bir sen birde ben eylüle kaldık sanırım benimde sezeryan ama 9 eylülde bakalım hayırlısı.o adet ağrıları 1 haftadır bendede oluyor ayrıca bel ve sırt ağrısıda oluyo bende belirti diyorlar ama bilmiyorum tabi.ayrıca mide yanmalarım çok çok arttı benim
bende acayip sırt ağrıları başladı ne yatmayla geçiyo ne oturmayla sizde de var mı böyle ağrılar??
Herkes sezeryan doğum yapıyor ben mi kaldım normal doğum yapacak olan:) Çok stresliyim kaç gündür adet olacakmışım gibi ağrılarım var acaba bunlar belirti mi bu şekilde mi oluyor bilmiyorum. Eylül anneleri eylüle kalmadan bebişlerini alıyorlar maşallah. Benimki eylüle kalır kesin.
benm de belimde bıcak saplanmasına benzer agrı var egilip kalkamıyorm ustumu degıstırırken bıle sol ayagımn ustune basınca aklım cıkıyo sankı.
kızlar ben bıbberonla emzık almadım almam mı lazım.bıberonu cammı aldınız
cnm bende uc hafta cektım o ağrıyı.magnorm ıctım hergun o gecırdı.magnezyum eksıklıgınden oluyomuş cnm
evet canım magnezyum bütün ağrılara çok iyi geliyor. iyi bir magnezyum hapıysa tabiki
canım yanlız değilsin aramızda 4 gün var ve bende normal doğum istiyorum. fakat doktorlar tam günü dolmadan normal doğum olmadı sezeryan yapalım diyorlar.
Benim doktorumda öyle diyor 12 eylül normal doğum tarihin ama o güne kadar doğmazsa sezeryan yaparız 9 eylülde yaparız dedi.
Bende hayır istemiyorum dedim. bugün kontrolümüz var bakalım ne diyecek
kızlar ben bıbberonla emzık almadım almam mı lazım.bıberonu cammı aldınız
Eş yaslanmasi plasenta yaslanmasi ise yasayan arkadaslar var cok onemli bir konu degil ama mutlaka takip edilmesi gereken biseymis.Bebislerini kucaklarina alip dunyanin en guzelduygusunu yasayan anneciklerin gozu aydin darisi basimiza) kizlar dun kontrolum vardi 36+0 dayiz koca kafali tontis bir kizim olcak insallah masallah fakat dr es yaslanmasinin basladigini soyledi o an uzerinde durmadim ama acaba boyle bsy yasayan var mi yada bilgisi olan meraklardayim nettn baktim ama tatmin olmadim acikcasi
bende normal yapcam insallah cnm anliz deyilsin merak etme o sancilari ben 1 haftadir cekiyorum 2cm acilmam var venisanimda geldi artik bebisimibekliyoruz cani nezaman isterse artik
Nişanın geldi demek oyy senin bebiş geliyor desene. Bende her lavabodan sonra büyük bir umutla beklemedeyim bir an önce birşeyler gelsede kurtulsam diye bakıyorum.. Şimdilik ses soluk yok bakalım. Nişan geldikten sonra hastaneye ne zaman gidiyorsunuz ki yani sancının gelmesini imi bekliyoruz. bende öyle birşey olsa korkudan panik yapıp hastaneye koşarım :)
canım bende bayadır öyle ayrılar var aama dünden beri benımkı de geçmıyo
benm de belimde bıcak saplanmasına benzer agrı var egilip kalkamıyorm ustumu degıstırırken bıle sol ayagımn ustune basınca aklım cıkıyo sankı.
cnm ben internetten okumustum nisan geldikten sora bekleyin sanci artinca gidin diye benim nisanim cuma gecesi geldi ama hala gordugun gibi bebisim gelmek istemiyo. sancilarim var ama hep ayni sidette ebe cogalinca gel demisti bakalim pazartesi doktor kontrolum var insallah ozamana kadar kalmam ve alirim melegimi kucagima dogumlar oldukca ben sabirsizlaniyorumsanciyi arttirmak icin bol bol merdiven in cik dedi ebe burda yabanci akadaslarda esinle beraber ol diyolarr :)
cam bıberonuda sıcak sudamı kaynatıyoruz emzığıdemı.
benımde nısanım gelse soluğu hemen hastanede alırım valla.benım kızımında gelmeye nıyetı yok bende eylul bası gelsın ıstıyorum ama .....
buarada ben magnezyuma devam edıyorum sancıyı keser demış bı arkadas ıcmesemmı ya hıç sancım olmuyo benım hakketen
iki gün sonra nişanın geleli bir hafta olacak o zaman baya aralamış seninki. Bugün yarın sende alırsın inşallah bebeğini kucağına. Gerçekten son anlar geçmek bilmiyor. Sancını artırmak için elinden geleni yap bir an önce bebeğinde kurtulsun sende kurtul :)