bizde kontrole gittik geldik oğluşumla teyzeleri..
sürpriz bir şekilde serviks mi pelviks mi ne o muayenemizi olduk.. bu çatı muayenesi mi oluyor sormayı unutmuşum, aynı şeymi acaba:44: hiç beklemiyordum ama olduk, baya acıdı ne yalan söyleyeyim
oğlum daha yukardaymış, açılmada pek yokmuş, biraz moralim bozuk döndüm eve
bizimkinin gelmeye pek niyeti yok anlaşılan.. artık baya zor gelmeye başladı herşey ama napalım hayırlısı diyelim elden bişey gelmiyor
tesekur ederim teyzeleri
spinal kesinlikle buyuk rahatlikti
tek bir igneyle uyustum ve uyusukluk 4 saat sonra tamamemn kayboldu
bu arada yanima yatirip emme calismasi yaptik ama henuz sut yok.olacak insallah humana still tea iciyorum
ben kalkp yurudum elimden geldigimce gezdikce aciliyorum daha iyi olacak insallah
emosum gulum bak sira sana geldi haftasonuna yap bir surpriz :)
canım iyi olmanıza sevindim.. sütünde en kısa zamanda gelir inşallah, belki de gelmiştir şimdiye.. üzüm kompostosu baya süt yapıyor diyorlar ama bi dene istersen, bide su tabiki bol bol su içip ısrarla ve sık sık emzir.. bizim için de sev annesi aras ı
ne mutlu sana yaaaa... oğluşun yanında mis gibi
bize sıra daha çooook var gibi baksana yukarı da yazdım gelmeye niyetli değil benimki
yakın zamanda bir sürpriz yapacağını pek sanmıyorum.. takvime göre 12 gün var ama ben en az 15 gün veriyorum kendime inşallah fazlası olmaz.. bakalım bekleyip göreceğiz.
Gunaydin kizlar umarim herkes iyidir. Bende zeynebimi aldim kucagima pazar gunu. Hamileligimin en basindan beri doktorum sezeryan diyodu. Ama doktor kararini degistirdi normal doguma aldi beni. Her seyin olup bitmesi ⁴ saat surdu.kolay bi dogum oldu.allah herkese boyle dogumlar nasip etsin.dogum yapmis olanlara bebekleriyle birlikte hayirli uzun bir omur diliyorum.dogum yapacak olan arkadaslarada allah bir avazda kurtulmasini nasip etsin ins. Kizimda 3100 gr dogdu ama boyunu olcmediler kalca cikigina sebep oluyo diye o yuzden boyu kac bilmiyorum :) bizden simdilik bu kadar herrkese iyi gunler.
maşallah canım güzel ve rahat bir doğum olmuş anlaşılan.. allah sağlıkla sıhhatle büyütmek nasip etsin
Herkes sezeryan doğum yapıyor ben mi kaldım normal doğum yapacak olan:) Çok stresliyim kaç gündür adet olacakmışım gibi ağrılarım var acaba bunlar belirti mi bu şekilde mi oluyor bilmiyorum. Eylül anneleri eylüle kalmadan bebişlerini alıyorlar maşallah. Benimki eylüle kalır kesin.
yok canım yok bi sen değilsin. bende varım normal doğumu bekleyen.. hem de baya bekleyecek gibiyim bu gidişle
yalnız değilsin merak etme
Nişanın geldi demek oyy senin bebiş geliyor desene. Bende her lavabodan sonra büyük bir umutla beklemedeyim bir an önce birşeyler gelsede kurtulsam diye bakıyorum.. Şimdilik ses soluk yok bakalım. Nişan geldikten sonra hastaneye ne zaman gidiyorsunuz ki yani sancının gelmesini imi bekliyoruz. bende öyle birşey olsa korkudan panik yapıp hastaneye koşarım :)
nişan gelince hastaneye gitmeye gerek yok canım.. bizim doktor hafif kanama lekelenme olursa merak etme, aramana da gelmene de gerek yok bunlar normal ama adet gibi olursan veya birden suyun boşalırsa gel diyor..
bugun tabana kuvvet deyip yurucem ve merdiven inip cikcam bakalim bugunde gelmezse kendi haline birakcam ama artik az oynuyo ve ben artik disarda olmasini icerde olmasindan daha guvenli buluyorum oyuzden gelmesini istiyorum artik bugun elimden geleni yapcam
canım bende bugünkü kontrolden sonra bol bol yürüsem iyi olur dedim ama yürümek hiiiiiiç içimden gelmiyor
ama napalım bebişlerde bir hareket yoksa gelmek için biz de olmalı dimi.. ben de yürüsem iyi olur eve çıkmadan da bi kaç kat aşağıda inip biraz da merdiven çıkayım bari... yoksa bu gidişle zor doğurcam galiba