2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

aynen benim yatakta hec toplu deil...zaten eşim gittktn sonra 12 kadar falan yatıyorum sonra ne gerek var toplamaya cekiyorum kapısını hamileliğmizin yaz ayına gelmiş olmasının en büyük avantajı temizliğin rahat rahat yapılıyor olması kışın doğuraacak olsaydı zor olurdu yıkananlar falan zor kururdu bebişimin odası yok şimdilik beşiğin nevresimlerini yıkadım poşete kaldırdım babası artık kurar uygun bir vakitte oturma odamıza..tabi önce oturma odasının şekli şemali değişcek

selam kizlar ben hala doguramadim 2cm aciklik var cuma gunu nisanimda geldi ama tik yok moralim cok bozuk esim anlayissiz davraniyo usandim bian once melegimi almak istiyorum kollarima..

hep mi anlayışsız davranıyordu yoksa bu aralar mı anlayışsız davranmaya başladı.ne yapıyor senin canını moralini bozmak icin toplanıp gelsek dövsek onu işe yarar mı acaba

=dcin;31671646]Inşallah bebişin çok mutlu bi bebek olur, rabbim sağlıklı uzun ömürler versin. Sanırım seninle aynı hastaneye gidiyoruz biraz bahsedermisin, memnun kaldınmı hastaneden, doktorundan,odandan çok merak ediyorum.[/QUOTE]
Canim ben konyada devlet hastanesinde yaptim dogumu sanirim karistirdin beni.baska konyali yok galiba burda...

Pardon canım ya karıştırmışım, ben istanbul medipol megaya gidiyorum. Benim Hastaneye giden varmı acaba varsa bilgilendirirmisinız

kızlar bi sorum var size benim bebeğimden çıt çıt ses geliyo hani böyle parmak çıtlatrız filan ya işte o sesten acaba benden mi dedim başlarda ama yoo ben hç bi şey hssetmyorum hareket ettiğinde ara ara çıt die ses geliyo eşim de bi çok kez şaht oldu neden olablir ki???

Canim ben konyada devlet hastanesinde yaptim dogumu sanirim karistirdin beni.baska konyali yok galiba burda...

Pardon canım ya karıştırmışım, ben istanbul medipol megaya gidiyorum. Benim Hastaneye giden varmı acaba varsa bilgilendirirmisinız[/QUOTE]

ben gidiyom medipol megaya cnm ama daha doğurmadım gelmiyo velet....

12,30 ile 14,30 arası bilgisayar başında kaldım evde hep oturdum nasıl şişti ayaklarım. direkt odama gidip uzandım. doğumdan sonra atlatıcaz inş[/QUOTE]

Doktorum doğumdan 15-20 gün sonra hiçbir şişlik kalmaz dedi. Doğum sıcaklara rastlayınca vücutta daha çok ödem oluşurmuş kış hamilelerine göre. Hergün düzenli yarım saat yürüyüş yapmak istiyorum ama ayak tabanlarım çürük gibi ağrıyor nasıl zorlanıyorum yürürken. Ben 48 kiloda hamile kaldım şu an 64 kiloyum o biraz fazla geldi sanırım zayıf vücuda. En zoru son aymış gerçekten yaşayınca anlıyor insan.

tuhaf ama bende duydum bunu çok hafif bi set çıt çıt ediyo şuana kadar 3 kere falan oldu ilk duyduğumda bişeyi falanmı kırıldı acaba diye korkmuştum kom,ik gelcek ama annelik duygusu işte..

kızlar az önce karnımın altına tam vajinanon üstüne bıcak saplantısı girdi 15 20 sn sürdü bu bebiş hazırlıkları hızlandırıyor mu ne yav

benımde sezeryan olma durumum var ama cok korkuyorum herkes cok kotu anlatıyor daha ılk gunden bebegını bıle kucagına alıp emzıremıyosun dedıler dıkıslerın oldugu ıcın ılla bırısı kucagnda tutacak sen o sekılde emzırırsın dıyolar varmı oyle bısey

Canim ameliyattan cikar cikmaz yattigin yerden emziriyorsun.tabi ki annen falan yardim ediyor.dikis yerlerinin acisi ilk iki gun pek hissetmiyorsun zaten morfinin etkisiyle.sanirim soyle dusunuyorsun sezeryan olursam durduk yerde surekli dikis yerlerim aciyacak.oyle bisey kesinlikle yok.sadece yataktak kalkip otururken agri oluyor o da 4.gunden sonra azaliyor ve geciyor.korkulacak bisey yok.inan.

merhaba güzel eylül anneleri,salı günü bebeğimi kucağıma aldım şükürler olsun...sürpriz bir şekilde ağustos annesi oldum...darısı tüm doğum yapacakların başına inş...

Merhaba bayanlar. Bugün benim de kontrolüm vardı. 34+5 iz.Bebeğim 2500 gr olmuş.Normal doğum için uygun pozisyonu almış. Suyumuz da iyi çıktı. Nst sonucu da iyi çıktı.
Birde parmaktan alınan kan ile kanın dinme zamanına baktılar.Akıntım çoktu. Doktorum antibiyotik(rovamycine) ve fitil(donaxly)verdi. Kullanma konusunda tereddütteyim. Bu ilaçları kullananınız varsa bilgi verirseniz sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…