Vavvvv supermis ne becerikli kadinsiniz
aslında alakam yoktur da annem yardım etti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vavvvv supermis ne becerikli kadinsiniz
Esra hanım benim bebeğim 11eylül doğumlu 6 kılo alt sınırda gıdıyor.çok kaygılıyım sizin bebeğiniz nasıl?
Eki Görüntüle 940639 bizim yaptığımız oyun halısı
Merhaba annecikler
Bebişlerinizd sizlerde iyisinizdir inşallah
Hamileyken sıcaklardan uyuyamıyordum son iki aydırda arasım hep gececi oturuyoruz birlikte :)
Ama çok şükür damak kaşıntıları haricinde keyfimiz yerinde
Doğsun diye gözünün içine bakıyordum şimdide dönsün diye bakıyorum biraz tembel haliyle bu ayın 27sinde 5. Ayını da dolduracak ben hala atama olmadığı için evde onunlayım geçinip gidiyoruz
Hepinizide mis kokulu bebeciklerinizi de öpüyoruz
Arasla fotomuzu koymaya çalıştım umarım olmuştur :)
Sizi gordugume sevindim hamileligimin basindan beri takip ediyodum sizi ve rumeysayi cok iyi hatirliyorum aras dogdu dogacak derken ayni heycani inan yasiyodum artik donmeler bekleniyor iyi oldugunuza sevindim
kızlar aranızda mama sandalyesi alan var mı araştırıyorum ama nasıl bişe almalıyım karar veremedim
Eki Görüntüle 940639 bizim yaptığımız oyun halısı
Ahh evet dönecek diye bekliyoruz yürüteç seçiyoruz :) nicki hatırlayamadım hamileyken yazmıyomuydunuz sizin bebiş nasıl peki ne kadarlık oldu
Kaş la göz arasi daha neler neler yapicaklar alıştırmalar başlamış annesi.Günaydin arkadaşlar.
Dün gece başıma geleni anlatmak istedim sizlere.
Oğlum daha tam donemiyordu sadece saga sola dönüyordu bende gece rahat kucagima aliyorum diye kayrolasinin parmakliklarini cikarmistim.dun gece yatagina koydum mutfaga kadar gidip geldim hemen bizimki
bir baktim tamamen dönmüş ayaklar aşağı sarkiyor emzik elinde onu agzina almaya çalışıyor aklim çıktı birde tepisiyor ayaklar boşa çıkmış tamamen
kızlar günaydınn yaa benim kızım 10 da uyurdu en geç dün gece 12de zor uyuttuk. neden öyle oldu acaba perşembe cuma günleri kayınvaliem bakıyo acaba naptı çocuğa bütün gün uyuttumu ne düzeni bozulcak diye çok korkkuyorum bide açmı kaldı acaba diye düşünüyrum çünkü göğsümü çekip çekip bıraktı dolapta süt vardı ısıttım onu bi güzel içti sonra uyudu . çalıştığım için işyerinde sağıyorum ben işteyken onu veriolar eve gelincede yemek bulaşık dinlenemiyorum acaba geceye sütmü kalmıyo böyle olan var mı aranızda kilosuda iyi olduğu için doktorda ne ek gıda ne başka bişey önerdi . bu arada 12 eylül doğum tarihimiz 4. ay knotrolümüzde 7150 idi kilosu.
allah razı olsun canım ıns
benımkıde aynı canım ya oksurugu arttı kusuyo bıde
Arkadslar oyun halısı önemlimi sizce
Kaş la göz arasi daha neler neler yapicaklar alıştırmalar başlamış annesi.
Kaş la göz arasi daha neler neler yapicaklar alıştırmalar başlamış annesi.
kızım artık emdıgını sureklı olarak cıkarıyo bu reflu mu oluyodu
bı de artık gogsumden hıc ayrılmak ıstemıyo ben cekıyorum o cekıyo anlamıyorum alıskanlıkmı bu yoksa sutmu az gelıyo doymuyomu
kızlar daha once yazmıştım nette okudum meyve püresi haşlamayla oluyomuş dıye. meğer benım mınık rendem yuzunden katı oluyomuş.cam rendeler bebekler ıçın yapılıyomuş meğer bılmıyordum kı hemen cam rende aldım rendeledım armutu elmayı mama gıbı oldu hakkatende yedı kızım.bende haşlamaktan vazgececğim haklısınız vıtamını kayboluyodur oyle belkı.sorun rendedeymış yanı