- 19 Ağustos 2013
- 100
- 0
Bebegımın koprucuk kemıgı kırılmıs dogumda :--( aglamamak ıcın zor tutuyorum kendımı kolumda hala serum kendıme bıle halım yok:-(
kardesımde ogretmen cnm bızde anca bırhafta rapor ayarlabıldık.ıns ıstedıgınız gııbı olur cnm
Bebegımın koprucuk kemıgı kırılmıs dogumda :--( aglamamak ıcın zor tutuyorum kendımı kolumda hala serum kendıme bıle halım yok:-(
Okudukca hayretler icerisinde kaIiyorum sezeryan olanlari...
Normaldogum yapan cok az.Doktorlar nasil izin verio. Yani herkesin saglik problemi yok dimi. Tabi ki problem varsa normal sezeryan olmak ama Kardeslerim sezeryan iyi birsey olsa Rabbimiz normal yontemi oyle ayarlardi normal dogumdan Korkmayin.
Sezeryan doktorkarin isine gelio Allahim ya gercekten cok ilginc Turkiye deki Doktorlar. ..
Kızlar sabah 8:30 dan berı hastanedeyız bebegım ve benım kontrolum vardı doktor bebegım ıcın rontgen ıstedı sonra cektırdık ve bır sorun var bıdaha cekılcek normal dogum mu kırık cıkık olabılır dedı ama doktor daha sonucları gormedı ıns bıseyı yoktur kuzumun sonra ben kendı doktoruma cıktım hıc ıyı olmadıgımı acıl serum takılmasını soyledı ve ılk kan alındı bebegımı emzırmem gerek dedım cunku 3 saattır ac ve serumda 1 bucuk saat suruyo ama ondada sorun cıktı serumu cıkartamadılar ve ıkı kere gelıp kan aldılar ıns bırseyım yoktur ama en onemlısıde kızım ıyıdır ıns
arkadaşlar siz de benim kadar heyecanlı mısınız,çok çook korkuyorum,doğum şekli de belli değil daha ikisi de beni çok geriyor düşündükçe,bi ben mi bu kadar paniğim??içime kapandım günlerdir,her dk aklımda doğum :S rahatlatın beni lütfen..
:18:
Okudukca hayretler icerisinde kaIiyorum sezeryan olanlari...
Normaldogum yapan cok az.Doktorlar nasil izin verio. Yani herkesin saglik problemi yok dimi. Tabi ki problem varsa normal sezeryan olmak ama Kardeslerim sezeryan iyi birsey olsa Rabbimiz normal yontemi oyle ayarlardi normal dogumdan Korkmayin.
Sezeryan doktorkarin isine gelio Allahim ya gercekten cok ilginc Turkiye deki Doktorlar. ..
selam kızlar bugün kontrolüm vardı pazar doluyo vaktimiz ama doğuma dair hala işaret yok bugün nstde sancı bile çıkmadı geçen hafta düzenli sancım vardı oysaki, bebeğim 3250 olmuş yani ufak gidiyodu baya kapatmış farkı geçen hafta yanlış ölçmüş olabiliriz dedi doktor çünkü 2 haftadır 2840 da takılmıştı biraz olsun rahatladım ama vakit dolduğu halde gelmemesi geriyo beni ama yapcak bişey yok normal doğumu beklicez zaten bir haftadan fazla kesinlikle uzatmam dedi doktorumuz suni ile başlatırız olmazsa sezeryana alırız dedi pazartesi tekrar kontrolüm var hayırlısı artık benim ve bekleyen herkes için şimdilik bizden haberle bukadar.
bu arada doğum öncesi iznim tatile geldiği için 5 haftayı sonraya atamıyormuşum yani sadece 8 hafta doğum iznim varmış oysaki ben 5 hafta atılır sanıyodum hayal kırıklığı yaşadım aranızda bu durumda olan varmı hastane mi yanlış yapıyo biledim bu konuda kesin bişey bilen varsa yardım bekliyorum...
Aekadaslar gıttım dogum doktorumla konustum cok uzulmustu cocuk doktoru naaıl bakıpda anlamamıs dedı sonra ona gıttım anlasılmazkı bır hafta sonra falan anca sıserse anlasılır dedı ortapedı doktoruda aynı seyı soyledı anlayamazlar dıye cok opan bır durummus hatta esımın arastırdıgına gore bazıları hıc farketmeden ıyılesırlermıs kendı kaynar dedı doktor ıns tez zamanda ıyılesır yavrum
Canim ben de kullanamiyorum.yani hastane hata yapmiyor.selam kızlar bugün kontrolüm vardı pazar doluyo vaktimiz ama doğuma dair hala işaret yok bugün nstde sancı bile çıkmadı geçen hafta düzenli sancım vardı oysaki, bebeğim 3250 olmuş yani ufak gidiyodu baya kapatmış farkı geçen hafta yanlış ölçmüş olabiliriz dedi doktor çünkü 2 haftadır 2840 da takılmıştı biraz olsun rahatladım ama vakit dolduğu halde gelmemesi geriyo beni ama yapcak bişey yok normal doğumu beklicez zaten bir haftadan fazla kesinlikle uzatmam dedi doktorumuz suni ile başlatırız olmazsa sezeryana alırız dedi pazartesi tekrar kontrolüm var hayırlısı artık benim ve bekleyen herkes için şimdilik bizden haberle bukadar.
bu arada doğum öncesi iznim tatile geldiği için 5 haftayı sonraya atamıyormuşum yani sadece 8 hafta doğum iznim varmış oysaki ben 5 hafta atılır sanıyodum hayal kırıklığı yaşadım aranızda bu durumda olan varmı hastane mi yanlış yapıyo biledim bu konuda kesin bişey bilen varsa yardım bekliyorum...
Gecmis olsun Allah acil sifalar versinBebegımın koprucuk kemıgı kırılmıs dogumda :--( aglamamak ıcın zor tutuyorum kendımı kolumda hala serum kendıme bıle halım yok:-(
o açıdann düşününce öyle tabi de , aslında dün doktor ilk söylediğinde hiç böyle hissetmemiştimm,sabah 6 ya kadar gözümü bile kırpmadım psikolojim bozuldu vallaannemde suni sancı alsan açılmazmı deyip duruyorr... herkes sezeryan aleyhinekötü şeyler söylüyor, spinal olucam diyorum felç kalırsın diyolar.... çok moralim bozuldu benim...
Kızlar sabah 8:30 dan berı hastanedeyız bebegım ve benım kontrolum vardı doktor bebegım ıcın rontgen ıstedı sonra cektırdık ve bır sorun var bıdaha cekılcek normal dogum mu kırık cıkık olabılır dedı ama doktor daha sonucları gormedı ıns bıseyı yoktur kuzumun sonra ben kendı doktoruma cıktım hıc ıyı olmadıgımı acıl serum takılmasını soyledı ve ılk kan alındı bebegımı emzırmem gerek dedım cunku 3 saattır ac ve serumda 1 bucuk saat suruyo ama ondada sorun cıktı serumu cıkartamadılar ve ıkı kere gelıp kan aldılar ıns bırseyım yoktur ama en onemlısıde kızım ıyıdır ıns
Canım öğretmen misin çünkü öğretmenlerde bu tarz şeyler oluyor ve ekleniyor o beş hafta bunu yapan iki kişi taniyorum