- 19 Ağustos 2013
- 100
- 0
Canım okulumun seni yonlendirmesi lazim bizim okuldan 2 ogrtmen bu sekilde yapti memur cikardi dosyalarni gosterdi mudurum de olmiycani soylemsti eger dedgn gbyse bz yandk o zaman 8 hafta nedr ki yaz tatiline gelmesni ben secmedm sonucta bence hakszlik.. bence hastanende sknti var nerdesn özel mi hastanen
Bebegımın koprucuk kemıgı kırılmıs dogumda :--( aglamamak ıcın zor tutuyorum kendımı kolumda hala serum kendıme bıle halım yok:-(
canım gözün aydın allah analı babalı büyütsün.. en kısa zamanda toparlanırsınız inşallah...Bebeğim 26 ağustos tarihinde dünyaya geldi, 6 saat sancı çektim 10 cm açılmam oldu ama bebeğin başı aşağıya inmediği için sezeryan oldum.. Bebeğimde bende fena değilim gün geçtikçe toparlanıyorum yavaş yavaş.. Ama olabilen normal doğum olsun o sancılar bile ameliyat sonrası çekilen acıdan zor değil
selam kızlar bugün kontrolüm vardı pazar doluyo vaktimiz ama doğuma dair hala işaret yok bugün nstde sancı bile çıkmadı geçen hafta düzenli sancım vardı oysaki, bebeğim 3250 olmuş yani ufak gidiyodu baya kapatmış farkı geçen hafta yanlış ölçmüş olabiliriz dedi doktor çünkü 2 haftadır 2840 da takılmıştı biraz olsun rahatladım ama vakit dolduğu halde gelmemesi geriyo beni ama yapcak bişey yok normal doğumu beklicez zaten bir haftadan fazla kesinlikle uzatmam dedi doktorumuz suni ile başlatırız olmazsa sezeryana alırız dedi pazartesi tekrar kontrolüm var hayırlısı artık benim ve bekleyen herkes için şimdilik bizden haberle bukadar.
bu arada doğum öncesi iznim tatile geldiği için 5 haftayı sonraya atamıyormuşum yani sadece 8 hafta doğum iznim varmış oysaki ben 5 hafta atılır sanıyodum hayal kırıklığı yaşadım aranızda bu durumda olan varmı hastane mi yanlış yapıyo biledim bu konuda kesin bişey bilen varsa yardım bekliyorum...
öğretmenler 5 haftayı yaza geldiği için aktaramıyorlar malesef bende aynı durumdayım
kızlar ben 32. haftada rapor aldım. çalışabilir kağıdı şeklinde.Kağıtta 5 haftalıksürecin doğum sonrasına aktarılacağı yazıyordu. müdür yardımcısına verdim ve bana olumsuz bir şey söylemedi. Hatta takıldım ben çalışabilirim aslında ama siz çağırmıyorsunuz diye
Ben de pazartesi soracağım bunu, 37+6'ya kadar verebilirsin derse 1 hafta çalışacağım, sonrasına aktarabilmek için...
Çok umut dolu konuşuyorsun, umarım hakkımızı verirler. Bu arada ben 32.haftada tatil de olsa gidip raporumu verdim. İdaredekiler, tatildesin aktaramazsın dediler ama ben raporu vermekte ısrar ettim. Pazartesi gidince MEB'in kabul edip etmediğini öğreneceğim. Kabul etmişse aktarmak zorundalarmış... Sen hangi şehirde çalışıyorsun bardakkulbu? Şehirden şehire bile değişebiliyormuş kararları
Sorun olacağını sanmıyorum...
Bende aynı durumdaym canım öğretmenim ve önceki iznimiz tatile geldği için kabul edilmiyo,yönetmeliğede baktım yeni torba yasada da bununla ilgili bişi yok,idarecimi aradım o da sonraya atamıyoruz dedi.oyüzden rapor alıp vermedim 32.haftada.
canım hayırlısıyla bir avazda kurtulursun inşallah. bi sonraki gelişinde bebeğim artık benimle diye haber verirsin bize inşallahKızlar selam,
Bugun sabah forumu okurken karnım taş gibi oldu zaten hep oluyodu ama yarım saatte bir sancılarla olunca doktora gittik. Kendi doktorum izinde onun yerine bakan doktor bi ntsye gir dedi. Nts de bebişin kalp atışları ilk çok kötüydü, baya düzensiz çıktı. Kasılmalarımda 100e çıktı. Doktor görünce çatı muayenesi yaptı daha 1 cm açılmam varmış. Tekrar ntsye gir bebeğin kalp atışları düzelirse eve göndericem yoksa yatırıp doğumu başlatıcam dedi. Neyse tekrar nstye girdim bu sefer düzenli çıkınca eve geldik. Ama şimdi hazırlandım tekrar gidicez kızlar, kasılmalarım devam ediyo. Doktoru aradım gel yatıralım dedi, olmadı suniyle başlatırız normal deneriz bebeğin kalp atışlarında sorun olursa sezeryana alırız dedi. Dua edin kızlar hayırlısıyla bu gece kurtulim bide normal doğum olsun inş. Nedense hiç korkmuyorum inş hızlıca olur herşey. :26:
zaman ne çabuk geçiyor sanki... 40 gün mü oldu size maşallahSelammm kizlarrr dogummmmlar basladi hadi bakalim gecmidi okuyamadigim icin kimlerin dogum yaptigini bilemiyorum dogum yapanlar evlatkarini anali babali buyutsunnn..doguracak olanlar hayirlisiyla kucaklarina alirkar ins
Ben ve kizim iyiyuzzzzz cok sukur yarin 40im cikiyor..yikanip doktor kontrolum var hepinizi opuyorummmmn
Kızlar selam,
Bugun sabah forumu okurken karnım taş gibi oldu zaten hep oluyodu ama yarım saatte bir sancılarla olunca doktora gittik. Kendi doktorum izinde onun yerine bakan doktor bi ntsye gir dedi. Nts de bebişin kalp atışları ilk çok kötüydü, baya düzensiz çıktı. Kasılmalarımda 100e çıktı. Doktor görünce çatı muayenesi yaptı daha 1 cm açılmam varmış. Tekrar ntsye gir bebeğin kalp atışları düzelirse eve göndericem yoksa yatırıp doğumu başlatıcam dedi. Neyse tekrar nstye girdim bu sefer düzenli çıkınca eve geldik. Ama şimdi hazırlandım tekrar gidicez kızlar, kasılmalarım devam ediyo. Doktoru aradım gel yatıralım dedi, olmadı suniyle başlatırız normal deneriz bebeğin kalp atışlarında sorun olursa sezeryana alırız dedi. Dua edin kızlar hayırlısıyla bu gece kurtulim bide normal doğum olsun inş. Nedense hiç korkmuyorum inş hızlıca olur herşey. :26:
Bebeğim 26 ağustos tarihinde dünyaya geldi, 6 saat sancı çektim 10 cm açılmam oldu ama bebeğin başı aşağıya inmediği için sezeryan oldum.. Bebeğimde bende fena değilim gün geçtikçe toparlanıyorum yavaş yavaş.. Ama olabilen normal doğum olsun o sancılar bile ameliyat sonrası çekilen acıdan zor değil
Şu an şok olmuş durumdaym eşimle kavga edyorm cnku o raporu aldirmayp tatil die teslm etmedk okula lazm.mi dedi dr um okula sorduk getrmesenz de olur dediler smdi aktarilamiyorsa ben napcam en azndan brnci donemi kapatrm dyordum.. kizlar umarm benm dedgim olur bu arada ben Ankaradaym ve inanilmaz yonetmelk uygulayan bi mudurum var.. umutlu olmaliyiz ben bunu yapan iki ogretmen biliyorm dyorm memurmuz dosyalarni gosterdi nasl onlara uygulanr da bana uygulanmaz hayrlsi 3 eylül de dogum yapcm bakalm sonc ne olucak..
Kızlar selam,
valla göbeğin ne zaman inmesi gerek bilmiyorum canım ama benimki de hala yukarda hatta doktor kontrolü ile de tescillendiInşallah sağlıkla alırsın bebeğini kucağına.. Dualarimiz seninle..
Sahtedny çok geçmiş olsun, eminim kısa süre içinde çok çabuk iyilesecek bebisin kendine dikkat et.
Birde kızlar benim gobegim hala inmedi, yukarıda neredeyse ağzıma girecek.. :)) ne zaman inmesi gerekiyor?
Doğum için iyi şanslar dilerim...
Ben de 2 ay olursa diye şimdiden eşimle çözüm yolları arıyorum... Tanıdık doktor var mı diye araştırmaya başladık, rapor için 😥bari ilk dönemi kapatalım diyoruz... Gerçi olsa bile o kadar rapor almak çok zor, hastayken bile zor alıyoruz... Ücretsiz izni kısa bir süre verirlerse (2-3 ay gibi) alabilirim ancak. Kısacası şu son zamanlarda bebeğime konsantre olacağıma, ondan nasıl daha az ayrı kalabilirim diye kara kara düşünüyorum 😢[/QUOTE
Aynen canım bunları mi düşünmek lazım şu dönemde ama napalım bu arada ücretsiz izin alıp ayrıldıktan sonra istediğin zaman dönebilirsin yeter ki okuluna tam tarihini önceden bildir okulunu madur etmemek açısından. . Ins ben de ilk donemi bi şekilde atlatayim istiyorum. .
Saol cnm Allah sana da kolaylık versin
benmde 9 eylul sezeryan tarıhım:)muhtemelen aynı saatlerde mınnoslar kucagımızda olr
Kızlar selam,