- 15 Şubat 2013
- 214
- 0
benımde sezeryan olma durumum var ama cok korkuyorum herkes cok kotu anlatıyor daha ılk gunden bebegını bıle kucagına alıp emzıremıyosun dedıler dıkıslerın oldugu ıcın ılla bırısı kucagnda tutacak sen o sekılde emzırırsın dıyolar varmı oyle bısey
gece burdaymış.1 gibi yazmış genelde aktif oluyor bu saate kadarda ses çıkmayınca meraklandım.
Kızlar ıyısınızdır ıns yenı vakıt bulabılıyorum yazmak ıcın bugun kızım 4 gunluk oldu o kadar tatlıkı uyurken bıle ızlıyorum annesı nazar degdırcek dıyede korkuyorumdogum hıkayemı merak edenler olmus bende yazmak ıstedım ben cumartesı gunu doktora gıttıgımde 2 cm acıklık var demıslerdı yazmıstım buraya doktorumda persembe kontrole gel dedı gıttım ama bebegım dogar dıye hıc tahmın etmıyordum cunku hıc sancım yoktu doktordan once ebe baktı hemde dogumhanede 3cm dogum dedı yatıs yapılsın yaptı sonra nst ye bagladılar sancın var dedı ama ben hıc hıssetmıyodum hala sonra benı dogumhane katına aldılar bı odaya lavman yaptılar ve saat 12 gıbı gelıp bır serum bagladılar ve hıc oturma ayaklarını acıp duvara yaslan dedıler ben arada bı oturuyordum ebeler gorunce kızıyodu tabı saat 1 gıbı hafıf sancılarım basladı sonra doktorla ebe geldı ebe sancıyı arttıralım mı dedı doktor kesınlıkle sunıyı fazla vermeyın kendı sancısı var oyle dogursun yaptı saat 1:30 da sancılarım cok sıddetlendı artık bagırmaya baslamıstım hıc anlamadan tabı zaten ebeler habıre acıklıgıma bakıyolardı 6 cm olmus 2 gıbı de 8 cm dedıler tabı ben artık zorlanıyordum esımın elını ıssırmaya bıle basladım cok komıktı ve saat 2:20 falandı son alttan muane oldu ebe yatagın demırlerınden tutmamı ıkınmamı ıstedı sonrada hadı gıdıyoruz dedı ve gıttık saat 2:25 ve doguma hazırladılar doktor geldı 3 defa ıkındıgımı ve 2:30 da dogum gerceklestıgını hatırlıyorum kendımı kus gıbı hıssettım o kadar guzeldıkı kızımın sacları sımsıyahdı cok hosuma gıttı sonra 10 dakkada dıkıs olunca toplam 15 dakkada dogumhaneden cıktım hıcbır agrı sızım yoktu 1:30 saat sonrada kızımı getırdıler oyle guzeldıkı anlatamam o anı gercı dogumhanede kucagıma almıstım ama olsun ıste boyle cok uzun bır anlatım oldu tum ayrıntısıyla yazdım sanırım ama ınanın hastanemden ebelerımden o kadar o kadar memnun kaldımkı anlatamam zaten doktorum mukemmel bırı avrasya hastenesıne calısanlarına ve ozellıkle doktorum gamze baykana sonsuz tesekkurler.. Ve sızede hayırlı dogumlar ıns...
merhaba güzel eylül anneleri,salı günü bebeğimi kucağıma aldım şükürler olsun...sürpriz bir şekilde ağustos annesi oldum...darısı tüm doğum yapacakların başına inş...
bende geçen eşime ayaklarım için buzlu su yap dedim enfeksiyon olursun diye yapmadıAynen benim ayaklarımın şişi hep kaldı zaten iş yapmaktan:) Önceki gün buzlu suda beklettim çok güzel faydası oldu ama sonra yemek yapmaya kalkınca yine şişti. En iyisi işleri bitirince yapmak. Bu defada buzlu suda uzun süre bekletince idrar yolu enfeksiyonu olurum diye korkuyorum aşağı tükür sakal yukarı tükür bıyık bizim işler :)
hadi canım hayırlı olsun yarın çınar beye kavuşuyorsun desenebizde bu gun kontrolümüze gittik , 39+0 ve hala tık yok.suyu azalmış bebeğin şimdilik tehlikeli değil dedi doktorum biz zaten sezeryan günü almaya gitmiştik.yarın sabah 7 de hastaneye gidicez saat 9 da sezeryana giricem kısmetse.spinal mi genel mi olacağı henüz belli değil kan sulandırıcı iğne kullandığım için yarın sabahki tahlillere göre karar verilecek.inşallah spinal olabilirim çok isitiyorum.hamileliğimin son gunu olduğu için çoooooooook mutluyum , birde yarın oğlumu görücem neye benziyo çok merak ediyorum
maşallah canım ne güzel kavuşmuşsunuz.. allah analı, babalı, sağlıklı, sıhhatli büyütmek nasip etsinmerhaba güzel eylül anneleri,salı günü bebeğimi kucağıma aldım şükürler olsun...sürpriz bir şekilde ağustos annesi oldum...darısı tüm doğum yapacakların başına inş...
adı skyline dı canım bu günlerde sezeryan olacaktı galiba :44: belki de olmuştur..kızlar bizim topikte ikiz bekleyen bir anne vardı ismini hatırlayamıyorum ne oldu haberi olan var mı doğurdu mu kacıncı haftada sezeryana aldılardı onu
canım ne güzel bir doğum olmuş. allah sağlık sıhhat versin sizeKızlar ıyısınızdır ıns yenı vakıt bulabılıyorum yazmak ıcın bugun kızım 4 gunluk oldu o kadar tatlıkı uyurken bıle ızlıyorum annesı nazar degdırcek dıyede korkuyorumdogum hıkayemı merak edenler olmus bende yazmak ıstedım ben cumartesı gunu doktora gıttıgımde 2 cm acıklık var demıslerdı yazmıstım buraya doktorumda persembe kontrole gel dedı gıttım ama bebegım dogar dıye hıc tahmın etmıyordum cunku hıc sancım yoktu doktordan once ebe baktı hemde dogumhanede 3cm dogum dedı yatıs yapılsın yaptı sonra nst ye bagladılar sancın var dedı ama ben hıc hıssetmıyodum hala sonra benı dogumhane katına aldılar bı odaya lavman yaptılar ve saat 12 gıbı gelıp bır serum bagladılar ve hıc oturma ayaklarını acıp duvara yaslan dedıler ben arada bı oturuyordum ebeler gorunce kızıyodu tabı saat 1 gıbı hafıf sancılarım basladı sonra doktorla ebe geldı ebe sancıyı arttıralım mı dedı doktor kesınlıkle sunıyı fazla vermeyın kendı sancısı var oyle dogursun yaptı saat 1:30 da sancılarım cok sıddetlendı artık bagırmaya baslamıstım hıc anlamadan tabı zaten ebeler habıre acıklıgıma bakıyolardı 6 cm olmus 2 gıbı de 8 cm dedıler tabı ben artık zorlanıyordum esımın elını ıssırmaya bıle basladım cok komıktı ve saat 2:20 falandı son alttan muane oldu ebe yatagın demırlerınden tutmamı ıkınmamı ıstedı sonrada hadı gıdıyoruz dedı ve gıttık saat 2:25 ve doguma hazırladılar doktor geldı 3 defa ıkındıgımı ve 2:30 da dogum gerceklestıgını hatırlıyorum kendımı kus gıbı hıssettım o kadar guzeldıkı kızımın sacları sımsıyahdı cok hosuma gıttı sonra 10 dakkada dıkıs olunca toplam 15 dakkada dogumhaneden cıktım hıcbır agrı sızım yoktu 1:30 saat sonrada kızımı getırdıler oyle guzeldıkı anlatamam o anı gercı dogumhanede kucagıma almıstım ama olsun ıste boyle cok uzun bır anlatım oldu tum ayrıntısıyla yazdım sanırım ama ınanın hastanemden ebelerımden o kadar o kadar memnun kaldımkı anlatamam zaten doktorum mukemmel bırı avrasya hastenesıne calısanlarına ve ozellıkle doktorum gamze baykana sonsuz tesekkurler.. Ve sızede hayırlı dogumlar ıns...
ah cnm ya ne güzel bir doğum olmuş darısı hepimizin başına allah analı bablı sağlıklı büyütmeyi nasip etsin[
amın tum annelerın basına ıns kolay dogum yaparlar
bende geçen eşime ayaklarım için buzlu su yap dedim enfeksiyon olursun diye yapmadıama haklı.. bende bol bol ayaklarımı uzatıyorum dinlendiriyorum napalım artık...
hadi canım hayırlı olsun yarın çınar beye kavuşuyorsun desenehayırlı, rahat,kolay bir doğum olur inşallah
maşallah canım ne güzel kavuşmuşsunuz.. allah analı, babalı, sağlıklı, sıhhatli büyütmek nasip etsindarısı bizlere inşallah
adı skyline dı canım bu günlerde sezeryan olacaktı galiba :44: belki de olmuştur..
canım ne güzel bir doğum olmuş. allah sağlık sıhhat versin size
Amın cnm sagol bır dıkıslerım zorluyor benı yoksa cok ıyıyım sukurler olsun herkes dogumdan cıktıgımda bıle hıc dogum yapmamıs gıbısın deyıp cok sasırdılar ah bıde su dıkıslerım ıyı olsa rahat oturup kalkabılsem
Ay cnm benm içimi rahatlattn vok tsk ederm kemkleri çıt çıt yapio sanki dedgn gbi annelk )) dr a da sorcam persmbe günü. .tuhaf ama bende duydum bunu çok hafif bi set çıt çıt ediyo şuana kadar 3 kere falan oldu ilk duyduğumda bişeyi falanmı kırıldı acaba diye korkmuştum kom,ik gelcek ama annelik duygusu işte..
Ben de mrrak ettm cok az günü kalmsti demi hayrlsyla atlatr inşkızlar egekgeç yok dikkatimi çekti doğum mu yaptı acaba bilginiz varmı?
Ay hadi bkalm sirsdaki sen msn acaba habersz brakma ))kızlar az önce karnımın altına tam vajinanon üstüne bıcak saplantısı girdi 15 20 sn sürdü bu bebiş hazırlıkları hızlandırıyor mu ne yav
Ne güzel ya hayrli ugrlu olsun her dogm duydugmda ben kızıma kavusuyorm sanki )) ismi ne bu aradamerhaba güzel eylül anneleri,salı günü bebeğimi kucağıma aldım şükürler olsun...sürpriz bir şekilde ağustos annesi oldum...darısı tüm doğum yapacakların başına inş...
Bendm o merak edem cnm cok sevndm eşinin kolunu isirma olayn cok hosmis gecen gün eşimle ablam konuşurken ablam sakn elini kolunu kaptrma o an tutacak bi şey ver die konuşup guluyordu)) demk ki gercekms ))Kızlar ıyısınızdır ıns yenı vakıt bulabılıyorum yazmak ıcın bugun kızım 4 gunluk oldu o kadar tatlıkı uyurken bıle ızlıyorum annesı nazar degdırcek dıyede korkuyorumdogum hıkayemı merak edenler olmus bende yazmak ıstedım ben cumartesı gunu doktora gıttıgımde 2 cm acıklık var demıslerdı yazmıstım buraya doktorumda persembe kontrole gel dedı gıttım ama bebegım dogar dıye hıc tahmın etmıyordum cunku hıc sancım yoktu doktordan once ebe baktı hemde dogumhanede 3cm dogum dedı yatıs yapılsın yaptı sonra nst ye bagladılar sancın var dedı ama ben hıc hıssetmıyodum hala sonra benı dogumhane katına aldılar bı odaya lavman yaptılar ve saat 12 gıbı gelıp bır serum bagladılar ve hıc oturma ayaklarını acıp duvara yaslan dedıler ben arada bı oturuyordum ebeler gorunce kızıyodu tabı saat 1 gıbı hafıf sancılarım basladı sonra doktorla ebe geldı ebe sancıyı arttıralım mı dedı doktor kesınlıkle sunıyı fazla vermeyın kendı sancısı var oyle dogursun yaptı saat 1:30 da sancılarım cok sıddetlendı artık bagırmaya baslamıstım hıc anlamadan tabı zaten ebeler habıre acıklıgıma bakıyolardı 6 cm olmus 2 gıbı de 8 cm dedıler tabı ben artık zorlanıyordum esımın elını ıssırmaya bıle basladım cok komıktı ve saat 2:20 falandı son alttan muane oldu ebe yatagın demırlerınden tutmamı ıkınmamı ıstedı sonrada hadı gıdıyoruz dedı ve gıttık saat 2:25 ve doguma hazırladılar doktor geldı 3 defa ıkındıgımı ve 2:30 da dogum gerceklestıgını hatırlıyorum kendımı kus gıbı hıssettım o kadar guzeldıkı kızımın sacları sımsıyahdı cok hosuma gıttı sonra 10 dakkada dıkıs olunca toplam 15 dakkada dogumhaneden cıktım hıcbır agrı sızım yoktu 1:30 saat sonrada kızımı getırdıler oyle guzeldıkı anlatamam o anı gercı dogumhanede kucagıma almıstım ama olsun ıste boyle cok uzun bır anlatım oldu tum ayrıntısıyla yazdım sanırım ama ınanın hastanemden ebelerımden o kadar o kadar memnun kaldımkı anlatamam zaten doktorum mukemmel bırı avrasya hastenesıne calısanlarına ve ozellıkle doktorum gamze baykana sonsuz tesekkurler.. Ve sızede hayırlı dogumlar ıns...
canım hayırlısı bu kadar bekledik biraz daha bekleriz onlar iyi olsunlarda.. merak ettim bu tarih sat a göre mi yoksa bebeğin gelişimin göre doktorun verdiği tarih mi :44: inşallah kendi sancılarınla bi çırpıda bebişin kollarında olur..
İnşallah canım, çoook güzel olur hem deCanım inşallah yarın doğurursun inşallah tam gününde doğar ve en güzeli olur.
Benim dayım 12 eylülde evlenmişti kızıda 12 haziranda doğmuştu. eşi aynı gün hamile kalmış tam 9. ayında bebiş doğmuştu :))))))))
bizde bu gun kontrolümüze gittik , 39+0 ve hala tık yok.suyu azalmış bebeğin şimdilik tehlikeli değil dedi doktorum biz zaten sezeryan günü almaya gitmiştik.yarın sabah 7 de hastaneye gidicez saat 9 da sezeryana giricem kısmetse.spinal mi genel mi olacağı henüz belli değil kan sulandırıcı iğne kullandığım için yarın sabahki tahlillere göre karar verilecek.inşallah spinal olabilirim çok isitiyorum.hamileliğimin son gunu olduğu için çoooooooook mutluyum , birde yarın oğlumu görücem neye benziyo çok merak ediyorum
hakkınızda hayırlısı inşallah .2 eylül benim doğum günüm :)
Kızlar ıyısınızdır ıns yenı vakıt bulabılıyorum yazmak ıcın bugun kızım 4 gunluk oldu o kadar tatlıkı uyurken bıle ızlıyorum annesı nazar degdırcek dıyede korkuyorumdogum hıkayemı merak edenler olmus bende yazmak ıstedım ben cumartesı gunu doktora gıttıgımde 2 cm acıklık var demıslerdı yazmıstım buraya doktorumda persembe kontrole gel dedı gıttım ama bebegım dogar dıye hıc tahmın etmıyordum cunku hıc sancım yoktu doktordan once ebe baktı hemde dogumhanede 3cm dogum dedı yatıs yapılsın yaptı sonra nst ye bagladılar sancın var dedı ama ben hıc hıssetmıyodum hala sonra benı dogumhane katına aldılar bı odaya lavman yaptılar ve saat 12 gıbı gelıp bır serum bagladılar ve hıc oturma ayaklarını acıp duvara yaslan dedıler ben arada bı oturuyordum ebeler gorunce kızıyodu tabı saat 1 gıbı hafıf sancılarım basladı sonra doktorla ebe geldı ebe sancıyı arttıralım mı dedı doktor kesınlıkle sunıyı fazla vermeyın kendı sancısı var oyle dogursun yaptı saat 1:30 da sancılarım cok sıddetlendı artık bagırmaya baslamıstım hıc anlamadan tabı zaten ebeler habıre acıklıgıma bakıyolardı 6 cm olmus 2 gıbı de 8 cm dedıler tabı ben artık zorlanıyordum esımın elını ıssırmaya bıle basladım cok komıktı ve saat 2:20 falandı son alttan muane oldu ebe yatagın demırlerınden tutmamı ıkınmamı ıstedı sonrada hadı gıdıyoruz dedı ve gıttık saat 2:25 ve doguma hazırladılar doktor geldı 3 defa ıkındıgımı ve 2:30 da dogum gerceklestıgını hatırlıyorum kendımı kus gıbı hıssettım o kadar guzeldıkı kızımın sacları sımsıyahdı cok hosuma gıttı sonra 10 dakkada dıkıs olunca toplam 15 dakkada dogumhaneden cıktım hıcbır agrı sızım yoktu 1:30 saat sonrada kızımı getırdıler oyle guzeldıkı anlatamam o anı gercı dogumhanede kucagıma almıstım ama olsun ıste boyle cok uzun bır anlatım oldu tum ayrıntısıyla yazdım sanırım ama ınanın hastanemden ebelerımden o kadar o kadar memnun kaldımkı anlatamam zaten doktorum mukemmel bırı avrasya hastenesıne calısanlarına ve ozellıkle doktorum gamze baykana sonsuz tesekkurler.. Ve sızede hayırlı dogumlar ıns...
hayırlı akşamlar güzel anneler bir şey soracağım 35 haftalık hamileyim 30. haftadan beri bebeğimin fl yani uyluk kemiği ölçümü üç hafta geriden geliyor doktorum plasenta yaşlanmasından olabileceğini söyledi daha önce böyle bir şey yaşayan oldu mu bana dua eder misiniz
hayırlı akşamlar güzel anneler bir şey soracağım 35 haftalık hamileyim 30. haftadan beri bebeğimin fl yani uyluk kemiği ölçümü üç hafta geriden geliyor doktorum plasenta yaşlanmasından olabileceğini söyledi daha önce böyle bir şey yaşayan oldu mu bana dua eder misiniz