2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

şimdi ben pazartesi sezeryan ile doğum yapacağım diye kendimi çok suçlu hissetmeye başladım, niye böyle oldu... hep normal doğum süreciini planlamıştım kafamda.... işin kolayına kaçmış olucam böyle, acaba 41. haftam bitene kadar beklesem mi, ama doktor bebek hiç mutlu değil nst ye göre dedi, napıcammmm ben.. bana akıl verin lütfennnnn :KK43:

şimdi ben pazartesi sezeryan ile doğum yapacağım diye kendimi çok suçlu hissetmeye başladım, niye böyle oldu... hep normal doğum süreciini planlamıştım kafamda.... işin kolayına kaçmış olucam böyle, acaba 41. haftam bitene kadar beklesem mi, ama doktor bebek hiç mutlu değil nst ye göre dedi, napıcammmm ben.. bana akıl verin lütfennnnn :KK43:

cnm olurmu ole şey.hakkımızda hangısı hayırlıysa o olsun.lutfen oyle dusunme 41 haftayıda bekleme nolur nolmaz.benımkıde kılolu gıdıyo sezeryan olabılır ama hıcte takmıyorum kımıne normal doğum hayırlıdır kımıne sezeryan sakın rıske atma

korkma canım kel falan olmayacak benim hiç yanmadı doktoruma sordum bebeğimin saçları var mı.Bakalım dedi :) bak dedi suyun içinde ensesinden sarkıyor 2 cm pek bi şaşırdımmmm Bu arada benim ki erkek

7. gun bebegin sacini kesmek sunnet ya, ilk bebegimde kasi mi saci mi ayirt edemeyecek kadar killi bir dogum yaptim =)
vee hic midem bulanmamisti.. Alakasi yok, hepsi halk uydurmasi..​

Oh oh sevindim buna cvplar icin tskler by arada benimde yarin kontrolum var Cati muayenesi ve ilk nstem yapilcak kizim he kadar buyudu Merak ediyorum bbakalim neler olmus 15gunicinde

iyi akşamlar kızlar bugün kontrolüm vardı nst m çok ama çok güzel çıktı doktorun tabiri bu kızın çok rahat yeride annesi dedi ve bu doğum 40.haftayı bulur dedi.Ama bizim şöyle bir sorunumuz var eşimin tayini çıktı en geç 15 gün için de burdan ayrılmamız gerekiyor sezeryan yapın diyorum yapmıyor yaa normal doğum yap diyoo.bişey olmaz gittiğin yerde doğum yaparsın diyo bende istemiyorum beni hiç muayene etmemiş biriyle doğum yapmak haftaya 38 oluyorum sakıncalımı acaba bu kadar bebeğime bişey olsun tabiki istemiyorum öfff çok sıkıntılandım.şimdi kzıımla anlaşma yapmaya çalışıyorum bugün hastaneden gelir gelmez deli gibi evi temizledim kızım gel sancıyla diye suyum gelsin diye varmı erken doğurmanın yolları yaa haftaya kadar doğurmam lazım

iyi akşamlar kızlar bugün kontrolüm vardı nst m çok ama çok güzel çıktı doktorun tabiri bu kızın çok rahat yeride annesi dedi ve bu doğum 40.haftayı bulur dedi.Ama bizim şöyle bir sorunumuz var eşimin tayini çıktı en geç 15 gün için de burdan ayrılmamız gerekiyor sezeryan yapın diyorum yapmıyor yaa normal doğum yap diyoo.bişey olmaz gittiğin yerde doğum yaparsın diyo bende istemiyorum beni hiç muayene etmemiş biriyle doğum yapmak haftaya 38 oluyorum sakıncalımı acaba bu kadar bebeğime bişey olsun tabiki istemiyorum öfff çok sıkıntılandım.şimdi kzıımla anlaşma yapmaya çalışıyorum bugün hastaneden gelir gelmez deli gibi evi temizledim kızım gel sancıyla diye suyum gelsin diye varmı erken doğurmanın yolları yaa haftaya kadar doğurmam lazım

cnm bende kızım erken gelsın kardesım gıtmeden (kendısı baya uzakta memur) gelsın ıstıyorum ama bıızımkıde baya rahat sanırım ıcerde ne sancım ne bıseyım var.yerınde olsam gec gıder genede bılmedığım drla doğuma gırmek ıstemezdım gec gıdın rapor alın bışıy yapın olmazmı

cnm bende kızım erken gelsın kardesım gıtmeden (kendısı baya uzakta memur) gelsın ıstıyorum ama bıızımkıde baya rahat sanırım ıcerde ne sancım ne bıseyım var.yerınde olsam gec gıder genede bılmedığım drla doğuma gırmek ıstemezdım gec gıdın rapor alın bışıy yapın olmazmı

canım eşim öğretmen rapor işi birazsıkıntılı onlarda bilmiyorum yaa kafam çok ama çok karışıkk rabbimhayırlısını nasip etsin bizlere inşallah sancım başlar yaa deli gibi dolanacağım ortalıkta artık rabbşm gönlümüze göre verir inşallah

cnm rapor falan alın çok zor olur hiç tanımadığın biri ama şartlar uymazsa mecbur kalırsan ne olur bilmiyom... normal şansın varsa normal yap sen yine de bol bol hareket et yürü merdiven in çık eşinle ilişki bile iyi gelebilir erken olması için süreç hızlanır belki...

cnm rapor falan alın çok zor olur hiç tanımadığın biri ama şartlar uymazsa mecbur kalırsan ne olur bilmiyom... normal şansın varsa normal yap sen yine de bol bol hareket et yürü merdiven in çık eşinle ilişki bile iyi gelebilir erken olması için süreç hızlanır belki...[/QUO

evet canım artık sürekli hareket halinde olacam çok hareket edince canımda yanıyoo ama olsun doğurmam lazım ilişkiye girmek işe yarar mı gerçekten onu bilmiyodum

cnm rapor falan alın çok zor olur hiç tanımadığın biri ama şartlar uymazsa mecbur kalırsan ne olur bilmiyom... normal şansın varsa normal yap sen yine de bol bol hareket et yürü merdiven in çık eşinle ilişki bile iyi gelebilir erken olması için süreç hızlanır belki...[/QUO

evet canım artık sürekli hareket halinde olacam çok hareket edince canımda yanıyoo ama olsun doğurmam lazım ilişkiye girmek işe yarar mı gerçekten onu bilmiyodum

benim bıdığın gelmeye niyeti yok ben niyeti bozcam böle giderse :KK52: denemekten ne çıkar bilmiyom çok duydum bunu ilişki ve birde göğüs uçlarının uyarılması

Sa hatunlar. Emzirmeden yana dertliyim. Taş gibi goguslerim ama bebek emmiyor. Acıdan kivraniyorum. Pompa ile sagiyoruz ama süt gelmiyor. Ateş den yanıyorum. Sicak duş krem pompa icecek yiyecek herseyi yaptık bilgisi olan dan yardım istiyorum öpüyorum sizi leptop bulayim doğum hikayemi yazacağım kizim 4800kg 52CM buarada:))

canım yeni gördüm iletini inş. bu dertten kurtulmuşsundur. ama kurtulamadıysan halis zeytinyagıyla masaj yap gögüslerine hemen boşalır damarlarındaki süt

günaydın kısslar nasılsınız?bugun dr.uma gıdecegım belımın agrısı uyutmuo benı sol bacagıma basamıyorm bıle boyle bı agrı yok

'Doğumu başlatmak için seks yapın'-HABERTÜRK

Günaydın kızlar herkese hayırlı sabahlar dun kontrole gittim 13eylule sezaryen gunu aldım sabırsızlıkla bekliyorum allah yardımcımız olsun

Herkesciklere günaydın tatlı hamişler... Güzel bir gün geçirmemiz dileğiyle geçmişi okuyamadım sadece göz atabildim kısaca doğum yapan arkadaşlar varsa onları tebrik ediyorum Allah analı babalı büyütsün...Benim de dün doktor kontrolüm vardı sezaryan için tahlil vermişti kan değerleriyle ilgili çok şükür hepsi temiz çıktı bizim küçük adam 3 kg. olmuş boyuda 51 cm. doğum tarihimizide aldık 10 Eylülde inşallah böylelikle benim acil durumlar dışında doktorla ilişkim bitti 10 Eylül le kadar darısı doğum yapan ve doğum tarihi alamayan arkadaşlarımın başına, bizden bu kadar sizler nasılsınız varmı haberler? Hepinizi öpüyorum:KK54:

cnm olurmu ole şey.hakkımızda hangısı hayırlıysa o olsun.lutfen oyle dusunme 41 haftayıda bekleme nolur nolmaz.benımkıde kılolu gıdıyo sezeryan olabılır ama hıcte takmıyorum kımıne normal doğum hayırlıdır kımıne sezeryan sakın rıske atma

o açıdann düşününce öyle tabi de , aslında dün doktor ilk söylediğinde hiç böyle hissetmemiştimm,sabah 6 ya kadar gözümü bile kırpmadım psikolojim bozuldu valla :KK43: annemde suni sancı alsan açılmazmı deyip duruyorr... herkes sezeryan aleyhinekötü şeyler söylüyor, spinal olucam diyorum felç kalırsın diyolar.... çok moralim bozuldu benim...

Günaydınlarrrrrrrrr :) artık kendimi ahtapot yutmuş gibi hissediyorum:) karnım taş gibi oluo bide nefes bile alamıyorum rahat rahat. Şimdi geçmişe bakıcam neler olup bitmiş. Allah hayırlı doğumlar versin hepimize.

Herkesciklere günaydın tatlı hamişler... Güzel bir gün geçirmemiz dileğiyle geçmişi okuyamadım sadece göz atabildim kısaca doğum yapan arkadaşlar varsa onları tebrik ediyorum Allah analı babalı büyütsün...Benim de dün doktor kontrolüm vardı sezaryan için tahlil vermişti kan değerleriyle ilgili çok şükür hepsi temiz çıktı bizim küçük adam 3 kg. olmuş boyuda 51 cm. doğum tarihimizide aldık 10 Eylülde inşallah böylelikle benim acil durumlar dışında doktorla ilişkim bitti 10 Eylül le kadar darısı doğum yapan ve doğum tarihi alamayan arkadaşlarımın başına, bizden bu kadar sizler nasılsınız varmı haberler? Hepinizi öpüyorum:KK54:

Merhaba canım merak ettim aramizda 1, 5 hafta var hemen hemen benimkini 13une verdi ama kafam karıştı erkenmi benimki acaba:KK5:

X