slm kizlar.bu gun sabah 9 da spinal sezeryan ile oglum cinari kucagima aldim. 3,420 gr 54 cm sutum gelmedi henuz mama vermeye calisiyoruz
Kizlar ben Arasini kucagima aldim sonunda gecmisi okuyamadim kusura bakmayin
bu onceki gece 5'te baslayan maceramiz bugun oglen saatlerinde nihayete erdi arasin 53 cm 3800 kilo olarak aramiza katildi
suyum gelmisti ve suni beklemek istemedim spinal sezeran oldm
su anda sutum gelmiyor tek derdim o
mojeli canim seninde gozun aydin bebisleri ayni gun kucakladik :)
tesekur ederim teyzeleri
spinal kesinlikle buyuk rahatlikti
tek bir igneyle uyustum ve uyusukluk 4 saat sonra tamamemn kayboldu
bu arada yanima yatirip emme calismasi yaptik ama henuz sut yok.olacak insallah humana still tea iciyorum
ben kalkp yurudum elimden geldigimce gezdikce aciliyorum daha iyi olacak insallah
emosum gulum bak sira sana geldi haftasonuna yap bir surpriz :)
Arkadaslar in an in hepiniz Adina cok sevindim masallah meleklerinize omur boyu beraber olun saglikli huzurlu mutlu gunlerde ins.bu aradaGunaydin kizlar umarim herkes iyidir. Bende zeynebimi aldim kucagima pazar gunu. Hamileligimin en basindan beri doktorum sezeryan diyodu. Ama doktor kararini degistirdi normal doguma aldi beni. Her seyin olup bitmesi ⁴ saat surdu.kolay bi dogum oldu.allah herkese boyle dogumlar nasip etsin.dogum yapmis olanlara bebekleriyle birlikte hayirli uzun bir omur diliyorum.dogum yapacak olan arkadaslarada allah bir avazda kurtulmasini nasip etsin ins. Kizimda 3100 gr dogdu ama boyunu olcmediler kalca cikigina sebep oluyo diye o yuzden boyu kac bilmiyorum :) bizden simdilik bu kadar herrkese iyi gunler.
Kızlar fırsat bulup yazamadım
Ben gecen hafta salı günü doğum yaptım sezeryan ile bebişlerim geldi çok şükür
Evde bir anda suyum geldi hastanede bekledık bıraz dr sancı baslayınca gece 3 te doguma aldı çok şükür her sey yolunda şimdi birbirimize alışmaya calışıyoruz
Herkese sevgiler
slm kizlar.bu gun sabah 9 da spinal sezeryan ile oglum cinari kucagima aldim. 3,420 gr 54 cm sutum gelmedi henuz mama vermeye calisiyoruz
bu onceki gece 5'te baslayan maceramiz bugun oglen saatlerinde nihayete erdi arasin 53 cm 3800 kilo olarak aramiza katildi
Gunaydin kizlar umarim herkes iyidir. Bende zeynebimi aldim kucagima pazar gunu. Hamileligimin en basindan beri doktorum sezeryan diyodu. Ama doktor kararini degistirdi normal doguma aldi beni. Her seyin olup bitmesi ⁴ saat surdu.kolay bi dogum oldu.allah herkese boyle dogumlar nasip etsin.dogum yapmis olanlara bebekleriyle birlikte hayirli uzun bir omur diliyorum.dogum yapacak olan arkadaslarada allah bir avazda kurtulmasini nasip etsin ins. Kizimda 3100 gr dogdu ama boyunu olcmediler kalca cikigina sebep oluyo diye o yuzden boyu kac bilmiyorum :) bizden simdilik bu kadar herrkese iyi gunler.
Günaydın hanımlar.Gününüz güzel geçsin.Yarın doktorla kontrolümüz var.Doğum tarihimiz 7 Eylül'dü ama sezeryan tarihini tekrar görüşüp netleştirelim demişti.Yarın Güney bey'in geliş tarihi netleşecek.Ne yaşayacağımı bilmeme rağmen heyecanlanmaya başladım.
bende acayip sırt ağrıları başladı ne yatmayla geçiyo ne oturmayla sizde de var mı böyle ağrılar??
bende acayip sırt ağrıları başladı ne yatmayla geçiyo ne oturmayla sizde de var mı böyle ağrılar??
Arkadaslar in an in hepiniz Adina cok sevindim masallah meleklerinize omur boyu beraber olun saglikli huzurlu mutlu gunlerde ins.bu arada
Henuz cinsiyet suprizi olmadi olmasinda ins
Kızlar fırsat bulup yazamadım
Ben gecen hafta salı günü doğum yaptım sezeryan ile bebişlerim geldi çok şükür
Evde bir anda suyum geldi hastanede bekledık bıraz dr sancı baslayınca gece 3 te doguma aldı çok şükür her sey yolunda şimdi birbirimize alışmaya calışıyoruz
Herkese sevgiler
Gunaydin kizlar umarim herkes iyidir. Bende zeynebimi aldim kucagima pazar gunu. Hamileligimin en basindan beri doktorum sezeryan diyodu. Ama doktor kararini degistirdi normal doguma aldi beni. Her seyin olup bitmesi ⁴ saat surdu.kolay bi dogum oldu.allah herkese boyle dogumlar nasip etsin.dogum yapmis olanlara bebekleriyle birlikte hayirli uzun bir omur diliyorum.dogum yapacak olan arkadaslarada allah bir avazda kurtulmasini nasip etsin ins. Kizimda 3100 gr dogdu ama boyunu olcmediler kalca cikigina sebep oluyo diye o yuzden boyu kac bilmiyorum :) bizden simdilik bu kadar herrkese iyi gunler.
Merhaba güzel eylül anneleri, bizim kontrolümüz vardı bugün doktorumuz iki defa nst çektirdi, 40 dakka çok sıkıcıydı ama kızımın kalp atışlarını dinlemekte fena olmuyor hani... açılmamız yok, doktorda bebeğin çok mutlu gözükmüyor içerde dedi nst sonuçlarıma göre, sezaryen randevusu verdi, pazartesi sabahı 7:30 da hastahaneye yatışım yapılacak, hiç gelmeye niyetli değil bizimki çünkükızım diyorum bak kendin gel yoksa alacaklar seni , hareketleri de azaldı biraz doktor iyice daralmış artık diyor, bende risk almak istemiyorum, hep normal istedim ama pazartesiye kadar bir atak olmazsa pazartesi sabahı kızıma sezaryen ile kavuşmuş olacağım, acaba epidural mi olsam bilemiyorum, bana bir akıl verin kızımı ilk doğduğu an görmeyi çokk istiyorum, ama kimisi zararlı olduğunu söylüyor, çok kararsız kaldımmmmmm...
tesekur ederim teyzeleri
spinal kesinlikle buyuk rahatlikti
tek bir igneyle uyustum ve uyusukluk 4 saat sonra tamamemn kayboldu
bu arada yanima yatirip emme calismasi yaptik ama henuz sut yok.olacak insallah humana still tea iciyorum
ben kalkp yurudum elimden geldigimce gezdikce aciliyorum daha iyi olacak insallah
emosum gulum bak sira sana geldi haftasonuna yap bir surpriz :)
Herkes sezeryan doğum yapıyor ben mi kaldım normal doğum yapacak olan:) Çok stresliyim kaç gündür adet olacakmışım gibi ağrılarım var acaba bunlar belirti mi bu şekilde mi oluyor bilmiyorum. Eylül anneleri eylüle kalmadan bebişlerini alıyorlar maşallah. Benimki eylüle kalır kesin.
Herkes sezeryan doğum yapıyor ben mi kaldım normal doğum yapacak olan:) Çok stresliyim kaç gündür adet olacakmışım gibi ağrılarım var acaba bunlar belirti mi bu şekilde mi oluyor bilmiyorum. Eylül anneleri eylüle kalmadan bebişlerini alıyorlar maşallah. Benimki eylüle kalır kesin.