2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Gunaydin kizlar umarim herkes iyidir. Bende zeynebimi aldim kucagima pazar gunu. Hamileligimin en basindan beri doktorum sezeryan diyodu. Ama doktor kararini degistirdi normal doguma aldi beni. Her seyin olup bitmesi ⁴ saat surdu.kolay bi dogum oldu.allah herkese boyle dogumlar nasip etsin.dogum yapmis olanlara bebekleriyle birlikte hayirli uzun bir omur diliyorum.dogum yapacak olan arkadaslarada allah bir avazda kurtulmasini nasip etsin ins. Kizimda 3100 gr dogdu ama boyunu olcmediler kalca cikigina sebep oluyo diye o yuzden boyu kac bilmiyorum :) bizden simdilik bu kadar herrkese iyi gunler.

Herkese günaydınlar!!
Bebeklerini kucaklarına alan arkadaşlarım, Allah bağışlasın yavrularınızı

Benim gibi sabırsızlıkla doğumu bekleyenlerin başına darısı... Çabucak geçsin zaman

gunaydin arkadaslar dogum yapan arkadaslar allah bebislerinizi sizlere bagislasin insallah hayirli evlad olurlar.. ben haa doguramadim
pazar gunu kontrole gittim ebe ilk dogumun oldugu icin boyle uzun surebilir dedi ama cuma gunu nisanimda gelmisti neyse bugun biraz daha agriliyim insallah bugun alirim melegimi kucagima.

merhaba hanımlarr ne güzel bir çok kişi yavrularını kucağına almış eylül girmeden :) DArısı bizlerin başına olsun inşallah çok bekletmesin yavrucaklar zaman geçmek bilmiyor

slm kizlar.bu gun sabah 9 da spinal sezeryan ile oglum cinari kucagima aldim. 3,420 gr 54 cm sutum gelmedi henuz mama vermeye calisiyoruz

Arkadaslar in an in hepiniz Adina cok sevindim masallah meleklerinize omur boyu beraber olun saglikli huzurlu mutlu gunlerde ins.bu arada
Henuz cinsiyet suprizi olmadi olmasinda ins

Günaydın hanımlar.Gününüz güzel geçsin.Yarın doktorla kontrolümüz var.Doğum tarihimiz 7 Eylül'dü ama sezeryan tarihini tekrar görüşüp netleştirelim demişti.Yarın Güney bey'in geliş tarihi netleşecek.Ne yaşayacağımı bilmeme rağmen heyecanlanmaya başladım.

bende acayip sırt ağrıları başladı ne yatmayla geçiyo ne oturmayla sizde de var mı böyle ağrılar??

slm kizlar.bu gun sabah 9 da spinal sezeryan ile oglum cinari kucagima aldim. 3,420 gr 54 cm sutum gelmedi henuz mama vermeye calisiyoruz

Kızlar gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün yavrularınızı bahtları açık olsun İnşallah. Darısı bizlerin başına. Doğum hikayelerinizi bekliyoruz.

Günaydın, Hadi hayırlısı canım, seninde tarih belli olucak artık çok çok az kalmış :)

bende acayip sırt ağrıları başladı ne yatmayla geçiyo ne oturmayla sizde de var mı böyle ağrılar??

Bende hamileliğimin orta dönemlerinde dayanılmaz sırt ağrıları vardı çok şükür şimdi kayboldu senin ağrın sanırım artık vücudun kendini doğuma hazırlaması ile ilgilidir canım. :26:

Kızlar dün ben doktora gittim ve doktor bebeğime 3 kg dedi oysa 10 gün önce 2300 demişti 3 kilo doğmaz demişti. Bu ultrason cihazı ölçümlerine güvenilmiyor sanırım artık son haftalarda. Doğum heran olabilir dedi. Benim daha hastane çantam hazır değil. Yıkanacaklar çok. Ama sanki ben 40. haftayı görürürüm gibi geliyor bana rahatım çok. İzne de çıktım dün itibariyle Darısı hala çalışanların başına İnşallah onlarda bir an önce ayrılırlar işten.

Arkadaslar in an in hepiniz Adina cok sevindim masallah meleklerinize omur boyu beraber olun saglikli huzurlu mutlu gunlerde ins.bu arada
Henuz cinsiyet suprizi olmadi olmasinda ins

cinsiyet sürpriznden en cok korkan kişilerden biriyim
herşeyımız pembiş ve bana sureklı senın bebek erkekmı deyıp durdularr
doktoraaa da sureklı kız dimi deyıp duruyorum
doktor en son sinrlendı:) konusuolar insanlar senın kı kız yanılma olmaz felan dedı artık:)
o yuzden daha rahatım ama bı ara bunalıma girmstım
mbılyası esyaları nevresımı herseyı pembiş:)

Ya mutluluktan öldüm sizin adiniza sanki benm bebegm oldu artk dayanamiycamm benm de bebisim dogsun ztn sezerck olcam ben de..
Kizlar şırıl şırıl sütünüz olsn ins sahlkli shhatli zeki cocuklarnz olsn..
Bu arada mama almadm ben almak mi lazım. . Sezeryan tecrübelerinizi anlatn nolur cok mtlu olurum..
Herkese gunaydn bu arada benm nebegm de bi ihtmal yarn oglden sora geleblir herseyn hayrlisii ))

Merhaba güzel eylül anneleri, bizim kontrolümüz vardı bugün doktorumuz iki defa nst çektirdi, 40 dakka çok sıkıcıydı ama kızımın kalp atışlarını dinlemekte fena olmuyor hani... açılmamız yok, doktorda bebeğin çok mutlu gözükmüyor içerde dedi nst sonuçlarıma göre, sezaryen randevusu verdi, pazartesi sabahı 7:30 da hastahaneye yatışım yapılacak, hiç gelmeye niyetli değil bizimki çünkü kızım diyorum bak kendin gel yoksa alacaklar seni , hareketleri de azaldı biraz doktor iyice daralmış artık diyor, bende risk almak istemiyorum, hep normal istedim ama pazartesiye kadar bir atak olmazsa pazartesi sabahı kızıma sezaryen ile kavuşmuş olacağım, acaba epidural mi olsam bilemiyorum, bana bir akıl verin kızımı ilk doğduğu an görmeyi çokk istiyorum, ama kimisi zararlı olduğunu söylüyor, çok kararsız kaldımmmmmm...

canım geçen hafta haberini almıştık ve inan çok mutlu olmuştum. Her şeyin yolunda olmasına çok sevindim.
ama bu kadarla kaçamazsın bizden. uzun uzun her şeyi anlatmanı istiyorum :)))))))))))))

Canım maşallah oğluna ve sana. Benimde oğlum olsaydı adını ÇINAR koyacaktım ama kızım oluyor adını ÖYKÜ NAZ koyacağız Alah nasip ederse. Sütün gelir inşallah kendini strese sokma canım. SEzeryanla biraz geç gelebiliyormuş diye duymuştum

SAnada maşallah canım dün doğan bebekler hep boylu poslu maşallah tekrar cnm. Arasına kavuştun hayırlı uğurlu olsun. Mojeli gibi seninde sütün gelmiyormuş sabredin gelir inş.

Normal doğum olması en güzeli olmuş. Allah bağışlasın bebeğini hayırlı uğurlu olsun

Benim kızımında gelmeye niyeti yok gibi bende 40 haftayı dolduracakmışım gibi hissediyorum. Ne ağrım var ne sızım. Nede yalancı sancılar, nede yalancı adet ağrıları her şey sıfır.

Bence Epidural olma. Kuzenim ve 3 arkadaşım oldu tavsiye etmiyorlar. dördündede bazı ağrılar kaldı vücutlarında.

kızlar doğum yapanların gözü aydın doğum yapacaklarada kolay doğumlar diyorum inş. sağlıkla alın kucaklarınıza

bilen bilir benimde bebeğim eylülde doğacaktı kısmet olmadı şimdi şubatı bekliyoruz inş. allahın izniyle sağlıkla doğsun diye

PİKOLOMANI GÖREMİYORUM acaba doğummu yaptı yoksa doğum izninemi ayrıldı ondanmı gelmiyor
ara ara takip ediyorum doğumlarınızı maşallah diyorum hepinize

canım gözün aydın çok sevindimnasıl bir duygu bebişin yanında eminim süper bişeydir darısıda bizlerin başına

Herkes sezeryan doğum yapıyor ben mi kaldım normal doğum yapacak olan:) Çok stresliyim kaç gündür adet olacakmışım gibi ağrılarım var acaba bunlar belirti mi bu şekilde mi oluyor bilmiyorum. Eylül anneleri eylüle kalmadan bebişlerini alıyorlar maşallah. Benimki eylüle kalır kesin.

bir sen birde ben eylüle kaldık sanırım benimde sezeryan ama 9 eylülde bakalım hayırlısı.o adet ağrıları 1 haftadır bendede oluyor ayrıca bel ve sırt ağrısıda oluyo bende belirti diyorlar ama bilmiyorum tabi.ayrıca mide yanmalarım çok çok arttı benim

canım yanlız değilsin aramızda 4 gün var ve bende normal doğum istiyorum. fakat doktorlar tam günü dolmadan normal doğum olmadı sezeryan yapalım diyorlar.
Benim doktorumda öyle diyor 12 eylül normal doğum tarihin ama o güne kadar doğmazsa sezeryan yaparız 9 eylülde yaparız dedi.
Bende hayır istemiyorum dedim. bugün kontrolümüz var bakalım ne diyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…