arkadaşlar mama sandalyesi araştırmaya başladınız mı fiyatlar çok ucuk acaba paraya kıyıp iyi birşey mi almalı yoksa idareten iş görecek birşey mi almalı karar veremedim ablam kızına almıştı 6 aylıkken şubatta 2 yaşına gircek hala kullanıyorlar onunki de iyi bir marka ama eşim ona o kadar para vermeye sıcak bakmıyor
Kızlar 16 Aralık işe başlama tarihim tamamını almak istedim kaç gün oluyor süt izni bilen var mı?
Ben de senin gibi her öğünde bir memeyi emziriyorum. Yeşil kaka hakkında farklı söylentiler var. Ben bir yerde bebeğin memedeki sütün hepsini içmesiyle alakalı olduğunu okumuştum. Bebeğin iyi kilo alıyorsa bunlara takılma bence. Bir memenin tamamını emzirip, beş dakika da diğer memeye tutmak yeterli. Gerçi benim kızım 10-15 dakika zor emiyor, hemen uyuyor. Buna rağmen bir haftada maşallah 440 gr aldı. Demekki, doğru yoldayız.
Ben de ilk oğlumda chicco almıştım. Gerçekten de hem pahalı hem de hantal ve çok yer kaplıyor. Koltuğu üç pozisyonlu falan ama valla ben hiç üçünü de kullanmadım. Mesela bir tanesi yatış pozisyonu. Açıkçası benim oğlum yemeğini yedi, oynadı ama hiç uyuyacak kadar da uzun oturmadı yani açıkçası o kadar para vermek, şimdiki aklımla çok saçma. O zaman hevesle alınıyor o kocaman ağır şeyler
Esrali çok doğru söylüyor. Ben iki sene önce mama sandalyesini ihtiyacı olan birisine vermiştim şimdi kesinlikle ikea'nın antilop mama sandalyesini alacağım. Fiyatı da 55 tl. Ekstradan bir de minderi satılıyor, o da sanırım 20 tl idi. Hatta dikkat et, ya Beko ya da Profilo reklamında çıkıyor o mama sandalyesi.
Ne gerek var sırf marka diye 200-250 tl vermeye! Al 55 tl'ye, en az 150 tl cebinde kalsın oh!
sadece anne sütü veriliyorsa suya ihtiyaç yok diye biliyorum. eğer su verirseniz boşuna yer işgal ettirmiş olursunuz diye okumuştum biyerde..Kızlar ya bisey sorcam bebeklerinize su veriyormusunuz benim bebegim 3aylik ben vermiyorum ama vermelimiyim doktorlar 6 aya kadar veemeyin diyolar ya
Canım malesef her cocuk bir değil ben bunu doktorada sordum cocugu oldugu gıbı kabullenmeyı ogren her bunye farklı kımıne 12 saat uyku yetmezken kımı 4 saatte bıle dınc kalkar dedı benım kızımda 12 de 1 de gece uykusuna yatıyo sabah 8 e kadar ıkı saatte bır emerek uyuyo gayet keyıflı uyanıyo bıda uyumaya hıc nıyetı olmuyo gunduzlerıde ıkı saatte bır ayagımda sallayarak yarım saat 45 dk uyuyo ama aysgımdan bırakırsam hemen uyanıyo cok uykusuz ama doktor eger sersem gıbı bakmıyosa kafayı toparlıyamaz bıhal almıyosa gözlerı yarı acık dolanmıyosa sorun yok zorla uyutma o uykusu gelince kendı uyumak ister anlarsın dedı sanırım yapıcak bişi yok benım kızımda cok zor uyuyo zor dalıyo öle öle buyucekler sanırım saglıklı olsunlar nspslım bız ilk kırk gun sabah 5 lere kadar uyumsdık agladık hep oyuzden ben bugunlere sukredıyorum bazen cok yoruluyorum gunduz hiç bi iş yapamıyorum yemegı bıle aksam esim gelince hslledıyorum bu tempoya alısmak zorundayım sanırım yoksa norslim bozuluyo sınırlerım yıpranıyo oldugunu kabuletmek gerekiyo baska cocuklarla kıyaslamsmak lazım mesela bende kendı uyuysn cocukları duydukca sasıyorum nerdeee
Kızlar bebekleriniz gece kesintisiz maksimum kaç saat uyuyor benimki 5 saat uyuyor ilk yattiginda arada bir de 6 saat sonra emzirip uyuttugumda 2 yada 3 saat uyuyor
Kızlar bebekleriniz gece kesintisiz maksimum kaç saat uyuyor benimki 5 saat uyuyor ilk yattiginda arada bir de 6 saat sonra emzirip uyuttugumda 2 yada 3 saat uyuyor
Ben de ilk oğlumda chicco almıştım. Gerçekten de hem pahalı hem de hantal ve çok yer kaplıyor. Koltuğu üç pozisyonlu falan ama valla ben hiç üçünü de kullanmadım. Mesela bir tanesi yatış pozisyonu. Açıkçası benim oğlum yemeğini yedi, oynadı ama hiç uyuyacak kadar da uzun oturmadı yani açıkçası o kadar para vermek, şimdiki aklımla çok saçma. O zaman hevesle alınıyor o kocaman ağır şeyler
Esrali çok doğru söylüyor. Ben iki sene önce mama sandalyesini ihtiyacı olan birisine vermiştim şimdi kesinlikle ikea'nın antilop mama sandalyesini alacağım. Fiyatı da 55 tl. Ekstradan bir de minderi satılıyor, o da sanırım 20 tl idi. Hatta dikkat et, ya Beko ya da Profilo reklamında çıkıyor o mama sandalyesi.
Ne gerek var sırf marka diye 200-250 tl vermeye! Al 55 tl'ye, en az 150 tl cebinde kalsın oh!
Kızlar ya bisey sorcam bebeklerinize su veriyormusunuz benim bebegim 3aylik ben vermiyorum ama vermelimiyim doktorlar 6 aya kadar veemeyin diyolar ya
Kızlar ya bisey sorcam bebeklerinize su veriyormusunuz benim bebegim 3aylik ben vermiyorum ama vermelimiyim doktorlar 6 aya kadar veemeyin diyolar ya
prof doktorun yazısında okudum ateş huzursuzluk emme isteksizlği yoksa sıkıntı yapmayın diyor.ben gene önlem amaçlı götüreyim içim rahat etsin.cünkü burdaki bi arkdaşın bebeğindede yeşil kaka gelmiş enfeksiyon cıkmıştı yanlış hatırlamıyorsam.zaten 10 15 dk emmesi normalmış diorlar fazlası bağımlılık olabilirmiş,
Ne kadar zamanda düzeldi peki ben iki gündür düzenli vermeye başladım ilacı ve hala çok fena gazı var
Kızlar ben kızımı emzirip gazını cikardiktan sonra oyun halisinda yada orada sıkılırsa kucagimizda iki saat falan oyaliyorum sonra uykusu geliyor oyun halisinda falan emzigi agzinda uyukluyor ama ben alip emziriyorum uyumadan zaten uykusu geldigi icin cok az emip uykuya geçiyor yani iki saatte bir emzirmis oluyorum sizce hata mı ediyorum kizim bu arada 13 gün sonra 3.ayini dolduracak