- 15 Ağustos 2013
- 90
- 0
Canim ben de kullanamiyorum.yani hastane hata yapmiyor.
Gecmis olsun Allah acil sifalar versin
canım çok geçmiş olsun inşallah tez zamanda iyileşir..Aekadaslar gıttım dogum doktorumla konustum cok uzulmustu cocuk doktoru naaıl bakıpda anlamamıs dedı sonra ona gıttım anlasılmazkı bır hafta sonra falan anca sıserse anlasılır dedı ortapedı doktoruda aynı seyı soyledı anlayamazlar dıye cok opan bır durummus hatta esımın arastırdıgına gore bazıları hıc farketmeden ıyılesırlermıs kendı kaynar dedı doktor ıns tez zamanda ıyılesır yavrum
evet cnm öğtermenim..
Canım öğretmen misin çünkü öğretmenlerde bu tarz şeyler oluyor ve ekleniyor o beş hafta bunu yapan iki kişi taniyorum
Bebegımın koprucuk kemıgı kırılmıs dogumda :--( aglamamak ıcın zor tutuyorum kendımı kolumda hala serum kendıme bıle halım yok:-(
Bebegımın koprucuk kemıgı kırılmıs dogumda :--( aglamamak ıcın zor tutuyorum kendımı kolumda hala serum kendıme bıle halım yok:-(
Cnm ben de ogretmenim eklnmedgni ilk kez ssenden duguyorm bana okul memuru cok yardm ediyor dr um rapor yazarken dogum oncesi iznini dogum sonrasna aktarmak uzere seklinde bi ibare ekliycek bnu kesnlkle yazmasi lazm dedi memur bi de su 32 hftada calisablir yaptin mi sen ben herhangi bi islem yapmadmdahaevet cnm öğtermenim..
Ben de bugun dr daydim 3 eylül sezerck tarihmiz inş. . Yalnz size bi şey dorucam elimizde bi kagtla geldik spinal mi epidural mi yoksa genel anestezi mi ben seçip imzalayacakmsim bu drmda olan var mi..
Bir de epidural arti spinal yapiyprlarmis kombineymis bunu da anlamadm blen var mi
Cnm ben de ogretmenim eklnmedgni ilk kez ssenden duguyorm bana okul memuru cok yardm ediyor dr um rapor yazarken dogum oncesi iznini dogum sonrasna aktarmak uzere seklinde bi ibare ekliycek bnu kesnlkle yazmasi lazm dedi memur bi de su 32 hftada calisablir yaptin mi sen ben herhangi bi islem yapmadmdaha
Canım okulumun seni yonlendirmesi lazim bizim okuldan 2 ogrtmen bu sekilde yapti memur cikardi dosyalarni gosterdi mudurum de olmiycani soylemsti eger dedgn gbyse bz yandk o zaman 8 hafta nedr ki yaz tatiline gelmesni ben secmedm sonucta bence hakszlik.. bence hastanende sknti var nerdesn özel mi hastanen31. haftada seminer bitti diye hiç bişey yapmadım cnm ama bikaç yeri araştırdım aktarılamıyo doğum öncesi süreçte fiilen hiç çalışmadığım için aktarılması mümkün değil diye cevap alıyom. doktoruma söyledim hastanenin raporlama bölümü ayrıntılı bilir onlar prosedürü yapsın ben altına imza atarım dedi ama raporlama bu durumun başlarına geldiğini diğer türlü yönetmeliğe aykırı olduğunu yapılmasının imkansız olduğunu söyledi
selam kızlar bugün kontrolüm vardı pazar doluyo vaktimiz ama doğuma dair hala işaret yok bugün nstde sancı bile çıkmadı geçen hafta düzenli sancım vardı oysaki, bebeğim 3250 olmuş yani ufak gidiyodu baya kapatmış farkı geçen hafta yanlış ölçmüş olabiliriz dedi doktor çünkü 2 haftadır 2840 da takılmıştı biraz olsun rahatladım ama vakit dolduğu halde gelmemesi geriyo beni ama yapcak bişey yok normal doğumu beklicez zaten bir haftadan fazla kesinlikle uzatmam dedi doktorumuz suni ile başlatırız olmazsa sezeryana alırız dedi pazartesi tekrar kontrolüm var hayırlısı artık benim ve bekleyen herkes için şimdilik bizden haberle bukadar.
bu arada doğum öncesi iznim tatile geldiği için 5 haftayı sonraya atamıyormuşum yani sadece 8 hafta doğum iznim varmış oysaki ben 5 hafta atılır sanıyodum hayal kırıklığı yaşadım aranızda bu durumda olan varmı hastane mi yanlış yapıyo biledim bu konuda kesin bişey bilen varsa yardım bekliyorum...
Ben de pazartesi soracağım bunu, 37+6'ya kadar verebilirsin derse 1 hafta çalışacağım, sonrasına aktarabilmek için...canım 37+0 da vermen gerekmiyormuydu. mesajını okuyunca acaba ben mi hata yaptım diye baya bi hesap yaptım
Cnm ben de ogretmenim eklnmedgni ilk kez ssenden duguyorm bana okul memuru cok yardm ediyor dr um rapor yazarken dogum oncesi iznini dogum sonrasna aktarmak uzere seklinde bi ibare ekliycek bnu kesnlkle yazmasi lazm dedi memur bi de su 32 hftada calisablir yaptin mi sen ben herhangi bi islem yapmadmdaha
Canım okulumun seni yonlendirmesi lazim bizim okuldan 2 ogrtmen bu sekilde yapti memur cikardi dosyalarni gosterdi mudurum de olmiycani soylemsti eger dedgn gbyse bz yandk o zaman 8 hafta nedr ki yaz tatiline gelmesni ben secmedm sonucta bence hakszlik.. bence hastanende sknti var nerdesn özel mi hastanen
Sorun olacağını sanmıyorum...Arkadaşlar kafam karıştı, bugün dontora gitmiştik bende iş göremezlik raporumu aldım 37.hafta olarak.ptesi seminerler başlıyo,ptesi sabahı vericem idareye 38 oluyorum sorun çıkmaz demii??
evet cnm öğtermenim..