2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebegımın koprucuk kemıgı kırılmıs dogumda :-:-)-( aglamamak ıcın zor tutuyorum kendımı kolumda hala serum kendıme bıle halım yok:-(

çok geçmiş olsun canım. o küçük olduğu için çabuk iyileşir ama sen güçlü ol.Unutma sen artık annesin ve sana ihtiyacı olan bir bebeğin var.

Okudukca hayretler icerisinde kaIiyorum sezeryan olanlari...
Normaldogum yapan cok az.Doktorlar nasil izin verio. Yani herkesin saglik problemi yok dimi. Tabi ki problem varsa normal sezeryan olmak ama Kardeslerim sezeryan iyi birsey olsa Rabbimiz normal yontemi oyle ayarlardi normal dogumdan Korkmayin.
Sezeryan doktorkarin isine gelio Allahim ya gercekten cok ilginc Turkiye deki Doktorlar. ..

Bebegımın koprucuk kemıgı kırılmıs dogumda :-:-)-( aglamamak ıcın zor tutuyorum kendımı kolumda hala serum kendıme bıle halım yok:-(

cok gecmişler olsunn annesi onun kemikleri cabuk kaynar güçlü kocaman güçlü olman lazım ki bebişine yardımcı olabilesin Rabbim dermansız dert vermesin :KK71: :KK71: :KK71: :KK71: :KK71: :KK71: :KK71: :KK71: :KK71: :KK71: :KK71: :KK71: :KK71: :KK71: :KK71: :KK71: :KK71: :KK71: :KK71: :KK71: :KK71: :KK71: :KK71: :KK71: :KK71: :KK71: :KK71: :KK71: :KK71:

Normaldogum yapan cok az.Doktorlar nasil izin verio. Yani herkesin saglik problemi yok dimi. Tabi ki problem varsa normal sezeryan olmak ama Kardeslerim sezeryan iyi birsey olsa Rabbimiz normal yontemi oyle ayarlardi normal dogumdan Korkmayin.
Sezeryan doktorkarin isine gelio Allahim ya gercekten cok ilginc Turkiye deki Doktorlar. ..

canım ben senin doğum hikayeni okumuş ve hayran kalmıştım dediğin gibi türkiyede normal doğum yaptırmak isteyen doktor ekip sayısı avrupaya göre cok az.normal doğurmak istiyorsak devlet hastahanelerine gtmek gerekiyor ordada hasta yoğunluğu hasta odalarınıın kalabalık sayıda olması gözümüzü korkuttugu icin gidemiyoruz..

Kızlar sabah 8:30 dan berı hastanedeyız bebegım ve benım kontrolum vardı doktor bebegım ıcın rontgen ıstedı sonra cektırdık ve bır sorun var bıdaha cekılcek normal dogum mu kırık cıkık olabılır dedı ama doktor daha sonucları gormedı ıns bıseyı yoktur kuzumun sonra ben kendı doktoruma cıktım hıc ıyı olmadıgımı acıl serum takılmasını soyledı ve ılk kan alındı bebegımı emzırmem gerek dedım cunku 3 saattır ac ve serumda 1 bucuk saat suruyo ama ondada sorun cıktı serumu cıkartamadılar ve ıkı kere gelıp kan aldılar ıns bırseyım yoktur ama en onemlısıde kızım ıyıdır ıns

canım çok geçmiş olsun.

arkadaşlar siz de benim kadar heyecanlı mısınız,çok çook korkuyorum,doğum şekli de belli değil daha ikisi de beni çok geriyor düşündükçe,bi ben mi bu kadar paniğim??içime kapandım günlerdir,her dk aklımda doğum :S rahatlatın beni lütfen..
:18:

aklına getirme sende ve hiç düşünme rahatlamanın başka yolu yok :)))))))))))
ben kesinlikle bir kere bile aklıma getirmedim. normal istiyorum o kadar dedim. normal doğumumu bile aklıma getşrmşyorum.
hemenmi doğar saatlermi sürer. senin gibi aklıma getirsem inan bana senden daha çok korkarım kendimi biliyorum.
hiç düşünme başka çaren yok

canım Allah şifa versin yavruna. o daha minicik eminim çok çabuk iyileşecek üzülme nolur :KK43:

çok çok geçmiş olsun cnm üzme kendini iyileecek bebeğin herşeyin çaresi var annesi güçlü olursa bebek çebuk iyi olur onların kemikleri çabuk kaynak hiç korkma, ufacık bebek tabiki annesin biz ne desek boş senin için yanar aöa güçlü ol korkulacak bişey değil çünkü çaresi var....

selam,
hangi ülkedesiniz bilmiyorum ama ben normal doğum istiyorum, bizimkisi tüp bebek diye doktor akrabam da dahil sezeryan ol risk alma diyor..kendi dr um bunun doğalı vaginal doğumdur siz ne istiyosunuz dedi biz de normal dedik olur dedi.normal bekliyoruz şu anda. tüp bebek olsa da şu anda bir sıkıntımız yok allah şükür neden normal doğum denemeyeyim diyorum. doğuramazsam risk almam tabiki de o zaman sezeryan olurum. orada tüp bebekleri illa sezeryan mı yapıyorlar???

selam kızlar bugün kontrolüm vardı pazar doluyo vaktimiz ama doğuma dair hala işaret yok bugün nstde sancı bile çıkmadı geçen hafta düzenli sancım vardı oysaki, bebeğim 3250 olmuş yani ufak gidiyodu baya kapatmış farkı geçen hafta yanlış ölçmüş olabiliriz dedi doktor çünkü 2 haftadır 2840 da takılmıştı biraz olsun rahatladım ama vakit dolduğu halde gelmemesi geriyo beni ama yapcak bişey yok normal doğumu beklicez zaten bir haftadan fazla kesinlikle uzatmam dedi doktorumuz suni ile başlatırız olmazsa sezeryana alırız dedi pazartesi tekrar kontrolüm var hayırlısı artık benim ve bekleyen herkes için şimdilik bizden haberle bukadar.

bu arada doğum öncesi iznim tatile geldiği için 5 haftayı sonraya atamıyormuşum yani sadece 8 hafta doğum iznim varmış oysaki ben 5 hafta atılır sanıyodum hayal kırıklığı yaşadım aranızda bu durumda olan varmı hastane mi yanlış yapıyo biledim bu konuda kesin bişey bilen varsa yardım bekliyorum...

Sıcak bir gün ve sanki adet olacakmışçasına hafiften karın ağrıları. Tetikleme yaparmı diye aklıma da gelmiyor değil hani. Bekledikçe vakit geçmek bilmiyor bir an önce sancı gelsede kurtulsam diye bakıyorum ama daha vaktim var anlaşılan. Hergün düzenli yürüyüş yapıyorum sabahları ayaktakı şişliklerime baya iyi geldi gibi. Ya da şiş görmekten benim gözlerim alıştı :)
Yeni doğum haberleri bekliyoruz inşallah..

Aekadaslar gıttım dogum doktorumla konustum cok uzulmustu cocuk doktoru naaıl bakıpda anlamamıs dedı sonra ona gıttım anlasılmazkı bır hafta sonra falan anca sıserse anlasılır dedı ortapedı doktoruda aynı seyı soyledı anlayamazlar dıye cok opan bır durummus hatta esımın arastırdıgına gore bazıları hıc farketmeden ıyılesırlermıs kendı kaynar dedı doktor ıns tez zamanda ıyılesır yavrum

herkeze güzel doğumlar kızlar bizimde doğum çarşamba kısmetse ilk kızçemi spinal sezeryan olduğum için buda aynı olacak normal doğum methinide çok duydum lakin bende sezeryandan çok memnun kaldım ilk 7 saat yattım sonra hop kalktım bi dahada pek bi yatmam olmadı her işimi yaptım abarttıkları gibi birşey değil ağrı sızıda yok herşey normal mecbur kalınca yapılması gereken en iyi yöntem

selam kızlar bugün kontrolüm vardı pazar doluyo vaktimiz ama doğuma dair hala işaret yok bugün nstde sancı bile çıkmadı geçen hafta düzenli sancım vardı oysaki, bebeğim 3250 olmuş yani ufak gidiyodu baya kapatmış farkı geçen hafta yanlış ölçmüş olabiliriz dedi doktor çünkü 2 haftadır 2840 da takılmıştı biraz olsun rahatladım ama vakit dolduğu halde gelmemesi geriyo beni ama yapcak bişey yok normal doğumu beklicez zaten bir haftadan fazla kesinlikle uzatmam dedi doktorumuz suni ile başlatırız olmazsa sezeryana alırız dedi pazartesi tekrar kontrolüm var hayırlısı artık benim ve bekleyen herkes için şimdilik bizden haberle bukadar.

bu arada doğum öncesi iznim tatile geldiği için 5 haftayı sonraya atamıyormuşum yani sadece 8 hafta doğum iznim varmış oysaki ben 5 hafta atılır sanıyodum hayal kırıklığı yaşadım aranızda bu durumda olan varmı hastane mi yanlış yapıyo biledim bu konuda kesin bişey bilen varsa yardım bekliyorum...

Canım öğretmen misin çünkü öğretmenlerde bu tarz şeyler oluyor ve ekleniyor o beş hafta bunu yapan iki kişi taniyorum

Aekadaslar gıttım dogum doktorumla konustum cok uzulmustu cocuk doktoru naaıl bakıpda anlamamıs dedı sonra ona gıttım anlasılmazkı bır hafta sonra falan anca sıserse anlasılır dedı ortapedı doktoruda aynı seyı soyledı anlayamazlar dıye cok opan bır durummus hatta esımın arastırdıgına gore bazıları hıc farketmeden ıyılesırlermıs kendı kaynar dedı doktor ıns tez zamanda ıyılesır yavrum

Canm benim cok çok geçmiş olsun öyle üzüldüm ki ama bebeklrrdeki kemik esnekligi burda yardimcmiz olucak tez zamanda iyileşir inş. .

Canim ben de kullanamiyorum.yani hastane hata yapmiyor.

Gecmis olsun Allah acil sifalar versin

o açıdann düşününce öyle tabi de , aslında dün doktor ilk söylediğinde hiç böyle hissetmemiştimm,sabah 6 ya kadar gözümü bile kırpmadım psikolojim bozuldu valla :KK43: annemde suni sancı alsan açılmazmı deyip duruyorr... herkes sezeryan aleyhinekötü şeyler söylüyor, spinal olucam diyorum felç kalırsın diyolar.... çok moralim bozuldu benim...

canım kendini hiçbirine şartlandırma.. hepsini yaşayan memnun kalan ve kalmayan var.. hakkımızda hangisi hayırlı ise o olsun..

Kızlar sabah 8:30 dan berı hastanedeyız bebegım ve benım kontrolum vardı doktor bebegım ıcın rontgen ıstedı sonra cektırdık ve bır sorun var bıdaha cekılcek normal dogum mu kırık cıkık olabılır dedı ama doktor daha sonucları gormedı ıns bıseyı yoktur kuzumun sonra ben kendı doktoruma cıktım hıc ıyı olmadıgımı acıl serum takılmasını soyledı ve ılk kan alındı bebegımı emzırmem gerek dedım cunku 3 saattır ac ve serumda 1 bucuk saat suruyo ama ondada sorun cıktı serumu cıkartamadılar ve ıkı kere gelıp kan aldılar ıns bırseyım yoktur ama en onemlısıde kızım ıyıdır ıns

canım çok çok geçmiş olsun.. inş minik kuzun iyileşecek.. çok takmamaya çalı kafana sütün kesilmesin..

X