2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

benmde 9 eylul sezeryan tarıhım:)muhtemelen aynı saatlerde mınnoslar kucagımızda olr

bende normal yapcam insallah cnm anliz deyilsin merak etme o sancilari ben 1 haftadir cekiyorum 2cm acilmam var venisanimda geldi artik bebisimibekliyoruz cani nezaman isterse artik

Kizlar sezeryan tarihleriniz belli ise tarihten 4 gun once baslayarak gunde bir kez goguslerinizi kaynar suyun buharina tutun ve sonra masaj yapin bunu eltimin ablasi yapmis onada ebe soylmeis sezeryan oldugu gunde sutu gelmis.

Bebislerini kucaklarina alip dunyanin en guzelduygusunu yasayan anneciklerin gozu aydin darisi basimiza) kizlar dun kontrolum vardi 36+0 dayiz koca kafali tontis bir kizim olcak insallah masallah fakat dr es yaslanmasinin basladigini soyledi o an uzerinde durmadim ama acaba boyle bsy yasayan var mi yada bilgisi olan meraklardayim nettn baktim ama tatmin olmadim acikcasi

benim doktorum normal sancım gelmezse sanırım suni sancı verecek onu da ben istemiyorum. Benim kontrolümde 4 eylülde. Tekrar çatı muayenesi yapar mı bilmiyorum. 1 hafta önce gittiğimde yapmıştı. o zaman 1 parmak açılman var demişti. Haberlerini bekliyoruz o zaman bugün muayenen varsa inşallah güzel haberlerle gelirsin.

kızlar ben bıbberonla emzık almadım almam mı lazım.bıberonu cammı aldınız

Bitane cambiberon aldim ne olur ne olmaz sut gelmez ise lazim olur kismet olursa o gunleri gorurusek sutum gelmez ise biberona mamayi yaptircam ama kasik ile verdircem biberona alisinca bebek memeye donmesi zor oluyor diyorlar.emzik lazim olursa ilerde alinir diye dusunuyom

Eş yaslanmasi plasenta yaslanmasi ise yasayan arkadaslar var cok onemli bir konu degil ama mutlaka takip edilmesi gereken biseymis.

bende normal yapcam insallah cnm anliz deyilsin merak etme o sancilari ben 1 haftadir cekiyorum 2cm acilmam var venisanimda geldi artik bebisimibekliyoruz cani nezaman isterse artik

Nişanın geldi demek oyy senin bebiş geliyor desene. Bende her lavabodan sonra büyük bir umutla beklemedeyim bir an önce birşeyler gelsede kurtulsam diye bakıyorum.. Şimdilik ses soluk yok bakalım. Nişan geldikten sonra hastaneye ne zaman gidiyorsunuz ki yani sancının gelmesini imi bekliyoruz. bende öyle birşey olsa korkudan panik yapıp hastaneye koşarım :)

cnm ben internetten okumustum nisan geldikten sora bekleyin sanci artinca gidin diye benim nisanim cuma gecesi geldi ama hala gordugun gibi bebisim gelmek istemiyo. sancilarim var ama hep ayni sidette ebe cogalinca gel demisti bakalim pazartesi doktor kontrolum var insallah ozamana kadar kalmam ve alirim melegimi kucagima dogumlar oldukca ben sabirsizlaniyorum sanciyi arttirmak icin bol bol merdiven in cik dedi ebe burda yabanci akadaslarda esinle beraber ol diyolarr :)

canım bende bayadır öyle ayrılar var aama dünden beri benımkı de geçmıyo

benm de belimde bıcak saplanmasına benzer agrı var egilip kalkamıyorm ustumu degıstırırken bıle sol ayagımn ustune basınca aklım cıkıyo sankı.

inşallah bu ağrılar doğum belirtisidir :)) Gerçekten acayip bir ağrı benimde yarın kontrolüm var bakalım doğum tarihiyle ilgili doktorum bir şey diyecek mi?

cam bıberonuda sıcak sudamı kaynatıyoruz emzığıdemı.
benımde nısanım gelse soluğu hemen hastanede alırım valla.benım kızımında gelmeye nıyetı yok bende eylul bası gelsın ıstıyorum ama .....
buarada ben magnezyuma devam edıyorum sancıyı keser demış bı arkadas ıcmesemmı ya hıç sancım olmuyo benım hakketen

iki gün sonra nişanın geleli bir hafta olacak o zaman baya aralamış seninki. Bugün yarın sende alırsın inşallah bebeğini kucağına. Gerçekten son anlar geçmek bilmiyor. Sancını artırmak için elinden geleni yap bir an önce bebeğinde kurtulsun sende kurtul :)

ben magnesium u biraktigimdan beri ara ara sancim oluyodu 1 haftadir tam oluyo artik cnm cam biberonu bilmem ama emigi kesinlikte kaynat

bugun tabana kuvvet deyip yurucem ve merdiven inip cikcam bakalim bugunde gelmezse kendi haline birakcam ama artik az oynuyo ve ben artik disarda olmasini icerde olmasindan daha guvenli buluyorum oyuzden gelmesini istiyorum artik bugun elimden geleni yapcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…