2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

benim bir çok arkadaşım sezaryen oldu. Gayet iyiydi hepsi. Hatta biri bayan kuaförüydü geçen sene doğumunun 3.günü bayram önü diye dükkanı açmak zorunda kalmıştı. Çalışmıştı bütün gün olmasa bile çalıştı evi yakındı .ona ihtiyaç olduğunda eşi bırakıyordu sonra alıyordu bende çok şaşırmıştım gözümle görmesem inanmazdım. Diğeri de ertesi gün taburcu olup evini toplamaya çalışmıştı. Anladığım kadarıyla bünyeden bünyeye değişiyor.

kızlar bizim topikte ikiz bekleyen bir anne vardı ismini hatırlayamıyorum ne oldu haberi olan var mı doğurdu mu kacıncı haftada sezeryana aldılardı onu

kısslar nasılsınız?yarın kontrolum var 37+0 oluyo bakalm ne olacak?plesentada yaşlanma baslamıstı cok korkuyorm o yusden acıl bı durum olack dıehiç kimse yok yanımda bı esım bı ben sanırsm en cok benı korkutanda bu

Kızlar ıyısınızdır ıns yenı vakıt bulabılıyorum yazmak ıcın bugun kızım 4 gunluk oldu o kadar tatlıkı uyurken bıle ızlıyorum annesı nazar degdırcek dıyede korkuyorum dogum hıkayemı merak edenler olmus bende yazmak ıstedım ben cumartesı gunu doktora gıttıgımde 2 cm acıklık var demıslerdı yazmıstım buraya doktorumda persembe kontrole gel dedı gıttım ama bebegım dogar dıye hıc tahmın etmıyordum cunku hıc sancım yoktu doktordan once ebe baktı hemde dogumhanede 3cm dogum dedı yatıs yapılsın yaptı sonra nst ye bagladılar sancın var dedı ama ben hıc hıssetmıyodum hala sonra benı dogumhane katına aldılar bı odaya lavman yaptılar ve saat 12 gıbı gelıp bır serum bagladılar ve hıc oturma ayaklarını acıp duvara yaslan dedıler ben arada bı oturuyordum ebeler gorunce kızıyodu tabı saat 1 gıbı hafıf sancılarım basladı sonra doktorla ebe geldı ebe sancıyı arttıralım mı dedı doktor kesınlıkle sunıyı fazla vermeyın kendı sancısı var oyle dogursun yaptı saat 1:30 da sancılarım cok sıddetlendı artık bagırmaya baslamıstım hıc anlamadan tabı zaten ebeler habıre acıklıgıma bakıyolardı 6 cm olmus 2 gıbı de 8 cm dedıler tabı ben artık zorlanıyordum esımın elını ıssırmaya bıle basladım cok komıktı ve saat 2:20 falandı son alttan muane oldu ebe yatagın demırlerınden tutmamı ıkınmamı ıstedı sonrada hadı gıdıyoruz dedı ve gıttık saat 2:25 ve doguma hazırladılar doktor geldı 3 defa ıkındıgımı ve 2:30 da dogum gerceklestıgını hatırlıyorum kendımı kus gıbı hıssettım o kadar guzeldıkı kızımın sacları sımsıyahdı cok hosuma gıttı sonra 10 dakkada dıkıs olunca toplam 15 dakkada dogumhaneden cıktım hıcbır agrı sızım yoktu 1:30 saat sonrada kızımı getırdıler oyle guzeldıkı anlatamam o anı gercı dogumhanede kucagıma almıstım ama olsun ıste boyle cok uzun bır anlatım oldu tum ayrıntısıyla yazdım sanırım ama ınanın hastanemden ebelerımden o kadar o kadar memnun kaldımkı anlatamam zaten doktorum mukemmel bırı avrasya hastenesıne calısanlarına ve ozellıkle doktorum gamze baykana sonsuz tesekkurler.. Ve sızede hayırlı dogumlar ıns...

ah cnm ya ne güzel bir doğum olmuş darısı hepimizin başına allah analı bablı sağlıklı büyütmeyi nasip etsin

bende geçen eşime ayaklarım için buzlu su yap dedim enfeksiyon olursun diye yapmadı ama haklı.. bende bol bol ayaklarımı uzatıyorum dinlendiriyorum napalım artık...

hadi canım hayırlı olsun yarın çınar beye kavuşuyorsun desene hayırlı, rahat,kolay bir doğum olur inşallah

merhaba güzel eylül anneleri,salı günü bebeğimi kucağıma aldım şükürler olsun...sürpriz bir şekilde ağustos annesi oldum...darısı tüm doğum yapacakların başına inş...
maşallah canım ne güzel kavuşmuşsunuz.. allah analı, babalı, sağlıklı, sıhhatli büyütmek nasip etsin darısı bizlere inşallah

kızlar bizim topikte ikiz bekleyen bir anne vardı ismini hatırlayamıyorum ne oldu haberi olan var mı doğurdu mu kacıncı haftada sezeryana aldılardı onu
adı skyline dı canım bu günlerde sezeryan olacaktı galiba :44: belki de olmuştur..

canım ne güzel bir doğum olmuş. allah sağlık sıhhat versin size

Amın cnm sagol bır dıkıslerım zorluyor benı yoksa cok ıyıyım sukurler olsun herkes dogumdan cıktıgımda bıle hıc dogum yapmamıs gıbısın deyıp cok sasırdılar ah bıde su dıkıslerım ıyı olsa rahat oturup kalkabılsem

Allah ım bıze de hayrlı saglıklı dogumlar nasıp eder ıns
3 5 saate dogurup sancıyı pek hıssetmeyen annelere cok özenıyorum
Allahım hayrla saglıkla benle kızıma da nasıp eder ıns

tuhaf ama bende duydum bunu çok hafif bi set çıt çıt ediyo şuana kadar 3 kere falan oldu ilk duyduğumda bişeyi falanmı kırıldı acaba diye korkmuştum kom,ik gelcek ama annelik duygusu işte..
Ay cnm benm içimi rahatlattn vok tsk ederm kemkleri çıt çıt yapio sanki dedgn gbi annelk )) dr a da sorcam persmbe günü. .
kızlar egekgeç yok dikkatimi çekti doğum mu yaptı acaba bilginiz varmı?
Ben de mrrak ettm cok az günü kalmsti demi hayrlsyla atlatr inş

kızlar az önce karnımın altına tam vajinanon üstüne bıcak saplantısı girdi 15 20 sn sürdü bu bebiş hazırlıkları hızlandırıyor mu ne yav
Ay hadi bkalm sirsdaki sen msn acaba habersz brakma ))

merhaba güzel eylül anneleri,salı günü bebeğimi kucağıma aldım şükürler olsun...sürpriz bir şekilde ağustos annesi oldum...darısı tüm doğum yapacakların başına inş...
Ne güzel ya hayrli ugrlu olsun her dogm duydugmda ben kızıma kavusuyorm sanki )) ismi ne bu arada
.
Bendm o merak edem cnm cok sevndm eşinin kolunu isirma olayn cok hosmis gecen gün eşimle ablam konuşurken ablam sakn elini kolunu kaptrma o an tutacak bi şey ver die konuşup guluyordu)) demk ki gercekms ))

Bu sezeryan olayi bu kadar mi kötü ama bazı insanlar normal doğum yapıcak kadar şanslı olamiyorlar ben de sezeryan olucam korkmaya başladım şimdi (((

Amin canım, çok sağol 27 Ağustos, sat'a göre olan tarih.

İnşallah canım, çoook güzel olur hem de

Büyük bekleyişin sonu, oohhh süperrr Allah hayırlı kolay bi doğum nasip etsin...

hakkınızda hayırlısı inşallah .2 eylül benim doğum günüm :)

Amin inşallah. Nasipse en geç 2 Eylül'de doğacak, güzel tarih bence de

hayırlı akşamlar güzel anneler bir şey soracağım 35 haftalık hamileyim 30. haftadan beri bebeğimin fl yani uyluk kemiği ölçümü üç hafta geriden geliyor doktorum plasenta yaşlanmasından olabileceğini söyledi daha önce böyle bir şey yaşayan oldu mu bana dua eder misiniz

Maşallah ya ne güzel hayırlısıyla kolaylıkla kavuşmuşsun bebişine, hamilelik boyunca yaptğn bişeyler varmıydı,yürüyş egzersiz gibi.

Ayy doğum haberlerını okudukca oyle duygulanıyorum oyle heyecanlanıyorum kı Allah hepimize sağ salim kolaylıkla doğum yapmayı nasip etsın ınsallah ıkıncı dogumum olcsk olmasına ragmen aynı heyecan ve korku var ılk oglum sezeryan olunca bu kezde aynı sekılde olacak genel anestezı olmustum ılk dogumumda bu kez uyanık olmak ıstıyorum sezeryan yapan arkadaslar hangı yontemı tercıh ettınız dr um kombıne anestezıden bahswttı bu yontemle dogum yapan var mı?

plasenta yaşlanması bende de var doktorum az olduğunu fakat takip edilmesi gereken bir durum olduğunu söyledi. Her hafta kontrolümüz var yaşlanmayı ve suyumuzu takip ediyor. Allah hepimizin meleklerini korusun

Çok heyecanlıyım çok bebek hareketleri çok arttı.elimle karnıma dokundugumda başını poposunu kemiklerini ayırtedebiliyorum dışarıdan bakıldıgında ayakları başı belli oluyor çok sert tekme darbeleri atıyor :)inşallah hepimiz sağ salim gününde kucagımıza alırız evlatlarımızı rabbim hepimize evlatlarımızı bağışlasın.

aynı sorun bende de var kaçıncı haftadan itibaren bilmiyorum ama bizim kızımızında ayak kemiği geriden geliyor.her gittiğim doktor aynını diyor.içimi karartmalarından bıktım açıkçası hiç umrumda değil inş hiç bir sorun çıkmayacak allahın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…