kızlar kızlar
ne zamandır gelemiyorum
özledim buraları da ama şunu yazmam bile nasıl zaman alıyor anlatamam
uyuyor ama bi yandan da mızık mızık yapıyor oğlum
hala bekleyen arkadaşlar azaldı artık sanırım merak ettiklerim de var ama geçmişi okuyamıyorum
(
doğum yapan arkadaşların gözü aydın olsun inşallah
bekleyenler de düzenli evinizin keyfini çıkarın
çok değil 10-15 gün sonra evinizin heryerinden küçük küçük mendiller battaniyeler minik tulumlar toplayacaksınız :))
bu arada o boydan çıtçıtlı tulumlar çoook işe yarıyor ben yeterince almamışım eşim gidip tekrardan aldı
çamaşırları minik minik olduğu için biriksin diye bekliyosun ama bu seferde yetmeyebiliyor
bide erkek bekleyenler altını değiştirirken pipiye dikkat edin
üstünüz başınız çiş olabilir
$
canım benim gözün aydın sen de kervana katıldın nihayet
Rabbim ağız tadıyla sağlıklı sıhhatli büyümesini nasip etsin Salihacığımızın :)
kafalar hep gitti diye diye geziniyorum bende canım uyku düzeni var zannediyorum ama yok iki dakika oturamaz oldum o uyuduğunda bende yatayım diyorum ne zaman dalsam rüyamda ya kucağımdan düşürüyorum ya ağlıyor sanıp kalkıyorum 22 günlük olduk 40ımız da çıksaydı uykusu düzene girer inşallah bebeklerimizin canım
canım hiç korkma benimkisi de sarılık oldu mama da verdim biberonla meme de verdim şimdi biberonu beğenmiyor illaki memem de duracak kokumu alacak sarılığı atması için bağırsakları çalışmalı çişini kakasını bol bol yapmalı e onun içinde tok olmalı sağlığı için ver canım sen mamayı geçmiş olsun bebişine
canım duygusal annecik mi oldun sen
ne olacak bizim bu halimiz bende geçenlerde 2 saat aralıksız ağladım
sonra olmadık şeylere de katıla katıla gülüyorum
asabım çok bozukk
ama oğluma feda olsun aklım fikrim diyorum :)
nebilimiz iyidir inşallah sağdığın sütler şifa olsun büyüsünlerde arasla oynayacaklar daha