2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Ben vermeyi düşünmüyorum. 2 hafta önce bu konuyla ilgili bir doktoru izledim trt 1 de . Anne sütünün içinde suda var kesinlikle su vermeyin bebeğinize dedi. Anneleriniz yada kayınvalideleriniz ısrar edebilir ama vermeyin dedi vallahide billahide :))))))))))))

bildiğim okudugum kadarıyla verilmemesi gerekiyor

ya bende öyle biliyorum ama daha öncede demiştim benim görümcem doğum yapalı 1sene oldu onada doktor su verme demişti vermedi tabi ama sonra bebeği rahatsızlandı ve sonuç bebek susuz kalmış acaba günde 2 3 çay kaşığı versek özeliikle emzirdikten sonra su vermek agız içinde kalan sütü temizlediği için agız yaralarını engelliyormuş

bizde bu gun kontrolümüze gittik , 39+0 ve hala tık yok.suyu azalmış bebeğin şimdilik tehlikeli değil dedi doktorum biz zaten sezeryan günü almaya gitmiştik.yarın sabah 7 de hastaneye gidicez saat 9 da sezeryana giricem kısmetse.spinal mi genel mi olacağı henüz belli değil kan sulandırıcı iğne kullandığım için yarın sabahki tahlillere göre karar verilecek.inşallah spinal olabilirim çok isitiyorum.hamileliğimin son gunu olduğu için çoooooooook mutluyum , birde yarın oğlumu görücem neye benziyo çok merak ediyorum

amanııııııııııınnnn mojeliii hayırlısıyla tatlı sona geldin mi hadi bakalım ALLAH kurtarsın sağsağlim hayırlısıyla kucakla bebeğini

bizde bu gun kontrolümüze gittik , 39+0 ve hala tık yok.suyu azalmış bebeğin şimdilik tehlikeli değil dedi doktorum biz zaten sezeryan günü almaya gitmiştik.yarın sabah 7 de hastaneye gidicez saat 9 da sezeryana giricem kısmetse.spinal mi genel mi olacağı henüz belli değil kan sulandırıcı iğne kullandığım için yarın sabahki tahlillere göre karar verilecek.inşallah spinal olabilirim çok isitiyorum.hamileliğimin son gunu olduğu için çoooooooook mutluyum , birde yarın oğlumu görücem neye benziyo çok merak ediyorum
amaninnnnnnnnnnnnnnnn bi bebiş daha geliyor inşallah hayırlısıyla sağlklı gine..ayy sen şimdi son kez göbüşlü olarak gezicen :KK71: :KK71:
Inşallah bebişin çok mutlu bi bebek olur, rabbim sağlıklı uzun ömürler versin. Sanırım seninle aynı hastaneye gidiyoruz biraz bahsedermisin, memnun kaldınmı hastaneden, doktorundan,odandan çok merak ediyorum.
Canim ben konyada devlet hastanesinde yaptim dogumu sanirim karistirdin beni.baska konyali yok galiba burda...

bebis 2650g ve 48cm dogdu.sarilik nedeniyle su an hastanedeyiz isik aliyor.cok ciddi degil dedi doktor.yarin cikariz insallah.simdilik uslu.sadece acikinca agliyor.gecede 2 ya da 3 defa uyaniyor.ben bedensel olarak cok iyiyim ama psikolojik olarak berbat durumdayim.henuz sahiplenemedim beb
Egi ne olacak bilmiyorum.en kisa zamanda bu bunalimdan kurtulmak istiyorum.

aynen oyle canim hakkkmizfa hayirlisi ne ise o olsun[/QUOTE]bunlar senin icinn :KK71: :KK71:
:KK71: :KK71::KK71: :KK71::KK71: :KK71::KK71: :KK71::KK71: :KK71::KK71: :KK71::KK71: :KK71::KK71: :KK71::KK71: :KK71::KK71: :KK71::KK71: :KK71::KK71: :KK71::KK71: :KK71::KK71: :KK71::KK71: :KK71::KK71: :KK71::KK71: :KK71::KK71: :KK71::KK71: :KK71::KK71: :KK71::KK71: :KK71::KK71: :KK71::KK71: :KK71::KK71: :KK71::KK71: :KK71::KK71: :KK71::KK71: :KK71::KK71: :KK71::KK71: :KK71::KK71: :KK71:

ayy ne güzellll hayrlsıyla kavusacaksın bebegıne
darısı hayrlısıyla benım ve diğer güzel annelerin başına inş

allahım ne kadar heyecanlısındır.Bu gece uyku girmez gözüne. canım nihayet sona geldin allahım ikinizide korusun sağ salim inşallah.

keşke bende ne zaman doğuracağımı bilsem. Umarım yarın çok rahat bir sezeryan ameliyatı geçirirsin sorunsuz i problemsiz. ve oğluşuna kavuşursun inşallah canım.

Bekle bekle gelmiyo kızım yaa.. 3800 kg olmuş ve doktorum beklemekte ısrarlı bu gidişle 5000 kg falan doğurucam sanırım. Doğum yapanları tebrik ediyorum sağlıklı sıhhatli uzun ömürler versin allah hepinize

ya bende öyle biliyorum ama daha öncede demiştim benim görümcem doğum yapalı 1sene oldu onada doktor su verme demişti vermedi tabi ama sonra bebeği rahatsızlandı ve sonuç bebek susuz kalmış acaba günde 2 3 çay kaşığı versek özeliikle emzirdikten sonra su vermek agız içinde kalan sütü temizlediği için agız yaralarını engelliyormuş

amanııııııııııınnnn mojeliii hayırlısıyla tatlı sona geldin mi hadi bakalım ALLAH kurtarsın sağsağlim hayırlısıyla kucakla bebeğini

1 sene boyunca mı vermemiş 6 ay boyunca mı

Bekle bekle gelmiyo kızım yaa.. 3800 kg olmuş ve doktorum beklemekte ısrarlı bu gidişle 5000 kg falan doğurucam sanırım. Doğum yapanları tebrik ediyorum sağlıklı sıhhatli uzun ömürler versin allah hepinize

Benden 2 gün öncesin bende bekliyorum ama gelmiyorlar. Başak burçları çok nazlı olurmuş. yandık valla şimdiden naz yapıyor kızlarımız :))))))

Adınıda ÖYKÜ NAZ koyucam yandımki ne yandım

aslında temizlik icin diyorum ki hani biz sancılarımız tutunca hastahaneye gidiyoruz ya ailelere haber verdikten sonra temizlği yapcak olan bayana da mı haber versek :KK1: biz doğururken o da evi temizler bebişte güzel temiz eve gelir :KK16: ben bu gidişle onu yapcam herhaldeee

bu fikri çok beğendim en azından ev dağınık gidince ne olacak derdi olmazdı:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

benim evin dağınık olacağı kesinde :KK1: dönüşümüzde toplu olması güzel olurdu :KK1:

annem ve kayınvalidem temizlik yaptıda ne oldu.
banyo yaptım öğlen her yer saç oldu.
koltuklarım pofuduk pofuduk. oturup yaslanıyorsun dağınık duruyor :)))))))
yatağımı 1 aydır toplamıyorum , her halsizlik hissettiğimde gidip yarım saat yatıyorum.
bebeğimin odası dağınık değil sadece :)))))))))))

rabbim sağ salim kurtarsın ikinizi de inş.senin için hayırlı sağlıklı bir doğum olur.

Kızlar takvimime bir bakar mısınız? 26 Ağustos oldu, ben hala hamileyim :KK37: Bu zamana kadar kalacağımı hiiiçççç düşünmüyordum. Nst'de sancı yok, bebeğimin de keyfi yerinde :nazar: bekliyoruz.
Cmt kontrolumuz vardı. Çarş tekrar çağırdı. "2 Eylül pazartesiye kadar bekleyelim, olmazsa o gün yatışını yaparız" dedi. Suni sancı, olmazsa sezeryan artık Allah ne verdiyse deniyecek :26: Allahım yolunu verse de kendi sancılarım başlasa ve gelse bebeğim. Sonsuza kadar böyle kalacakmışım gibi geliyor :KK52: Kavuşmak istiyorum artık bebeğime. Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin...

hakkınızda hayırlısı inşallah .2 eylül benim doğum günüm :)

bizde bu gun kontrolümüze gittik , 39+0 ve hala tık yok.suyu azalmış bebeğin şimdilik tehlikeli değil dedi doktorum biz zaten sezeryan günü almaya gitmiştik.yarın sabah 7 de hastaneye gidicez saat 9 da sezeryana giricem kısmetse.spinal mi genel mi olacağı henüz belli değil kan sulandırıcı iğne kullandığım için yarın sabahki tahlillere göre karar verilecek.inşallah spinal olabilirim çok isitiyorum.hamileliğimin son gunu olduğu için çoooooooook mutluyum , birde yarın oğlumu görücem neye benziyo çok merak ediyorum[/QU

cnm hayırlı doğumlar diliyorum Rabbim yardımcın olsun sağlıkla al kucağına....

selam kizlar ben hala doguramadim 2cm aciklik var cuma gunu nisanimda geldi ama tik yok moralim cok bozuk esim anlayissiz davraniyo usandim bian once melegimi almak istiyorum kollarima.. :KK43:

X