- 28 Mart 2012
- 9.812
- 27
annem ve kayınvalidem temizlik yaptıda ne oldu.
banyo yaptım öğlen her yer saç oldu.
koltuklarım pofuduk pofuduk. oturup yaslanıyorsun dağınık duruyor :)))))))
yatağımı 1 aydır toplamıyorum , her halsizlik hissettiğimde gidip yarım saat yatıyorum.
bebeğimin odası dağınık değil sadece :)))))))))))
selam kizlar ben hala doguramadim 2cm aciklik var cuma gunu nisanimda geldi ama tik yok moralim cok bozuk esim anlayissiz davraniyo usandim bian once melegimi almak istiyorum kollarima..
selam kizlar ben hala doguramadim 2cm aciklik var cuma gunu nisanimda geldi ama tik yok moralim cok bozuk esim anlayissiz davraniyo usandim bian once melegimi almak istiyorum kollarima..
hep mi anlayışsız davranıyordu yoksa bu aralar mı anlayışsız davranmaya başladı.ne yapıyor senin canını moralini bozmak icin toplanıp gelsek dövsek onu işe yarar mı acaba[/QUOT
biz yurtdisindayiz annesinin bahcesi var ekimle ugrasiyolar onlar izine gitti ve ben herseyini yapmak zorundayim esimde belinden rahatsiz oda cok isteksiz ama yapiyo gene de ama ben buaralar kendime hayirim olmuyo cok halsizim yoksa seve seve yaparim bide carsambadan beri sanci cekiyorum haliyle oda beni slkintilara koyuyo esimde e napalim yapmak zorundasin diyo
Canim ben konyada devlet hastanesinde yaptim dogumu sanirim karistirdin beni.baska konyali yok galiba burda...=dcin;31671646]Inşallah bebişin çok mutlu bi bebek olur, rabbim sağlıklı uzun ömürler versin. Sanırım seninle aynı hastaneye gidiyoruz biraz bahsedermisin, memnun kaldınmı hastaneden, doktorundan,odandan çok merak ediyorum.
Aynen benim ayaklarımın şişi hep kaldı zaten iş yapmaktan:) Önceki gün buzlu suda beklettim çok güzel faydası oldu ama sonra yemek yapmaya kalkınca yine şişti. En iyisi işleri bitirince yapmak. Bu defada buzlu suda uzun süre bekletince idrar yolu enfeksiyonu olurum diye korkuyorum aşağı tükür sakal yukarı tükür bıyık bizim işler :)
kızlar bi sorum var size benim bebeğimden çıt çıt ses geliyo hani böyle parmak çıtlatrız filan ya işte o sesten acaba benden mi dedim başlarda ama yoo ben hç bi şey hssetmyorum hareket ettiğinde ara ara çıt die ses geliyo eşim de bi çok kez şaht oldu neden olablir ki???
hep mi anlayışsız davranıyordu yoksa bu aralar mı anlayışsız davranmaya başladı.ne yapıyor senin canını moralini bozmak icin toplanıp gelsek dövsek onu işe yarar mı acaba[/QUOT
biz yurtdisindayiz annesinin bahcesi var ekimle ugrasiyolar onlar izine gitti ve ben herseyini yapmak zorundayim esimde belinden rahatsiz oda cok isteksiz ama yapiyo gene de ama ben buaralar kendime hayirim olmuyo cok halsizim yoksa seve seve yaparim bide carsambadan beri sanci cekiyorum haliyle oda beni slkintilara koyuyo esimde e napalim yapmak zorundasin diyo
nerdeyse doğuracaksın artık insaf valla insaf diyorum.Böyle şeyler okuyunca duyunca çok kızıyorum.Sana faydaları yok bari zararları olmasın
kuzum oda yorulmuştur kolay değil 9 ay nazımızı cekiyorlar belide rahatsız olunca istemeden sana yüklenmiş,sen moralini bozmamaya calış biz doğuurunca saedce biz rahatlamıycaz inan eşlerimizde rahatlıycaklar.
kızlar egekgeç yok dikkatimi çekti doğum mu yaptı acaba bilginiz varmı?
Slm kizlar.bakiyorum da sezeryan ve normal dogum muhabbetleri donuyor.ben zorunlu sezeryan oldum.daha gebeligimin 12.haftasindan beri doktor sezeryan dedi.plasenta previa total vardi bende.dogum yapali 1 hafta oliyor cok iyiyim.kimse korkmasin sezeryan o kadar kotu degil.ben hic zorluk cekmedim.siz de yasamazsiniz umarim.ikinci gun yurumeye basladim.eve gelince hep oturdum hic yatak bile serdirmedim.pijamalarimi bile giymedim.korkmayin o bahsettikleri kadar kotu degil.
dün burdaydı yanlış hatırlamıyorsam halen doğurmadıydı
Canim ameliyattan cikar cikmaz yattigin yerden emziriyorsun.tabi ki annen falan yardim ediyor.dikis yerlerinin acisi ilk iki gun pek hissetmiyorsun zaten morfinin etkisiyle.sanirim soyle dusunuyorsun sezeryan olursam durduk yerde surekli dikis yerlerim aciyacak.oyle bisey kesinlikle yok.sadece yataktak kalkip otururken agri oluyor o da 4.gunden sonra azaliyor ve geciyor.korkulacak bisey yok.inan.benımde sezeryan olma durumum var ama cok korkuyorum herkes cok kotu anlatıyor daha ılk gunden bebegını bıle kucagına alıp emzıremıyosun dedıler dıkıslerın oldugu ıcın ılla bırısı kucagnda tutacak sen o sekılde emzırırsın dıyolar varmı oyle bısey