2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Aekadaslar gıttım dogum doktorumla konustum cok uzulmustu cocuk doktoru naaıl bakıpda anlamamıs dedı sonra ona gıttım anlasılmazkı bır hafta sonra falan anca sıserse anlasılır dedı ortapedı doktoruda aynı seyı soyledı anlayamazlar dıye cok opan bır durummus hatta esımın arastırdıgına gore bazıları hıc farketmeden ıyılesırlermıs kendı kaynar dedı doktor ıns tez zamanda ıyılesır yavrum
canım çok geçmiş olsun inşallah tez zamanda iyileşir..

evet cnm öğtermenim..

Arkadaşlar sürekli bakıyorum bu aktarma işine, maalesef birçok yerde aktarmıyorlarmış tatile geldiği için ama daha önce de dediğim gibi elimden geleni yapacağım. eskitoprak, tanıdığım biri var demişsin. Aktarabilen tanıdığın hangi şehirde çalışıyor?

Pardon yanlış kişiye yazmışım, sorum bardakkulpunaydı😅

Canım öğretmen misin çünkü öğretmenlerde bu tarz şeyler oluyor ve ekleniyor o beş hafta bunu yapan iki kişi taniyorum

Bebegımın koprucuk kemıgı kırılmıs dogumda :-:-)-( aglamamak ıcın zor tutuyorum kendımı kolumda hala serum kendıme bıle halım yok:-(

Acil şifalar diliyorum, çok geçmiş olsun 😔

Iyi aksamlar arkadaslar bizim bugun kontrolumuz vardi doktorumun odasi asistani herseyi degismis catimuyanesi nst falan olmadi 38 I doldurmadan kurcalamayalim Hersey normal gorunuyor dedi bebgim 2650 olmus aka boyunu sormadim yazicisida bozuktu herhangi bi olcum kagidi alamadim aka suyum plesentamiz olcumlerimiz cok guzelmis 3 kiloyu gecer dogma kadar dedi big sonraki randevu eyllun 12si o zamana gelmezse tabi bizim minikbizden bukadar

Sahtedny mCanimcok gecmis olsun uzme kendini hemencecik iyilesir gfistigin

Son düzenleme:
merhaba kızlar nasılsınız
bugun kontrolum vardı ve catı muayenem yapıldı çok zorlandım ..
acıklık yokms ama normal dogum yapabılırmısım
bebısımde 3155 gr olmus bunada sukurler olsun

Ben de bugun dr daydim 3 eylül sezerck tarihmiz inş. . Yalnz size bi şey dorucam elimizde bi kagtla geldik spinal mi epidural mi yoksa genel anestezi mi ben seçip imzalayacakmsim bu drmda olan var mi..
Bir de epidural arti spinal yapiyprlarmis kombineymis bunu da anlamadm blen var mi

evet cnm öğtermenim..
Cnm ben de ogretmenim eklnmedgni ilk kez ssenden duguyorm bana okul memuru cok yardm ediyor dr um rapor yazarken dogum oncesi iznini dogum sonrasna aktarmak uzere seklinde bi ibare ekliycek bnu kesnlkle yazmasi lazm dedi memur bi de su 32 hftada calisablir yaptin mi sen ben herhangi bi islem yapmadmdaha

Ben de bugun dr daydim 3 eylül sezerck tarihmiz inş. . Yalnz size bi şey dorucam elimizde bi kagtla geldik spinal mi epidural mi yoksa genel anestezi mi ben seçip imzalayacakmsim bu drmda olan var mi..
Bir de epidural arti spinal yapiyprlarmis kombineymis bunu da anlamadm blen var mi

cnm google yaz bilgilendirici şeyler çıkıyo spinalmi epidural sezaryenmi diye.....

Cnm ben de ogretmenim eklnmedgni ilk kez ssenden duguyorm bana okul memuru cok yardm ediyor dr um rapor yazarken dogum oncesi iznini dogum sonrasna aktarmak uzere seklinde bi ibare ekliycek bnu kesnlkle yazmasi lazm dedi memur bi de su 32 hftada calisablir yaptin mi sen ben herhangi bi islem yapmadmdaha

31. haftada seminer bitti diye hiç bişey yapmadım cnm ama bikaç yeri araştırdım aktarılamıyo doğum öncesi süreçte fiilen hiç çalışmadığım için aktarılması mümkün değil diye cevap alıyom. doktoruma söyledim hastanenin raporlama bölümü ayrıntılı bilir onlar prosedürü yapsın ben altına imza atarım dedi ama raporlama bu durumun başlarına geldiğini diğer türlü yönetmeliğe aykırı olduğunu yapılmasının imkansız olduğunu söyledi

31. haftada seminer bitti diye hiç bişey yapmadım cnm ama bikaç yeri araştırdım aktarılamıyo doğum öncesi süreçte fiilen hiç çalışmadığım için aktarılması mümkün değil diye cevap alıyom. doktoruma söyledim hastanenin raporlama bölümü ayrıntılı bilir onlar prosedürü yapsın ben altına imza atarım dedi ama raporlama bu durumun başlarına geldiğini diğer türlü yönetmeliğe aykırı olduğunu yapılmasının imkansız olduğunu söyledi
Canım okulumun seni yonlendirmesi lazim bizim okuldan 2 ogrtmen bu sekilde yapti memur cikardi dosyalarni gosterdi mudurum de olmiycani soylemsti eger dedgn gbyse bz yandk o zaman 8 hafta nedr ki yaz tatiline gelmesni ben secmedm sonucta bence hakszlik.. bence hastanende sknti var nerdesn özel mi hastanen

selam kızlar bugün kontrolüm vardı pazar doluyo vaktimiz ama doğuma dair hala işaret yok bugün nstde sancı bile çıkmadı geçen hafta düzenli sancım vardı oysaki, bebeğim 3250 olmuş yani ufak gidiyodu baya kapatmış farkı geçen hafta yanlış ölçmüş olabiliriz dedi doktor çünkü 2 haftadır 2840 da takılmıştı biraz olsun rahatladım ama vakit dolduğu halde gelmemesi geriyo beni ama yapcak bişey yok normal doğumu beklicez zaten bir haftadan fazla kesinlikle uzatmam dedi doktorumuz suni ile başlatırız olmazsa sezeryana alırız dedi pazartesi tekrar kontrolüm var hayırlısı artık benim ve bekleyen herkes için şimdilik bizden haberle bukadar.

bu arada doğum öncesi iznim tatile geldiği için 5 haftayı sonraya atamıyormuşum yani sadece 8 hafta doğum iznim varmış oysaki ben 5 hafta atılır sanıyodum hayal kırıklığı yaşadım aranızda bu durumda olan varmı hastane mi yanlış yapıyo biledim bu konuda kesin bişey bilen varsa yardım bekliyorum...

Bende aynı durumdaym canım öğretmenim ve önceki iznimiz tatile geldği için kabul edilmiyo,yönetmeliğede baktım yeni torba yasada da bununla ilgili bişi yok,idarecimi aradım o da sonraya atamıyoruz dedi.oyüzden rapor alıp vermedim 32.haftada.

Bebeğim 26 ağustos tarihinde dünyaya geldi, 6 saat sancı çektim 10 cm açılmam oldu ama bebeğin başı aşağıya inmediği için sezeryan oldum.. Bebeğimde bende fena değilim gün geçtikçe toparlanıyorum yavaş yavaş.. Ama olabilen normal doğum olsun o sancılar bile ameliyat sonrası çekilen acıdan zor değil

Arkadaşlar kafam karıştı, bugün dontora gitmiştik bende iş göremezlik raporumu aldım 37.hafta olarak.ptesi seminerler başlıyo,ptesi sabahı vericem idareye 38 oluyorum sorun çıkmaz demii??

slm arkadaşlar ben hala doğumu bekliyor ve geziyorum. Ama bebeğim artık çok ağirlaştı geçen hafta 3 kiloyu geçmişti, dün ultrasonda bakmadı. Bişey sorucam, bebek aşağı inmemişse açılma varsa bıle doğum gerçekleşmezmı?

canım 37+0 da vermen gerekmiyormuydu. mesajını okuyunca acaba ben mi hata yaptım diye baya bi hesap yaptım
Ben de pazartesi soracağım bunu, 37+6'ya kadar verebilirsin derse 1 hafta çalışacağım, sonrasına aktarabilmek için...

Çok umut dolu konuşuyorsun, umarım hakkımızı verirler. Bu arada ben 32.haftada tatil de olsa gidip raporumu verdim. İdaredekiler, tatildesin aktaramazsın dediler ama ben raporu vermekte ısrar ettim. Pazartesi gidince MEB'in kabul edip etmediğini öğreneceğim. Kabul etmişse aktarmak zorundalarmış... Sen hangi şehirde çalışıyorsun bardakkulbu? Şehirden şehire bile değişebiliyormuş kararları

Canım okulumun seni yonlendirmesi lazim bizim okuldan 2 ogrtmen bu sekilde yapti memur cikardi dosyalarni gosterdi mudurum de olmiycani soylemsti eger dedgn gbyse bz yandk o zaman 8 hafta nedr ki yaz tatiline gelmesni ben secmedm sonucta bence hakszlik.. bence hastanende sknti var nerdesn özel mi hastanen

Arkadaşlar kafam karıştı, bugün dontora gitmiştik bende iş göremezlik raporumu aldım 37.hafta olarak.ptesi seminerler başlıyo,ptesi sabahı vericem idareye 38 oluyorum sorun çıkmaz demii??
Sorun olacağını sanmıyorum...

Benim de kontrolüm vardı bugün bebisim 3500 olmuş herşeyi normal ama eli yanağındaydi doktor başının üstüne alırsa normal doğum yapamazsın dedi ama yapmaz herhalde dedi nst de hiç sancı çıkmadı bu hafta da gelmezse haftaya yine alttan muayene yapacakmis doktorum:-(

X