- 28 Mart 2012
- 9.812
- 27
Bahsettigin makinayi esime sordum makina guzel ama daha cok gece cekimleri icin uygun olan bir makina dedi o kadar butcesi var ise baska makina tercih edebilir diyor cunku o makinayla gunduz cekimleinden pek memnun olmayabilirler dedi.siz fotograf cekmeyi cok seviyonuz galiba prof makina aradigina gore.plasenta yaşlanması bende de var doktorum az olduğunu fakat takip edilmesi gereken bir durum olduğunu söyledi. Her hafta kontrolümüz var yaşlanmayı ve suyumuzu takip ediyor. Allah hepimizin meleklerini korusun
bende geçen eşime ayaklarım için buzlu su yap dedim enfeksiyon olursun diye yapmadıama haklı.. bende bol bol ayaklarımı uzatıyorum dinlendiriyorum napalım artık...
hadi canım hayırlı olsun yarın çınar beye kavuşuyorsun desenehayırlı, rahat,kolay bir doğum olur inşallah
maşallah canım ne güzel kavuşmuşsunuz.. allah analı, babalı, sağlıklı, sıhhatli büyütmek nasip etsindarısı bizlere inşallah
adı skyline dı canım bu günlerde sezeryan olacaktı galiba :44: belki de olmuştur..
canım ne güzel bir doğum olmuş. allah sağlık sıhhat versin size
Allah ım bıze de hayrlı saglıklı dogumlar nasıp eder ıns
3 5 saate dogurup sancıyı pek hıssetmeyen annelere cok özenıyorum
Allahım hayrla saglıkla benle kızıma da nasıp eder ıns
Ay cnm benm içimi rahatlattn vok tsk ederm kemkleri çıt çıt yapio sanki dedgn gbi annelk )) dr a da sorcam persmbe günü. .
Ben de mrrak ettm cok az günü kalmsti demi hayrlsyla atlatr inş
Ay hadi bkalm sirsdaki sen msn acaba habersz brakma ))
Ne güzel ya hayrli ugrlu olsun her dogm duydugmda ben kızıma kavusuyorm sanki )) ismi ne bu arada
.
Bendm o merak edem cnm cok sevndm eşinin kolunu isirma olayn cok hosmis gecen gün eşimle ablam konuşurken ablam sakn elini kolunu kaptrma o an tutacak bi şey ver die konuşup guluyordu)) demk ki gercekms ))
Maşallah ya ne güzel hayırlısıyla kolaylıkla kavuşmuşsun bebişine, hamilelik boyunca yaptğn bişeyler varmıydı,yürüyş egzersiz gibi.
Sahtedny tebrik ederim dogumun rahat olmus masaallah yavrunuda kucagina almissin rabbim hayirli yazilar yazsin. Cinsiyeti ne kacinci hafta dogum yaptin? Insaallah evde agri ceker doguma oyle girerim. Persembeye dogurmazsam kontrolmde hersey belli olur insaallah
Kızlar takvimime bir bakar mısınız? 26 Ağustos oldu, ben hala hamileyimBu zamana kadar kalacağımı hiiiçççç düşünmüyordum. Nst'de sancı yok, bebeğimin de keyfi yerinde bekliyoruz.
Cmt kontrolumuz vardı. Çarş tekrar çağırdı. "2 Eylül pazartesiye kadar bekleyelim, olmazsa o gün yatışını yaparız" dedi. Suni sancı, olmazsa sezeryan artık Allah ne verdiyse deniyecek :26: Allahım yolunu verse de kendi sancılarım başlasa ve gelse bebeğim. Sonsuza kadar böyle kalacakmışım gibi geliyorKavuşmak istiyorum artık bebeğime. Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin...
bizde bu gun kontrolümüze gittik , 39+0 ve hala tık yok.suyu azalmış bebeğin şimdilik tehlikeli değil dedi doktorum biz zaten sezeryan günü almaya gitmiştik.yarın sabah 7 de hastaneye gidicez saat 9 da sezeryana giricem kısmetse.spinal mi genel mi olacağı henüz belli değil kan sulandırıcı iğne kullandığım için yarın sabahki tahlillere göre karar verilecek.inşallah spinal olabilirim çok isitiyorum.hamileliğimin son gunu olduğu için çoooooooook mutluyum , birde yarın oğlumu görücem neye benziyo çok merak ediyorum
kızlar egekgeç yok dikkatimi çekti doğum mu yaptı acaba bilginiz varmı?
Kızlar ıyısınızdır ıns yenı vakıt bulabılıyorum yazmak ıcın bugun kızım 4 gunluk oldu o kadar tatlıkı uyurken bıle ızlıyorum annesı nazar degdırcek dıyede korkuyorumdogum hıkayemı merak edenler olmus bende yazmak ıstedım ben cumartesı gunu doktora gıttıgımde 2 cm acıklık var demıslerdı yazmıstım buraya doktorumda persembe kontrole gel dedı gıttım ama bebegım dogar dıye hıc tahmın etmıyordum cunku hıc sancım yoktu doktordan once ebe baktı hemde dogumhanede 3cm dogum dedı yatıs yapılsın yaptı sonra nst ye bagladılar sancın var dedı ama ben hıc hıssetmıyodum hala sonra benı dogumhane katına aldılar bı odaya lavman yaptılar ve saat 12 gıbı gelıp bır serum bagladılar ve hıc oturma ayaklarını acıp duvara yaslan dedıler ben arada bı oturuyordum ebeler gorunce kızıyodu tabı saat 1 gıbı hafıf sancılarım basladı sonra doktorla ebe geldı ebe sancıyı arttıralım mı dedı doktor kesınlıkle sunıyı fazla vermeyın kendı sancısı var oyle dogursun yaptı saat 1:30 da sancılarım cok sıddetlendı artık bagırmaya baslamıstım hıc anlamadan tabı zaten ebeler habıre acıklıgıma bakıyolardı 6 cm olmus 2 gıbı de 8 cm dedıler tabı ben artık zorlanıyordum esımın elını ıssırmaya bıle basladım cok komıktı ve saat 2:20 falandı son alttan muane oldu ebe yatagın demırlerınden tutmamı ıkınmamı ıstedı sonrada hadı gıdıyoruz dedı ve gıttık saat 2:25 ve doguma hazırladılar doktor geldı 3 defa ıkındıgımı ve 2:30 da dogum gerceklestıgını hatırlıyorum kendımı kus gıbı hıssettım o kadar guzeldıkı kızımın sacları sımsıyahdı cok hosuma gıttı sonra 10 dakkada dıkıs olunca toplam 15 dakkada dogumhaneden cıktım hıcbır agrı sızım yoktu 1:30 saat sonrada kızımı getırdıler oyle guzeldıkı anlatamam o anı gercı dogumhanede kucagıma almıstım ama olsun ıste boyle cok uzun bır anlatım oldu tum ayrıntısıyla yazdım sanırım ama ınanın hastanemden ebelerımden o kadar o kadar memnun kaldımkı anlatamam zaten doktorum mukemmel bırı avrasya hastenesıne calısanlarına ve ozellıkle doktorum gamze baykana sonsuz tesekkurler.. Ve sızede hayırlı dogumlar ıns...
Amın cnm cok sagol erva dıye cok tatlı bır kızım var ıns evde cekersın agrını ben hernekadar 1 saat agrı ceksemde hastanede bagırırken falan huzursuz oldum sesımı duydular hep dıye ama son acılmalarımda ben cok agrı cektım o anı beklersen zaten evde dogum olur benım agrılarım 6 cmden sonra kotuydu yanı ondan oncesınde hıcbırsey yoktu yada ben dayandım ebeler hep maasallah dedı cunku
KIZLAR akıntım çok olduğu için Doktorum antibiyotik(rovamycine) ve fitil(donaxly)verdi. Kullanma konusunda tereddütteyim. Bu ilaçları kullananınız varsa bilgi verirseniz sevinirim.
KIZLAR akıntım çok olduğu için Doktorum antibiyotik(rovamycine) ve fitil(donaxly)verdi. Kullanma konusunda tereddütteyim. Bu ilaçları kullananınız varsa bilgi verirseniz sevinirim.
Ayy teyzeleri merak edenleriniz olmuş teşekkür ederiz :)
Aras yerinde rahat hala doğuramadım yarın doktor kontrolümüz var inşallah açıklık artmıştır
Yoksa suni almaktan o da olmazsa sezeryana kalmaktan yani o süreçten tırsıyorum şimdide dua edin nolur bizim için
....
cnm forumu cok sık takip edemesemde senin Arasla mücadeleni gülerek okuyorum, oyle güzel anlatıosun ki :) sen Aras'a hadi dedikçe ben hep dur kızım daha diyorum :) erken doğum tehlikem olduğu için hep biraz daha bekle kızım diye sevdim kızımı, sanırım benim içinde hadi kızım artık diyeceğim günler yaklaştı :) şimdiden tek bir avazda sağlıkla doğumlar dilerim.
evet 6, 7 cm sonra ağrılar iyice çok oluyormuş maşaallah sana. ağrı nasıl oluyor tarif edermisin? ne ağrısına benziyor adet ağrısı, daha şiddetlisimi, kuru sancı mı? nasıl bi ağrı? ve açıklık olduğunu baktığında anlayabiliyor musun?
Sahtedny tebrik ederim dogumun rahat olmus masaallah yavrunuda kucagina almissin rabbim hayirli yazilar yazsin. Cinsiyeti ne kacinci hafta dogum yaptin? Insaallah evde agri ceker doguma oyle girerim. Persembeye dogurmazsam kontrolmde hersey belli olur insaallah
senin mucizen kız mı erkek mi..aceleci cıkmadı demekki seninki zamanı neyse ozman gelcem diyordurdoktorun ne diyor sunisancı ile mi başlatcak doğumu yoksa direk sezeryan mı alcak gününü doldurunca
arkadaşlar yaa konumuzla çok alakalı değil ama belki aranızda bilen vardır die soruyorum bizim yarın 1. evlilik yıldönümümüz eşimde söyle bişey düşündü evimizde fotograf makinası var ama dijital ve eski güzel çekmiyo kızmızın ilk fotograflarını güzel net güzel çıksın istiyoruz ikimiz içinde en güzel hediye bu olur die forograf makinası alcaz ama bi türlü karar veremiyorum 1000 liranın üstünde makinalar kullandığınız memnun olduğunuz prof.foto mak var mı
bizde bu gun kontrolümüze gittik , 39+0 ve hala tık yok.suyu azalmış bebeğin şimdilik tehlikeli değil dedi doktorum biz zaten sezeryan günü almaya gitmiştik.yarın sabah 7 de hastaneye gidicez saat 9 da sezeryana giricem kısmetse.spinal mi genel mi olacağı henüz belli değil kan sulandırıcı iğne kullandığım için yarın sabahki tahlillere göre karar verilecek.inşallah spinal olabilirim çok isitiyorum.hamileliğimin son gunu olduğu için çoooooooook mutluyum , birde yarın oğlumu görücem neye benziyo çok merak ediyorum
merhaba güzel eylül anneleri,salı günü bebeğimi kucağıma aldım şükürler olsun...sürpriz bir şekilde ağustos annesi oldum...darısı tüm doğum yapacakların başına inş...