Merhaba canım merak ettim aramizda 1, 5 hafta var hemen hemen benimkini 13une verdi ama kafam karıştı erkenmi benimki acaba
Kızlar sabah 8:30 dan berı hastanedeyız bebegım ve benım kontrolum vardı doktor bebegım ıcın rontgen ıstedı sonra cektırdık ve bır sorun var bıdaha cekılcek normal dogum mu kırık cıkık olabılır dedı ama doktor daha sonucları gormedı ıns bıseyı yoktur kuzumun sonra ben kendı doktoruma cıktım hıc ıyı olmadıgımı acıl serum takılmasını soyledı ve ılk kan alındı bebegımı emzırmem gerek dedım cunku 3 saattır ac ve serumda 1 bucuk saat suruyo ama ondada sorun cıktı serumu cıkartamadılar ve ıkı kere gelıp kan aldılar ıns bırseyım yoktur ama en onemlısıde kızım ıyıdır ıns
Sa hatunlar. Emzirmeden yana dertliyim. Taş gibi goguslerim ama bebek emmiyor. Acıdan kivraniyorum. Pompa ile sagiyoruz ama süt gelmiyor. Ateş den yanıyorum. Sicak duş krem pompa icecek yiyecek herseyi yaptık bilgisi olan dan yardım istiyorum öpüyorum sizi leptop bulayim doğum hikayemi yazacağım kizim 4800kg 52CM buarada:))
kızlar geçmişi okudum maşallah doğuma gidenler doğuranlar ben baya yavaştan alıyorum benim 8 eylül gözüküyor daha eşim yarın camları silcek 2 günde bitiririm dedi annemde cuma günü evin temizliğine girişcek 3 günde de evi bitirse haftaya bir kuaföre uğrucam anca diyorum sonrada kısmetse kızım gelir inş bugün ilk defa rahmimde ağrı ve acı başladı bıçak gibi saplanıp çıkıyor
arkadaşlar siz de benim kadar heyecanlı mısınız,çok çook korkuyorum,doğum şekli de belli değil daha ikisi de beni çok geriyor düşündükçe,bi ben mi bu kadar paniğim??içime kapandım günlerdir,her dk aklımda doğum :S rahatlatın beni lütfen..
:18:
Kizlar ben Arasini kucagima aldim sonunda gecmisi okuyamadim kusura bakmayin
bu onceki gece 5'te baslayan maceramiz bugun oglen saatlerinde nihayete erdi arasin 53 cm 3800 kilo olarak aramiza katildi
suyum gelmisti ve suni beklemek istemedim spinal sezeran oldm
su anda sutum gelmiyor tek derdim o
mojeli canim seninde gozun aydin bebisleri ayni gun kucakladik :)
canım eşim öğretmen rapor işi birazsıkıntılı onlarda bilmiyorum yaa kafam çok ama çok karışıkk rabbimhayırlısını nasip etsin bizlere inşallah sancım başlar yaa deli gibi dolanacağım ortalıkta artık rabbşm gönlümüze göre verir inşallah
yalnız değilsin canım bende de var aynı düşünceler.şimdilik benim de doğum şeklim belli değil bekliyoruz son ana kadar.nasıl olacak diye düşünmekten kendimi alamıyorum.ama en çok sezaryandan korkuyorum.
o açıdann düşününce öyle tabi de , aslında dün doktor ilk söylediğinde hiç böyle hissetmemiştimm,sabah 6 ya kadar gözümü bile kırpmadım psikolojim bozuldu vallaannemde suni sancı alsan açılmazmı deyip duruyorr... herkes sezeryan aleyhinekötü şeyler söylüyor, spinal olucam diyorum felç kalırsın diyolar.... çok moralim bozuldu benim...
Öğretmen arkadaşlar,yarın doktor kontrolüm var ve 37+6 daym yarın çalışamaz raporumu alıp p.tesi okuluma vericem,malum seminerler başlıyo, geç kalmiş olmam demi??
Bebegımın koprucuk kemıgı kırılmıs dogumda :--( aglamamak ıcın zor tutuyorum kendımı kolumda hala serum kendıme bıle halım yok:-(
Bebegımın koprucuk kemıgı kırılmıs dogumda :--( aglamamak ıcın zor tutuyorum kendımı kolumda hala serum kendıme bıle halım yok:-(