaten 4 ayda sağlık ocagından kan damlası başlancak dıye.ben ıhtıyacları oldugunu duşunuyorum cnm

Bende de oyleydi hatta daha emerkende çıkarttığı oluyordu gavikon kullandim gecti artik kullanmiyorum.memeyi cekmesi sutun az olunca oluyor canim bende de bazen öyle oluyo

canım bu son zamanlar hep aynı seyı yapıyo memeyı hıc bırakmıyo ben cekıyorum laktamıl ıcıyorum
daha baska ne yapabılırıım sence

kızlar şu bahsettiğiniz ikeanın mamasandalyesinin linki var mı ?

bide biz ne zaman oturtcazki onları mama sandalyesine

Oyun halısı oydu buydu derken sıra mama sandalyesine geldi değil mi? Hangisinden alsak aceba..ikeanınki rahat mı?bana çok basit fibi geldi ama kullanışlı ve rahatsa çok para vermeden onu almak mantıklı

Ben sunny baby nin aldım memnunum yuseklik ayarı sırt ayari var 3 yaşına kadar da kullanilabilirmis

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…