2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar sabah 8:30 dan berı hastanedeyız bebegım ve benım kontrolum vardı doktor bebegım ıcın rontgen ıstedı sonra cektırdık ve bır sorun var bıdaha cekılcek normal dogum mu kırık cıkık olabılır dedı ama doktor daha sonucları gormedı ıns bıseyı yoktur kuzumun sonra ben kendı doktoruma cıktım hıc ıyı olmadıgımı acıl serum takılmasını soyledı ve ılk kan alındı bebegımı emzırmem gerek dedım cunku 3 saattır ac ve serumda 1 bucuk saat suruyo ama ondada sorun cıktı serumu cıkartamadılar ve ıkı kere gelıp kan aldılar ıns bırseyım yoktur ama en onemlısıde kızım ıyıdır ıns

Merhaba canım merak ettim aramizda 1, 5 hafta var hemen hemen benimkini 13une verdi ama kafam karıştı erkenmi benimki acaba:KK5:

Hayırlı uğurlu olsun inşallah şimdiden tebrik ediyorum... erken olduğunu sanmıyorum canım ben şu an 37+2 oldum 39. haftada sezeryana giriyorum...

Kızlar sabah 8:30 dan berı hastanedeyız bebegım ve benım kontrolum vardı doktor bebegım ıcın rontgen ıstedı sonra cektırdık ve bır sorun var bıdaha cekılcek normal dogum mu kırık cıkık olabılır dedı ama doktor daha sonucları gormedı ıns bıseyı yoktur kuzumun sonra ben kendı doktoruma cıktım hıc ıyı olmadıgımı acıl serum takılmasını soyledı ve ılk kan alındı bebegımı emzırmem gerek dedım cunku 3 saattır ac ve serumda 1 bucuk saat suruyo ama ondada sorun cıktı serumu cıkartamadılar ve ıkı kere gelıp kan aldılar ıns bırseyım yoktur ama en onemlısıde kızım ıyıdır ıns

Canim cok gecmis olsun ins yoktur ikinizinde biseycigi allaha emanet olun meleginle

Sa hatunlar. Emzirmeden yana dertliyim. Taş gibi goguslerim ama bebek emmiyor. Acıdan kivraniyorum. Pompa ile sagiyoruz ama süt gelmiyor. Ateş den yanıyorum. Sicak duş krem pompa icecek yiyecek herseyi yaptık bilgisi olan dan yardım istiyorum öpüyorum sizi leptop bulayim doğum hikayemi yazacağım kizim 4800kg 52CM buarada:))

Songül canım bebeğini güle güle büyüt :nazar: Göğüslerin için bir tavsiyem olacak ben bunu daha önce burada yazdım ama kimse dikkate almadı bir kez daha bildiriyorum annem bana ve kardeşimin lohusalığında yapmış çok memnun kalmış bende daha önce doğum yapan arkadaşlarıma tavsiye ettim onlarda memnun kaldılar... Kabuklu cevizi ortadan ikiye böl düzgün bir şekilde içini çıkar bize dışı lazım ceviz kabuğunun içine de bal mumu doldur ceviz kabuklarını göğüs ucalarına yerleştir sütyenin içine bebek emmek istedikçe çıkartıp verirsin memeyi hem yumuşak tutuyor, hemde içinde kimyasal bir şey yok bunu mutlaka dene çok memnun kalacaksın şimdiden geçmiş olsun...

kızlar geçmişi okudum maşallah doğuma gidenler doğuranlar ben baya yavaştan alıyorum benim 8 eylül gözüküyor daha eşim yarın camları silcek 2 günde bitiririm dedi annemde cuma günü evin temizliğine girişcek 3 günde de evi bitirse haftaya bir kuaföre uğrucam anca diyorum sonrada kısmetse kızım gelir inş bugün ilk defa rahmimde ağrı ve acı başladı bıçak gibi saplanıp çıkıyor :KK16:

canım günün az kalmış. bebişin o kadar beklemeyebilir. bence sen temizlikleri daha hızlı hallettirmeye bak.

ağrısı sızısı olanlara öncelikle geçmiş olsun doğum yapanlara da gözünüz aydın diyoruzz oğluşumla ben fazla giremiyorum ama arada zaman ayırmaya çalışııyorum aklım burda kalıyo çünkü benim son zamanlarım daha hareketli geçiyo yatılı misafir evde iş güc derken zaman geçiyo gecen hafta oğluşum 3kg100 gramdı yarın kontrol var çatıya bakacak doktrum eğer müsait değilse ben 7 eylülü isticem gün olarak bakalım hayırlısı hepinizi öpüyoruz :KK16:

arkadaşlar siz de benim kadar heyecanlı mısınız,çok çook korkuyorum,doğum şekli de belli değil daha ikisi de beni çok geriyor düşündükçe,bi ben mi bu kadar paniğim??içime kapandım günlerdir,her dk aklımda doğum :S rahatlatın beni lütfen..
:18:

arkadaşlar siz de benim kadar heyecanlı mısınız,çok çook korkuyorum,doğum şekli de belli değil daha ikisi de beni çok geriyor düşündükçe,bi ben mi bu kadar paniğim??içime kapandım günlerdir,her dk aklımda doğum :S rahatlatın beni lütfen..
:18:

yalnız değilsin canım bende de var aynı düşünceler.şimdilik benim de doğum şeklim belli değil bekliyoruz son ana kadar.nasıl olacak diye düşünmekten kendimi alamıyorum.ama en ço:KK50:k sezaryandan korkuyorum.

Kizlar ben Arasini kucagima aldim sonunda gecmisi okuyamadim kusura bakmayin
bu onceki gece 5'te baslayan maceramiz bugun oglen saatlerinde nihayete erdi arasin 53 cm 3800 kilo olarak aramiza katildi
suyum gelmisti ve suni beklemek istemedim spinal sezeran oldm
su anda sutum gelmiyor tek derdim o
mojeli canim seninde gozun aydin bebisleri ayni gun kucakladik :)

canım gözün aydın. doğumunla tüm grubu rahatlattın valla. herkes arası bekliyordu.ama bak o da boş yere beklememiş annesi. büyümüş karnında. inşallah sütün de tez zamanda gelir ve oğluşunu en güzel şekilde büyütürsün.darısı günü yaklaşmışlara.

Bebegımın koprucuk kemıgı kırılmıs dogumda :-:-)-( aglamamak ıcın zor tutuyorum kendımı kolumda hala serum kendıme bıle halım yok:-(

canım eşim öğretmen rapor işi birazsıkıntılı onlarda bilmiyorum yaa kafam çok ama çok karışıkk rabbimhayırlısını nasip etsin bizlere inşallah sancım başlar yaa deli gibi dolanacağım ortalıkta artık rabbşm gönlümüze göre verir inşallah

kardesımde ogretmen cnm bızde anca bırhafta rapor ayarlabıldık.ıns ıstedıgınız gııbı olur cnm

yalnız değilsin canım bende de var aynı düşünceler.şimdilik benim de doğum şeklim belli değil bekliyoruz son ana kadar.nasıl olacak diye düşünmekten kendimi alamıyorum.ama en ço:KK50:k sezaryandan korkuyorum.

benim 4-5 gün önce 3400 civarında kilosu demişti dr. 3800ü geçerse sezeryan yapalım dedi,ki muhtemelen geçer normali beklersek,çok korkuyorum ben de sezeryandan,ilk mi sizin de??

o açıdann düşününce öyle tabi de , aslında dün doktor ilk söylediğinde hiç böyle hissetmemiştimm,sabah 6 ya kadar gözümü bile kırpmadım psikolojim bozuldu valla :KK43: annemde suni sancı alsan açılmazmı deyip duruyorr... herkes sezeryan aleyhinekötü şeyler söylüyor, spinal olucam diyorum felç kalırsın diyolar.... çok moralim bozuldu benim...

yok be cnm kac tane arkadasım oldu hepsıde memnun kaldı oyle dusunme

Öğretmen arkadaşlar,yarın doktor kontrolüm var ve 37+6 daym yarın çalışamaz raporumu alıp p.tesi okuluma vericem,malum seminerler başlıyo, geç kalmiş olmam demi??

canım 37+0 da vermen gerekmiyormuydu. mesajını okuyunca acaba ben mi hata yaptım diye baya bi hesap yaptım

Merhaba kızlar hastanedeyim Kontrolüm vardı saat 12 de ama ben hala nst sırası bekliyorum cildirmak üzereyim artık!!!!

Kızlar dün kontrolüm vardı. Bebeğim 3150 gram olmuş. Keyfi yerindeymiş.
NST de de hiç ağrım çıkmadı hep 20 civarındaydı en düşükteydi.
Haftaya gelir büyük ihtimal dedi. kız bebekleri erken gelir dedi. Bende haftaya gelmesini çok istiyorum

Bu arada hastanede doğal olarak bir sürü hamile bayanla karşılaştım. Doğum hane ve doktorumun odası karşı karşıya.
Çoğu hamileler 40. haftasını doldurmuşlar bir çoğu sezeryan olacaktı. Sanırım bu sene bebekler yada. ağustos eylül bebekleri 40. haftalarını doldurmadan gelmek istemiyor :))))))))))))

Bebegımın koprucuk kemıgı kırılmıs dogumda :-:-)-( aglamamak ıcın zor tutuyorum kendımı kolumda hala serum kendıme bıle halım yok:-(

Ayy canım benim ya çok ama çok geçmiş olsun nasıl Olmuş ya Rabbim tez zamanda iyilestirsin ikinizi de Allah yardımcınız olsun inşallah

X