2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

plasenta yaşlanması bende de var doktorum az olduğunu fakat takip edilmesi gereken bir durum olduğunu söyledi. Her hafta kontrolümüz var yaşlanmayı ve suyumuzu takip ediyor. Allah hepimizin meleklerini korusun
Bahsettigin makinayi esime sordum makina guzel ama daha cok gece cekimleri icin uygun olan bir makina dedi o kadar butcesi var ise baska makina tercih edebilir diyor cunku o makinayla gunduz cekimleinden pek memnun olmayabilirler dedi.siz fotograf cekmeyi cok seviyonuz galiba prof makina aradigina gore.

herkese iyigeceler kızlar bizimde bugün kontrolümüz vardı şükür iyimiş kızım doğum tarihim aynı 8 eylül gözüküyor normal gibi duruyor bakalım hayırlısı olsun yalnız biraz kilosu az doktorum sağlığı normal dediği için bende çok takmıyorum 2700 hayırlısı olsun kızım sağlıklı olsunda ben razıyım

Amın cnm cok sagol

Elını sıkıp ıssırdım baya sankı agrım gecıcekmıs gıbı hıssedıyodum herelde

Maşallah ya ne güzel hayırlısıyla kolaylıkla kavuşmuşsun bebişine, hamilelik boyunca yaptğn bişeyler varmıydı,yürüyş egzersiz gibi.

Dogumdan bırgun once falan baya yurudum bırkac gun oncesınde ıse tek basıma baya temızlık yaptım ama yuruyodum yanı ole hamıleyım deyıp oturdugum ıs yapmadıgım olmadı hatta son zamanlarda dogumum kolay olsun acılmam artsın dıye yurudum hep ama anca bır cm acılıp 3 cm olmus ama yınede dogdu

KIZLAR akıntım çok olduğu için Doktorum antibiyotik(rovamycine) ve fitil(donaxly)verdi. Kullanma konusunda tereddütteyim. Bu ilaçları kullananınız varsa bilgi verirseniz sevinirim.

Sahtedny tebrik ederim dogumun rahat olmus masaallah yavrunuda kucagina almissin rabbim hayirli yazilar yazsin. Cinsiyeti ne kacinci hafta dogum yaptin? Insaallah evde agri ceker doguma oyle girerim. Persembeye dogurmazsam kontrolmde hersey belli olur insaallah

Amın cnm cok sagol erva dıye cok tatlı bır kızım var ıns evde cekersın agrını ben hernekadar 1 saat agrı ceksemde hastanede bagırırken falan huzursuz oldum sesımı duydular hep dıye ama son acılmalarımda ben cok agrı cektım o anı beklersen zaten evde dogum olur benım agrılarım 6 cmden sonra kotuydu yanı ondan oncesınde hıcbırsey yoktu yada ben dayandım ebeler hep maasallah dedı cunku

Ayy teyzeleri merak edenleriniz olmuş teşekkür ederiz :)
Aras yerinde rahat hala doğuramadım yarın doktor kontrolümüz var inşallah açıklık artmıştır
Yoksa suni almaktan o da olmazsa sezeryana kalmaktan yani o süreçten tırsıyorum şimdide dua edin nolur bizim için
Dün akşam yine doğuramadım diye sızlamıyordum kocişte internete ambargo koydu strese giriyosun bimle paylaş dertlerini dedi
Dün akşaö dertlerimi anlattım da anlattım bu akşam film izliyor hiç bakmıyor bile bana

Hayırlısı olsun hakkınızda canım güz haberler alırsınız inşallah :)

Ayy gözün aydın Allah hayırlısıyla kavuştursun canımm
Gönlüne göre olmuş ne güzel inşallah ağrısız sızısız geçer gider canım
Darısı başımıza artık :)

kızlar egekgeç yok dikkatimi çekti doğum mu yaptı acaba bilginiz varmı?

Buralardayım canım hala doğursam hemen haber vereceğimde işte oğlum işbirliğine yanaşmıyor

Canım gözün aydın maşallah bebeğine de sana da ne güzel anlatmışsın
Rabbim sağlıcakla büyütmeni nasip etsin inşallah

Eminegül canım rastlaşamıyoruz
Temizliği de bitirmişin gözün aydın canım benim
Bugün annem geldi yine benim de
Bebek gelecek diye yaptığımız kaçıncı temizlik bilmiyorum artık
Kaynanam da baktı bende hareket yok çanakkaleye tatile gitti
Her aradığımda ilk çalmada açıyor oda :))

evet 6, 7 cm sonra ağrılar iyice çok oluyormuş maşaallah sana. ağrı nasıl oluyor tarif edermisin? ne ağrısına benziyor adet ağrısı, daha şiddetlisimi, kuru sancı mı? nasıl bi ağrı? ve açıklık olduğunu baktığında anlayabiliyor musun?

KIZLAR akıntım çok olduğu için Doktorum antibiyotik(rovamycine) ve fitil(donaxly)verdi. Kullanma konusunda tereddütteyim. Bu ilaçları kullananınız varsa bilgi verirseniz sevinirim.

Ben rovamicine kullandım canım ta haziran başında öksürükten içim acıdı doktora söyledim ve bunu verdi bişey olacak die korkuyoru dedim ama iç dedi cesaret verdi ben bitirdim o antibiyotiği

cnm bende 2 hafta once donaxly fitil kullandım. akıntı şikayetim vardı benimde, içerisinde 6 tane var, her gece yatmadan once kullandım. enfeksiyon riskinden dolayı kullanmakta da tereddüt etmedim. zaten etkisini hemen farkediyorsun. içini rahat tut cnm..

cnm forumu cok sık takip edemesemde senin Arasla mücadeleni gülerek okuyorum, oyle güzel anlatıosun ki :) sen Aras'a hadi dedikçe ben hep dur kızım daha diyorum :) erken doğum tehlikem olduğu için hep biraz daha bekle kızım diye sevdim kızımı, sanırım benim içinde hadi kızım artık diyeceğim günler yaklaştı :) şimdiden tek bir avazda sağlıkla doğumlar dilerim.

canim ben azicik sancilansam gulmeye basliyorum hadibu defa tamamiz oglum diyorum :)) onceki gun lavaboda suyu fazla acmisim cokta uykum vardi pijamam camasirim hep islanmis :) ben durumu ayikana kadar kocisle aha da suyum geldi modunda evde turladik:)
bizde cok guluyoruz kendi halimize ahh ahh Aras bi dogsun isircam diyen kimseye engel olmicam
hersey bi yana da hepimiz icin hayirli zaman ne zamansa gunu geldiginde Rabbim agrisiz sizisiz tek avazda kurtarsin insallah cumlemizi
senin kizin ne guzel dinlemis seni Allah hayirlarla kucaklamani nasip etsin canim

agrımın sıddetı artmadan once ebe gelıp sordu agrın varmı dıye bende hafıf adet sancısı gıbı dedım zaten aynısı hıcbır farkı yok dedı bende hamıle kalmadan once adet sancısını cok cektıgımı o gun yataktan kalkamadıgımı soyledım tamam sen zaten alıskınmıssın dedı yanı aynı adet sancısı son anda sadece artıyo dayanamıyosun o kadar

Haftamı sormustun unuttum yazmayı hemsıre 38+1yanı 39 haftalık dedıgını hatırlıyorum benım yarın dogmamıs olsa 39 +0 doktorlara gore 40. Haftama gırmıs olcaktım o bıtıncede zaten tahmını dogum tarıhım 4 eylul oluyodu

senin mucizen kız mı erkek mi..aceleci cıkmadı demekki seninki zamanı neyse ozman gelcem diyordur doktorun ne diyor sunisancı ile mi başlatcak doğumu yoksa direk sezeryan mı alcak gününü doldurunca

canım kız benim bebeğim, aslında benim durumum o kadar karışıkki çok doktor değiştirdiğim için kafamda bir o kadar karışık, hamile kalmadan önce Maltepe üniv. doktorum vardı, hamile kalınca pahalı diye onu bırakıp pendik nene hatun a başladım, 34. haftadan sonra iyice ağırlaşınca oraya gdiip gelmek zor gelmeye başladı, sonra Küçükyalı delta hospitala gideyim dedim 2 kere gittim oradaki doktorda kireçlenme falan dedi beni korkuttu, tekrar üniversiteye gittim oradaki doktorum kireçlenme falan yok yanlış görmüş dedi, bende içim rahat edince doğurana kadar buraya geleyim kendi doktorumda doğurayım dedim, ama doktorum geçen hafta çarşamba günü yıllık izne ayrıldı ve 2 eylülde dönecek, cumartesi de biraz raharsızlanıp evin yakınında bi özel hastane var oraya gittim, doktor tekrar çatı muayenesi yaptı ama busefer canım çok yandı, kafası baskı yapmaya başlamış çarşamba tekrar gel dedi, ama dün gece çok rahatsızlandım ishal oldum, midem bulandı yediklerimi çıkardım, birde rahmimin içinde yürüdükçe resmen bir yanma ve sancı vardı, o kadar şiddetli bir ağrıydıki anlatamam, ama sonra inleye inleye uyumuşum, şu an bişeyim yok sadece vücudumda müthiş bir kırgınlık ve halsizlik var özel hastanedeki doktoru aradım ameliyattaymış kafam da çok karışık 1 eylüle kadar da doğurmazsam neolacak bilmiyorum,,offffffffffffffffffffff normal doğurmak istiyorum ama korkmaya da başladımm....

herkeslere günaydınlar..

canım bizde kızımızı çekmek için makine aldık. fuji nin hs 28 modelini.. bakmanı tavsiye ederim.

hadi hayırlısı canım.. ağrısız bir doğum olsun..

merhaba güzel eylül anneleri,salı günü bebeğimi kucağıma aldım şükürler olsun...sürpriz bir şekilde ağustos annesi oldum...darısı tüm doğum yapacakların başına inş...

allah analı babalı büyütsün..

sahtedny allah herkese böyle doğum hikayesi nasip etsin..

izmirli geçmiş olsun canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…